ReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiSanakirjaBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla uskomaton eläinlääkäri pol löytyy 10 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Uskomaton eläinlääkäri Pol

su 26.03. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Tällä kertaa Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelmassa nähdään uusi kasvo: tri Nicole Arcy, mutta myös kirkuvia emakoita, väärillä teillä olevia aaseja, taianomaisia aroja ja hevosten silmäongelmia. Lääkärit kuitenkin selviävät kaikesta saattaakseen työnsä loppuun.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

su 02.04. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Kesä on täydessä vauhdissa Michiganissa. Polin klinikka on täynnä ankkoja, pentuja ja kaikenlaisia hätätapauksia. Sen lisäksi Diane on selkäleikkauksessa, joten PVS:n tiimi joutuu tekemään tuplasti töitä, jotta kaikki saadaan valmiiksi.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

su 09.04. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Keski-Michiganissa on kesä, ja Polin klinikalla on kuumaa menoa. Näemme kaikkea murtuneista jaloista seisahtuneihin töihin, mutta kesä ei tarkoita lomaa tässä hikisessä jaksossa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

su 16.04. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Tällä kertaa Uskomaton tohtori Pol -ohjelmassa Pol joutuu potilaaksi. Vuosikymmenet kovia maastoreissuja ovat aiheuttaneet kuuluisalle tohtorille äkäisen nivelreuman hänen oikeaan nilkkaansa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ma 17.04. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Polnadon varoitus. Jos koirien ja fasaanien hoidossa ei ole tarpeeksi haastetta, sitä tuo tornadovaroitus, jonka takia eläinlääkäri ja hänen henkilökuntansa on evakuoitava kellariin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 18.04. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Kaikki eläinlääkärit ovat lomalla. Koittaa kiireinen kevätkausi, ja eläinlääkäri Pol ja hänen oikea kätensä Brenda toivovat tiimin vahvistukseksi eläinlääkäriopiskelijaa Iowasta. National Geographic.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 19.04. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Utareet tulessa. Kevät on vuoden kiireisintä aikaa, mutta eläinlääkärit ehtivät silti hoitamaan maatilakäyntejä. Jan kutsutaan kouluun kertomaan eläinten hoidosta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 20.04. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Tunteilua klinikalla. Kaikkien tunteet ovat herkässä,kun vastaanotolle saapuu sairas hevonen,karvaton vasikka ja vakavasta niskavammasta kärsivä beagle. Charles rentoutuu roller derbyssä.Amerikkalainen tosi-tv-sarja.National Geographic.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

pe 21.04. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Voihan lepakkohyökkäys! Lepakon puremaksi joutuneen Jan Polin perhe pelkää, että lepakolla oli vesikauhu. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

su 23.04. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Tällä viikolla Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelman eläinlääkärit käyttävät kaikki parhaat temppunsa hoitaakseen kaikenlaisia nyrjähdyksiä, muljahduksia ja revähdyksiä. Ohjelmassa vierailee myös yksi kaikkein isoimmista kaneista, mitä lääkäri on koskaan nähnyt. Eläinlääkärit saavat tasapainotella ja pysyä varpaillaan, kun hoidettavana on kaikkea ensikertalaisista äideistä ja niiden ongelmista aina suloiseen vuoheen ja tukoksesta kärsivään poliisihevoseen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Midsomerin murhat, Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi, Miehen puolikkaat, Kaksi sinkkua ja Colin, Ex On The Beach Suomi, 90 päivää morsiamena UK, Pitääkö olla huolissaan?, Salatut elämät, Happy Valley, varjojen laakso

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity