HoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitSanakirjaTietovisatBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla ruoan alkulähteillä löytyy 39 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Ruoan alkulähteillä

to 14.03. klo 13.00 - 14.00 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Kapkaupungin toinen puoli. Kausi 1, 10/10. Kapkaupungin toinen puoli. Etelä-Afrikassa David tutustuu elämään Kapkaupungin townshipissä ja kokkaa keittiömestari Abigail Mbalo-Mokoenan kanssa. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ma 11.03. klo 13.00 - 14.00 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Syksyinen New York. Kausi 1, 9/10. Syksyinen New York. David pyytää ostereita, käy hanhimetsällä ja poimii omenoita nostalgisella matkalla kotiosavaltiossaan New Yorkissa. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ke 28.02. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Suomi, onnellisten maa. Kausi 1, 8/10. Suomi, onnellisten maa. David tutustuu suomalaiseen keittiöön Jari Vesivalon opastuksella ravintola Olossa, käy perhokalastamassa ja lähtee Saimi Hoyerin kanssa sieneen. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ti 27.02. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Karjapaimenten Texas. Kausi 1, 7/10. Karjapaimenten Texas. Kolme texasilaista barbecuemestaria valmistaa ruokaa naudasta, jonka teurastuksessa David on itse mukana. Kyytipojaksi tislataan pontikkaa. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ke 21.02. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Seikkailu Filippiineillä. Kausi 1, 6/10. Seikkailu Filippiineillä. David huhkii riisipellolla ja kiipeilee kookospalmuihin vaimonsa kotimaassa, Filippiineillä, appiukko oppaanaan. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ti 20.02. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Sardinian salaisuudet. Kausi 1, 5/10. Sardinian salaisuudet. David seikkailee Sardiniassa, satavuotiaiden saarella, missä ihmiset elävät hitaasti ja pitkään. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

pe 26.01. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Tulta ja lihaa. Kausi 1, 4/10. Tulta ja lihaa. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David Moscow kokkaa kuten esi-isämme: itse pyytämäänsä lihaa avotulella. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

to 25.01. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin antimia. Karun Islannin ruoanlaitossa hyödynnetään luovasti niin maan ja meren antimia kuin lampaanlantaakin. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ti 23.01. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Meksikolainen Chicharrón. Kausi 1, 2/10. Meksikolainen Chicharrón. Los Angelesissa sijaitsee ravintola, jonka listalta löytyy chicharrón. David hakee Meksikosta ainekset tortilloihin ja metsästää villisian Texasissa. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ma 22.01. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Italialainen pizza. Kausi 1, 1/10. Italialainen pizza. David käy Italiassa ja valmistaa sardellipizzan. Hän kalastaa sardelleja, poimii tomaatteja, korjaa vehnää, valmistaa mozzarellaa ja tislaa Limoncelloa. Viihteellinen dokumenttisarja.

Ruoan alkulähteillä

ma 07.08.2023 15.05 - 16.00 55 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Syksyinen New York. Kausi 1, 9/10. David lähtee kotikaupungistaan New Yorkista nostalgiselle matkalle osavaltion pohjoisosaa kohti. Palkittu kokki Dan Kluger on laatinut menun, jota varten pitää pyytää ostereita, ampua hanhi ja poimia omenoita. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

su 30.07.2023 11.50 - 12.45 55 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Suomi, onnellisten maa. Kausi 1, 8/10. David matkustaa Suomeen tutustumaan pohjoismaiseen ruokaan ja selvittämään, mikä tekee maastamme maailman onnellisimman. Jari Vesivalo ravintola Olosta lähettää Davidin kalalle, ja Saimi Hoyer vie hänet sienestämään. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

su 16.07.2023 15.00 - 15.55 55 minMTV3

Karjapaimenten Texas. Kausi 1, 7/10. Texasissa David joutuu kohtaamaan sen tosiasian, että ruoka on joskus ollut elävä eläin. Kolme texasilaista barbecuemestaria valmistaa ruokaa naudasta, jonka teurastuksessa ja paloittelussa David on itse mukana. Kyytipojaksi tislataan pontikkaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

su 09.07.2023 15.15 - 16.05 50 minMTV3

Seikkailu Filippiineillä. Kausi 1, 6/10. David kiertelee vaimonsa kotimaassa, Filippiineillä, appiukko oppaanaan. Reissu raaka-aineiden perässä vie miehen hikiseltä riisipellolta haisevalle kalakastiketehtaalle ja hyttysiä kuhisevalle järvelle. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

su 18.06.2023 16.05 - 17.00 55 minMTV3

Sardinian salaisuudet. Kausi 1, 5/10. David seikkailee Sardiniassa, missä ihmiset tuntevat pitkän iän salaisuuden. Davidin elämä on tosin loppua lyhyeen vaarallisen raaka-ainejahdin seurauksena. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

su 11.06.2023 15.00 - 16.00 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Tulta ja lihaa. Kausi 1, 4/10. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David palaa ruoanlaiton juurille: tuleen ja lihaan. Kuten esi-isämme aikanaan, hän metsästää itse lihansa ja valmistaa sen tulella keittiömestari David Higgsin avulla. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

ti 30.05.2023 15.00 - 16.00 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin karun luonnon armoilla selviytymisessä on jouduttu käyttämään luovuutta. Perinteitä kunnioittavan Dill-ravintolan annosta varten David pääsee savustamaan lampaanlannalla, keräämään merilevää ja yrttejä ratsain, kalastamaan ja sukeltamaan mereneläviä. Lisäksi hän vierailee merisuolatehtaassa ja viinatislaamossa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

to 25.05.2023 15.00 - 16.00 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Meksikolainen Chicharrón. Kausi 1, 2/10. Los Angelesissa sijaitsee meksikolaista ruokaa tarjoava Broken Spanish -ravintola, jonka listalta löytyy meksikolainen chicharrón, johon tarvitaan sianlihaa ja tortilloja. David lähtee Meksikoon hankkimaan maissia, chiliä, limettiä ja kalkkikiveä, ja opettelee samalla reissulla valmistamaan tequilaa, jota varten hänen pitää korjata agaavea. Lopuksi hän matkustaa Texasiin, missä hän metsästää annoksen vaatiman villisian. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

ma 15.05.2023 15.00 - 16.00 60 minMTV3

Ruoan alkulähteillä
Italialainen pizza. Kausi 1, 1/10. Kaikki rakastavat pizzaa, mutta parasta pizzaa saa sen kotipaikasta Napolista, Italiasta. David käy yli satavuotiaassa ravintolassa, joka tarjoaa vain kahta eri pizzaa, ja ottaa tehtäväkseen valmistaa sardellipizzan. Hän kalastaa sardelleja, poimii tomaatteja, korjaa vehnää, valmistaa mozzarellaa ja tislaa Limoncelloa kiitokseksi kokille. Unohtamatta tietenkään basilikaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 08.10.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Kapkaupungin toinen puoli. Kausi 1, 10/10. Etelä-Afrikassa David tutustuu elämään Kapkaupungin townshipissa. Keittiömestari Abigail Mbalo-Mokoenan laatimia annoksia varten pitää lypsää lehmiä, puristaa oliiviöljyä ja kerätä rooibosta. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 03.10.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Kapkaupungin toinen puoli. Kausi 1, 10/10. Etelä-Afrikassa David tutustuu elämään Kapkaupungin townshipissa. Keittiömestari Abigail Mbalo-Mokoenan laatimia annoksia varten pitää lypsää lehmiä, puristaa oliiviöljyä ja kerätä rooibosta. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 01.10.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Syksyinen New York. Kausi 1, 9/10. David lähtee kotikaupungistaan New Yorkista nostalgiselle matkalle osavaltion pohjoisosaa kohti. Palkittu kokki Dan Kluger on laatinut menun, jota varten pitää pyytää ostereita, ampua hanhi ja poimia omenoita. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 26.09.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Syksyinen New York. Kausi 1, 9/10. David lähtee kotikaupungistaan New Yorkista nostalgiselle matkalle osavaltion pohjoisosaa kohti. Palkittu kokki Dan Kluger on laatinut menun, jota varten pitää pyytää ostereita, ampua hanhi ja poimia omenoita. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 24.09.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Suomi, onnellisten maa. Kausi 1, 8/10. David matkustaa Suomeen tutustumaan pohjoismaiseen ruokaan ja selvittämään, mikä tekee maastamme maailman onnellisimman. Jari Vesivalo ravintola Olosta lähettää Davidin kalalle, ja Saimi Hoyer vie hänet sienestämään. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 19.09.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Suomi, onnellisten maa. Kausi 1, 8/10. David matkustaa Suomeen tutustumaan pohjoismaiseen ruokaan ja selvittämään, mikä tekee maastamme maailman onnellisimman. Jari Vesivalo ravintola Olosta lähettää Davidin kalalle, ja Saimi Hoyer vie hänet sienestämään. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 17.09.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Karjapaimenten Texas. Kausi 1, 7/10. Texasissa David joutuu kohtaamaan sen tosiasian, että ruoka on joskus ollut elävä eläin. Kolme texasilaista barbecuemestaria valmistaa ruokaa naudasta, jonka teurastuksessa ja paloittelussa David on itse mukana. Kyytipojaksi tislataan pontikkaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 12.09.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Karjapaimenten Texas. Kausi 1, 7/10. Texasissa David joutuu kohtaamaan sen tosiasian, että ruoka on joskus ollut elävä eläin. Kolme texasilaista barbecuemestaria valmistaa ruokaa naudasta, jonka teurastuksessa ja paloittelussa David on itse mukana. Kyytipojaksi tislataan pontikkaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 10.09.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Seikkailu Filippiineillä. Kausi 1, 6/10. David kiertelee vaimonsa kotimaassa, Filippiineillä, appiukko oppaanaan. Reissu raaka-aineiden perässä vie miehen hikiseltä riisipellolta haisevalle kalakastiketehtaalle ja hyttysiä kuhisevalle järvelle. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 05.09.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Seikkailu Filippiineillä. Kausi 1, 6/10. David kiertelee vaimonsa kotimaassa, Filippiineillä, appiukko oppaanaan. Reissu raaka-aineiden perässä vie miehen hikiseltä riisipellolta haisevalle kalakastiketehtaalle ja hyttysiä kuhisevalle järvelle. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 03.09.2022 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Sardinian salaisuudet. Kausi 1, 5/10. David seikkailee Sardiniassa, missä ihmiset tuntevat pitkän iän salaisuuden. Davidin elämä on tosin loppua lyhyeen vaarallisen raaka-ainejahdin seurauksena. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 29.08.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Sardinian salaisuudet. Kausi 1, 5/10. David seikkailee Sardiniassa, missä ihmiset tuntevat pitkän iän salaisuuden. Davidin elämä on tosin loppua lyhyeen vaarallisen raaka-ainejahdin seurauksena. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 27.08.2022 13.00 - 14.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Tulta ja lihaa. Kausi 1, 4/10. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David palaa ruoanlaiton juurille: tuleen ja lihaan. Kuten esi-isämme aikanaan, hän metsästää itse lihansa ja valmistaa sen tulella keittiömestari David Higgsin avulla. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 22.08.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Tulta ja lihaa. Kausi 1, 4/10. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David palaa ruoanlaiton juurille: tuleen ja lihaan. Kuten esi-isämme aikanaan, hän metsästää itse lihansa ja valmistaa sen tulella keittiömestari David Higgsin avulla. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 20.08.2022 13.00 - 14.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin karun luonnon armoilla selviytymisessä on jouduttu käyttämään luovuutta. Perinteitä kunnioittavan Dill-ravintolan annosta varten David pääsee savustamaan lampaanlannalla, keräämään merilevää ja yrttejä ratsain, kalastamaan ja sukeltamaan mereneläviä. Lisäksi hän vierailee merisuolatehtaassa ja viinatislaamossa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 15.08.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin karun luonnon armoilla selviytymisessä on jouduttu käyttämään luovuutta. Perinteitä kunnioittavan Dill-ravintolan annosta varten David pääsee savustamaan lampaanlannalla, keräämään merilevää ja yrttejä ratsain, kalastamaan ja sukeltamaan mereneläviä. Lisäksi hän vierailee merisuolatehtaassa ja viinatislaamossa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 13.08.2022 13.00 - 14.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Meksikolainen Chicharrón. Kausi 1, 2/10. Los Angelesissa sijaitsee meksikolaista ruokaa tarjoava Broken Spanish -ravintola, jonka listalta löytyy meksikolainen chicharrón, johon tarvitaan sianlihaa ja tortilloja. David lähtee Meksikoon hankkimaan maissia, chiliä, limettiä ja kalkkikiveä, ja opettelee samalla reissulla valmistamaan tequilaa, jota varten hänen pitää korjata agaavea. Lopuksi hän matkustaa Texasiin, missä hän metsästää annoksen vaatiman villisian. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 08.08.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Meksikolainen Chicharrón. Kausi 1, 2/10. Los Angelesissa sijaitsee meksikolaista ruokaa tarjoava Broken Spanish -ravintola, jonka listalta löytyy meksikolainen chicharrón, johon tarvitaan sianlihaa ja tortilloja. David lähtee Meksikoon hankkimaan maissia, chiliä, limettiä ja kalkkikiveä, ja opettelee samalla reissulla valmistamaan tequilaa, jota varten hänen pitää korjata agaavea. Lopuksi hän matkustaa Texasiin, missä hän metsästää annoksen vaatiman villisian. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteilläU

la 06.08.2022 13.00 - 14.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Italialainen pizza. Kausi 1, 1/10. Kaikki rakastavat pizzaa, mutta parasta pizzaa saa sen kotipaikasta Napolista, Italiasta. David käy yli satavuotiaassa ravintolassa, joka tarjoaa vain kahta eri pizzaa, ja ottaa tehtäväkseen valmistaa sardellipizzan. Hän kalastaa sardelleja, poimii tomaatteja, korjaa vehnää, valmistaa mozzarellaa ja tislaa Limoncelloa kiitokseksi kokille. Unohtamatta tietenkään basilikaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

ma 01.08.2022 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Italialainen pizza. Uusi sarja alkaa! Kausi 1, 1/10. Kaikki rakastavat pizzaa, mutta parasta pizzaa saa sen kotipaikasta Napolista, Italiasta. David käy yli satavuotiaassa ravintolassa, joka tarjoaa vain kahta eri pizzaa, ja ottaa tehtäväkseen valmistaa sardellipizzan. Hän kalastaa sardelleja, poimii tomaatteja, korjaa vehnää, valmistaa mozzarellaa ja tislaa Limoncelloa kiitokseksi kokille. Unohtamatta tietenkään basilikaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lähiöbotox: African Metal Tour, Syke, Mahdoton tapaus, SuomiLOVE, Sorjonen, Kauniit ja rohkeat, Rillit huurussa, Simpsonit, Rikoksen Anatomia, Muodin huipulle

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity