Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.
Ruoan vallankumoukselliset. Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojamme ja muokanneet sitä kautta koko ihmiskunnan historiaa. National Geographic Channel.
3. jakso. Ohjelmassa tutustutaan eri tapoihin pyydystää ja syödä monia eri meren antimia, sen sijaan että kuormitettaisiin vain yhtä lajia. National Geographic Channel.
2. jakso. Leipä, olut, pasta, pitsa, nuudelit ja riisi ruokkivat ihmisiä kaikkialla maailmassa, ja joka kulttuurilla on niistä omat versionsa. National Geographic Channel.
1. jakso. Lihansyönnin historia on osa ihmisen historiaa, aina nuotiolla käristetystä mammuttipaistista Wall Streetin ravintoloiden chateaubriandeihin. National Geographic Channel.