6/6. Ranskalainen mestarikokki. Anh Lé pääsee Hanoissa laittamaan ruokaa maailmankuulun kokin Didier Corloun kanssa. Millaisia vaikutteita ranskalaiset ovat jättäneet Vietnamin ruokakulttuuriin? HD
5/6. Hanoin kulinaariset salaisuudet. Anh Lé tutustuu Hanoissa käärmefarmiin ja seitsemään erilaiseen kobraruokalajiin. Entä kuinka sahramissa höyrytetty kala ja mausteiset lihapullat valmistetaan? HD
5/6. Hanoin kulinaariset salaisuudet. Anh Lé tutustuu Hanoissa käärmefarmiin ja seitsemään erilaiseen kobraruokalajiin. Entä kuinka sahramissa höyrytetty kala ja mausteiset lihapullat valmistetaan? HD
4/6. Talonpoikaiskeittiö. Anh Lé pystyttää keittiönsä Phu Qouc'n saaren hietikolle ja valmistaa muun muassa rapeaksi paistettua kalaa mangon kera. Naapuri kutsuu Anh Lén syömään kanaa. HD
4/6. Talonpoikaiskeittiö. Anh Lé pystyttää keittiönsä Phu Qouc'n saaren hietikolle ja valmistaa muun muassa rapeaksi paistettua kalaa mangon kera. Naapuri kutsuu Anh Lén syömään kanaa. HD
3/6. Maailman paras kalakastike. Anh Lé matkaa pienelle saarelle maistamaan sen kuulua kalakastiketta ja valmistamaan paikallisia herkkuja tuoreesta kalasta. Miten kalakastike valmistetaan? HD
3/6. Maailman paras kalakastike. Anh Lé matkaa pienelle saarelle maistamaan sen kuulua kalakastiketta ja valmistamaan paikallisia herkkuja tuoreesta kalasta. Miten kalakastike valmistetaan? HD
2/6. Saigonin keisarillinen keittiö. Anh Lé tutustuu Vietnamin gastronomisiin perinteisiin mestarikokki Tuan Goungin opastuksella. Tarjolla on banaaninkukkasalaattia, paahdettua ankeriasta ja täytettyä kyyhkyä. HD
2/6. Saigonin keisarillinen keittiö. Anh Lé tutustuu Vietnamin gastronomisiin perinteisiin mestarikokki Tuan Goungin opastuksella. Tarjolla on banaaninkukkasalaattia, paahdettua ankeriasta ja täytettyä kyyhkyä. HD
1/6. Saigonin katukeittiöt: kevätrullia, katkarapuja ja siankorvia. Juontaja Anh Lé tutustuu Saigonin katukeittiöihin ja valmistaa kanakeittoa ravunsaksien ja yrttien kera. Kuinka Saigon on muuttunut viime vuosina? HD
1/6. Saigonin katukeittiöt: kevätrullia, katkarapuja ja siankorvia. Juontaja Anh Lé tutustuu Saigonin katukeittiöihin ja valmistaa kanakeittoa ravunsaksien ja yrttien kera. Kuinka Saigon on muuttunut viime vuosina? HD
6/6. Ranskalainen mestarikokki. Anh Lé pääsee Hanoissa laittamaan ruokaa maailmankuulun kokin Didier Corloun kanssa. Millaisia vaikutteita ranskalaiset ovat jättäneet Vietnamin ruokakulttuuriin?
6/6. Ranskalainen mestarikokki. Anh Lé pääsee Hanoissa laittamaan ruokaa maailmankuulun kokin Didier Corloun kanssa. Millaisia vaikutteita ranskalaiset ovat jättäneet Vietnamin ruokakulttuuriin?
5/6. Hanoin kulinaariset salaisuudet. Anh Lé tutustuu Hanoissa käärmefarmiin ja seitsemään erilaiseen kobraruokalajiin. Entä kuinka sahramissa höyrytetty kala ja mausteiset lihapullat valmistetaan?
5/6. Hanoin kulinaariset salaisuudet. Anh Lé tutustuu Hanoissa käärmefarmiin ja seitsemään erilaiseen kobraruokalajiin. Entä kuinka sahramissa höyrytetty kala ja mausteiset lihapullat valmistetaan?
4/6. Talonpoikaiskeittiö. Anh Lé laittaa keittiönsä pystyyn Phu Qouc'n saaren hietikolle ja valmistaa mm rapeaksi paistettua kalaa mangon kera. Naapuri kutsuu Anh Lén syömään kanaa.
4/6. Talonpoikaiskeittiö. Anh Lé laittaa keittiönsä pystyyn Phu Qouc'n saaren hietikolle ja valmistaa mm rapeaksi paistettua kalaa mangon kera. Naapuri kutsuu Anh Lén syömään kanaa.
3/6. Maailman paras kalakastike. Anh Lé matkaa pienelle saarelle maistamaan sen kuulua kalakastiketta ja valmistamaan paikallisia herkkuja tuoreesta kalasta. Miten kalakastike valmistetaan?
3/6. Maailman paras kalakastike. Anh Lé matkaa pienelle saarelle maistamaan sen kuulua kalakastiketta ja valmistamaan paikallisia herkkuja tuoreesta kalasta. Miten kalakastike valmistetaan?
2/6. Saigonin keisarillinen keittiö. Anh Lé tutustuu Vietnamin gastronomisiin perinteisiin mestarikokki Tuan Goungin opastuksella. Tarjolla on banaaninkukkasalaattia, paahdettua ankeriasta ja täytettyä kyyhkyä.
2/6. Saigonin keisarillinen keittiö. Anh Lé tutustuu Vietnamin gastronomisiin perinteisiin mestarikokki Tuan Goungin opastuksella. Tarjolla on banaaninkukkasalaattia, paahdettua ankeriasta ja täytettyä kyyhkyä.
1/6. Saigonin katukeittiöt: kevätrullia, katkarapuja ja siankorvia. Juontaja Anh Lé tutustuu Saigonin katukeittiöihin ja valmistaa kanakeittoa ravunsaksien ja yrttien kera. Kuinka Saigon on muuttunut viime vuosina?
1/6. Saigonin katukeittiöt: kevätrullia, katkarapuja ja siankorvia. Juontaja Anh Lé tutustuu Saigonin katukeittiöihin ja valmistaa kanakeittoa ravunsaksien ja yrttien kera. Kuinka Saigon on muuttunut viime vuosina?