BlogitNauris.fiVaihtoautotReseptitSanakirjaHoroskooppiTietovisat

Haulla true crime: lupa tappaa löytyy 11 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

True crime: Lupa tappaaS

tänään 22.55 - 23.50 AVA
Lue artikkeli»

True crime: Lupa tappaaKohtalokas kotihoito. Kausi 1, 6/8. Leskeksi jäänyt virkeä vanhus lykkää muuttoaan tyttärensä luokse. Omaiset huolestuvat, kun he kuulevat isoisän menneen naimisiin heille tuntemattoman naisen kanssa. Pariskunta haluaa matkustella Meksikossa ja jälkipolven jättävän heidät rauhaan. Amerikkalainen dokumenttisarja.

True crime: Lupa tappaaSu

su 05.04. klo 01.15 - 02.00 AVA
Lue artikkeli»

True crime: Lupa tappaaPelon ilmapiiri. Kausi 1, 5/8. Kun sairaalahoidossa oleva potilas yllättäen kuolee, omaisia aletaan epäillä armomurhasta. Hoitohenkilökunta vihjailee kuitenkin, että uhreja voi olla enemmänkin. Eräs toimittaja alkaa penkoa asiaa syvemmältä. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

True crime: Lupa tappaaSu

ma 06.04. klo 01.50 - 02.35 AVA
Lue artikkeli»

True crime: Lupa tappaaKohtalokas kotihoito. Kausi 1, 6/8. Leskeksi jäänyt virkeä vanhus lykkää muuttoaan tyttärensä luokse. Omaiset huolestuvat, kun he kuulevat isoisän menneen naimisiin heille tuntemattoman naisen kanssa. Pariskunta haluaa matkustella Meksikossa ja jälkipolven jättävän heidät rauhaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

True crime: Lupa tappaaS

ma 06.04. klo 23.00 - 00.00 AVA
Lue artikkeli»

True crime: Lupa tappaaKuolemanenkeli. Kausi 1, 7/8. Kalifornialaissairaalan hengityshoitajaa aletaan epäillä rikoksista. Yllättäen hän myöntää osan, mutta peruu myöhemmin tunnustuksensa. Poliisilla on valtava urakka saada jotakin todistettua, jotta kyseinen henkilö saadaan oikeuteen. Amerikkalainen dokumenttisarja.

True crime: Lupa tappaaS

ti 07.04. klo 23.00 - 00.00 AVA
Lue artikkeli»

True crime: Lupa tappaaVimmainen myrkynkeittäjä. Kausi 1, 8/8. Kun joukko ensihoitajia kokee pahoinvointikohtauksia työpaikallaan, epäilykset heräävät. Voisiko yksi työtovereista olla syyllinen niihin? Poliisia vältelläkseen epäilty pakenee kaukomaille saakka. Amerikkalainen dokumenttisarja.

True crime: Lupa tappaaSu

pe 10.04. klo 01.20 - 02.05 AVA
Lue artikkeli»

Kuolemanenkeli. Kausi 1, 7/8. Kalifornialaissairaalan hengityshoitajaa aletaan epäillä rikoksista. Yllättäen hän myöntää osan, mutta peruu myöhemmin tunnustuksensa. Poliisilla on valtava urakka saada jotakin todistettua, jotta kyseinen henkilö saadaan oikeuteen. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

True crime: Lupa tappaaSu

la 11.04. klo 00.50 - 01.40 AVA
Lue artikkeli»

Vimmainen myrkynkeittäjä. Kausi 1, 8/8. Kun joukko ensihoitajia kokee pahoinvointikohtauksia työpaikallaan, epäilykset heräävät. Voisiko yksi työtovereista olla syyllinen niihin? Poliisia vältelläkseen epäilty pakenee kaukomaille saakka. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

True crime: Lupa tappaaS

ti 19.05. klo 23.00 - 00.00 AVA
Lue artikkeli»

Sarjanirhaaja. Kausi 1, 1/8. Hyvin paperein valmistunut ja suuret luulot taidoistaan omaava kirurgi on erikoistunut selkäleikkauksiin. Kun niissä tulee virheitä, hän vaihtaa sairaalaa, ja tulee uusia uhreja. Saadaanko tämän lääkärin toiminta pysäytettyä? Amerikkalainen dokumenttisarja hoitoalalla tapahtuvista rikoksista.

True crime: Lupa tappaaS

ke 20.05. klo 23.00 - 00.00 AVA
Lue artikkeli»

Rahat ja henki. Kausi 1, 2/8. Pitkälle edennyttä syöpää sairastavat ovat valmiita takertumaan viimeiseenkin oljenkorteen. Kalifornialainen lääkäri tarjoaa hoidoksi rukouksia ja kehittämäänsä yrttiliuosta. Amerikkalainen dokumenttisarja.

True crime: Lupa tappaaSu

to 21.05. klo 02.15 - 03.10 AVA
Lue artikkeli»

Sarjanirhaaja. Kausi 1, 1/8. Hyvin paperein valmistunut ja suuret luulot taidoistaan omaava kirurgi on erikoistunut selkäleikkauksiin. Kun niissä tulee virheitä, hän vaihtaa sairaalaa, ja tulee uusia uhreja. Saadaanko tämän lääkärin toiminta pysäytettyä? Amerikkalainen dokumenttisarja hoitoalalla tapahtuvista rikoksista. Uusinta.

True crime: Lupa tappaaSu

pe 22.05. klo 01.50 - 02.45 AVA
Lue artikkeli»

Rahat ja henki. Kausi 1, 2/8. Pitkälle edennyttä syöpää sairastavat ovat valmiita takertumaan viimeiseenkin oljenkorteen. Kalifornialainen lääkäri tarjoaa hoidoksi rukouksia ja kehittämäänsä yrttiliuosta. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
True crime: Lupa tappaa
Kohtalokas kotihoito. Kausi 1, 6/8. Leskeksi jäänyt virkeä vanhus lykkää muuttoaan tyttärensä luokse. Omaiset huolestuvat, kun he kuulevat isoisän menneen naimisiin heille tuntemattoman naisen kanssa. Pariskunta haluaa matkustella Meksikossa ja jälkipolven jättävän heidät rauhaan. Amerikkalainen dokumenttisarja.
https://www.telsu.fi/l/true-crime-lupa-tappaa_8560154_2.jpg
Arvosana 2.6/5, annettu 5 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Suomen huutokauppakeisari, CSI: Miami, Murdochin murhamysteerit, Frendit, Rikkaat ja rahattomat, Lentoturmatutkinta, Farmi Suomi, Modernit miehet, Lemmen viemää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity