SanakirjaTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla tähtikokkien bocuse d´or löytyy 3 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Tähtikokkien Bocuse d´Or

ma 27.03. klo 10.00 - 11.00 60 minLiv

Kausi 1. Jakso 4/6. Meno kuin moukarihäkissä. Maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa kokkikilpailussa myös tunnelma on huipussaan. Miten hermot pidetään kurissa, kun keittiö viedään keskelle yleisön pauhua? Hurmos ja henki on huipussaan, kun jakson kruunaa Mikko Kaukosen taidonnäyte lautasella. Kotimainen realityohjelma. (41')

Tähtikokkien Bocuse d´Or

ma 03.04. klo 10.00 - 11.00 60 minLiv

Kausi 1. Jakso 5/6. Taideteos lautasella. Maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse d’Orissa, annokset ovat kuin taideteoksia. Esillepano hipoo magiaa, mutta miten ideat annoksiin syntyvät? Mikä asettelussa on tärkeää? Maailmalla mainetta niittänyt Filip Langhoff näyttää miten taika tehdään. Kotimainen realityohjelma. (40')

Tähtikokkien Bocuse d´Or

ma 10.04. klo 10.00 - 11.00 60 minLiv

Kausi 1. Jakso 6/6. Mestarin muistolle. Harvat pääsevät edustamaan maataan maailman arvostetuimpaan kokkikilpailuun. Mikä on Bocuse d’Orin merkitys kokin uralle? Miksi siellä menestyminen on tärkeää? Viimeisen keittiövuoron saa taidokas huippukokki Ismo Sipeläinen, joka loihtii liikuttavan annoksen. Kotimainen realityohjelma. (42')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Milanon naisten paratiisi, Van der Valk, kanavakaupungin kyttä, Haluatko miljonääriksi?, Koskinen, Lemmen viemää, Mooseksen perintö, Draken etsivätoimisto, Unelmahäät, Poliisikoira Rex, Tulossa: Mestarileipurit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity