Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset rikotut perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 13/18. Runsas brunssimenu. Uunitomaatit, katkaraputäytteiset profiterolit, kinkku-kananmunapiiras, bircher -mysli ja skonssit. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 12/18. Helppoa tuoremakkaraa ja kirsikkaa. Tuoremakkaraa kelmussa, makkaraa ja hapankaalia uunissa, minttu-herne-couscous ja kirsikkasemifreddo. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 10/18. Ihanainen syysmenu. Kukkakaali-kanttarellipaistos, lampaankyljykset papupedillä ja taateli-saksanpähkinä herkkupalat. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/18. Keväinen puutarhamenu ja silakoita. Uudet pikkuporkkanat ja vuohenjuustoa, paistetut silakat kaprisvoilla ja raparperi-mantelikakku. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 7/18. Yrttitarhan antimia. Lämmintä vuohenjuustoa hunajalla ja rosmariinilla, kalarullat veloute- kastikkeessa ja makeaa rosmariinikastiketta ja jäätelöä. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/18. Naposteltavaa illanistujaisiin. Kylmä kesäkurpitsa-, avocado- ja jugurttikeitto, parmesaanipiparit, grissinit ja Amaretto-keksit. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kausi 3. Jakso 5/18. Yksi kala, kolme ruokaa. Lohi ceviche, canapé à la Pagrotsky ja fishcakes kapris-persiljakastikeella. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 3/18. Täyttävää kasvisruokaa. Lämmin avocado, paprika-tomaattikastiketta ja mozzarellaa, linssivuoka ja jugurttikastiketta. Maailman paras pannukakku ja hilloa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 2/18. Nostalgiaruokaa. Tänään valmistetaan nostalgiaruokaa: toast skagenia á la Max & Misko, Siken makaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi sticky toffee pudding. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 1/18. Palleroita joka makuun. Tänään Sikke valmistaa lohi-tillipalleroita ja crème fraiche tartaria, Dusanin slovenialaisia palleroita ja kesäkurpitsamuussia. Jälkiruoaksi tehdään helppoja tryffelipalleroita. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kausi 3. Jakso 18/18. Perheen perjantai-illan yhteisateria. Rapeat perunankuoret ja kotitekoista ketsuppia, täytetyt paistilihakääryleet ja ranskalainen hedelmätorttu. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset rikotut perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 13/18. Runsas brunssimenu. Uunitomaatit, katkaraputäytteiset profiterolit, kinkku-kananmunapiiras, bircher -mysli ja skonssit. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 12/18. Helppoa tuoremakkaraa ja kirsikkaa. Tuoremakkaraa kelmussa, makkaraa ja hapankaalia uunissa, minttu-herne-couscous ja kirsikkasemifreddo. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 5/18. Yksi kala, kolme ruokaa. Lohi ceviche, canapé à la Pagrotsky ja fishcakes kapris-persiljakastikeella. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 10/18. Ihanainen syysmenu. Kukkakaali-kanttarellipaistos, lampaankyljykset papupedillä ja taateli-saksanpähkinä herkkupalat. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/18. Keväinen puutarhamenu ja silakoita. Uudet pikkuporkkanat ja vuohenjuustoa, paistetut silakat kaprisvoilla ja raparperi-mantelikakku. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 7/18. Yrttitarhan antimia. Lämmintä vuohenjuustoa hunajalla ja rosmariinilla, kalarullat veloute- kastikkeessa ja makeaa rosmariinikastiketta ja jäätelöä. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/18. Naposteltavaa illanistujaisiin. Kylmä kesäkurpitsa-, avocado- ja jugurttikeitto, parmesaanipiparit, grissinit ja Amaretto-keksit. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kausi 3. Jakso 5/18. Yksi kala, kolme ruokaa. Lohi ceviche, canapé à la Pagrotsky ja fishcakes kapris-persiljakastikeella. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 3/18. Täyttävää kasvisruokaa. Lämmin avocado, paprika-tomaattikastiketta ja mozzarellaa, linssivuoka ja jugurttikastiketta. Maailman paras pannukakku ja hilloa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 3/18. Täyttävää kasvisruokaa. Lämmin avocado, paprika-tomaattikastiketta ja mozzarellaa, linssivuoka ja jugurttikastiketta. Maailman paras pannukakku ja hilloa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 2/18. Nostalgiaruokaa. Tänään valmistetaan nostalgiaruokaa: toast skagenia á la Max & Misko, Siken makaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi sticky toffee pudding. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 1/18. Palleroita joka makuun. Tänään Sikke valmistaa lohi-tillipalleroita ja crème fraiche tartaria, Dusanin slovenialaisia palleroita ja kesäkurpitsamuussia. Jälkiruoaksi tehdään helppoja tryffelipalleroita. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kausi 3. Jakso 2/18. Nostalgiaruokaa. Tänään valmistetaan nostalgiaruokaa: toast skagenia á la Max & Misko, Siken makaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi sticky toffee pudding. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 1/18. Palleroita joka makuun. Tänään Sikke valmistaa lohi-tillipalleroita ja crème fraiche tartaria, Dusanin slovenialaisia palleroita ja kesäkurpitsamuussia. Jälkiruoaksi tehdään helppoja tryffelipalleroita. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
Kausi 3. Jakso 18/18. Perheen perjantai-illan yhteisateria. Rapeat perunankuoret ja kotitekoista ketsuppia, täytetyt paistilihakääryleet ja ranskalainen hedelmätorttu. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset rikotut perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset rikotut perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset rikotut perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')