HoroskooppiViihdeSanakirjaReseptitVaihtoautotTietovisatBlogit

Haulla taikapuutarhan pikkuötökät löytyy 48 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 18.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Taikapuutarhan pikkuötökätPallot hukassa. Kausi 1, 1/52. Kalle Kimalainen kyllästyy siihen, että tuholaisten golfinnostus häiritsee hänen yöuniaan. Järjestetään ratkaiseva peli: jos Kalle voittaa, tuholaiset lopettavat, ja jos hän häviää, hän muuttaa pois! Mutta Apollon opeista huolimatta Kallen golfauksesta ei tule mitään. Hän on niin varma tappiostaan, että luovuttaa ja alkaa jo pakata tavaroitaan. Apollo päättää astua ystävänsä tilalle ja päihittää likaista peliä pelaavat tuholaiset.

Taikapuutarhan pikkuötökät7

la 19.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Taikapuutarhan pikkuötökätLepakon lento. Kausi 1, 2/52. Taikapuutarhassa kiirii jymyuutinen: tuholaiset ovat käyneet marssimaan! Heidän johtajansa, Kiitäjä, ei voi enää lentää ja on pakottanut joukkonsa jalkamiehiksi. Mutta tuholaisten pomon täytyy pystyä lentämään ¿ se on laki! Apollo päättää tehdä kaikkensa saadakseen Kiitäjän taas siivilleen, ja Metti tulee hänen avukseen.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 20.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Taikapuutarhan pikkuötökätTahdon olla tähti. Kausi 1, 3/52. Mehiläistyttö Iiris haaveilee tähden urasta. Apollo suostuu ottamaan hänet seuraavaan esitykseensä, jotta voi opettaa, mitä tähdeksi nouseminen vaatii. Tytön on kuitenkin vaikea hyväksyä sitä tosiasiaa, että menestys ei tule itsestään vaan vaatii kovaa työtä.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 21.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Taikapuutarhan pikkuötökätHallitsijan lahja. Kausi 1, 4/52. Mikä katastrofi! Joku on turmellut ja heittänyt pois hienon sulkakynän, jonka Taavi sai kuningattarelta lahjaksi! Apollo onnistuu korjaamaan kynän ja ehdottaa, että he virittävät ansan konnan nappaamiseksi. Pian käy kuitenkin ilmi, että salaperäinen pahantekijä onkin Taavi ¿ hän teki konnantyöt itse kävellessään unissaan! Mikä yllätys! Täiparka ei millään uskalla tunnustaa kuningattarelle, ettei osaa kirjoittaa sulkakynällä. Onneksi Apollo voi auttaa häntä avautumaan.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 22.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Taikapuutarhan pikkuötökätAnsa ansassa. Kausi 1, 5/52. Herhi on joutunut mustasukkaisuuden valtaan ja syyttää kaikkia pikkuötököitä juonimisesta. He aikovat muka viedä hänen paikkansa Ansan kenraalina. Koska Ansaa ei ole näkynyt sitten eilisen, on asian oltava näin! Pian kuitenkin selviää, että Ansa on tarttunut hämähäkin verkkoon. Herhi joutuu ikävään välikäteen, kun Ansa yrittää käyttää ahdingon hyödykseen ja alkaa juonia mehiläisiä vastaan. Onnistuuko Herhi voittamaan mustasukkaisuutensa ja pelastamaan piikittärensä?

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 23.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Taikapuutarhan pikkuötökätHopun loppu. Kausi 1, 6/52. Pesä on paniikin vallassa! Apollo huomaa, että luumupuun pesän kuningatar on tulossa kylään ylihuomenna, eikä kolmen viikon päästä, kuten Taavi ja Margareta luulivat! Eikä Taavi ole edes ehtinyt tehdä Margaretan virkasiskon lahjaksi suunniteltua peruukkia. On pidettävä kiirettä, jotta se saadaan valmiiksi! Valitettavasti Taavi syö vahingossa Metin luona siemeniä, jotka vaivuttavat hänet uneen! Apollo yrittää Metin avulla pitää Taavin hereillä¿ mutta pian paljastuukin, että virheen teki Apollo itse! Vieras tulee sittenkin vasta kolmen viikon päästä.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

to 24.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Tarinoita taikapuutarhasta. Kausi 1, 7/52. Taavi haastaa Yökön ja Herhin kertomaan illan tarinan. Yökkö aikoo kertoa, kuinka pelasti pienen mehiläisen, mutta Herhi syyttää Yökköä valehtelemisesta. Pikku mehiläisen nimittäin pelasti Herhi! Apollo kehottaa kysymään asiaa pikku mehiläiseltä, ja Herhi ja Yökkö tunnistavatkin tämän. Pelastettu mehiläinen oli Piisku. Lopulta Herhi myöntää valehdelleensa kostaakseen Yökölle. Sitten hän pyytää anteeksi ja kertoo iltatarinan yhdessä Yökön ja Piiskun kanssa.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 25.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Ollako vai eikö olla. Kausi 1, 8/52. Apollo etsii näyttelijöitä pitääkseen Margaretalle unohtumattoman esityksen. Järjestetään koe-esiintyminen, ja kaikkien yllätykseksi Apollo antaa pääosien roolit Ansalle ja Herhille! Taavi on järkyttynyt: nämä kaksihan saavat kuningattaren näyttämään naurettavalta! Lilli ja Kalle ovat paljon lahjakkaampia. Onko Apollo menettänyt järkensä? Margareta kieltäytyy sekaantumasta Apollon päätöksiin. Lopulta he kuitenkin keksivät ratkaisun, joka miellyttää kaikkia ¿ ja antaa ylpeälle Ansalle tärkeän opetuksen.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

la 26.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Pesän haamu. Kausi 1, 9/52. Esikko on jätetty vastuuseen pesästä Taavin loman ajaksi. Pian hän kuitenkin huomaa kauhistuksekseen, että pesässä kummittelee! Järjestetään haamujahti, johon osallistuvat Apollo, Margareta ja muutama rohkea vapaaehtoinen. Lopulta aave löytyy ¿ mutta se onkin vain Taavi, joka on salaa palannut lomalta ennen aikojaan!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 27.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Kallen onnenkalu. Kausi 1, 10/52. Kalle on onnensa kukkuloilla, mutta äkkiä hän huomaa hukanneensa onnea tuovan neliapilansa. Mikä katastrofi! Ilman rakasta kaulakoruaan kimalaisemme on täysin voimaton. Apollo ja Metti päättävät auttaa ystävänsä heti paikalla takaisin jaloilleen¿ mutta se taitaa vaatia uutta onnenkalua! Vai olisivatko avuliaat, välittävät ystävät sittenkin parempi onnen lähde?

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 28.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Vauvaonnea. Kausi 1, 11/52. Mikä katastrofi! Koko mehiläispesä on flunssan kourissa, eikä kukaan voi huolehtia vauvoista! Siis ei kukaan muu kuin Apollo ja¿ Ansa! Lapsia inhoava ampiainen joutuu pakenemaan hellyydenkipeitä palleroita toden teolla, erityisesti Tappia, joka ei suostu jättämään häntä rauhaan! Onnistuuko pirpana pehmittämään Ansan kivisydämen

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 29.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Sekasotku. Kausi 1, 12/52. Kevät on viimein saapunut! Siispä kaikki kylän asukkaat päättävät, että on aika ryhtyä perusteelliseen kevätsiivoukseen. Kaikki paitsi Taavi, joka inhoaa siivoamista! Hän keksii lykätä urakkaansa lähtemällä kannolle valvomaan Tuholaisten siivousta ja toivoo, että vastentahtoiset lurjukset vätystelevät koko päivän. Apollo on kuitenkin tilanteen tasalla ja päättää keksiä keinon, jolla Tuholaiset saadaan siivoamaan. Ja mikä tepsii Tuholaisiin, tepsii varmasti myös Taaviin!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 30.06. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Tyhjä taulu. Kausi 1, 13/52. Kalle tahtoo antaa serkulleen hienon syntymäpäivälahjan. Mikä olisi upeampaa kuin Penan maalaama kaunis taulu? Kalle antaa Penalle vapaat kädet ¿ perhonen saa maalata, mitä itse tahtoo. Tämä on Penalle iso muutos, sillä yleensä hän tekee tilaustöitä. Vastoin kaikkia odotuksia uusi vapaus syöksee taiteilijan luovaan kriisiin, eikä hän millään keksi, mitä maalaisi. Apollo joutuu tekemään kaikkensa herättääkseen ystävänsä luovan kipinän uudelleen. Käy kuitenkin ilmi, ettei ole kovin helppoa olla luova käskystä!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

to 01.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Kaksoiselämää. Kausi 1, 14/52. Taikapuutarhan asukkaille on järjestetty suuri esteratakilpailu. Lilli haluaisi osallistua parhaan ystävänsä Marin kanssa, mutta Marilla on muita kiireitä. Apollo saa onneksi Lillille uuden parin, Kalle Kimalaisen. Pian Mari kuitenkin ilmoittaa, että on sittenkin saanut vapaa-aikaa ja pääsee mukaan kisaan. Lilli ei tahdo loukata ystäväänsä, joten hän suostuu myös tämän pariksi. Kallelle hän ei kuitenkaan siitä kerro, ja niin hirmuinen sotku on valmis.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 02.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Herhin tanssi. Kausi 1, 15/52. Nähtyään Apollon tanssivan Margaretan kanssa Ansa vaatii, että Herhin täytyy opetella tanssimaan. Herhi kieltäytyy ja saa siksi häädön. Takaisin ei ole tulemista ennen kuin tanssi sujuu! Herhin onneksi parkettien partaveitsi Apollo sekä Taavi tekevät kaikkensa auttaakseen häntä. Lopulta tango tuo esiin jäyhän sotilaan tanssitaidot.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

la 03.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Verraton. Kausi 1, 16/52. Taavi palauttaa Metin yllätykseksi syömäkelvottoman hilloerän. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Metti on koskaan pilannut hillonsa! Samaan aikaan Tuholaiset ovat yllättäen ryhtyneet valmistamaan herkullista hilloa. Outoa! Sitä maistettuaan Metti epäilee heidän käyneen varkaissa, ja Apollon avulla hän virittää ansan. Pidetään suuri hillokilpailu, jonka aikana totuus paljastuu.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 04.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Puutarhatonttu. Kausi 1, 17/52. Kaarina Kärpänen löytää valtavan patsaan, ja on varma, että se on yksi puutarhassa muinoin asuneista jättiläisistä. Pena ei kuitenkaan pidä patsaasta (joka on siis puutarhatonttu) ja vaatii, että se viedään pois kylästä. Kaarina siirtää uuden ystävänsä pois Marin ja Apollon avulla ja kuulee matkalla Tuikku Tulikärpäseltä, että kyseessä on puutarhaa suojeleva henkiolento. Kaarina tahtoo löytää tontulle hyvän uuden kodin, ja siinä hän tarvitsee Apollon apua.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 05.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Marin lepoloma. Kausi 1, 18/52. Mari Muurahainen raataa tauotta yötä päivää, eikä millään suostu hengähtämään hetkeäkään. Hän alkaa kuitenkin olla niin väsynyt, että moni asia unohtuu, ja tilanne näyttää ystävien silmissä huolestuttavalta. Margareta ja Apollo määräävät Marin lepolomalle, mutta huilailusta ei tahdo tulla mitään, kun muurahainen keksii aina jotain tekemistä. Pian Apollo ja Margareta kuitenkin keksivät juonen, joka ei jätä Marille muita vaihtoehtoja ¿ hänen on pakko levätä. Lopulta Mari huomaa jopa nauttivansa laiskottelusta!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 06.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Seikkailija. Kausi 1, 19/52. Varjoviitasta tuntuu, että hän on tuholaisista ainoa, jolla ei ole kerrottavanaan hurjia tarinoita maineikkaista uroteoista. Hän suostuttelee Apollon johdattamaan itsensä seikkailuun, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus muihin tuholaisiin. Arvatenkin itsepäinen koiperhonen onnistuu heti sotkemaan Apollon hienot suunnitelmat ¿ ja suututtamaan siinä sivussa kaikkien ötököiden pelkäämän lepakon!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 07.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Potut pottuina. Kausi 1, 20/52. Varjoviitasta tuntuu, että hän on tuholaisista ainoa, jolla ei ole kerrottavanaan hurjia tarinoita maineikkaista uroteoista. Hän suostuttelee Apollon johdattamaan itsensä seikkailuun, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus muihin tuholaisiin. Arvatenkin itsepäinen koiperhonen onnistuu heti sotkemaan Apollon hienot suunnitelmat ¿ ja suututtamaan siinä sivussa kaikkien ötököiden pelkäämän lepakon!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

to 08.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Uhups!. Kausi 1, 21/52. Kalle on menossa nukkumaan, mutta ennen silmien sulkemista hän antaa vielä hyvänyönsuukon rakkaalle kuppipallopelilleen. Äkkiä ovelta kuuluu koputus. Viki tahtoisi lainata peliä. Kalle kieltäytyy, ja seuraavana päivänä peli katoaa salaperäisesti. Kalle syyttää tuholaisia. Hän ei osaa lainkaan arvata, että pelin on vienyt Metti, joka rikkoi sen vahingossa eikä osaa kertoa asiasta ystävälleen. Onneksi Apollo tulee apuun.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 09.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Potkut. Kausi 1, 22/52. Taavi antaa potkut kuningattaren vartijoille, Esikolle ja Piiskulle, jotka onnistuvat aina tunaroimaan joka asiassa. Apollo auttaa heitä löytämään muita töitä, mutta kaikki sujuu jokaisessa pestissä aina vain huonommin ja huonommin. He ovat toivottomia! Mutta sitten kauhea lepakko saapuu hätyyttämään kyläläisiä, ja vartijoiden kömpelyys pelastaa onnekkaasti kaikki pikkuötökät. Lopulta Taavikin heltyy antamaan heille paikkansa takaisin.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

la 10.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Tähtien alla. Kausi 1, 23/52. Margareta kuulee Lillin kertovan Kallelle kauniista lapsuusmuistostaan, teltassa vietetystä yöstä. Kuningatar alkaa itsekin haaveilla samanlaisesta seikkailusta. Apollo tekee kaikkensa toteuttaakseen haaveen. Taavia suunnitelmat kuitenkin huolestuttavat. Hän ei usko telttaretken ihanuuteen vaan ajattelee vain vaaroja ¿ ja päättääkin tehdä kaikkensa estääkseen suunnitelman¿

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 11.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Marin matka. Kausi 1, 24/52. Puutarhan naapuriin on noussut muurahaiskeko. Mari tahtoo vierailla sukulaistensa luona niin kovasti, ettei voi enää ajatella mitään muuta. Hänen outo käytöksensä saa ystävät huolestumaan. Apollo tukee Marin päätöstä lähteä vierailulle, mikä antaa muurahaisellemme rauhan. Marin muut ystävät pelkäävät kuitenkin muurahaisen hylkäävän puutarhan iäksi ja tekevät kaikkensa pitääkseen hänet luonaan. Lopulta Mari ymmärtää, ketkä ovat hänen todellinen perheensä.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 12.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Ansan muodonmuutos. Kausi 1, 25/52. Ansa Ampiainen ei kestä katsella puutarhan asukkien onnellista elämää ja tekee parhaansa pilatakseen naapureidensa päivän. Siitä Apollo keksii juottaa hänelle salaa kuusaman mettä, jonka taikavoima voi muuttaa kenet vain kiltiksi. Ansan harmiksi rohto todella toimii! Vai toimiiko sittenkään? Ehkä tapaus onkin vain ampiaisen odottama tilaisuus päästä näyttämään pehmeämpi puolensa.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 13.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Tanssiaiset. Kausi 1, 26/52. Koko puutarha valmistautuu vuotuisiin tulikärpästanssiaisiin. Siis kaikki paitsi Mari Muurahainen, joka pelkää korkeita paikkoja, eikä uskalla kiivetä suuren auringonkukan huipulle, missä tanssit järjestetään. Onneksi Apollo ja Metti lupautuvat ystävänsä avuksi. Tansseista ei tule mitään, jos Mari ei ole mukana!

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 14.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Kallen uni. Kausi 1, 27/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

to 15.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Kannon tulli. Kausi 1, 28/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 16.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Varjoviitta varjojen mailla. Kausi 1, 29/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

la 17.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Professori Viki. Kausi 1, 30/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 18.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Herhin unettomat yöt. Kausi 1, 31/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 19.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Ennustuksia. Kausi 1, 32/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 20.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Hassut tavat. Kausi 1, 33/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 21.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Hylätty hoviherra. Kausi 1, 34/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

to 22.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Parhaat viholliset. Kausi 1, 35/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 23.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Töihin, Ansa!. Kausi 1, 36/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

la 24.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Reilua peliä. Kausi 1, 37/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 25.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Paluu puutarhaan, osa 1. Kausi 1, 38/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 26.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Paluu puutarhaan, osa 2. Kausi 1, 39/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 27.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Herhiläiskaarti. Kausi 1, 40/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 28.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Yölaulaja. Kausi 1, 41/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

to 29.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Et uskalla!. Kausi 1, 42/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

pe 30.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Pysy kaukana kärpäsestä. Kausi 1, 43/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

la 31.07. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Vikin pippalot. Kausi 1, 44/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

su 01.08. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Etsitään Esikkoa. Kausi 1, 45/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ma 02.08. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Saattue. Kausi 1, 46/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ti 03.08. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Ihmelääke. Kausi 1, 47/52.

Taikapuutarhan pikkuötökätS

ke 04.08. klo 06.30 - 06.40 10minC More Juniori

Kolme... neljä!. Kausi 1, 48/52.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Taikapuutarhan pikkuötökät
Pallot hukassa. Kausi 1, 1/52. Kalle Kimalainen kyllästyy siihen, että tuholaisten golfinnostus häiritsee hänen yöuniaan. Järjestetään ratkaiseva peli: jos Kalle voittaa, tuholaiset lopettavat, ja jos hän häviää, hän muuttaa pois! Mutta Apollon opeista huolimatta Kallen golfauksesta ei tule mitään. Hän on niin varma tappiostaan, että luovuttaa ja alkaa jo pakata tavaroitaan. Apollo päättää astua ystävänsä tilalle ja päihittää likaista peliä pelaavat tuholaiset.
https://www.telsu.fi/l/taikapuutarhan-pikkuotokat_9655895_1.jpg
Arvosana 3.3/5, annettu 4 ääntä.
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Milanon naisten paratiisi, Tankkaustarinat, Harlots - Paheen pesä, Schitt's Creek, Jalkapallon EURO 2020: kooste, Miehen puolikkaat, Huvila & Huussi, Erikoisryhmä Köln, Jalkapallon EURO 2020: TUR - WAL, Lemmen viemää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity