HoroskooppiReseptitSanakirjaBlogitTietovisatViihdeVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla tri k:n eksoottiset eläimet löytyy 21 tulevaa tv-ohjelmaa.

Tri K:n eksoottiset eläimet

huomenna 11.35 - 12.26 51 minNational Geographic Channel

Kyyhkyllä on outo massa, fretissä on vieras esine. Sairas savannikissan ja koiran uhriksi jäänyt siili.

Tri K:n eksoottiset eläimet

la 20.08. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Tohtori Thielen yrittää selvittää, miksi nuori fretti vaikuttaa aliravitulta, ja tohtori K:n isä tuo koiransa hoitoon.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ma 22.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Following a recent hurricane the clinic fills up with clients including an escaped sulcata tortoise hit by a car, a 7-week-old potbellied pig screaming in pain, a 2-year-old severe macaw that can't breath and a ball python that might be pregnant, but possibly just overweight. Cuddles, a baby potbellied pig, comes in not able to pee and may be suffering kidney stones. George, a sulcata tortoise, is in pieces after a serious hit and run. Mini Me, a beloved severe macaw takes a turn for the worse and a rather large ball python finds out if she is expecting or not.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ti 23.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Sheldon, an eleven-month-old pig, gorged himself on dog food and comes in vomiting. Sheldon has eaten so much that he is at risk for abdominal obstruction, or even rupture. Vet Tech Dyanne brings her bunny, Keiko, so that Dr. K can investigate a tooth infection likely caused by anti-biotic beads installed during a surgery last year. And chinchilla Prince comes in with an irritated, crusty eye. Dr. T gets to the root of the problem.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ke 24.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Bubba, a green wing macaw with a mysterious mass, has Dr. K going beyond the call of "doodie" to remove whatever is causing the bird's tummy trouble. Dr. T gets a visit from Donatella, a tiny tortoise, who lost more than one round in a fight with a pit bull puppy, while Mocha, a four-year-old rabbit, with cheek trouble challenges the staff, and Dr. K gets a special visit from a helpful pig named Pluto, with a super sniffer.

Tri K:n eksoottiset eläimet

to 25.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Xenon, 8 kuukautta vanha aavikkokettu, ei pysty laittamaan painoa turvonneelle etujalalle. Tri T epäilee murtunutta nilkkaa. Jack on 15-vuotias ara, jolla on murtunut reisiluu. Monkey on kaksi ja puolivuotias galago, joka on uudessa perheessä ja on raadellut häntäänsä. Se tarvitsee tri K:n apua. Marshmallow on 1-vuotias kääpiöhamsteri, joka on päivän pienin potilas. Sillä on vaikeuksia hengittää.

Tri K:n eksoottiset eläimet

pe 26.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Peanut on 1-vuotias fretti, jonka virtsassa on verta. Tri D epäilee, että sillä on virtsatietulehdus, mutta testit paljastavat aivan eri vaivan. Vauvahaisunäätä Buddylla on turvonnut masu. Ponchito on kaijanen, joka on vaarassa menettää jalkansa, sillä siihen on juuttunut narun pätkä. 3-vuotiaalla Nugget-kanilla on huolestuttava paise poskessa.

Tri K:n eksoottiset eläimet

la 27.08. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Silkkiapina saa keskenmenon, ja tohtori K auttaa korjaamaan Piper-jäniksen vahingoittuneen silmän ja etsii nuorelle pupulle uuden kodin.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ma 29.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Klinikalla on arvoitusten päivä, kun pogonalla on outo tauti, preerikko Willie Nelsonille kehittyy yllättävä vaste leikkaukseen, Leo-kilpikonna jää auton alle ja Cleo-joutsenella roikkuu siipi, mikä huolestuttaa tri T:tä.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ti 30.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Panokset ovat korkealla Tohtori K:n eksoottisella eläinklinikalla, kun tiimi pyrkii pelastamaan Lil Bit -preerikon, jolla on turvonneet kasvot ja hengenvaarallinen tulehdus, Croquetta-possun, joka on tukehtumassa isoon hedelmäpalaan, ja tukkeessa olevan Po-pupun hätäkeikkauksella sekä selvittää Serenan vakavat ankkaongelmat.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ke 31.08. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Lääkärit kiirehtivät etsimään johtolankoja siihen, miksi kani hytkyy, kilpikonna ei kävele ja possu ei syö eikä kakkaa. Punajalkakilpikonna Mimi ei pysty kävelemään. Tohtori T päästää luovuuden valloilleen ja rakentaa kilpikonnalle skeittilaudan, jotta konna pääsee taas vauhtiin. Oinkus on 2-vuotias possu, jolla on nielemisvaikeuksia. 3-vuotiaan kanin epätavallinen käytös huolestuttaa tri K:ta.

Tri K:n eksoottiset eläimet

to 01.09. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

Pikku Maximus-fretillä on iso kyhmy kasvoissaan. Vauvakani Daisylla on kipeä jalka, Frida-kakadulla hurja asenne ja Shelly-keltavatsakilpikonnalla turvotusta.

Tri K:n eksoottiset eläimet

pe 02.09. klo 11.35 - 12.25 50 minNational Geographic Channel

3-vuotiaalla Smaug-teijulla on vatsaongelma, joka pahenee. Perustarkastus linnun kanssa ei mene rutiinilla, kun tri K huomaa oudon ongelman 14-vuotiaalla Lola-kakadulla. Napakettu Dinah tulee oudon sairauden takia käymään ja aiheuttaa päänvaivaa. Esperanza-kilpikonna saapuu hätätapauksena klinikalla, sillä sen peräsuoli on ehkä luiskahtanut ulos.

Tri K:n eksoottiset eläimet

la 03.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Tohtori T hoitaa harvinaista albinokuningaspytonia, jolla on hengitysvaikeuksia hengitystien tulehduksen vuoksi.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ma 05.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Oudot tapaukset pitävät lääkärit kiireisinä klinikalla. 1-vuotias Tutti-kakadu ei lakkaa oksentamasta, hampaaton kameleontti joutuu ruokasotaan sirkan kanssa ja saa turvonneen silmän. Kaunis nuori Snowball-käärme ei enää muni.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ti 06.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Klinikalla ei ole koskaan tylsää: Meluisa Biggie-possu tarvitsee silmäleikkauksen. Fred-viiriäinen joutui parvitoverinsa hyökkäyksen kohteeksi ja yrittää karata. Buddy-pogona on tukehtumassa lounaaseensa. Söpö Ophelia-haisunäätä päästelee menemään.

Tri K:n eksoottiset eläimet

ke 07.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Dexter on 3-vuotias erikoistarpeita omaava minivuohi, jolla on verta virtsassaan. Marley on 2-vuotias leopardigekko, joka vain laihtuu, mutta jonka vatsa on silti valtava. Lucy, 2-vuotias pelastettu pupu, tulee lääkäriin, koska sillä kasvaa jotain leuassa. Tri Kelleher löytää paljon isomman ongelman. 5-vuotias naarasmarsu Bubbles saattaa olla raskaana.

Tri K:n eksoottiset eläimet

to 08.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Epätavalliset tapaukset pitävät tri K:n ja hänen tiiminsä kiireisinä: itsepäinen Romeo-kääpiövuohi ei pissaa, ja Adeline-possu pelästyttää kaikki kohtauksella. Snowball-pupulla on patti leuassa. Leo-leopardikilpikonna viheltää hengittäessään.

Tri K:n eksoottiset eläimet

pe 09.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Tri K:n klinikan viikkoon mahtuu iloa ja surua: Paco-kaijasella on jättimuna, joka ei tule ulos. Jimmy Dean -possu tuo kaverinsa lääkäriin. Pepe-kinkaju on polttanut häntänsä ja takatassunsa kenties salaman takia. Shar-preerikolla on iso kyhmy vatsassa. Sanomme näkemiin tri Thielenille, sillä hän lähtee klinikalta.

Tri K:n eksoottiset eläimet

la 10.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Koiran hyökkäyksen kohteeksi joutunut kilpikonna tuodaan hoitoon. Tohtori G on huolissaan ruumiinontelon puhkeamisesta ja tulehduksesta.

Tri K:n eksoottiset eläimet

la 17.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Nautilus, a beloved seven-year-old rabbit is brought in with a badly injured leg by her two very worried owners. After learning she has a fractured foot, Dr. K must perform a complicated orthopedic repair surgery. Bella Luna, a marmoset, is not acting quite herself and the owner is very concerned. Its a complicated case, so Dr. K calls for a Mobile CT Scan to be performed on her. When Dr. K checks on Bella Luna during the scan, she notices a mass on her leg, which could mean something much worse. On a field trip to the Everglades Outpost, Dr. T and vet tech Tom, meet Loki, a two-year-old wolf with a serious eye problem.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Komisario Lewis, 90 päivää morsiamena: Maailmalla, The Harlins, Berlin Ku'damm, Emmerdale, Foylen sota, Isä Matteon tutkimuksia, Kauniit ja rohkeat, EM-viikko München 2022, telinevoimistelu, Midsomerin murhat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity