Nauris.fiBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotSanakirjaReseptit

Haulla remontilla rahoiksi löytyy 43 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Remontilla rahoiksiS

pe 13.11. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Tervetuloa Osloon. Kausi 13, 1/56. Uudella kaudella luvassa on, jälleen kerran, kisan historian suurin ja uuvuttavin projekti. Tällä kertaa remppaajat päästetään irti yli 150 vuotta vanhaan entiseen Oslo-hotelliin, joka on viime aikoina ollut surkeassa kunnossa reppureissaajien halpishostellina. Nyt vanha kartano rempataan ja laajennetaan luksusrivitaloksi, joihin tulee viisi yli 400 neliön asuntoa. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi talon historiaa, tutustutaan kilpailijoihin, jaetaan kisa-asunnot ja päästään tietenkin heti myös remonttipuuhiin. Kaiken taustalla häilyy Australiassa dramaattisesti heikentynyt asuntomarkkinatilanne. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 14.11. klo 02.10 - 03.40 AVA
Katso ohjelma»

Tervetuloa Osloon. UUSI KAUSI ALKAA! Kausi 13, 1/56. Uudella kaudella luvassa on, jälleen kerran, kisan historian suurin ja uuvuttavin projekti. Tällä kertaa remppaajat päästetään irti yli 150 vuotta vanhaan entiseen Oslo-hotelliin, joka on viime aikoina ollut surkeassa kunnossa reppureissaajien halpishostellina. Nyt vanha kartano rempataan ja laajennetaan luksusrivitaloksi, joihin tulee viisi yli 400 neliön asuntoa. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi talon historiaa, tutustutaan kilpailijoihin, jaetaan kisa-asunnot ja päästään tietenkin heti myös remonttipuuhiin. Kaiken taustalla häilyy Australiassa dramaattisesti heikentynyt asuntomarkkinatilanne. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 17.11. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 2/56. Koko sarjan historian rankin ja suuruudenhulluin projekti alkaa, luonnollisesti, kovimmalla avausviikolla koskaan. Remppaajien on saatava ensimmäisellä viikolla valmiiksi sekä vierashuone että sen yhteyteen tehtävä kylpyhuone. Samalla pitäisi aloittaa jo muutostöitä, joilla vanha hostelli palautetaan takaisin rivitaloasunnoiksi. Tällä kertaa jopa Scotty alkaa itse epäillä, onko haaste liian kova. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 18.11. klo 02.30 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 2/56. Koko sarjan historian rankin ja suuruudenhulluin projekti alkaa, luonnollisesti, kovimmalla avausviikolla koskaan. Remppaajien on saatava ensimmäisellä viikolla valmiiksi sekä vierashuone että sen yhteyteen tehtävä kylpyhuone. Samalla pitäisi aloittaa jo muutostöitä, joilla vanha hostelli palautetaan takaisin rivitaloasunnoiksi. Tällä kertaa jopa Scotty alkaa itse epäillä, onko haaste liian kova. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 18.11. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 3/56. Lähes käsittämättömällä aikataululla alkanut kisa lähestyy ensimmäistä huipentumaansa, kun vierashuoneiden tuomarointiin on aikaa alle vuorokausi. Suurin osa huoneista on kuitenkin edelleen aivan alkutekijöissään. Voittoon saattaakin tällä kertaa riittää, että ylipäätään saa huoneensa valmiiksi. Jakson lopuksi kolme ensimmäistä huonetta kuitenkin tuomaroidaan, olivat ne missä kunnossa tahansa. Ja kaiken lisäksi kylpyhuoneiden pitäisi valmistua vain pari päivää myöhemmin... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 19.11. klo 02.35 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 3/56. Lähes käsittämättömällä aikataululla alkanut kisa lähestyy ensimmäistä huipentumaansa, kun vierashuoneiden tuomarointiin on aikaa alle vuorokausi. Suurin osa huoneista on kuitenkin edelleen aivan alkutekijöissään. Voittoon saattaakin tällä kertaa riittää, että ylipäätään saa huoneensa valmiiksi. Jakson lopuksi kolme ensimmäistä huonetta kuitenkin tuomaroidaan, olivat ne missä kunnossa tahansa. Ja kaiken lisäksi kylpyhuoneiden pitäisi valmistua vain pari päivää myöhemmin... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 19.11. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 4/56. Kisan historian rankin avausviikko alkaa olla jo voiton puolella. Vierashuoneet ovat enemmän tai vähemmän valmiita, ja loput niistä arvioidaan tänään. Voittajalle on luvassa kassakaappi täynnä rahanarvoisia herkkuja, ja myös silkkaa käteistä rahaa. Sen jälkeen uupuneiden kisailijoiden pitäisi saada vielä valmiiksi kylpyhuoneensa, eikä aikaa ole enää kuin pari päivää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 20.11. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 4/56. Kisan historian rankin avausviikko alkaa olla jo voiton puolella. Vierashuoneet ovat enemmän tai vähemmän valmiita, ja loput niistä arvioidaan tänään. Voittajalle on luvassa kassakaappi täynnä rahanarvoisia herkkuja, ja myös silkkaa käteistä rahaa. Sen jälkeen uupuneiden kisailijoiden pitäisi saada vielä valmiiksi kylpyhuoneensa, eikä aikaa ole enää kuin pari päivää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 20.11. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 5/56. Jopa tämän ohjelman mittapuulla poikkeuksellisen rankka avausviikko saatetaan viimeinkin kunnialla loppuun, kun tiimit urakoivat kylpyhuoneensa valmiiksi. Tuomarit palaavat talolle jo toistamiseen viikon sisään ja sanovat painavan sanansa kylppäreistä, ja sanottavaa muuten riittää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 21.11. klo 04.05 - 05.50 AVA
Katso ohjelma»

Kylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 5/56. Jopa tämän ohjelman mittapuulla poikkeuksellisen rankka avausviikko saatetaan viimeinkin kunnialla loppuun, kun tiimit urakoivat kylpyhuoneensa valmiiksi. Tuomarit palaavat talolle jo toistamiseen viikon sisään ja sanovat painavan sanansa kylppäreistä, ja sanottavaa muuten riittää. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 24.11. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 1. Kausi 13, 6/56. Uuvuttavan ensimmäisen viikon jälkeen remppaajien pitäisi päästä ainakin periaatteessa helpommalla, kun toisella viikolla tehdään vain yksi huone, alakerran edustusolohuone. Asiaa saattaa tosin hieman vaikeuttaa se, etteivät kaikki parit edes tiedä, mikä edustusolohuone oikein on. Ja huoneen paikalla on tällä hetkellä auki revitty maalattia. Ja kaikki seinät puuttuvat. Mitenhän tässä oikein käy? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 25.11. klo 02.35 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 1. Kausi 13, 6/56. Uuvuttavan ensimmäisen viikon jälkeen remppaajien pitäisi päästä ainakin periaatteessa helpommalla, kun toisella viikolla tehdään vain yksi huone, alakerran edustusolohuone. Asiaa saattaa tosin hieman vaikeuttaa se, etteivät kaikki parit edes tiedä, mikä edustusolohuone oikein on. Ja huoneen paikalla on tällä hetkellä auki revitty maalattia. Ja kaikki seinät puuttuvat. Mitenhän tässä oikein käy? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 25.11. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 2. Kausi 13, 7/56. Asunnon vanhan osan alakertaan tuleva, muodollisempiin tilaisuuksiin tarkoitettu olohuone on tällä viikolla työn alla. Huone on samalla ensimmäinen, jonka vieraat näkevät astuessaan asuntoihin, joten kilpailijat haluavat tehdä siitä mahdollisimman säväyttävän. Erot kilpaparien suunnitelmallisuudessa ja varsinkin kokemuksessa alkavat näkyä selvästi. Ongelmaparit rämpivät pulasta toiseen, ja kokeneet remppaajat painavat vauhdilla eteenpäin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 26.11. klo 02.35 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 2. Kausi 13, 7/56. Asunnon vanhan osan alakertaan tuleva, muodollisempiin tilaisuuksiin tarkoitettu olohuone on tällä viikolla työn alla. Huone on samalla ensimmäinen, jonka vieraat näkevät astuessaan asuntoihin, joten kilpailijat haluavat tehdä siitä mahdollisimman säväyttävän. Erot kilpaparien suunnitelmallisuudessa ja varsinkin kokemuksessa alkavat näkyä selvästi. Ongelmaparit rämpivät pulasta toiseen, ja kokeneet remppaajat painavat vauhdilla eteenpäin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 26.11. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 3. Kausi 13, 8/56. Hurjat kokemus- ja tasoerot parien välillä alkavat näkyä toden teolla toisella viikolla, kun muodollinen edustusolohuone, portti asuntoon, alkaa valmistua. Mitch ja Mark ovat jopa vuorokauden aikataulustaan edellä siinä missä Tess ja Luke saattavat jälleen joutua esittelemään keskeneräisen huoneen. Scotty nostaa kissan pöydälle ja lyö madonluvut pöytään - eli suomeksi luvassa on kisan ensimmäiset budjettikatsaukset. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 27.11. klo 02.35 - 03.30 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuone, osa 3. Kausi 13, 8/56. Hurjat kokemus- ja tasoerot parien välillä alkavat näkyä toden teolla toisella viikolla, kun muodollinen edustusolohuone, portti asuntoon, alkaa valmistua. Mitch ja Mark ovat jopa vuorokauden aikataulustaan edellä siinä missä Tess ja Luke saattavat jälleen joutua esittelemään keskeneräisen huoneen. Scotty nostaa kissan pöydälle ja lyö madonluvut pöytään - eli suomeksi luvassa on kisan ensimmäiset budjettikatsaukset. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 27.11. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuoneiden tuomarointi. Kausi 13, 9/56. Järkyttävän avausviikon jälkeen kaikki parit alkavat viimeinkin päästä kisavauhtiin, ja kaikki edustusolohuoneet saadaan kunnialla valmiiksi. On aika kuulla, mitä mieltä tuomarit niistä ovat. Perinteisen 10 000 dollarin viikkopalkinnon lisäksi luvassa on tällä kertaa myös 35 000 dollarin erikoispotti Gaggenaulta, joten panokset ovat poikkeuksellisen kovat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

la 28.11. klo 04.05 - 05.35 AVA
Katso ohjelma»

Edustusolohuoneiden tuomarointi. Kausi 13, 9/56. Järkyttävän avausviikon jälkeen kaikki parit alkavat viimeinkin päästä kisavauhtiin, ja kaikki edustusolohuoneet saadaan kunnialla valmiiksi. On aika kuulla, mitä mieltä tuomarit niistä ovat. Perinteisen 10 000 dollarin viikkopalkinnon lisäksi luvassa on tällä kertaa myös 35 000 dollarin erikoispotti Gaggenaulta, joten panokset ovat poikkeuksellisen kovat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 01.12. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 1. Kausi 13, 10/56. Uusi viikko alkaa jälleen uuden huoneen parissa. Tällä kertaa remppaajat käyvät mittavien päämakuuhuoneiden kimppuun, ja niihin tehdään myös omat kylpyhuoneet. Samalla Scotty yllättää parit kisan ensimmäisellä ylimääräisellä haasteella, johon liittyy asuntojen hinnoittelua ja kiinteistövälittäjiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 02.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 1. Kausi 13, 10/56. Uusi viikko alkaa jälleen uuden huoneen parissa. Tällä kertaa remppaajat käyvät mittavien päämakuuhuoneiden kimppuun, ja niihin tehdään myös omat kylpyhuoneet. Samalla Scotty yllättää parit kisan ensimmäisellä ylimääräisellä haasteella, johon liittyy asuntojen hinnoittelua ja kiinteistövälittäjiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 02.12. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 2. Kausi 13, 11/56. Päämakuuhuoneviikko pääsee toden teolla vauhtiin, kun purkutyöt saadaan päätökseen. Mitchin ja Markin mullistava suunnitelma makuuhuoneen korvaavasta juhlatilasta törmää pahoihin ongelmiin. Muillakin tiimeillä on huomattavia eroavaisuuksia suunnitelmissaan, ja jokainen pari saa huomata, ettei valtavan makkarin viimeistely viidessä päivässä ole ihan helpoimmasta päästä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 03.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 2. Kausi 13, 11/56. Päämakuuhuoneviikko pääsee toden teolla vauhtiin, kun purkutyöt saadaan päätökseen. Mitchin ja Markin mullistava suunnitelma makuuhuoneen korvaavasta juhlatilasta törmää pahoihin ongelmiin. Muillakin tiimeillä on huomattavia eroavaisuuksia suunnitelmissaan, ja jokainen pari saa huomata, ettei valtavan makkarin viimeistely viidessä päivässä ole ihan helpoimmasta päästä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 03.12. klo 18.00 - 19.05 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 3. Kausi 13, 12/56. Mitch ja Mark ovat onnistuneet pitämään suuren salaisen suunnitelmansa hämmentävän hyvin salassa, mutta päämakuuhuoneviikon lopulla totuus paljastuu viimein. Ykkösasunnon päämakuuhuoneen yllättävä muutos suureksi juhlatilaksi aiheuttaa hämmästystä ja närkästystä naapureissa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 04.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuone, osa 3. Kausi 13, 12/56. Mitch ja Mark ovat onnistuneet pitämään suuren salaisen suunnitelmansa hämmentävän hyvin salassa, mutta päämakuuhuoneviikon lopulla totuus paljastuu viimein. Ykkösasunnon päämakuuhuoneen yllättävä muutos suureksi juhlatilaksi aiheuttaa hämmästystä ja närkästystä naapureissa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 04.12. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 13/56. Päämakuuhuoneet - ja yksi juhlatila - valmistuvat viimein rankan viikon jälkeen. Tuomaroinnista on tulossa poikkeuksellisen jännittävä, sillä luvassa on jotain todella erikoista: Mitch ja Mark eivät ole tehneet päämakuuhuonetta lainkaan, vaan mullistaneet asuntonsa pohjaratkaisun korvaamalla makkarin juhlatilalla. Voiko päämakuuhuoneviikkoa voittaa huoneella, joka ei ole makuuhuone? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

su 06.12. klo 01.35 - 03.05 AVA
Katso ohjelma»

Päämakuuhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 13/56. Päämakuuhuoneet - ja yksi juhlatila - valmistuvat viimein rankan viikon jälkeen. Tuomaroinnista on tulossa poikkeuksellisen jännittävä, sillä luvassa on jotain todella erikoista: Mitch ja Mark eivät ole tehneet päämakuuhuonetta lainkaan, vaan mullistaneet asuntonsa pohjaratkaisun korvaamalla makkarin juhlatilalla. Voiko päämakuuhuoneviikkoa voittaa huoneella, joka ei ole makuuhuone? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ti 08.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 14/56. Kylpyhuoneviikko tuo mukanaan suuria muutoksia, kun remppatyö siirtyy ensimmäistä kertaa talon upouuden laajennusosan puolelle. Mitchin ja Markin voitto päämakuuhuoneviikolla kirvelee yhä muita kilpailijoita, jotka ihmettelevät lopputulosta. Poikien tekemä voitokas muutos saa myös muut parit harkitsemaan muutoksia talon arkkitehtien suunnitelmiin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 09.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 14/56. Kylpyhuoneviikko tuo mukanaan suuria muutoksia, kun remppatyö siirtyy ensimmäistä kertaa talon upouuden laajennusosan puolelle. Mitchin ja Markin voitto päämakuuhuoneviikolla kirvelee yhä muita kilpailijoita, jotka ihmettelevät lopputulosta. Poikien tekemä voitokas muutos saa myös muut parit harkitsemaan muutoksia talon arkkitehtien suunnitelmiin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 09.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 15/56. Pääkylpyhuone tehdään asunnoissa poikkeukselliseen tilaan, jossa talon vanha ja uusi osa kohtaavat. Se vaatii siksi jopa tämän kisan mittapuulla poikkeuksellisia purku- ja rakennustöitä, ja kilpailijat ovat jälleen aivan äärirajoilla. Pinna kiristyy niin pitkälle, että nyt nähdään kisan ensimmäiset kunnon riidat parien välillä. Jesse nimittäin syyttää viivästyksistään talon rakennustöiden järjestystä, mutta Mitch ja Mark ovat vakaasti eri mieltä. Luvassa on myös ylimääräinen säästäväisyyshaaste. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 10.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 15/56. Pääkylpyhuone tehdään asunnoissa poikkeukselliseen tilaan, jossa talon vanha ja uusi osa kohtaavat. Se vaatii siksi jopa tämän kisan mittapuulla poikkeuksellisia purku- ja rakennustöitä, ja kilpailijat ovat jälleen aivan äärirajoilla. Pinna kiristyy niin pitkälle, että nyt nähdään kisan ensimmäiset kunnon riidat parien välillä. Jesse nimittäin syyttää viivästyksistään talon rakennustöiden järjestystä, mutta Mitch ja Mark ovat vakaasti eri mieltä. Luvassa on myös ylimääräinen säästäväisyyshaaste. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 10.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 16/56. Kylpyhuoneviikko alkaa lähestyä loppuaan, ja remppatalolla ylitetään myös toinen tärkeä maaliviiva. Oslon laajennusosan teräsrunko on miltei valmis, ja viimeiset rakenteelliset muutokset täytyy hyväksyttää työnjohtajilla viimeistään nyt. Mitä ässiä remppaajat kaivavat vielä hihoistaan? Ja miksi Jesse on taas riidoissa Keithin ja Danin kanssa? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 11.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuone, osa 3. Kausi 13, 16/56. Kylpyhuoneviikko alkaa lähestyä loppuaan, ja remppatalolla ylitetään myös toinen tärkeä maaliviiva. Oslon laajennusosan teräsrunko on miltei valmis, ja viimeiset rakenteelliset muutokset täytyy hyväksyttää työnjohtajilla viimeistään nyt. Mitä ässiä remppaajat kaivavat vielä hihoistaan? Ja miksi Jesse on taas riidoissa Keithin ja Danin kanssa? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 11.12. klo 18.00 - 19.30 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 17/56. Uuvuttavalla pääkylpyhuoneviikolla erot tiimien suorituskyvyssä kärjistyvät jälleen. Mitch ja Mark porskuttavat menemään täysin omassa luokassaan siinä missä varsinkin Tess ja Luke sekä El'ise ja Matt ovat ajoittain todella pahassa pulassa aikataulun kanssa. Kylppärit saadaan kuitenkin valmiiksi, ja kunnianarvoisa tuomaristo päästetään jälleen kerran irti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

su 13.12. klo 01.15 - 02.40 AVA
Katso ohjelma»

Pääkylpyhuoneen tuomarointi. Kausi 13, 17/56. Uuvuttavalla pääkylpyhuoneviikolla erot tiimien suorituskyvyssä kärjistyvät jälleen. Mitch ja Mark porskuttavat menemään täysin omassa luokassaan siinä missä varsinkin Tess ja Luke sekä El'ise ja Matt ovat ajoittain todella pahassa pulassa aikataulun kanssa. Kylppärit saadaan kuitenkin valmiiksi, ja kunnianarvoisa tuomaristo päästetään jälleen kerran irti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

su 13.12. klo 03.35 - 05.05 AVA
Katso ohjelma»

Tervetuloa Osloon. Kausi 13, 1/56. Uudella kaudella luvassa on, jälleen kerran, kisan historian suurin ja uuvuttavin projekti. Tällä kertaa remppaajat päästetään irti yli 150 vuotta vanhaan entiseen Oslo-hotelliin, joka on viime aikoina ollut surkeassa kunnossa reppureissaajien halpishostellina. Nyt vanha kartano rempataan ja laajennetaan luksusrivitaloksi, joihin tulee viisi yli 400 neliön asuntoa. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi talon historiaa, tutustutaan kilpailijoihin, jaetaan kisa-asunnot ja päästään tietenkin heti myös remonttipuuhiin. Kaiken taustalla häilyy Australiassa dramaattisesti heikentynyt asuntomarkkinatilanne. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

ti 15.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 1. Kausi 13, 18/56. Pääkylpyhuoneiden jälkeen parit luulevat voivansa viimein huoahtaa helpotuksesta, kun vuorossa on toinen vierashuone. Pian karu totuus kuitenkin paljastuu, sillä lukuisien muutostöiden sekä hissikuilun ja portaikon rakennustöiden vuoksi myös vierashuoneviikosta on luvassa erittäin rankka. Pohjapiirroksia muutetaan jo niin paljon, että eri asunnot alkavat erota merkittävästi toisistaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

ke 16.12. klo 02.25 - 03.20 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 1. Kausi 13, 18/56. Pääkylpyhuoneiden jälkeen parit luulevat voivansa viimein huoahtaa helpotuksesta, kun vuorossa on toinen vierashuone. Pian karu totuus kuitenkin paljastuu, sillä lukuisien muutostöiden sekä hissikuilun ja portaikon rakennustöiden vuoksi myös vierashuoneviikosta on luvassa erittäin rankka. Pohjapiirroksia muutetaan jo niin paljon, että eri asunnot alkavat erota merkittävästi toisistaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

ke 16.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 2. Kausi 13, 19/56. Toisen vierashuoneen rakennustyöt lähestyvät puoltaväliä, eikä koko kisan keskipistekään ole enää kaukana. Budjettikammo alkaa olla jo tosiasia, eikä budjettitapaaminen varsinaisesti helpota asiaa. Onneksi luvassa on stressiä helpottava leppoisa retki luonnon keskelle, jossa rahamurheet unohtuvat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

to 17.12. klo 02.25 - 03.20 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 2. Kausi 13, 19/56. Toisen vierashuoneen rakennustyöt lähestyvät puoltaväliä, eikä koko kisan keskipistekään ole enää kaukana. Budjettikammo alkaa olla jo tosiasia, eikä budjettitapaaminen varsinaisesti helpota asiaa. Onneksi luvassa on stressiä helpottava leppoisa retki luonnon keskelle, jossa rahamurheet unohtuvat. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

to 17.12. klo 04.15 - 05.10 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 1. Kausi 13, 2/56. Koko sarjan historian rankin ja suuruudenhulluin projekti alkaa, luonnollisesti, kovimmalla avausviikolla koskaan. Remppaajien on saatava ensimmäisellä viikolla valmiiksi sekä vierashuone että sen yhteyteen tehtävä kylpyhuone. Samalla pitäisi aloittaa jo muutostöitä, joilla vanha hostelli palautetaan takaisin rivitaloasunnoiksi. Tällä kertaa jopa Scotty alkaa itse epäillä, onko haaste liian kova. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiS

to 17.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 3. Kausi 13, 20/56. Viime kerralla remppaajat saivat avukseen tuttuja naamoja ohjelman aiemmilta kausilta, ja nyt tuplatiimit käyvät töihin uudella tarmolla. Tuplaviikon kunniaksi myös palkintopotti on kaksinkertaistettu, sillä huoneen voittanut tiimi voittaa myös haasteen ja saa budjettiinsa 20 000 dollarin ylimääräisen paukun. Yhteistyö ei kuitenkaan suju kaikilla tiimeillä aivan kitkattomasti, kun tyyliratkaisuista tulee erimielisyyksiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

Remontilla rahoiksiSu

pe 18.12. klo 02.30 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Toinen vierashuone, osa 3. Kausi 13, 20/56. Viime kerralla remppaajat saivat avukseen tuttuja naamoja ohjelman aiemmilta kausilta, ja nyt tuplatiimit käyvät töihin uudella tarmolla. Tuplaviikon kunniaksi myös palkintopotti on kaksinkertaistettu, sillä huoneen voittanut tiimi voittaa myös haasteen ja saa budjettiinsa 20 000 dollarin ylimääräisen paukun. Yhteistyö ei kuitenkaan suju kaikilla tiimeillä aivan kitkattomasti, kun tyyliratkaisuista tulee erimielisyyksiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

Remontilla rahoiksiS

pe 18.12. klo 04.20 - 05.15 AVA
Katso ohjelma»

Vierashuone ja kylpyhuone, osa 2. Kausi 13, 3/56. Lähes käsittämättömällä aikataululla alkanut kisa lähestyy ensimmäistä huipentumaansa, kun vierashuoneiden tuomarointiin on aikaa alle vuorokausi. Suurin osa huoneista on kuitenkin edelleen aivan alkutekijöissään. Voittoon saattaakin tällä kertaa riittää, että ylipäätään saa huoneensa valmiiksi. Jakson lopuksi kolme ensimmäistä huonetta kuitenkin tuomaroidaan, olivat ne missä kunnossa tahansa. Ja kaiken lisäksi kylpyhuoneiden pitäisi valmistua vain pari päivää myöhemmin... Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Remontilla rahoiksi
Tervetuloa Osloon. Kausi 13, 1/56. Uudella kaudella luvassa on, jälleen kerran, kisan historian suurin ja uuvuttavin projekti. Tällä kertaa remppaajat päästetään irti yli 150 vuotta vanhaan entiseen Oslo-hotelliin, joka on viime aikoina ollut surkeassa kunnossa reppureissaajien halpishostellina. Nyt vanha kartano rempataan ja laajennetaan luksusrivitaloksi, joihin tulee viisi yli 400 neliön asuntoa. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi talon historiaa, tutustutaan kilpailijoihin, jaetaan kisa-asunnot ja päästään tietenkin heti myös remonttipuuhiin. Kaiken taustalla häilyy Australiassa dramaattisesti heikentynyt asuntomarkkinatilanne. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
Arvosana 2.3/5, annettu 5 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Babylon Berlin, Kaikki synnit, Frendit, Lemmen viemää, Emmerdale, Salatut elämät, Yökylässä Maria Veitola, Panttilainaamon parhaat, Astral-TV, Vain elämää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity