TietovisatViihdeSanakirjaVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppi

Kanavan Sub ohjelmatiedot tänään

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Emmerdale7

tänään 11.55 - 12.25 30minSub

Lue juttu»Salaisia neuvotteluja. Andrea yrittää saada Jamien valitsemaan itsensä eikä Belleä, mutta tekeekin kriittisen virheen. Natella on yhteistyöehdotus Rhonalle, vaikka Moira ei siitä ehkä pidäkään. Bob hämmästelee Wendyn väärin suunnattuja lemmenaikeita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Emmerdale7

tänään 12.25 - 12.55 30minSub

Lue juttu»Tytöt karkusilla. Andrea on kadonnut Millien kanssa, ja Jamie panikoi. Bob selvittää väärinkäsityksensä Wendyn kanssa. Moira hermostuu, kun Nate piipahtaa tilalla etsimässä Rhonaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Salatut elämätS

tänään 12.55 - 13.20 25minSub

Lue juttu»Osa 3354: Jiri käy viemärillä ja akkahan siellä haisee. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Salatut elämätS

tänään 13.20 - 13.50 30minSub

Lue juttu»Osa 3355: Aaro on harhaahapsi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Myytinmurtajat

tänään 13.50 - 14.45 55minSub

A-Team. Kausi 9, 6/13. Kasarikulttiklassikko A-Team on täällä taas. Tällä kertaa Myytinmurtajien käsittelyssä. Tänään tarkastelemme A-Teamiin liittyviä myyttejä. Voiko esimerkiksi tukista poratulla tykillä ampua kakkosnelosia? Ja saako auton romutettua viemäriräjähdyksellä, jos kottero on juuri viemärinkannen päällä?

Koiralle koti

tänään 14.45 - 15.05 20minSub

Champ. Kausi 6, 24/26. Labradorinnoutaja Champ on reipas ja älykäs koira, mutta riehakkaan luonteensa takia sitä ei ole kukaan halunnut. Saako Brandon kitkettyä Champin pahat tavat, jotta siitä saadaan nuorelle Trevorille uusi paras ystävä? Amerikkalainen koiraohjelma.

Baywatch12

tänään 15.05 - 16.00 55minSub

BaywatchLue juttu»Haisaari. Kausi 10, 4/22. Mitch ja Tanner vierailevat salaperäisellä saarella, missä muuan poikansa menettänyt havaijilaismies ilmestyy Tannerille. Jason riskeeraa henkensä osoittaakseen kykynsä ja Allie ihastuu komeaan mieheen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Simpsonit7u

tänään 16.00 - 16.30 30minSub

Hassu, klovni. Kausi 30, 8/23. Hassu joutuu taas kerran pakenemaan lain kouraa, ja löytää itselleen mitä epätodennäköisimmän työpaikan sirkuspellenä. Amerikkalainen animaatiosarja. Uusinta.

Simpsonit7u

tänään 16.30 - 17.00 30minSub

Sankaritarina. Kausi 30, 9/23. Homerin hyveelliset puolet saavat Lisan ihailemaan häntä kahdeksanvuotiaan tytön loputtomalla innolla, ja Bart osoittaa mustasukkaisuuden merkkejä. Amerikkalainen animaatiosarja. Uusinta.

Masked Singer USA

tänään 17.00 - 17.57 57minSub

Masked Singer USALue juttu»Joululaulushow. Kausi 4, 13/15. Naamioidut otukset ovat joulumielellä ja kutsuvat katsojat mukaan laulamaan! Kilpailun kolme finalistia esittävät suosikkijoululauluja, ja näemme kauden parhaita esityksiä lauluteksteillä varustettuina. Itsensä laittaa likoon myös panelisti Ken Jeong. Amerikkalainen viihdeohjelma.

Pilanpäiten

tänään 17.57 - 18.05 8minSub

Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Ulosottomiehet

tänään 18.05 - 19.00 55minSub

UlosottomiehetJulkkisjuttu. Kausi 5, 15/31. Ulosottomiehet pääsevät käsittelemään TV-julkkis Charles Brocketin velkaa tilitoimistolle, ja miljonääriperijältä pitäisi vuosien törsäilynkin jälkeen löytyä tarpeeksi ulosmitattavaa omaisuutta. Dokumentaarinen realitysarja brittiläisistä ulosottomiehistä.

Simpsonit7

tänään 19.00 - 19.30 30minSub

Feministinen väkivaltaviihde. Kausi 30, 18/23. Bart loukkaantuu, kun Tikusta ja Takusta tehdään uusi versio, jossa on pelkkiä naisia. Amerikkalainen animaatiosarja.

Simpsonit7

tänään 19.30 - 20.00 30minSub

Tyttö bändissä. Kausi 30, 19/23. Lisa pääsee harjoittelemaan saksofonia Capital Cityn filharmonikkojen nuoriso-ohjelmaan, mikä luo uusia paineita muullekin perheelle. Amerikkalainen animaatiosarja.

Kuutamolla

tänään 20.00 - 21.00 60minSub

KuutamollaLue juttu»Santeri Kinnunen, Heli Sutela ja Jouni Hynynen. Kausi 2, 9/10. Vapise Janne Kataja, Santeri Kinnunen on täällä. Alkuperäisen juontajan lisäksi käydään läpi siviilipidätykset ja sialla ratsastaminen. Vieraina Santeri Kinnunen, Heli Sutela ja Jouni Hynynen.

Uuno Turhapuro - Suomen tasavallan herra presidenttiS

tänään 21.00 - 22.40 1h 40minSub

Uuno Turhapuro - Suomen tasavallan herra presidenttiIMDb 5.0»Traileri»Lue juttu»Uuno Turhapuro - Suomen tasavallan herra presidentti. Kun Uunosta on tullut presidentti, häntä alkaa vaivata, miksei hänestä voi tulla Suomen kuningasta. Niin, miksi ei? Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi. Pääosissa: Vesku Loiri, Tapio Hämäläinen, Marita Nordberg, Simo Salminen, Spede Pasanen, Hannele Lauri, Matti Tuominen, Ismo Kallio.

Sub.doc: Myyränä Pohjois-Koreassa osa 1/2S

tänään 22.40 - 00.00 1h 20minSub

Sub.doc: Myyränä Pohjois-Koreassa osa 1/2Myyränä Pohjois-Koreassa. Osa 1/2. The Red Chapel -dokumentista tuttu Mads Brügger värvää työttömän tanskalaiskokin Ulrich Larsenin liittymään Tanskan ja Pohjois-Korean ystävyysseuraan. Hiljalleen Larsen nousee seuran johtoon ja voittaa kansainvälisen KFA-järjestön puheenjohtajan, espanjalaisen Alejandro Cao de Benósin luottamuksen. Benós antaa Larsenille tehtäväksi etsiä liikemiehiä, jotka ovat valmiit sijoittamaan Pohjois-Koreaan. Niinpä Mads Brügger palkkaa entisen muukalaislegioonalaisen ja huumediilerin näyttelemään öljymiljardööriä, joka on kiinnostunut pohjoiskorealaisista aseista ja huumeista. Tanskalainen dokumentti.

Charlien enkelit12u

huomenna 00.00 - 01.50 1h 50minSub

Charlien enkelitIMDb 5.5»Traileri»Lue juttu»Charlien enkelit. Eric Knox, tietokonejätti Knox Technologies-yrityksen perustaja, on kehittänyt ohjelman, joka tunnistaa ihmisiä äänen perusteella. Väärissä käsissä ohjelma voi olla tuhoisa. Kun Knoxin ohjelma varastetaan, apuun kutsutaan Charlien enkelit, Natalie, Dylan ja Alex. Apuna heillä on uskollinen kumppaninsa Bosley. Ohjaaja: McG. Pääosissa: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray. USA 2000. Uusinta.

Käräytyskamera12

huomenna 01.50 - 02.10 20minSub

Kohtelias varas. Kausi 4, 9/20. Jalkapallofanien yhteenotto uhkaa riistäytyä käsistä Liverpoolin rautatieasemalla. Nainen päättää opettaa aseistautuneelle ryöstäjälle hieman käytöstapoja. Joulu on antamisen aikaa, mutta toisia kiinnostaa vain ottaminen. Pubin omistajat joutuvat röyhkeän ryöstön kohteeksi joulupäivänä, mutta onneksi teko tallentuu valvontakameralle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

Käräytyskamera12

huomenna 02.10 - 02.35 25minSub

Ovela laukkuvaras. Kausi 4, 10/20. Aseeton poliisi joutuu uhkaavaan tilanteeseen, kun lähikauppaan ryntää veitsellä aseistautunut mies. Lontoossa liikkuu ahkera laukkuvaras, joka varastaa laukkuja suoraan uhrien silmien alta. Kahteen hyväntekeväisyyskauppaan murtaudutaan, ja poliisit ovat ymmällään, sillä rikospaikalta löytyy kasa hiuksia. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

Myytinmurtajat

huomenna 02.35 - 03.25 50minSub

Ajomyyttejä. Kausi 9, 12/13. Roistoilta pakeneminen autolla ei ole helppoa. Entä jos se pitää tehdä peruuttamalla? Se selviää tässä jaksossa. Lisäksi saamme selville, miten vaarallista on puhua puhelimeen ajaessa. Entä handsfree-laitteen kanssa? Paraneeko turvallisuus sillä lainkaan? Myytinmurtajasedät testaavat.

Ulosottomiehet

huomenna 03.25 - 04.12 47minSub

UlosottomiehetToinen kerta toden sanoo. Kausi 4, 4/24. Ulosottomiehet saapuvat perimään velkaa taksiyritykseltä, jonka luona on vierailtu jo kertaalleen. Puolet velasta on vielä maksamatta, ja nyt on kaivettava kuvetta, mikä saa tunteet kuumenemaan. Suttonissa karhutaan parin tuhannen punnan velkaa mieheltä, joka kiistää tietävänsä mitään asiasta. Ulosottomiesten lisäksi selitettävää riittää myös vaimolle. Portsmouthissa häädettävät vuokralaiset tyhjentävät koko kotinsa kadulle. Dokumentaarinen realitysarja brittiläisistä ulosottomiehistä.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: McLeodin tyttäret, Selviytyjät, Agatha Christie: Totuus hallavan hevosen majatalosta, Miehen puolikkaat, Professori T, Nurses - Nuoret sairaanhoitajat, Ostoskanava Tvins.com, Kauniit ja rohkeat, Sinkkuillallinen, Syke

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity