Keskiaika. Ravintolakriitikko Giles Coren ja televisiojuontaja Sue Perkins tekevät aikamatkan keskiaikaiseen Englantiin ja kokeilevat elämää maalaiskartanon lordina ja ladynä.
Edvardiaaninen Aika. Giles ja Sue viettävät viikon syöden kuin vauras Edvardiaanisen aikakauden pariskunta. Aamupalasta iltapalaan tarjolla on teurasjätettä, riistaa, punaista lihaa sekä munia.
Sijaishallitsijat. Giles Coren ja Sue Perkins noudattavat viikon sijaishallitsijoiden ajan eli vuosien 1787 - 1821 ruokavaliota. Ateriat valmistaa keittiömestari Rosemary Shrager aidossa maalaiskartanossa.
Elizabethin hallitsijakausi. Giles ja Sue noudattavat viikon verran Elisabet I:n ja William Shakespearen ajan ruokavaliota ja maistelevat teurasjätteillä koristeltua lampaanpäätä ja hyppivän sammakon piirasta.
1970-Luku. Giles ja Sue palaavat viikon ajaksi 1970-luvun lapsuutensa ruokiin. Heille selviää, että britit olivat 70-luvulla nykyistä hoikempia ja terveempiä.
Viktoriaaninen Aika. Giles ja Sue noudattavat viikon viktoriaanisen ajan varakkaan perheen ruokavaliota. Gilesilla on silinterihattu ja vahatut viikset ja Suella puolestaan tiukka korsetti ja hulvattoman leveä hame.
Restauraatio. Giles ja Sue kokeilevat 1660-luvun Englannin restauraation aikaisia ruokia. He maistelevat kukonharjakasveja ja ankeriaspiirasta ja hörppivät runsain määrin olutta.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.
(The Supersizers Go.../2008) Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles’n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.