VaihtoautotSanakirjaHoroskooppiReseptitNauris.fiBlogitTietovisat

Haulla temptation island suomi 7 extra löytyy 8 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Temptation Island Suomi 7 Extra12

tänään 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

Temptation Island Suomi 7 ExtraTIS Extra, jaksot 5-6. Tämän viikon iltanuotio oli varsin dramaattinen, mutta sorruttiinko nuotion loimussa ylireagointiin? Entä minkälaista draamaa saarten sankarit muuten ovat viikon aikana tarjoilleet? Tuoreita tapahtumia Kurosen ja Moision kanssa on ruotimassa myös ajankohtaiset vieraat. Kotimainen realitysarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 09.04. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

Temptation Island Suomi 7 ExtraTIS Extra, jaksot 7-8. Molemmilla saarilla kuohuu, eikä tunteiden vuoristoradalta ole tälläkään viikolla vältytty. Mihin suuntaan parisuhteet ovat ajautuneet ja mitä matkasta on tähän mennessä opittu? Kuronen ja Moisio käyvät läpi viikon merkittävimmät tapahtumat. Kuulumisiaan pääsevät kertomaan myös viime kaudella kohahduttaneet Mari ja Väpä. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 16.04. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

Temptation Island Suomi 7 ExtraTIS Extra, jaksot 9-10. Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 23.04. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

Temptation Island Suomi 7 ExtraTIS Extra, jaksot 11-12. Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 30.04. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

Temptation Island Suomi 7 ExtraTIS Extra, jaksot 13-14. Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 07.05. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

TIS Extra, jaksot 15-16. Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 14.05. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

TIS Extra, jaksot 17-18. Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 7 ExtraS

to 21.05. klo 22.30 - 23.00 Nelonen
Lue artikkeli»

TIS Extra, jaksot 19-20. Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestari ja iltanuotiokeskusteluiden mestari Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen "hilpeiden kotivideoiden" äärellä, ja jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa. Kotimainen realitysarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Temptation Island Suomi 7 Extra
TIS Extra, jaksot 5-6. Tämän viikon iltanuotio oli varsin dramaattinen, mutta sorruttiinko nuotion loimussa ylireagointiin? Entä minkälaista draamaa saarten sankarit muuten ovat viikon aikana tarjoilleet? Tuoreita tapahtumia Kurosen ja Moision kanssa on ruotimassa myös ajankohtaiset vieraat. Kotimainen realitysarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
https://www.telsu.fi/l/temptation-island-suomi-7-extra.jpg
Arvosana 2.4/5, annettu 5 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Casualty, Frendit, CSI: Miami, Vappu ja Marja Live, Raastava tunnustus, Farmi Suomi, Huvila & Huussi, The Voice of Finland, Muumilaakso, Emmerdale

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity