Kausi 2, 8/8. Kielletty ruoka. Mitkä ovat ruotsalaisten lempiruokia ja mitkä taas tabuja, joihin ei kajota? Entä muualla maailmassa? Erik Haag matkustaa Peruun. Lotta Lundgren selvittää kosher-ruoan merkitystä. (U)
Kausi 2, 8/8. Kielletty ruoka. Mitkä ovat ruotsalaisten lempiruokia ja mitkä taas tabuja, joihin ei kajota? Entä muualla maailmassa? Erik Haag matkustaa Peruun. Lotta Lundgren selvittää kosher-ruoan merkitystä. (U)
Kausi 2, 7/8. Median ruokaorgiat. Lehdet tulvivat reseptejä, ja joka kanavalla on ruokaohjelmia. Lotta Lundgren ottaa selvää, missä asemassa keittiö nykyään on elämässämme. (U)
Kausi 2, 7/8. Median ruokaorgiat. Lehdet tulvivat reseptejä, ja joka kanavalla on ruokaohjelmia. Lotta Lundgren ottaa selvää, missä asemassa keittiö nykyään on elämässämme. (U)
Kausi 2, 7/8. Median ruokaorgiat. Lehdet tulvivat reseptejä, ja joka kanavalla on ruokaohjelmia. Lotta Lundgren ottaa selvää, missä asemassa keittiö nykyään on elämässämme. (U)
Kausi 2, 6/8. Jokapäiväinen leipämme. Neljä sukupolvea sitten Ruotsissa ei muuta syötykään kuin leipää. Mikä on leivän asema nyt? Ohjelmassa tutkitaan teollista leipää ja pohditaan leipäkammoa sekä leipomista terapiana. (U)
Kausi 2, 6/8. Jokapäiväinen leipämme. Neljä sukupolvea sitten Ruotsissa ei muuta syötykään kuin leipää. Mikä on leivän asema nyt? Ohjelmassa tutkitaan teollista leipää ja pohditaan leipäkammoa sekä leipomista terapiana. (U)
Kausi 2, 6/8. Jokapäiväinen leipämme. Neljä sukupolvea sitten Ruotsissa ei muuta syötykään kuin leipää. Mikä on leivän asema nyt? Ohjelmassa tutkitaan teollista leipää ja pohditaan leipäkammoa sekä leipomista terapiana. (U)
Kausi 2, 5/8: Maitopropagandaa. Miksi Ruotsissa juodaan niin paljon maitoa? Käytetäänkö maitoa väärin? Tarvitaanko tosiaan yli tuhatta erilaista maitotuotetta? (U)
Kausi 2, 5/8: Maitopropagandaa. Miksi Ruotsissa juodaan niin paljon maitoa? Käytetäänkö maitoa väärin? Tarvitaanko tosiaan yli tuhatta erilaista maitotuotetta? (U)
Kausi 2, 4/8. Rasvapommi. Puolet ruotsalaisista miehistä ja kolmasosa naisista on ylipainoisia. Mikä heitä lihottaa? Erik Haag kokeilee dieettiä elämäntapana, ja Lotta Lundgren jututtaa rasvakysymystä pohtineita tutkijoita. (U)
Kausi 2, 4/8. Rasvapommi. Puolet ruotsalaisista miehistä ja kolmasosa naisista on ylipainoisia. Mikä heitä lihottaa? Erik Haag kokeilee dieettiä elämäntapana, ja Lotta Lundgren jututtaa rasvakysymystä pohtineita tutkijoita. (U)
Kausi 2, 3/8. Makeanhimo. Ruotsalaiset syövät makeisia kaksi kertaa enemmän kuin muut eurooppalaiset. Johtuuko se huonosta säästä? Miten sokeri vaikuttaa elimistössämme ja voiko makea herkku olla myös itsensä palkitsemista? (U)
Kausi 2, 2/8. Ravintosuositukset. Vanha tai nuori, mies tai nainen - viralliset ravintosuositukset koskevat jokaista ruotsalaista. Minkä vuoksi? Erik Haag maistaa kiellettyä perunamuusia ja vanhentunutta ruokaa. (U)
Kausi 2, 1/8. Lihansyöjäkansa. Erik Haag, Lotta Lundgren ja Henrik Schyffert tutkailevat ruotsalaista ruokakulttuuria. Maassa syödään 80 kiloa lihaa henkeä kohti vuodessa. Mistä liha on peräisin? (U)
Kausi 2, 1/8. Lihansyöjäkansa. Erik Haag, Lotta Lundgren ja Henrik Schyffert tutkailevat ruotsalaista ruokakulttuuria. Maassa syödään 80 kiloa lihaa henkeä kohti vuodessa. Mistä liha on peräisin? (U)
Kausi 1, 8/8. Miksi ruotsalaiset hamuavat palkintoja, kammovat bakteereja ja syövät mikroruokaa? Miksi he kokkaavat harvoin, vaikka rakastavat ruokaohjelmia? Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät? (U)
Kausi 1, 8/8. Miksi ruotsalaiset hamuavat palkintoja, kammovat bakteereja ja syövät mikroruokaa? Miksi he kokkaavat harvoin, vaikka rakastavat ruokaohjelmia? Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät? (U)
Kausi 1, 7/8. Ruoka ja viranomaiset. Mitä Ruotsissa oikeastaan saa syödä ja miksi elintarvikeviranomaisilla on niin suuri vaikutus siihen, mitä ja miten maassa syödään? (U)
Kausi 1, 7/8. Ruoka ja viranomaiset. Mitä Ruotsissa oikeastaan saa syödä ja miksi elintarvikeviranomaisilla on niin suuri vaikutus siihen, mitä ja miten maassa syödään? (U)
Kausi 1, 6/8. Perheateriat. Miksi ruotsalaisten perhepäivälliset ovat niin rasittavia tilaisuuksia, joissa lapset kieltäytyvät syömästä? Onko syynä biologiset, psykologiset vai kulttuuriset tekijät? (U)
Kausi 1, 6/8. Perheateriat. Miksi ruotsalaisten perhepäivälliset ovat niin rasittavia tilaisuuksia, joissa lapset kieltäytyvät syömästä? Onko syynä biologiset, psykologiset vai kulttuuriset tekijät? (U)
Kausi 1, 5/8: Ruoka ja pääoma. Ruotsissa 10 Ferrarin omistajan joukossa on kuulemma aina 8 sikäläistä K-kauppiasta. Oli niin tai näin, yhä useampi rikastuu Ruotsissa ruokaa myymällä. (U)
Kausi 1, 5/8: Ruoka ja pääoma. Ruotsissa 10 Ferrarin omistajan joukossa on kuulemma aina 8 sikäläistä K-kauppiasta. Oli niin tai näin, yhä useampi rikastuu Ruotsissa ruokaa myymällä. (U)
Osa 4/8. Valmisruoka. Moni ruotsalainen nakkaa pitkälle jalostettuja eineksiä mikroon, ja ilmiötä selitetään sillä, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Mutta länsimaalaisilla ei ole koskaan ollut niin paljon vapaa-aikaa kuin nyt.
Osa 4/8. Valmisruoka. Moni ruotsalainen nakkaa pitkälle jalostettuja eineksiä mikroon, ja ilmiötä selitetään sillä, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Mutta länsimaalaisilla ei ole koskaan ollut niin paljon vapaa-aikaa kuin nyt.
Osa 2/8. Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät? Henrik Schyffert, Erik Haag ja Lotta Lundgren ottavat asiasta selvää. Ongelma ei ole valmisruoan sisältö vaan ravintoaineiden puute. (U)
Osa 2/8. Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät? Henrik Schyffert, Erik Haag ja Lotta Lundgren ottavat asiasta selvää. Ongelma ei ole valmisruoan sisältö vaan ravintoaineiden puute.
Osa 1/8. Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät? Henrik Schyffert, Erig Haag ja Lotta Lundgren selvittävät asiaa. Entä miksi ruotsalaiset syövät hanakasti ulkomaisia ruokia, ja mikä on ruotsalaisin kansallisruoka?
Osa 1/8. Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät? Henrik Schyffert, Erig Haag ja Lotta Lundgren selvittävät asiaa. Entä miksi ruotsalaiset syövät hanakasti ulkomaisia ruokia, ja mikä on ruotsalaisin kansallisruoka?
16/16. Kielletty ruoka. Mitkä ovat ruotsalaisten lempiruokia ja mitkä taas tabuja, joihin ei kajota? Entä muualla maailmassa? Erik Haag matkustaa Peruun. Lotta Lundgren selvittää kosher-ruoan merkitystä.
16/16. Kielletty ruoka. Mitkä ovat ruotsalaisten lempiruokia ja mitkä taas tabuja, joihin ei kajota? Entä muualla maailmassa? Erik Haag matkustaa Peruun. Lotta Lundgren selvittää kosher-ruoan merkitystä.
15/16. Median ruokaorgiat. Lehdet tulvivat reseptejä, ja joka kanavalla on ruokaohjelmia. Lotta Lundgren ottaa selvää, missä asemassa keittiö nykyään on elämässämme.
15/16. Median ruokaorgiat. Lehdet tulvivat reseptejä, ja joka kanavalla on ruokaohjelmia. Lotta Lundgren ottaa selvää, missä asemassa keittiö nykyään on elämässämme.
14/16. Jokapäiväinen leipämme. Neljä sukupolvea sitten Ruotsissa ei muuta syötykään kuin leipää. Mikä on leivän asema nyt? Ohjelmassa tutkitaan teollista leipää ja pohditaan leipäkammoa sekä leipomista terapiana.
14/16. Jokapäiväinen leipämme. Neljä sukupolvea sitten Ruotsissa ei muuta syötykään kuin leipää. Mikä on leivän asema nyt? Ohjelmassa tutkitaan teollista leipää ja pohditaan leipäkammoa sekä leipomista terapiana.
13/16. Maitopropagandaa. Miksi Ruotsissa juodaan niin paljon maitoa? Käytetäänkö maitoa väärin? Tarvitaanko tosiaan yli tuhatta erilaista maitotuotetta?
13/16. Maitopropagandaa. Miksi Ruotsissa juodaan niin paljon maitoa? Käytetäänkö maitoa väärin? Tarvitaanko tosiaan yli tuhatta erilaista maitotuotetta?
12/16. Rasvapommi. Puolet ruotsalaisista miehistä ja kolmasosa naisista on ylipainoisia. Mikä heitä lihottaa? Erik Haag kokeilee dieettiä elämäntapana, ja Lotta Lundgren jututtaa rasvakysymystä pohtineita tutkijoita.
12/16. Rasvapommi. Puolet ruotsalaisista miehistä ja kolmasosa naisista on ylipainoisia. Mikä heitä lihottaa? Erik Haag kokeilee dieettiä elämäntapana, ja Lotta Lundgren jututtaa rasvakysymystä pohtineita tutkijoita.
11/16. Makeanhimo. Ruotsalaiset syövät makeisia kaksi kertaa enemmän kuin muut eurooppalaiset. Johtuuko se huonosta säästä? Miten sokeri vaikuttaa elimistössämme ja voiko makea herkku olla myös itsensä palkitsemista?
11/16. Makeanhimo. Ruotsalaiset syövät makeisia kaksi kertaa enemmän kuin muut eurooppalaiset. Johtuuko se huonosta säästä? Miten sokeri vaikuttaa elimistössämme ja voiko makea herkku olla myös itsensä palkitsemista?
10/16. Ravintosuositukset. Vanha tai nuori, mies tai nainen - viralliset ravintosuositukset koskevat jokaista ruotsalaista. Minkä vuoksi? Erik Haag maistaa kiellettyä perunamuusia ja vanhentunutta ruokaa.
10/16. Ravintosuositukset. Vanha tai nuori, mies tai nainen - viralliset ravintosuositukset koskevat jokaista ruotsalaista. Minkä vuoksi? Erik Haag maistaa kiellettyä perunamuusia ja vanhentunutta ruokaa.
9/16. Lihansyöjäkansa. Erik Haag, Lotta Lundgren ja Henrik Schyffert tutkailevat ruotsalaista ruokakulttuuria. Maassa syödään 80 kiloa lihaa henkeä kohti vuodessa. Mistä liha on peräisin?
9/16. Lihansyöjäkansa. Erik Haag, Lotta Lundgren ja Henrik Schyffert tutkailevat ruotsalaista ruokakulttuuria. Maassa syödään 80 kiloa lihaa henkeä kohti vuodessa. Mistä liha on peräisin?
8/16. Miksi ruotsalaiset hamuavat palkintoja, kammovat bakteereja ja syövät mikroruokaa? Miksi he kokkaavat harvoin, vaikka rakastavat ruokaohjelmia? Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät?
8/16. Miksi ruotsalaiset hamuavat palkintoja, kammovat bakteereja ja syövät mikroruokaa? Miksi he kokkaavat harvoin, vaikka rakastavat ruokaohjelmia? Miksi ruotsalaiset syövät niin kuin syövät?