TietovisatViihdeVaihtoautotReseptitSanakirjaBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla viimeiset vonkaleet löytyy 8 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Viimeiset vonkaleet

su 02.10.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Tiimi on jätetty vihamieliselle alueelle, ja sen on vaellettava kartoittamattomalle alueelle, mikä altistaa jäsenet vaaroille, kun he ylittävät rauskuja kuhisevat kosket, törmäävät pahaenteiseen salametsästäjän leiriin ja kohtaavat aseistettuja metsästäjiä. Ryhmän tieteellinen tutkimus on vaarassa kun Cyril taistelee elämästään raahautuessaan jokeen, joka on täynnä valtavia mustapiraijoita.

Viimeiset vonkaleet

su 25.09.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Kyseessä on taistelu eloonjäämisestä, kun valtava piraiba vetää tiimin raivoavaan jokeen. Mahdollinen katastrofi odottaa joka käänteessä, ja tiimin on pakko muuttaa strategiaa. Piiloutuneet rauskut, moottoriviat, salamaniskut, piraijat ja isot kaatuvat puut ovat vain joitain vaaroja, jotka tiimin on voitettava yrittäessään hankkia näyte jättimäisestä piraibasta tieteellistä tutkimusta varten.

Viimeiset vonkaleet

su 18.09.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Paikallisten kyläläisten avulla Cyril ja tiimi taistelevat hurjasti tulvivaa metsää vastaan ja selviävät yhden viidakon pelätyimmän hyönteisen pistosta yrittäessään ottaa näytteen tähän mennessä suurimmasta kalastaan eli 90-kiloisesta pirarucusta. Löytääkseen jättimäisen piraiban tiimin on matkustettava vielä syvemmälle kesyttämättömään viidakkoon, jossa vaara vaanii jokaisen kulman takana.

Viimeiset vonkaleet

su 11.09.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Kaksi jättiläiskalaa ja yksi pulssia nostattava tehtävä Amazonin viidakossa johtaa Cyrilin ja tiimin kasvokkain aseistettujen salametsästäjien, ahneiden piraijojen, metsästävien kaimaanien, massiivisten anakondien ja kauhistuttavan äkkitulvan kanssa. Heidän vaarallinen tehtävänsä: löytää panssarisuomuinen pirarucu ja jättimäinen piraiba ja kerätä DNA-näytteitä tutkijoille lajien suojelemiseksi.

Viimeiset vonkaleet

su 04.09.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Cyrilin ja hänen tiiminsä on palattava Fraser-joelle löytääkseen ja merkitäkseen etsimänsä 100-kiloinen valkoinen sampi, mutta heidän on ensin löydettävä tie pois syrjäisestä erämaasta lohinäytteen toimittamiseksi. Ankaran sään armoilla heidän on selviydyttävä hurjista koskista, laskeuduttava kauhistuttavia kallioita, kiivettävä massiiviselle jäätikölle ja vaellettava karujen vuorten yli.

Viimeiset vonkaleet

su 28.08.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Cyril ja hänen seikkailijaryhmänsä löytävät 90-kiloisen jätin Tyynestämerestä yrittäessään löytää sammen ruokaa eli lohta. Tehtävä vie heidät kauas merelle ja syvemmällä karuille vuorille. Löytääkseen näitä omissa oloissaan viihtyviä soturikaloja heidän on kestettävä valtavia aaltoja, laskettava petollisia koskia ja vältettävä harmaakarhuja.

Viimeiset vonkaleet

su 21.08.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Taistelu sammen kanssa koettelee Cyrilin rajoja, ja ennen kuin hänen ryhmänsä onnistuu merkitsemään parimetrisen vonkaleen, outo myrsky puhkeaa. Heidän on suunnattava vuorille etsimään sampien ruoanlähdettä eli lohta ja uhmattava maailman vihamielisimpiä ja karuimpia vuoristo-olosuhteita.

Viimeiset vonkaleet

su 14.08.2022 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Esihistoriallinen sampi voi kasvaa jopa 3,5-metriseksi ja 1 500-kiloiseksi. Se on todellinen makeanveden jätti, mutta ihmisen takia niiden määrä vähenee. Cyril ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle, toiminnantäyteiselle tehtävälle auttamaan niitä suojelevia tutkijoita. Tämän valtavan kalan löytämiseksi ryhmän on liikuttava raivoavilla vuoristojoilla ja sukellettava niiden kylmiin vesiin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Onnenlahti, Hudson & Rex, Frendit, Pintaa syvemmältä, NCIS Rikostutkijat, Poliisikoira Rex, Fosca, Koskinen, Lupausten linnake, Hiihdon MC, N 10 km (v)

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity