TietovisatSanakirjaNauris.fiReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Haulla supernelikko löytyy 50 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

SupernelikkoS

tänään 16.35 - 16.50 C More Juniori

Kultainen porkkana. Kausi 1, 20/52. Rubyn löytämä aarrekartta johdattaa ystävykset kummallisen parivaljakon luo. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

huomenna 16.35 - 16.50 C More Juniori

Patsaskuningatar. Kausi 1, 21/52. Keijujen linnassa tapahtuu hirveyksiä, kun kuningattaresta tehty patsas muuttaa jokaisen tielleen osuvan kiveksi. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ti 02.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Ennustus. Kausi 1, 22/52. Alien-olennot pitävät Rubya jumalattarenaan, mutta hänelle ei olekaan tiedossa niin leppoisia oloja kuin hän itse luulee. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ke 03.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Ruby, merten kuningatar, osa 1. Kausi 1, 23/52. Miten Rubysta tuli merirosvo. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

to 04.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Ruby, merten kuningatar, osa 2. Kausi 1, 24/52. Ruby lähtee etsimään Kingslandin legendaarista aarretta voidakseen maksaa Sharkbeardille lunnaat isästään. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

pe 05.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Ruby, merten kuningatar, osa 3. Kausi 1, 27/52. Ruby aloittaa ritarikoulutuksensa Ulf the Crusherin alaisuudessa. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

la 06.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Ruby, merten kuningatar, osa 4. Kausi 1, 29/52. Ruby yrittää lunastaa isänsä vapaaksi, mutta Sharkbeardilla on muita suunnitelmia hänen varalleen. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

su 07.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Pelastakaa prinssi Alex. Kausi 1, 25/52. Ilkeä noita Baba-Cara vangitsee Alexin ja kiristää supernelikon muita jäseniä varastamaan kuninkaan teepannun lunnaiksi prinssistä. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ma 08.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Robottikisat. Kausi 1, 26/52. Ruby osallistuu Technopoliksen Robottikisoihin, jossa hän joutuu selviämään vaikeista ansoista. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ti 09.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Voimamiekka. Kausi 1, 28/52. Kuningas Kenric lähettää Alexin ystävineen etsimään voimamiekkaa, jota tavoittelee myös Musta paroni. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ke 10.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Haikaran laulu. Kausi 1, 30/52. Linnan väki joutuu oudon lumouksen valtaan eikä kukaan tunnu olevan turvassa. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

to 11.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Kunnia vaakalaudalla. Kausi 1, 31/52. Rubya syytetään keijukuningattaren kaulakorun varastamisesta, joten hän päättää puhdistaa maineensa ja napata oikean voron. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

pe 12.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Valkoinen jänis. Kausi 1, 32/52. Fourchesac uskottelee muuttaneensa Alexin jänikseksi, ja nelikon muut jäsenet lähtevät vauhdikkaaseen jahtiin. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

la 13.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Piraattioperaatio. Kausi 1, 33/52. Musta paroni punoo juoniaan supernelikon pään menoksi, ja Alex joutuu turvautumaan merirosvojen apuun pelastaakseen ystävänsä. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

su 14.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Kultanäpit. Kausi 1, 34/52. Ruby osaa yhtäkkiä muuttaa kaiken koskemansa kullaksi ja liittyy merirosvojen jengiin. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ma 15.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Yksisarviset. Kausi 1, 35/52. Yksinäinen noita muuttaa rakastavaiset yksisarvisiksi, ja vain kosijan suudelma voi purkaa kirouksen. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ti 16.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Kummitus. Kausi 1, 36/52. Linnan käytävillä vaeltelee pelottava kummitus, joka on oudon kiinnostunut koruista. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ke 17.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Piiritys. Kausi 1, 37/52. Supernelikko saapuu turnajaisiin, mutta jostain kumman syystä linna onkin tyhjä. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

to 18.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Siivoojarobotit. Kausi 1, 38/52. Twinkle aiheuttaa kaaosta keijujen linnassa, ja Genen täytyy hakea robotti siivousavuksi. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

pe 19.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Vääristynyttä vetovoimaa. Kausi 1, 39/52. Supernelikko hämmästelee painovoiman heikentymistä ja jäljittää ilmiön lähteeksi Technopoliksen. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

la 20.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Uniloitsu. Kausi 1, 40/52. Supernelikko törmää hurjaan lohikäärmeeseen ja taistelun tuoksinassa Twinkle onnistuu nukuttamaan Alexin satavuotiseen uneen. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

SupernelikkoS

su 21.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Tutkimusmatkailija Gene, osa 1. Kausi 1, 41/52. Gene alkaa epäillä Technopoliksen ylimmän tietokoneen sanoja ja lähtee tutkimaan ulkopuolista maailmaa. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ma 22.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Tutkimusmatkailija Gene, osa 2. Kausi 1, 43/52. Gene ja Lenny jatkavat ulkomaailman tutkimista ja auttavat kuningas Kenriciä pääsemään eroon lohikäärmeestä. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ti 23.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Tutkimusmatkailija Gene, osa 3. Kausi 1, 45/52. Gene ja Lenny törmäävät matkallaan pulassa olevaan keijuun, tämän pieniin ystäviin ja vihaiseen peikkoon. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ke 24.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Tutkimusmatkailija Gene, osa 4. Kausi 1, 47/52. Gene ja Lenny palaavat Techopolikseen ja vapauttavat kaupungin tyrannimaisen Ylimmän Tietokoneen otteesta. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

to 25.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Alkutaipale, osa 1. Kausi 1, 42/52. Opiskeluihinsa kyllästynyt Alex tapaa karkureissullaan Alienin, jonka kanssa hän tekee tyhjäksi Mustan paronin valloitussuunnitelmat. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

pe 26.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Alkutaipale, osa 2. Kausi 1, 46/52. Alex tapaa kotimaastaan häädetyn Twinklen ja yksinäisen Rubyn. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

la 27.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Alkutaipale, osa 3. Kausi 1, 48/52. Alex ja Twinkle esittävät merirosvoja ja yrittävät pelastaa Sharkbeardin vangitseman Rubyn. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

su 28.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Alkutaipale, osa 4. Kausi 1, 50/52. Alex, Ruby ja Twinkle tapaavat Genen ensimmäistä kertaa, ja nelikko pelastaa maailman asukkaat hirvittävältä pedolta. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ma 29.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Lohikäärmeen raivo. Kausi 1, 49/52. Musta Paroni jahtaa lohikäärmeeksi taiottua Rubya, jotta saisi vihdoin Eleanorin vaimokseen. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ti 30.06. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Metallinen keskiaika. Kausi 1, 44/52. Supernelikko matkaa Technopolikseen tutustuakseen tohtori X:n uuteen huvipuistoon. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

ke 01.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Aselepo. Kausi 1, 51/52. Ilkeä velho Fourchesac juonittelee Baba-Caran ja Mustan paronin kanssa keijujen päänmenoksi. Alex, Ruby ja Twinkle tapaavat Genen ensimmäistä kertaa, ja nelikko pelastaa maailman asukkaat hirvittävältä pedolta. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

to 02.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Julma juoni. Kausi 1, 52/52. Musta paroni houkuttelee supernelikon peikon luolaan ja vaatii heistä lunnaita kuninkaalta. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Supernelikko7

pe 03.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Erikoisia valloittajia. Kausi 2, 1/52. Sykronaanit valloittavat Gunpowder Islandin, ja piraatit joutuvat pakkotyöhön. Gene on ällistynyt: olennot toisesta maasta ovat teknologisesti paljon heitä kehittyneempiä. Sykronaanit ovat taatusti mukavia! Mutta kun sankareille selviää, että avaruusolennot keräävät laavaa ioniplasmatykin polttoaineeksi tuhotakseen planeetan, Gene havahtuu harhaluuloistaan. Suuret aivot eivät tarkoita suurta sydänt, hän toteaa suivaantuneena.

Supernelikko7

la 04.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Keijunsieppaajat. Kausi 2, 2/52. Twinkle on onnesta soikeana. Keijut antavat hänen vihdoin osallistua suureen kukkaisjuhlaan! Muut sankarit ovat epäileväisinä: keijut käyttäytyvät omituisesti. Ja syytä onkin! Sykronaanit korvaavat keijuja yksi kerrallaan valloittaakseen Enchanted Islandin ja he tuntuvat olevan aina askelen Supernelikkoa edellä. He korvaavat kuningattaren, Ylimmän Keijun ja jopa Baba-Caran heitä muistuttavilla sykronaaneilla. Kuinka Supernelikko saa keijut vapautettua ja Enchanted Islandin pelastettua? Taialla, tottakai!

Supernelikko7

su 05.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Alienien vaellus. Kausi 2, 3/52. Alieni käyttäytyy oudosti. Hän liikkuu eteenpäin pysähtymättä eikä pysähdy minkään vaaran edessä. Häntä ei saada hereille transsimaisesta tilastaan, joten sankarit auttavat häntä jatkamaan matkaansa kohti Lost Worldia, missä hän liittyy kaltaistensa joukkoon. Sankarit päätyvät suojelemaan koko joukkoa saaren vaaroilta, mutta tilanne vain mutkistuu, kun Rock Brock ilmaantuu paikalle.

Supernelikko7

ma 06.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Sabotaasi. Kausi 2, 4/52. Tohtori X tuo keksintöjään Enchanted Islandille todistaakseen kuningattarelle, että tiede voittaa taikuuden. Hänen kokeensa epäonnistuvat yksi toisensa jälkeen. Onko kyseessä sabotaasi? Koska kaikki ovat olleet niin keskittyneitä seuraamaan tieteen ja taikuuden mittelyä, vain Alex, Ruby ja Alieni voivat selvittää, kuka hyötyisi siitä, että kahden maailman välille syntyisi eripuraa

Supernelikko7

ti 07.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Palaneen käryä. Kausi 2, 5/52. Musta Paroni juonii yhä kaapatakseen vallan valtakunnassa. Hän päättää saada mainetta sankarina taistelemalla hirveää lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme, joka on oikeasti Fourchesacin kyhäelmä ja paronille vaaraton, saa koko Kingslandin mullin mallin - kunnes oikea lohikäärme saapuu paikalle. Alex ja Supernelikko ryhtyvät pelastamaan vastahakoista paronia, joka luulee heidän vain varastavan hänen tilaisuutensa näyttää kykynsä. Garethkin jakaa paronin näkemyksen ja kääntyy Alexia vastaan

Supernelikko7

ke 08.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Sharkruby. Kausi 2, 6/52. On piraattiturnauksen aika, ja tällä kertaa Ruby päättää osallistua kilpailuun piraattien johtajuudesta. Miksi muka Sharkbeardin pitäisi aina saada johtaa? Kun turnaus etenee, piraattien luontainen taipumus huijata kisassa pakottaa sankarit tulemaan väliin, jotta Rubysta ei tulisi muusia. Ruby on liian ylpeä suostuakseen autettavaksi, joten sankarien pitää toimia salassa

Supernelikko7

to 09.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Sir Cleano. Kaus 2, 7/52. Piraatit kärsivät kirpuista, joten Gene päästää upouuden, ultramodernin Cleanon linnaan. Siivousväline osoittautuu tehokkaaksi, kunnes Musta Paroni anastaa sen. Paroni voittaa kaikki ritarit suojautuneena tähän ¿jättihaarniskaansa¿ ja nousee kuninkaaksi! Ainoa tapa korjata tilanne on voittaa Paroni kaksintaistelussa. Riennä etsimään toista Cleanoa, Alex!

Supernelikko7

pe 10.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Katkeransuloinen aarre. Kausi 2, 8/52. Ruby löytää upean amuletin, mutta se onkin kirottu. Taikakalun kantajaan iskee surkean huono tuuri, ja Ruby joutuu hävittämään sen. Helpommin sanottu kuin tehty, kun on huono-onninen. Onneksi Sharkbeard varastaa amuletin ja vapauttaa sankarit. Tästä huolimatta kirottu amuletti tulivuorisaarella voi osoittautua räjähtäväksi yhdistelmäksi. Sankarit jahtaavat Sharkbeardia, joka epäonnisesta kompuroinnistaan huolimatta ei ole valmis luopumaan aarteestaan.

Supernelikko7

la 11.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Järki käteen. Kausi 2, 9/52. Tohtori X on jättänyt raukkamaisesti technopolislaisen tutkijan, Magdan, Baba-Caran kynsiin. Supernelikko haluaa pelastaa Magdan, mutta Baba-Cara on saavuttamattomana kiroamansa metsän perukoilla. Noidan jahtaamana sankari joutuvat piiloutumaan hassun taian alueelle, keijujen luomaan kuplaan, jossa siitepöly saa kaikki nauramaan. Mutta miten suunnitelman muotoilu sujuu, kun kaikki nauravat katketakseen?

Supernelikko7

su 12.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Kuplapulmia. Kausi 2, 10/52. Eriskummallinen voima johtaa kaikki Kingslandin asukkaat kohti maan korkeinta vuorta. Alex on myös voiman lumoissa. Twinkle loihtii taian hänen suojakseen: maagisen energiakuplan, joka ympäröi ritarin ja ¿ hups! ¿ myös Rubyn. Sankarit joutuvat tuhoamaan kuplassa kulkien hypnotisoivan äänen, joka on Sykronaanien tukikohdassa. Parivaljakon on opittava yhteistyö onnistuakseen tehtävässä

Supernelikko7

ma 13.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Lentävä Shark. Kausi 2, 11/52. Supernelikko taistelee Chameleonissa Sharkbeardin alusta vastaan. Aluksesta paljastuu odottamatta huippuvahva laser, jonka kautta alus lentää tiehensä. Aluksen muutosten takana on Franz, piraatin kaappaama technopolislainen. Sharkbeard rosvoaa kaiken lentämällä saaresta toiseen. Hän vaikuttaa voittamattomalta.

SupernelikkoS

ti 14.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Lumottu viidakko. Kausi 2, 12/52. Kuningatar lähtee etsimään Ensikeijun patsasta, jonka voimalla hän saisi palauduttua ihmismuotoon. Avuksi hän palkkaa kaikkien aikojen katastrofaalisimman seikkailijan, Rock Brockin. Supernelikko lähtee heidän peräänsä ja tajuaa, että kuningatar ja Rock ovat matkalla kohti ansaa!

Supernelikko7

ke 15.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Saari ilman lumousta. Kausi 2, 13/52. On keijujen suuren puuseremonian aika, mutta Baba-Caralla on sormensa pelissä. Keijut sairastuvat taikanuhaan ja loihtivat holtittomasti taikoja joka aivastuksella. Sankarimme kiiruhtavat etsimään vastalääkettä, lohikäärmeenpoikasen kuolaa, mutta Twinklekin sairastuu. Hänen taikansa muuttavat sankarit kaneiksi, peikoiksi ja¿ tolloiksi!

Supernelikko7

to 16.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Pidä huoli omista kaivoksistasi. Kausi 2, 14/52. Lohikäärme ajaa peikot luolastaan, eikä heillä ole paikkaa, missä asua. Ruby ei halua auttaa heitä ennen kuin kuulee, että peikkojen luola on täynnä timantteja, heidän lempiruokaansa. Rubyn intoilu kääntyy häntä vastaan, kun hän varastaa salaa timantin ja saa osan luolasta sortumaan. Alexin liioiteltu varautuminen vaaroihin ei sekään auta. Ehkä lohikäärme ei olekaan sellainen, kun luullaan

SupernelikkoS

pe 17.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Pähkähullu maailma. Kausi 2, 15/52. Rock Brock luulee löytäneensä kadonneen aarteen, mutta ottaakin maailman sydämen pois paikoiltaan. Nyt piraatit luulevat olevansa keijuja, keijut ritareita ja apinat lohikäärmeitä¿ Vain sankarit säilyvät ennallaan ja saavat tehtäväkseen palauttaa sydämen paikoilleen. Heillä on kuitenkin vastassaan Rock Brock, josta on tullut maailman mahtavin velho

Supernelikko7

la 18.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Kauhujen labyrintti. Kausi 2/ 16/52. Supernelikko joutuu metsän labyrintin vangiksi ja kohtaa suurimmat pelkonsa. Rubya syytetään varkaudesta, Genen teknologia ei toimi, Alex erotetaan ritarikunnasta ja Alieni saa peräänsä velociraptorin! Kuinka Twinkle, joukon pelokkain, saa ystävänsä pelastettua?

SupernelikkoS

su 19.07. klo 16.35 - 16.50 C More Juniori

Tervetuloa viidakkoon. Kausi 2, 17/52. Rock Brock on taivutellut Genen auttamaan häntä kuvaamaan dokumenttielokuvan Lost Worldista paljastaakseen sen salaisuudet koko maailmalle. Heistä ei ole kuulunut pariin päivään. Sankarit jäljittävät kaksikkoa ja päätyvät Lost Worldin uumeniin, jossa taistelunhaluiset minihirviöt ovat napanneet Rockin ja Genen. Nämä ¿raivolaiset¿ osoittautuvat kovaksi vastukseksi
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Supernelikko
Kultainen porkkana. Kausi 1, 20/52. Rubyn löytämä aarrekartta johdattaa ystävykset kummallisen parivaljakon luo. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Sukulaiskesä, Kauniit ja rohkeat, Lemmen viemää, Stadi vs. Lande, Joonas Nordman Show, Isä Matteon tutkimuksia, Huvila & Huussi, Miehen puolikkaat, Pirunpelto, Temptation Island Suomi 7

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity