ReseptitViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatSanakirjaHoroskooppi

Haulla salatut elämät: satula löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Salatut elämät: SatulaS

ma 26.07. klo 13.10 - 13.40 30minAVA

Salatut elämät: SatulaSatula. 3/4. Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2015 Jannen (Hemmo Karja) ja Talen (Emil Hallberg) lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan (Jasmin Voutilainen).

Salatut elämät: Satula7

ti 27.07. klo 13.15 - 13.40 25minAVA

Salatut elämät: SatulaSatula. 4/4. Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2015 Jannen (Hemmo Karja) ja Talen (Emil Hallberg) lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan (Jasmin Voutilainen).
> >
Salatut elämät: Satula
Satula. 3/4. Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2015 Jannen (Hemmo Karja) ja Talen (Emil Hallberg) lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan (Jasmin Voutilainen).
https://www.telsu.fi/l/salatut-elamat-satula_9847817_1.jpg
Arvosana 2.2/5, annettu 66 ääntä.
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Komisario Lewis, Kaikenkarvaiset ystäväni, Simpsonit, Tokion olympiakisat, yleisurheilu, Emmerdale, Unelmien poikamies, Younger, Minkä taakseen jättää, Paratiisihotelli Ruotsi, Milanon naisten paratiisi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity