6/6. Omena päivässä pitää kuulemma lääkärin loitolla. Mutta mihin väitteet terveysruoan vaikutuksista perustuvat? Ann Marker kysyy asiaa tutkijoilta. Anne Hjernø valmistaa omenaherkkuja. (U)
5/6. Syömmekö liian paljon lihaa? Moni on sitä mieltä, mutta miten lihansyönti vaikuttaa terveyteen? Anne Hjernø valmistaa ruokia, joissa lihaa on vain niukasti. (U)
4/6. Miten porkkana ehkäisee diabeteksen puhkeamista ja syövän syntyä? Toimittaja Ann Marker keskustelee asiasta tutkijoiden kanssa, ja Anne Hjernø valmistaa tarjottavaa juureksista. (U)
3/6. Makunystyrämme ovat tottuneet suolaan, mutta niitä kannattaa helliä paljon terveellisimmillä mauilla. Aiheena ovat tällä kertaa sienet ja yrtit. (U)
1/6. Tanskalaiskokki Anne Hjernø valmistaa uusia herkkuja ulkokeittiössään, ja Ann Marker jututtaa tutkijoita ravintoaineiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Aluksi maistellaan kalaa, merilevää ja äyriäisiä. (U)
6/6. Omena päivässä pitää kuulemma lääkärin loitolla. Mutta mihin väitteet terveysruoan vaikutuksista perustuvat? Ann Marker kysyy asiaa tutkijoilta. Anne Hjernöe valmistaa omenaherkkuja. (U)
6/6. Omena päivässä pitää kuulemma lääkärin loitolla. Mutta mihin väitteet terveysruoan vaikutuksista perustuvat? Ann Marker kysyy asiaa tutkijoilta. Anne Hjernöe valmistaa omenaherkkuja. (U)
5/6. Syömmekö liian paljon lihaa? Moni on sitä mieltä, mutta miten lihansyönti vaikuttaa terveyteen? Anne Hjernöe valmistaa ruokia, joissa lihaa on vain niukasti. (U)
5/6. Syömmekö liian paljon lihaa? Moni on sitä mieltä, mutta miten lihansyönti vaikuttaa terveyteen? Anne Hjernöe valmistaa ruokia, joissa lihaa on vain niukasti. (U)
4/6. Miten porkkana ehkäisee diabeteksen puhkeamista ja syövän syntyä? Toimittaja Ann Marker keskustelee asiasta tutkijoiden kanssa, ja Anne Hjernöe valmistaa tarjottavaa juureksista. (U)
4/6. Miten porkkana ehkäisee diabeteksen puhkeamista ja syövän syntyä? Toimittaja Ann Marker keskustelee asiasta tutkijoiden kanssa, ja Anne Hjernöe valmistaa tarjottavaa juureksista. (U)
3/6. Makunystyrämme ovat tottuneet suolaan, mutta niitä kannattaa helliä paljon terveellisimmillä mauilla. Aiheena ovat tällä kertaa sienet ja yrtit. (U)
3/6. Makunystyrämme ovat tottuneet suolaan, mutta niitä kannattaa helliä paljon terveellisimmillä mauilla. Aiheena ovat tällä kertaa sienet ja yrtit. (U)
1/6. Tanskalaiskokki Anne Hjernöe valmistaa uusia herkkuja ulkokeittiössään, ja Ann Marker jututtaa tutkijoita ravintoaineiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Aluksi maistellaan kalaa, merilevää ja äyriäisiä.
1/6. Tanskalaiskokki Anne Hjernöe valmistaa uusia herkkuja ulkokeittiössään, ja Ann Marker jututtaa tutkijoita ravintoaineiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Aluksi maistellaan kalaa, merilevää ja äyriäisiä. (U)
6/6. Omena päivässä pitää kuulemma lääkärin loitolla. Mutta mihin väitteet terveyruoan terveysvaikutuksista perustuvat? Ann Marker kysyy asiaa tutkijoilta. Anne Hjernöe valmistaa omenaherkkuja.
6/6. Omena päivässä pitää kuulemma lääkärin loitolla. Mutta mihin väitteet terveyruoan terveysvaikutuksista perustuvat? Ann Marker kysyy asiaa tutkijoilta. Anne Hjernöe valmistaa omenaherkkuja.
5/6. Syömmekö liian paljon lihaa? Moni on sitä mieltä, mutta miten lihansyönti vaikuttaa terveyteen? Anne Hjernöe valmistaa ruokia, joissa lihaa on vain niukasti.
5/6. Syömmekö liian paljon lihaa? Moni on sitä mieltä, mutta miten lihansyönti vaikuttaa terveyteen? Anne Hjernöe valmistaa ruokia, joissa lihaa on vain niukasti.
4/6. Miten porkkana ehkäisee diabeteksen puhkeamista ja syövän syntyä? Toimittaja Ann Marker keskustelee asiasta tutkijoiden kanssa, ja Anne Hjernöe valmistaa tarjottavaa juureksista.
4/6. Miten porkkana ehkäisee diabeteksen puhkeamista ja syövän syntyä? Toimittaja Ann Marker keskustelee asiasta tutkijoiden kanssa, ja Anne Hjernöe valmistaa tarjottavaa juureksista.
1/6. Tanskalaiskokki Anne Hjernöe valmistaa uusia herkkuja ulkokeittiössään, ja Ann Marker jututtaa tutkijoita ravintoaineiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Aluksi maistellaan kalaa, merilevää ja äyriäisiä.
1/6. Tanskalaiskokki Anne Hjernöe valmistaa uusia herkkuja ulkokeittiössään, ja Ann Marker jututtaa tutkijoita ravintoaineiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Aluksi maistellaan kalaa, merilevää ja äyriäisiä.