TietovisatBlogitViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla superkauppiaat löytyy 4 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Superkauppiaat

to 09.11. klo 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 2. Jakso 1/10. Helsingistä Kittilään. Jaksossa tutustutaan toisen kauden superkauppiaisiin. Osalla heistä on takanaan kymmenien vuosien yrittäjyys ja osa vasta aloittelee kauppiasuraansa. Kaikkia heitä kuitenkin yhdistää intohimo omaan työhön. Mukana ovat Superkauppiaat Helsingin Töölöstä, Kalasatamasta ja Malmilta sekä Espoosta, Lempäälästä, Uusikaarlepyystä ja Kittilästä. Kotimainen realityohjelma. (42')

Superkauppiaat

pe 10.11. klo 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 2. Jakso 2/10. Jokaiselle jotakin. Helsingin Töölössä Pasi tarkkailee asiakasvirtoja ja Anne pitää huolen heviosaston esillepanosta. Helsingin Kalasatamassa Ilari saa kaupalleen vieraaksi esikoululaisia ja Lempäälässä Hanna ottaa vastaan uuden kauppiasharjoittelijansa Piian. Fredrikin rivakkaa työtahtia mitataan aktiivisuussovelluksella Uusikaarlepyyssä. Kotimainen realityohjelma. (41')

Superkauppiaat

ti 14.11. klo 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 2. Jakso 3/10. Uusia tuulia. Uuden kaupan avaaminen on monivaiheinen kokonaisuus. Helsingin Töölössä Anne ja Pasi auttavat kauppiasharjoittelijaansa Joonasta uuden kaupan rekryämisprosessissa. Juuso ja Heidi avaavat K-Supermarket Lippulaivan Espoonlahdessa. Helsingissä Ilari ja Teemu muistelevat uransa alkuvaiheita kauppiasisänsä Alin kanssa. Kotimainen realityohjelma. (42')

Superkauppiaat

ke 15.11. klo 10.00 - 11.00 60 minJim

Kausi 2. Jakso 4/10. Palvelu pelaa. Kittilässä Tea ja Nessi viestivät rakennushankkeen vaiheista reaaliajassa sekä räätälöivät palveluitaan vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Hanna kohtaa vakioasiakkaan ja saa tältä herkullisia ruokavinkkejä Lempäälässä. Oulun Toppilassa Marjo ja Janne pääsevät testaamaan ekologista vaihtoehtoa kotiinkuljetuksille. Kotimainen realityohjelma. (41')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Lemmen viemää, Murhia ja kantrimusiikkia, Rikkaat ja rahattomat, Rillit huurussa, Kauniit ja rohkeat, Jared from Subway: Catching a Monster, Duudsonit tuli taloon, Hudson & Rex, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity