ViihdeBlogitReseptitTietovisatSanakirjaVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla rakkaudesta puutarhaan löytyy 4 tulevaa tv-ohjelmaa.

Rakkaudesta puutarhaan

huomenna 17.10 - 18.00 50 minYle TV1

Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 11, 5/8. Perhepuutarhat. Alan tiimeineen yllättää Dalen, isän ja armeijan veteraanin, joka tarvitsee puutarhan omiin ja perheensä tarpeisiin. Betonista, autiosta kukkapenkistä ja rumasta rajamuurista koostuva piha muuttuu helppokulkuiseksi puutarhaksi. Uuden takapihan saa myös yksinhuoltajaäiti Berkhamstedissa.

Rakkaudesta puutarhaan

la 27.08. klo 17.10 - 17.56 46 minYle TV1

Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 11, 6/8. Keittiöpuutarha. Tiimi tapaa Salfordissa Margaret Maryn, joka ei ole mullistanut vain omaa elämäänsä, vaan sen jälkeen satojen muidenkin elämän. Nainen työskentelee yhteisökahvilassa ja tukee toipuvia alkoholisteja ja narkomaaneja. Margaret Maryn sisaret ovat toivoneet epäitsekkäälle naiselle uutta puutarhaa.

Rakkaudesta puutarhaan

la 03.09. klo 16.00 - 16.50 50 minYle TV1

Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 11, 7/8. Aistipuutarhat. Nuorten äitien ja vauvojen yksikössä työskentelevän Donnan vuosikymmenten aherrus on tehnyt hänestä tunnetun Leicesterissä. Alan tiimeineen yllättää kiireisen naisen ja loihtii hänelle aisteja kutkuttavan puutarhan. Huddersfieldissä poliisin tutkija Jen saa uuden joogapuutarhan.

Rakkaudesta puutarhaan

la 10.09. klo 16.00 - 16.50 50 minYle TV1

Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 11, 8/8. Salainen satupuutarha. Alan tiimeineen on Wakefieldissä. 11-vuotias Lottie on toivonut ystävälleen, Amelialle, kivaa puutarhaa. Amelia on yhdeksän vuotta vanha. Hänellä on CP-vamma, hän on pyörätuolissa ja tykkää olla ulkona. Tiimi luo tytölle rentouttavan puutarhan, jossa uljaat puut ja aistikasvit vievät ajatukset taikamaahan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Komisario Lewis, EM-viikko München 2022, melonta, Suomen huutokauppakeisari, Frendit, Vera Stanhope tutkii, Casualty, Murha Helsingörissä, Simpsonit, Ihana Elisa, Salatut elämät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity