Mette Blomsterberg tekee tänään kotitekoista mysliä, herkullisia marinoituja kanavartaita leipätikkujen kera sekä tanskalaisia raatimiehen pannukakkuja ja pieniä macaron-pikkuleipiä. (U) HD
Tänään Mette Blomsterberg tarjoaa pieniä amerikkalaisia pannukakkuja vadelmasoseen kera, ruisleipäkrutongeilla höystettyä pastasalaattia sekä suklaajäätelöä ja rapeita pähkinärullia. (U) HD
Mette Blomsterberg valmistaa nougatmanteleita, gluteenittomia sämpylöitä, herneenversoilla höystettyä tonnikalasalaattia sekä anis-pannacottaa ja lakritsin makuisia pikkuleipiä. (U) HD
1/8. Mette Blomsterberg näyttää, kuinka kokataan hyvää ruokaa. Tänään syntyy myslipatukoita sekä kanalla, salaatilla ja currymajoneesilla täytettyjä ohukaisia. Jälkiruoaksi leivotaan klassinen fragilité-kakku. HD
Mette valmistaa pieniä makeita houkutuksia. Aluksi selviää, kuinka nugaaleivoksia tehdään. Mette tekee upeita tornileivoksia valkosuklaasta ja mantelikrokantista, eivätkä yllätykset lopu siihen. (U)
Mette Blomsterbergin keittiössä tuoksuvat passionhedelmät, ja hän loihtii niistä monenmoisia herkkuja. Passionhedelmäjäätelön kanssa hän tarjoaa mantelimassalla täytettyjä paistettuja omenoita. (U)
Kondiittori Mette Blomsterberg näyttää, kuinka tehdään perunaleivoksia ja vaniljakastiketta. Voitaikinapitkon hän höystää luumuilla, aprikooseilla ja marsipaanilla. (U)
Kondiittori Mette Blomsterberg tekee voita tarjottavaksi uunituoreen pähkinäpitkon kera. Sen jälkeen uuniin pääsee pistaasikohokas, jonka kanssa tarjotaan limettijäädykettä. (U)
Sarja alkaa. Kondiittori Mette Blomsterbergin raaka-aineena ovat tänään vastapoimitut vadelmat. Hänellä on niille erikoinen käyttötapa. Lisäksi hän valmistaa pähkinänugaakakkua. (U)
7/8. Tänään Mette Blomsterberg valmistaa suussasulavia lakritsikaramellejä, kotitekoista tonnikalapitaleipää sekä jälkiruoaksi karhunvatukoita ja valkosuklaavaahtoa. HD
4/8. Mette Blomsterberg tekee tänään kotitekoista mysliä, herkullisia marinoituja kanavartaita leipätikkujen kera sekä tanskalaisia raatimiehen pannukakkuja ja pieniä macaron-pikkuleipiä. HD
3/8. Tänään Mette Blomsterberg tarjoaa pieniä amerikkalaisia pannukakkuja vadelmasoseen kera, ruisleipäkrutongeilla höystettyä pastasalaattia sekä suklaajäätelöä ja rapeita pähkinärullia. HD
2/8. Mette Blomsterberg valmistaa nougatmanteleita, gluteenittomia sämpylöitä, herneenversoilla höystettyä tonnikalasalaattia sekä anis-pannacottaa ja lakritsin makuisia pikkuleipiä. HD
Sarja alkaa, 1/8. Mette Blomsterberg näyttää, kuinka kokataan hyvää ruokaa. Tänään syntyy myslipatukoita sekä kanalla, salaatilla ja currymajoneesilla täytettyjä ohukaisia. Jälkiruoaksi leivotaan klassinen fragilité-kakku. HD
7/8. Tänään Mette Blomsterberg valmistaa suussasulavia lakritsikaramellejä, kotitekoista tonnikalapitaleipää sekä jälkiruoaksi karhunvatukoita ja valkosuklaavaahtoa. HD
4/8 Mette Blomsterberg tekee tänään kotitekoista mysliä, herkullisia marinoituja kanavartaita leipätikkujen kera sekä tanskalaisia raatimiehen pannukakkuja ja pieniä macaron-pikkuleipiä. HD
3/8. Tänään Mette Blomsterberg tarjoaa pieniä amerikkalaisia pannukakkuja vadelmasoseen kera, ruisleipäkrutongeilla höystettyä pastasalaattia sekä suklaajäätelöä ja rapeita pähkinärullia. HD
2/8. Mette Blomsterberg valmistaa nougatmanteleita, gluteenittomia sämpylöitä, herneenversoilla höystettyä tonnikalasalaattia sekä anis-pannacottaa ja lakritsin makuisia pikkuleipiä. HD
Sarja alkaa, 1/8. Mette Blomsterberg näyttää, kuinka kokataan hyvää ruokaa. Tänään syntyy myslipatukoita sekä kanalla, salaatilla ja currymajoneesilla täytettyjä ohukaisia. Jälkiruoaksi leivotaan klassinen fragilité-kakku. HD
Mette valmistaa pieniä makeita houkutuksia. Aluksi selviää, kuinka nugaaleivoksia tehdään. Mette tekee upeita tornileivoksia valkosuklaasta ja mantelikrokantista, eivätkä yllätykset lopu siihen.
Mette Blomsterbergin keittiössä tuoksuvat passionhedelmät, ja hän loihtii niistä monenmoisia herkkuja. Passionhedelmäjäätelön kanssa hän tarjoaa mantelimassalla täytettyjä paistettuja omenoita.
Kondiittori Mette Blomsterberg näyttää, kuinka tehdään perunaleivoksia ja vaniljakastiketta. Voitaikinapitkon hän höystää luumuilla, aprikooseilla ja marsipaanilla.
Kondiittori Mette Blomsterberg tekee voita tarjottavaksi uunituoreen pähkinäpitkon kera. Sen jälkeen uuniin pääsee pistaasikohokas, jonka kanssa tarjotaan limettijäädykettä.
Sarja alkaa. Kondiittori Mette Blomsterbergin raaka-aineena ovat tänään vastapoimitut vadelmat. Hänellä on niille erikoinen käyttötapa. Lisäksi hän valmistaa pähkinänugaakakkua.
Osa 10/10. Hääkakku on naisen elämän tärkein kakku ja Metten käsissä siitä syntyykin varsin erikoinen luomus. Entäpä ruusut? Ne ovat tietysti marsipaanista.
Osa 10/10. Hääkakku on naisen elämän tärkein kakku ja Metten käsissä siitä syntyykin varsin erikoinen luomus. Entäpä ruusut? Ne ovat tietysti marsipaanista.
Osa 10/10. Hääkakku on naisen elämän tärkein kakku ja Metten käsissä siitä syntyykin varsin erikoinen luomus. Entäpä ruusut? Ne ovat tietysti marsipaanista.
Osa 10/10. Hääkakku on naisen elämän tärkein kakku ja Metten käsissä siitä syntyykin varsin erikoinen luomus. Entäpä ruusut? Ne ovat tietysti marsipaanista.
Osa 9/10. Tänään Mette valmistaa aluksi lasten kanssa kauraryynikuulia. Entä millainen on Metten tulkinta vanhasta klassikosta, napoleoninhatusta? Lisäksi on tarjolla suklaamoussea.
Osa 9/10. Tänään Mette valmistaa aluksi lasten kanssa kauraryynikuulia. Entä millainen on Metten tulkinta vanhasta klassikosta, napoleoninhatusta? Lisäksi on tarjolla suklaamoussea.
Osa 9/10. Tänään Mette valmistaa aluksi lasten kanssa kauraryynikuulia. Entä millainen on Metten tulkinta vanhasta klassikosta, napoleoninhatusta? Lisäksi on tarjolla suklaamoussea.
Osa 8/10 Mette paistaa tänään ohukaisia, mutta ei aivan tavallisia. Lasten syntymäpäiväjuhlassa on koko luokalle tarjolla murotaikinasta tehtyjä pikkuleipiä kermavaahdon ja mansikkahillon kera.
Osa 8/10 Mette paistaa tänään ohukaisia, mutta ei aivan tavallisia. Lasten syntymäpäiväjuhlassa on koko luokalle tarjolla murotaikinasta tehtyjä pikkuleipiä kermavaahdon ja mansikkahillon kera.
Osa 8/10 Mette paistaa tänään ohukaisia, mutta ei aivan tavallisia. Lasten syntymäpäiväjuhlassa on koko luokalle tarjolla murotaikinasta tehtyjä pikkuleipiä kermavaahdon ja mansikkahillon kera.
Osa 8/10 Mette paistaa tänään ohukaisia, mutta ei aivan tavallisia. Lasten syntymäpäiväjuhlassa on koko luokalle tarjolla murotaikinasta tehtyjä pikkuleipiä kermavaahdon ja mansikkahillon kera.
Osa 7/10. Kondiittori Mette Blomsterberg valmistaa tänään crème bruléen ja hänen paahtovanukkaaseensa tulee hieman myös lakritsijauhetta. Mutta millainen on Metten saksanpähkinäunelma?
Osa 7/10. Kondiittori Mette Blomsterberg valmistaa tänään crème bruléen ja hänen paahtovanukkaaseensa tulee hieman myös lakritsijauhetta. Mutta millainen on Metten saksanpähkinäunelma?
Osa 7/10. Kondiittori Mette Blomsterberg valmistaa tänään crème bruléen ja hänen paahtovanukkaaseensa tulee hieman myös lakritsijauhetta. Mutta millainen on Metten saksanpähkinäunelma?
Osa 7/10. Kondiittori Mette Blomsterberg valmistaa tänään crème bruléen ja hänen paahtovanukkaaseensa tulee hieman myös lakritsijauhetta. Mutta millainen on Metten saksanpähkinäunelma?
Osa 6/10. Tänään Mette tekee korvapuusteja ja hänen tyttärensä Maja ja Laura saavat äidin tarkkaan valvoessa tehdä klassisen sitruunakuorrutteisen kakun. Entä kuinka tehdään taivaallinen pistaasiparfait? Tanskan televisio.
Osa 6/10. Tänään Mette tekee korvapuusteja ja hänen tyttärensä Maja ja Laura saavat äidin tarkkaan valvoessa tehdä klassisen sitruunakuorrutteisen kakun. Entä kuinka tehdään taivaallinen pistaasiparfait? Tanskan televisio.