VaihtoautotSanakirjaBlogitTietovisatReseptitHoroskooppiViihde

Haulla sub.doc: iso-britannian tiikerikuningas osa 1 löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Sub.doc: Iso-Britannian tiikerikuningas osa 1u

to 16.09. klo 01.15 - 02.20 1h 5minSub

Sub.doc: Iso-Britannian tiikerikuningas osa 1Osa 1/2. Osa 1/2. Britannian esikaupunkialueilla elää yli 4 000 vaarallista eläintä. Yksityiskeräilijöiden pihoilla ja kodeissa on kissapetoja, susia, karhuja, kädellisiä ja matelijoita. Ross Kemp selvittää tässä dokumentissa, miksi ihmiset haluavat pitää hengenvaarallisia eläimiä kodeissaan. Miten eläinten hyvinvointi turvataan, ja mitä tapahtuu, jos ne karkaavat? Uusinta.

Sub.doc: Iso-Britannian tiikerikuningas osa 1

su 12.09. klo 23.40 - 00.40 60minSub

Sub.doc: Iso-Britannian tiikerikuningas osa 1Osa 1/2. Osa 1/2. Britannian esikaupunkialueilla elää yli 4 000 vaarallista eläintä. Yksityiskeräilijöiden pihoilla ja kodeissa on kissapetoja, susia, karhuja, kädellisiä ja matelijoita. Ross Kemp selvittää tässä dokumentissa, miksi ihmiset haluavat pitää hengenvaarallisia eläimiä kodeissaan. Miten eläinten hyvinvointi turvataan, ja mitä tapahtuu, jos ne karkaavat?
> >
Sub.doc: Iso-Britannian tiikerikuningas osa 1
Osa 1/2. Osa 1/2. Britannian esikaupunkialueilla elää yli 4 000 vaarallista eläintä. Yksityiskeräilijöiden pihoilla ja kodeissa on kissapetoja, susia, karhuja, kädellisiä ja matelijoita. Ross Kemp selvittää tässä dokumentissa, miksi ihmiset haluavat pitää hengenvaarallisia eläimiä kodeissaan. Miten eläinten hyvinvointi turvataan, ja mitä tapahtuu, jos ne karkaavat? Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/subdoc-iso-britannian-tiikerikuningas-osa-1_10006173_1.jpg
Arvosana 2.3/5, annettu 4 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: CSI: Miami, Reinikainen, Simpsonit, Arman ja Suomen rikosmysteerit, Milanon naisten paratiisi, Koston kierre, Kohti kruunua - Miss Suomi -kilpailu 90v., Downton Abbey, Emmerdale, Salatut elämät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity