TietovisatBlogitReseptitSanakirjaViihdeHoroskooppiVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla suurmestari ruotsi löytyy 14 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Suurmestari Ruotsi

tänään 23.25 - 00.45 1h 20 minSub

Suurmestari Ruotsi
Keiloja tai taikoja. Kausi 3, 2/8. Juontaja ja koomikko Kristina Keyyo Petrushina kilpailee panelistien kanssa muun muassa siitä, kuka saa estettyä keilojen kaatumisen keilapallojen vieriessä alamäkeen ja kuka esittää vaikuttavimman taikatempun tuntemattomalle ihmiselle. Viikon palkintona on keila, jossa on juontaja Peter Jihden nimikirjoitus. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari RuotsiU

to 08.06. klo 02.25 - 03.45 1h 20 minMTV3

Suurmestari Ruotsi
Kirosanoja ja katapultteja. Kausi 3, 1/8. Kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa kilpailijoiden pitää muun muassa keksiä uusi kirosana, tehdä vaikuttava stunttitemppu ja rakentaa kookospähkinäkatapultti. Kauden vakiokasvoina nähdään Clara Henry, Anders Jansson, Annika Andersson ja Nassim Al Fakir ja kauden ensimmäisenä vieraana näyttelijä Per Andersson. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.

Suurmestari RuotsiU

pe 09.06. klo 02.25 - 03.45 1h 20 minMTV3

Suurmestari Ruotsi
Keiloja tai taikoja. Kausi 3, 2/8. Juontaja ja koomikko Kristina Keyyo Petrushina kilpailee panelistien kanssa muun muassa siitä, kuka saa estettyä keilojen kaatumisen keilapallojen vieriessä alamäkeen ja kuka esittää vaikuttavimman taikatempun tuntemattomalle ihmiselle. Viikon palkintona on keila, jossa on juontaja Peter Jihden nimikirjoitus. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.

Suurmestari Ruotsi

ma 12.06. klo 23.50 - 01.10 1h 20 minSub

Suurmestari Ruotsi
Viisaasti vesillä. Kausi 3, 3/8. Näyttelijä, koomikko ja ohjaaja Emma Molin kilpailee panelistien kanssa muun muassa siitä, kuka tekee jotain miehekkäintä pahvisella muuttolaatikolla ja kuka rakentaa parhaan veneen, jolla David saadaan ojan yli kuivin jaloin. Viikon palkintona on 48 pahvista muuttolaatikkoa. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari Ruotsi

ti 13.06. klo 23.50 - 01.10 1h 20 minSub

Suurmestari Ruotsi
Palloja ja ankkoja. Kausi 3, 4/8. Tässä jaksossa kilpailijat joutuvat todella pistämään luovuutensa peliin, kun heidän pitää muun muassa edetä koskematta maata ja yrittää hallita palloja. Vierailijana näyttelijä Måns Nathanaelson. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari RuotsiU

to 15.06. klo 02.20 - 03.40 1h 20 minMTV3

Viisaasti vesillä. Kausi 3, 3/8. Näyttelijä, koomikko ja ohjaaja Emma Molin kilpailee panelistien kanssa muun muassa siitä, kuka tekee jotain miehekkäintä pahvisella muuttolaatikolla ja kuka rakentaa parhaan veneen, jolla David saadaan ojan yli kuivin jaloin. Viikon palkintona on 48 pahvista muuttolaatikkoa. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.

Suurmestari Ruotsi

ti 20.06. klo 00.50 - 02.10 1h 20 minSub

Rakkautta ja kanelipullia. Kausi 3, 5/8. Babben saa kuulla kilpailijoilta monenlaisia rakkaudentunnustuksia. Lisäksi kilpailijoiden pitää muun muassa estää raketin lentoonlähtö, pitää David kuivana ja ottaa kuva, jossa on mahdollisimman monta ihmistä pitelemässä kädessään kananmunaa. Entä miten kilpailijoilta onnistuu suuren kanelipullan leipominen, ilman reseptiä? Vieraana on tv-persoona Fab Freddie. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari Ruotsi

ti 20.06. klo 23.20 - 00.40 1h 20 minSub

Revanssi. Kausi 3, 6/8. Kakkoskaudella kilpailijana ollut Marika Carlsson palaa hakemaan revanssia. Onnistuuko hän siinä? Tällä kertaa kilpailijoiden pitää muun muassa venyttää villapaitaa, tehdä sketsi islanniksi ja syödä munkkeja suupieliä nuolematta. Lisäksi he saavat itse laatia muille tehtävän. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari RuotsiU

to 22.06. klo 00.30 - 01.50 1h 20 minMTV3

Rakkautta ja kanelipullia. Kausi 3, 5/8. Babben saa kuulla kilpailijoilta monenlaisia rakkaudentunnustuksia. Lisäksi kilpailijoiden pitää muun muassa estää raketin lentoonlähtö, pitää David kuivana ja ottaa kuva, jossa on mahdollisimman monta ihmistä pitelemässä kädessään kananmunaa. Entä miten kilpailijoilta onnistuu suuren kanelipullan leipominen, ilman reseptiä? Vieraana on tv-persoona Fab Freddie. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.

Suurmestari RuotsiU

pe 23.06. klo 01.00 - 02.20 1h 20 minMTV3

Revanssi. Kausi 3, 6/8. Kakkoskaudella kilpailijana ollut Marika Carlsson palaa hakemaan revanssia. Onnistuuko hän siinä? Tällä kertaa kilpailijoiden pitää muun muassa venyttää villapaitaa, tehdä sketsi islanniksi ja syödä munkkeja suupieliä nuolematta. Lisäksi he saavat itse laatia muille tehtävän. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.

Suurmestari Ruotsi

ti 27.06. klo 00.15 - 01.35 1h 20 minSub

Kohti korkeuksia. Kausi 3, 7/8. Kauden finaalissa kilpailijat roskaavat puutarhaa, piilottelevat viinirypälettä, tekevät replikan ja nousevat kohti korkeuksia. Lisäksi he tekevät laulun Davidille läheisestä naisesta. Lopussa selviää, kuka on kolmoskauden voittaja. Vieraana Oscar Zia. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari Ruotsi

ti 27.06. klo 23.55 - 01.15 1h 20 minSub

Bonusjakso. Kausi 3, 8/8. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään bonustehtäviä, jotka eivät ole mahtuneet mukaan sarjan muihin jaksoihin. Tehtävistä ei jaeta pisteitä, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää entiseen malliin. Kilpailijat leikkivät kuurupiiloa, antavat Davidille ikimuistoisen halauksen ja kehittävät uuden olympialajin. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä.

Suurmestari RuotsiU

to 29.06. klo 00.30 - 01.50 1h 20 minMTV3

Kohti korkeuksia. Kausi 3, 7/8. Kauden finaalissa kilpailijat roskaavat puutarhaa, piilottelevat viinirypälettä, tekevät replikan ja nousevat kohti korkeuksia. Lisäksi he tekevät laulun Davidille läheisestä naisesta. Lopussa selviää, kuka on kolmoskauden voittaja. Vieraana Oscar Zia. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.

Suurmestari RuotsiU

pe 30.06. klo 00.50 - 02.10 1h 20 minMTV3

Bonusjakso. Kausi 3, 8/8. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään bonustehtäviä, jotka eivät ole mahtuneet mukaan sarjan muihin jaksoihin. Tehtävistä ei jaeta pisteitä, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää entiseen malliin. Kilpailijat leikkivät kuurupiiloa, antavat Davidille ikimuistoisen halauksen ja kehittävät uuden olympialajin. Brittiläiseen menestysformaattiin perustuva ruotsalainen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat kummallisia ja pulmallisia tehtäviä. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Gran Hotel, Love Island Suomi, Maajussille morsian maailmalla, Paha paikka, Suomen huutokauppakeisari, Simpsonit, Yleisurheilun GP Jyväskylä, Oravan laulu, You and Me, Undressed Suomi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity