HoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitSanakirjaViihde

Haulla temptation island suomi 9 extra löytyy 4 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Temptation Island Suomi 9 Extra12

to 22.04. klo 22.00 - 22.30 30minNelonen

Lue juttu»Hyppy kuumaan puuroon. Sami Kuronen johdattaa meidät taas Harri Moision sanaisen arkun äärelle, kun on aika analysoida kauden viimeiset unelmatreffit. Kuulemme esimerkiksi, mikä tekisi Henkasta todellisen pelimiehen ja mihin suuntaan Mirkun pitäisi pyllistää. Lisäksi seksin ylipapitar Anna ja päällikkö VP saapuvat kostuttimen ääreen kertomaan Harrille ja Samille, missä mennään muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 9 Extra12

la 24.04. klo 23.00 - 23.30 30minLiv

Lue juttu»Hyppy kuumaan puuroon. Sami Kuronen johdattaa meidät taas Harri Moision sanaisen arkun äärelle, kun on aika analysoida kauden viimeiset unelmatreffit. Kuulemme esimerkiksi, mikä tekisi Henkasta todellisen pelimiehen ja mihin suuntaan Mirkun pitäisi pyllistää. Lisäksi seksin ylipapitar Anna ja päällikkö VP saapuvat kostuttimen ääreen kertomaan Harrille ja Samille, missä mennään muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20')

Temptation Island Suomi 9 Extra12

to 29.04. klo 22.00 - 22.30 30minNelonen

Lue juttu»Erikoismeininki. Käänteitä täynnä ollut kausi saa arvoisensa päätöksen, kun tunteiden syväsukeltaja Harri Moisio ja kaikkien grillimestarien sankari Sami Kuronen saavat haastateltavakseen sekä Mirkun ja Mikan että Julian ja Henkan. Jaksossa selviää, miten heidän elämänsä on jatkunut kuvausten jälkeen, mitä Harri tekisi kahdestakympistä ja mikä saa kaiken nähneen ja kuulleen Saminkin toteamaan “no nyt on erikoismeininki”. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 9 Extra12

la 01.05. klo 23.00 - 23.30 30minLiv

Lue juttu»Erikoismeininki. Käänteitä täynnä ollut kausi saa arvoisensa päätöksen, kun tunteiden syväsukeltaja Harri Moisio ja kaikkien grillimestarien sankari Sami Kuronen saavat haastateltavakseen sekä Mirkun ja Mikan että Julian ja Henkan. Jaksossa selviää, miten heidän elämänsä on jatkunut kuvausten jälkeen, mitä Harri tekisi kahdestakympistä ja mikä saa kaiken nähneen ja kuulleen Saminkin toteamaan “no nyt on erikoismeininki”. Kotimainen realityohjelma. (20')
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Temptation Island Suomi 9 Extra
Hyppy kuumaan puuroon. Sami Kuronen johdattaa meidät taas Harri Moision sanaisen arkun äärelle, kun on aika analysoida kauden viimeiset unelmatreffit. Kuulemme esimerkiksi, mikä tekisi Henkasta todellisen pelimiehen ja mihin suuntaan Mirkun pitäisi pyllistää. Lisäksi seksin ylipapitar Anna ja päällikkö VP saapuvat kostuttimen ääreen kertomaan Harrille ja Samille, missä mennään muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
https://www.telsu.fi/l/
Arvosana 1.7/5, annettu 16 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Ostoskanava Tvins.com, Emmerdale, Naiskonstaapeli 56, Rikokset jotka muuttivat maailmaa, McLeodin tyttäret, Orange Is the New Black, Kauniit ja rohkeat, Murha paratiisissa, Ex On The Beach Suomi Afterski, Australian rajalla

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity