Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Haulla urheiludokumentti: knicksin vuodet paratiisissa löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Urheiludokumentti: Knicksin vuodet paratiisissaS

to 18.07. klo 22.35 - 00.10 MTV3

Urheiludokumentti: Knicksin vuodet paratiisissaKnicksin vuodet paratiisissa. Dokumentti kuvaa New York Knicksin nousua suosioon ja menestykseen 60- ja 70-luvun vaihteessa. Miten aiemmin häviämiseen erikoistunut joukkue nousi keskellä aikakauden suuria mullistuksia koripallomaailman huipulle ja sai aikaan nostetta myös NBA:lle? Vuosien 1970 ja 1973 mestarit ja heidän vastustajajoukkueidensa tähtipelaajat saavat puheenvuoron.
> >
Urheiludokumentti: Knicksin vuodet paratiisissa
Knicksin vuodet paratiisissa. Dokumentti kuvaa New York Knicksin nousua suosioon ja menestykseen 60- ja 70-luvun vaihteessa. Miten aiemmin häviämiseen erikoistunut joukkue nousi keskellä aikakauden suuria mullistuksia koripallomaailman huipulle ja sai aikaan nostetta myös NBA:lle? Vuosien 1970 ja 1973 mestarit ja heidän vastustajajoukkueidensa tähtipelaajat saavat puheenvuoron.
https://www.telsu.fi/l/urheiludokumentti-knicksin-vuodet-paratiisissa_7685186.jpg

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Luokkajuhlat, Beecham House, Aika on meidän, Midsomerin murhat, Simpsonit, Kova laki: Erikoisyksikkö, Joulukalenteri: Tonttuakatemia, Exit, La república - tasavalta, Rillit huurussa

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2019