ViihdeReseptitSanakirjaVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla top chef ruotsi löytyy 96 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Top Chef RuotsiU

su 28.05.2017 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

la 27.05.2017 12.00 - 13.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

la 27.05.2017 11.00 - 12.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 10/12. Semifinaalipaikat jaossa. Kokit uudistavat tulikokeessa voileipäkakun. Haasteen voittaja etenee suoraan semifinaaliin ja saa vaikuttaa suuresti pudotuskilpailun kulkuun. Jäljelle jäävät kolme kokkia taistelevat pudotuskilpailussa lopuista semifinaalipaikoista ja saavat tehtäväkseen tulkita tuomariston klassikkoannoksia. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

to 25.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ke 24.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 23.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 10/12. Semifinaalipaikat jaossa. Kokit uudistavat tulikokeessa voileipäkakun. Haasteen voittaja etenee suoraan semifinaaliin ja saa vaikuttaa suuresti pudotuskilpailun kulkuun. Jäljelle jäävät kolme kokkia taistelevat pudotuskilpailussa lopuista semifinaalipaikoista ja saavat tehtäväkseen tulkita tuomariston klassikkoannoksia. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef RuotsiU

su 21.05.2017 11.00 - 12.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 9/12. Salaperäisiä aineksia. Tulikokeen pääraaka-aine selviää kokeille vasta, kun he ovat valinneet viisi muuta annoksen ainesta. Tarvitaankin luovuutta, jotta annoksesta tulee hyvä. Pudotuskilpailussa kokkien on käytettävä kaikkia saamiaan raaka-aineita, joiden joukossa on erikoisuuksia, kuten hirven sydäntä, kuusenkerkkää ja heravoita. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

su 21.05.2017 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 8/12. Ilta ravintolassa. Tulikokeessa tehtävänä on loihtia uudenlainen annos juustosta, ja jokainen kokeista saa käyttöönsä eri juuston. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kahtena joukkueena kolmen ruokalajin menun Johanin ravintolassa Tukholmassa. Ruokalajien pääraaka-aineet ovat parsa, lammas sekä raparperi. Yksi hävinneen joukkueen jäsenistä putoaa kilpailusta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

la 20.05.2017 13.05 - 14.05 60 minJim

Kausi 1. Jakso 7/12. Päivällistä perheelle. Tulikokeessa kokit saavat vapaat kädet luoda hyvä keitto, mutta tuomareilla on yllätys. Pudotuskilpailussa kilpailijat käyvät ostamassa itse raaka-aineet perhepäivällistä varten. Tulikokeen voittajalla on kilpailuun etu, mutta kokeilla on muitakin ässiä hihassaan. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

la 20.05.2017 12.05 - 13.05 60 minJim

Kausi 1. Jakso 6/12. Klassikot uusiksi. Tulikokeessa valmistetaan lämmin voileipä, mutta tarjolla on koskemattomuuden sijaan etu pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on uudistaa klassikkoruoka niin, että maut pysyvät samana. Osa kokeista ymmärtää tehtävänannon väärin, mikä harmittaa tuomareita. Vierailevana tuomarina on ruokahistorian asiantuntija Edward Blom. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

pe 19.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 9/12. Salaperäisiä aineksia. Tulikokeen pääraaka-aine selviää kokeille vasta, kun he ovat valinneet viisi muuta annoksen ainesta. Tarvitaankin luovuutta, jotta annoksesta tulee hyvä. Pudotuskilpailussa kokkien on käytettävä kaikkia saamiaan raaka-aineita, joiden joukossa on erikoisuuksia, kuten hirven sydäntä, kuusenkerkkää ja heravoita. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

to 18.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 8/12. Ilta ravintolassa. Tulikokeessa tehtävänä on loihtia uudenlainen annos juustosta, ja jokainen kokeista saa käyttöönsä eri juuston. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kahtena joukkueena kolmen ruokalajin menun Johanin ravintolassa Tukholmassa. Ruokalajien pääraaka-aineet ovat parsa, lammas sekä raparperi. Yksi hävinneen joukkueen jäsenistä putoaa kilpailusta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ke 17.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 7/12. Päivällistä perheelle. Tulikokeessa kokit saavat vapaat kädet luoda hyvä keitto, mutta tuomareilla on yllätys. Pudotuskilpailussa kilpailijat käyvät ostamassa itse raaka-aineet perhepäivällistä varten. Tulikokeen voittajalla on kilpailuun etu, mutta kokeilla on muitakin ässiä hihassaan. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 16.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 6/12. Klassikot uusiksi. Tulikokeessa valmistetaan lämmin voileipä, mutta tarjolla on koskemattomuuden sijaan etu pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on uudistaa klassikkoruoka niin, että maut pysyvät samana. Osa kokeista ymmärtää tehtävänannon väärin, mikä harmittaa tuomareita. Vierailevana tuomarina on ruokahistorian asiantuntija Edward Blom. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef RuotsiU

su 14.05.2017 11.00 - 12.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 5/12. Makkaraa ja viestikilpailu. Tulikokeen tehtävänä on valmistaa makkaraa sekä siihen sopivat lisukkeet. Tulikokeen kärkikolmikko saa valita pudotuskilpailun kolme joukkuetta, joiden tehtävänä on loihtia lämmin alkuruoka sekä pääruoka vasikanpaistista. Ruoat valmistetaan kilpailijoiden yllätykseksi viestinä, joten annokset ovat arvailujen varassa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef RuotsiU

su 14.05.2017 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 4/12. Kalaa lasten makuun. Tulikokeessa kokit valmistavat kahtena joukkueena maistuvan lounaan 50 rakennusmiehelle. Voittavan joukkueen paras saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on valmistaa kala-annos, joka on myös lasten makuun. Annoksia arvioi tuomareiden lisäksi kolme lasta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

la 13.05.2017 13.05 - 14.05 60 minJim

Kausi 1. Jakso 3/12. Munakasta ja pastaa. Tulikokeessa testataan kilpailijoiden munakkaan paistotaidot. Osa onnistuu, ja osa on pettynyt tuomareiden arvosteluun. Pudotuskilpailussa jokainen kilpailijoista saa eri pääraaka-aineen, ja tehtävä on luoda siitä upea pasta-annos. Kaikkien pasta ei onnistu, mutta lopulta tuomaroinnin jälkeen edessä onkin yllätys. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

la 13.05.2017 12.05 - 13.05 60 minJim

Kausi 1. Jakso 2/12. Hampurilaisia ja ryhmätyötä. Tulikokeessa valmistetaan hampurilaisia, ja vierailevana tuomarina on Jon Widegren. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kolmen hengen joukkueissa kolme eri annosta kanasta. Osalla joukkueista yhteistyö sujuu hyvin, mutta kaikki eivät löydä yhteistä säveltä. Huonoimman joukkueen heikoimman annoksen tehnyt putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

pe 12.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 5/12. Makkaraa ja viestikilpailu. Tulikokeen tehtävänä on valmistaa makkaraa sekä siihen sopivat lisukkeet. Tulikokeen kärkikolmikko saa valita pudotuskilpailun kolme joukkuetta, joiden tehtävänä on loihtia lämmin alkuruoka sekä pääruoka vasikanpaistista. Ruoat valmistetaan kilpailijoiden yllätykseksi viestinä, joten annokset ovat arvailujen varassa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

to 11.05.2017 16.05 - 17.05 60 minJim

Kausi 1. Jakso 4/12. Kalaa lasten makuun. Tulikokeessa kokit valmistavat kahtena joukkueena maistuvan lounaan 50 rakennusmiehelle. Voittavan joukkueen paras saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on valmistaa kala-annos, joka on myös lasten makuun. Annoksia arvioi tuomareiden lisäksi kolme lasta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ke 10.05.2017 15.00 - 16.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 3/12. Munakasta ja pastaa. Tulikokeessa testataan kilpailijoiden munakkaan paistotaidot. Osa onnistuu, ja osa on pettynyt tuomareiden arvosteluun. Pudotuskilpailussa jokainen kilpailijoista saa eri pääraaka-aineen, ja tehtävä on luoda siitä upea pasta-annos. Kaikkien pasta ei onnistu, mutta lopulta tuomaroinnin jälkeen edessä onkin yllätys. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 09.05.2017 16.05 - 17.00 55 minJim

Kausi 1. Jakso 2/12. Hampurilaisia ja ryhmätyötä. Tulikokeessa valmistetaan hampurilaisia, ja vierailevana tuomarina on Jon Widegren. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kolmen hengen joukkueissa kolme eri annosta kanasta. Osalla joukkueista yhteistyö sujuu hyvin, mutta kaikki eivät löydä yhteistä säveltä. Huonoimman joukkueen heikoimman annoksen tehnyt putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef RuotsiU

su 07.05.2017 12.00 - 13.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 1/12. Pizzaa ja grillikylkeä. Kilpailun ensimmäinen haaste on tulikoe, jossa kilpailijoiden on valmistettava laadukas pizza. Haasteen voittaja saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun, jossa tehtävänä on luoda annos grillikyljen ympärille. Tunteet kuumenevat jo heti kilpailun alussa, ja pudotuskilpailun jälkeen yksi kilpailijoista joutuu jättämään kisan. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

pe 05.05.2017 16.00 - 17.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 1/12. Pizzaa ja grillikylkeä. Kilpailun ensimmäinen haaste on tulikoe, jossa kilpailijoiden on valmistettava laadukas pizza. Haasteen voittaja saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun, jossa tehtävänä on luoda annos grillikyljen ympärille. Tunteet kuumenevat jo heti kilpailun alussa, ja pudotuskilpailun jälkeen yksi kilpailijoista joutuu jättämään kisan. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

ke 22.03.2017 13.05 - 14.00 55 minJim

Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 21.03.2017 13.05 - 14.00 55 minJim

Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ma 20.03.2017 13.00 - 14.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 10/12. Semifinaalipaikat jaossa. Kokit uudistavat tulikokeessa voileipäkakun. Haasteen voittaja etenee suoraan semifinaaliin ja saa vaikuttaa suuresti pudotuskilpailun kulkuun. Jäljelle jäävät kolme kokkia taistelevat pudotuskilpailussa lopuista semifinaalipaikoista ja saavat tehtäväkseen tulkita tuomariston klassikkoannoksia. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

pe 17.03.2017 13.00 - 13.55 55 minJim

Kausi 1. Jakso 9/12. Salaperäisiä aineksia. Tulikokeen pääraaka-aine selviää kokeille vasta, kun he ovat valinneet viisi muuta annoksen ainesta. Tarvitaankin luovuutta, jotta annoksesta tulee hyvä. Pudotuskilpailussa kokkien on käytettävä kaikkia saamiaan raaka-aineita, joiden joukossa on erikoisuuksia, kuten hirven sydäntä, kuusenkerkkää ja heravoita. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

to 16.03.2017 13.00 - 13.55 55 minJim

Kausi 1. Jakso 8/12. Ilta ravintolassa. Tulikokeessa tehtävänä on loihtia uudenlainen annos juustosta, ja jokainen kokeista saa käyttöönsä eri juuston. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kahtena joukkueena kolmen ruokalajin menun Johanin ravintolassa Tukholmassa. Ruokalajien pääraaka-aineet ovat parsa, lammas sekä raparperi. Yksi hävinneen joukkueen jäsenistä putoaa kilpailusta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ke 15.03.2017 13.00 - 13.55 55 minJim

Kausi 1. Jakso 7/12. Päivällistä perheelle. Tulikokeessa kokit saavat vapaat kädet luoda hyvä keitto, mutta tuomareilla on yllätys. Pudotuskilpailussa kilpailijat käyvät ostamassa itse raaka-aineet perhepäivällistä varten. Tulikokeen voittajalla on kilpailuun etu, mutta kokeilla on muitakin ässiä hihassaan. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 14.03.2017 13.00 - 13.55 55 minJim

Kausi 1. Jakso 6/12. Klassikot uusiksi. Tulikokeessa valmistetaan lämmin voileipä, mutta tarjolla on koskemattomuuden sijaan etu pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on uudistaa klassikkoruoka niin, että maut pysyvät samana. Osa kokeista ymmärtää tehtävänannon väärin, mikä harmittaa tuomareita. Vierailevana tuomarina on ruokahistorian asiantuntija Edward Blom. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

ma 13.03.2017 13.00 - 13.55 55 minJim

Kausi 1. Jakso 5/12. Makkaraa ja viestikilpailu. Tulikokeen tehtävänä on valmistaa makkaraa sekä siihen sopivat lisukkeet. Tulikokeen kärkikolmikko saa valita pudotuskilpailun kolme joukkuetta, joiden tehtävänä on loihtia lämmin alkuruoka sekä pääruoka vasikanpaistista. Ruoat valmistetaan kilpailijoiden yllätykseksi viestinä, joten annokset ovat arvailujen varassa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

pe 10.03.2017 13.05 - 14.00 55 minJim

Kausi 1. Jakso 4/12. Kalaa lasten makuun. Tulikokeessa kokit valmistavat kahtena joukkueena maistuvan lounaan 50 rakennusmiehelle. Voittavan joukkueen paras saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on valmistaa kala-annos, joka on myös lasten makuun. Annoksia arvioi tuomareiden lisäksi kolme lasta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

to 09.03.2017 13.00 - 13.55 55 minJim

Kausi 1. Jakso 3/12. Munakasta ja pastaa. Tulikokeessa testataan kilpailijoiden munakkaan paistotaidot. Osa onnistuu, ja osa on pettynyt tuomareiden arvosteluun. Pudotuskilpailussa jokainen kilpailijoista saa eri pääraaka-aineen, ja tehtävä on luoda siitä upea pasta-annos. Kaikkien pasta ei onnistu, mutta lopulta tuomaroinnin jälkeen edessä onkin yllätys. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ke 08.03.2017 13.10 - 14.05 55 minJim

Kausi 1. Jakso 2/12. Hampurilaisia ja ryhmätyötä. Tulikokeessa valmistetaan hampurilaisia, ja vierailevana tuomarina on Jon Widegren. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kolmen hengen joukkueissa kolme eri annosta kanasta. Osalla joukkueista yhteistyö sujuu hyvin, mutta kaikki eivät löydä yhteistä säveltä. Huonoimman joukkueen heikoimman annoksen tehnyt putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 07.03.2017 13.05 - 14.00 55 minJim

Kausi 1. Jakso 1/12. Pizzaa ja grillikylkeä. Kilpailun ensimmäinen haaste on tulikoe, jossa kilpailijoiden on valmistettava laadukas pizza. Haasteen voittaja saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun, jossa tehtävänä on luoda annos grillikyljen ympärille. Tunteet kuumenevat jo heti kilpailun alussa, ja pudotuskilpailun jälkeen yksi kilpailijoista joutuu jättämään kisan. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

ke 01.03.2017 12.25 - 13.15 50 minHero

Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 28.02.2017 12.25 - 13.15 50 minHero

Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ma 27.02.2017 13.10 - 14.00 50 minHero

Kausi 1. Jakso 10/12. Semifinaalipaikat jaossa. Kokit uudistavat tulikokeessa voileipäkakun. Haasteen voittaja etenee suoraan semifinaaliin ja saa vaikuttaa suuresti pudotuskilpailun kulkuun. Jäljelle jäävät kolme kokkia taistelevat pudotuskilpailussa lopuista semifinaalipaikoista ja saavat tehtäväkseen tulkita tuomariston klassikkoannoksia. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

to 23.02.2017 12.30 - 13.20 50 minHero

Kausi 1. Jakso 9/12. Salaperäisiä aineksia. Tulikokeen pääraaka-aine selviää kokeille vasta, kun he ovat valinneet viisi muuta annoksen ainesta. Tarvitaankin luovuutta, jotta annoksesta tulee hyvä. Pudotuskilpailussa kokkien on käytettävä kaikkia saamiaan raaka-aineita, joiden joukossa on erikoisuuksia, kuten hirven sydäntä, kuusenkerkkää ja heravoita. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ke 22.02.2017 13.15 - 14.05 50 minHero

Kausi 1. Jakso 8/12. Ilta ravintolassa. Tulikokeessa tehtävänä on loihtia uudenlainen annos juustosta, ja jokainen kokeista saa käyttöönsä eri juuston. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kahtena joukkueena kolmen ruokalajin menun Johanin ravintolassa Tukholmassa. Ruokalajien pääraaka-aineet ovat parsa, lammas sekä raparperi. Yksi hävinneen joukkueen jäsenistä putoaa kilpailusta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 21.02.2017 13.15 - 14.05 50 minHero

Kausi 1. Jakso 7/12. Päivällistä perheelle. Tulikokeessa kokit saavat vapaat kädet luoda hyvä keitto, mutta tuomareilla on yllätys. Pudotuskilpailussa kilpailijat käyvät ostamassa itse raaka-aineet perhepäivällistä varten. Tulikokeen voittajalla on kilpailuun etu, mutta kokeilla on muitakin ässiä hihassaan. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ma 20.02.2017 13.30 - 14.20 50 minHero

Kausi 1. Jakso 6/12. Klassikot uusiksi. Tulikokeessa valmistetaan lämmin voileipä, mutta tarjolla on koskemattomuuden sijaan etu pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on uudistaa klassikkoruoka niin, että maut pysyvät samana. Osa kokeista ymmärtää tehtävänannon väärin, mikä harmittaa tuomareita. Vierailevana tuomarina on ruokahistorian asiantuntija Edward Blom. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

to 16.02.2017 12.35 - 13.25 50 minHero

Kausi 1. Jakso 5/12. Makkaraa ja viestikilpailu. Tulikokeen tehtävänä on valmistaa makkaraa sekä siihen sopivat lisukkeet. Tulikokeen kärkikolmikko saa valita pudotuskilpailun kolme joukkuetta, joiden tehtävänä on loihtia lämmin alkuruoka sekä pääruoka vasikanpaistista. Ruoat valmistetaan kilpailijoiden yllätykseksi viestinä, joten annokset ovat arvailujen varassa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

ke 15.02.2017 13.20 - 14.10 50 minHero

Kausi 1. Jakso 4/12. Kalaa lasten makuun. Tulikokeessa kokit valmistavat kahtena joukkueena maistuvan lounaan 50 rakennusmiehelle. Voittavan joukkueen paras saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on valmistaa kala-annos, joka on myös lasten makuun. Annoksia arvioi tuomareiden lisäksi kolme lasta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ti 14.02.2017 13.20 - 14.10 50 minHero

Kausi 1. Jakso 3/12. Munakasta ja pastaa. Tulikokeessa testataan kilpailijoiden munakkaan paistotaidot. Osa onnistuu, ja osa on pettynyt tuomareiden arvosteluun. Pudotuskilpailussa jokainen kilpailijoista saa eri pääraaka-aineen, ja tehtävä on luoda siitä upea pasta-annos. Kaikkien pasta ei onnistu, mutta lopulta tuomaroinnin jälkeen edessä onkin yllätys. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

ma 13.02.2017 13.15 - 14.05 50 minHero

Kausi 1. Jakso 2/12. Hampurilaisia ja ryhmätyötä. Tulikokeessa valmistetaan hampurilaisia, ja vierailevana tuomarina on Jon Widegren. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kolmen hengen joukkueissa kolme eri annosta kanasta. Osalla joukkueista yhteistyö sujuu hyvin, mutta kaikki eivät löydä yhteistä säveltä. Huonoimman joukkueen heikoimman annoksen tehnyt putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

to 09.02.2017 12.35 - 13.25 50 minHero

Kausi 1. Jakso 1/12. Pizzaa ja grillikylkeä. Kilpailun ensimmäinen haaste on tulikoe, jossa kilpailijoiden on valmistettava laadukas pizza. Haasteen voittaja saa koskemattomuuden pudotuskilpailuun, jossa tehtävänä on luoda annos grillikyljen ympärille. Tunteet kuumenevat jo heti kilpailun alussa, ja pudotuskilpailun jälkeen yksi kilpailijoista joutuu jättämään kisan. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')

Top Chef Ruotsi

su 16.10.2016 12.00 - 13.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')

Top Chef Ruotsi

la 15.10.2016 12.00 - 13.00 60 minJim

Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murdochin murhamysteerit, SuomiLOVE, Salatut elämät, Roy Grace, Miehen puolikkaat, Suomen huutokauppakeisari, Poliisikoira Rex, Taivaan tulet, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Farmi Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity