10/10. Barcelonassa lontoolaiskokki nauttii aamiaisen paksun kaakaon kera ja tutustuu uudentyyppiseen tapas-ravintolaan. Kotikeittiössään hän valmistaa oman versionsa churro-munkeista sekä suklaa-viikunatryffeleitä. (U) HD
9/10. Kokki Rachel tutustuu nyt Nizzan ruokakulttuuriin ja oppii valmistamaan kikhernejauhoista paikallista suosikkia, ohutta socca-leipää. Kotonaan hän kokkaa mm. turskaa kasvisgratiinin kera. (U) HD
10/10. Barcelonassa lontoolaiskokki nauttii aamiaisen paksun kaakaon kera ja tutustuu uudentyyppiseen tapas-ravintolaan. Kotikeittiössään hän valmistaa oman versionsa churro-munkeista sekä suklaa-viikunatryffeleitä. (U) HD
9/10. Kokki Rachel tutustuu nyt Nizzan ruokakulttuuriin ja oppii valmistamaan kikhernejauhoista paikallista suosikkia, ohutta socca-leipää. Kotonaan hän kokkaa mm. turskaa kasvisgratiinin kera. (U) HD
7/10. Kokki Rachel palaa suosikkikaupunkiinsa Napoliin. Pizzan kotikaupungissa on tietenkin päästävä pizzalle, lisäksi Rachel valmistaa kotikeittiössään ricotta- ja gorgonzolajuustotäytteisiä leivonnaisia ja jäätelöä. (U) HD
8/10. Ruotsin saaristossa lontoolaiskokki Rachel pääsee kokeilemaan kalaonneaan ja grillaamaan kalaa avotulella. Kotonaan hän tekee voileipäkakkua ja metsäsienikeittoa kalapullien kera. (U) HD
7/10. Kokki Rachel palaa suosikkikaupunkiinsa Napoliin. Pizzan kotikaupungissa on tietenkin päästävä pizzalle, lisäksi Rachel valmistaa kotikeittiössään ricotta- ja gorgonzolajuustotäytteisiä leivonnaisia ja jäätelöä. (U) HD
6/10. Rauhalliselle Prinssien saarelle voi paeta hetkeksi Istanbulin hälyistä suurkaupunkielämää. Brittikokki Rachel opettelee turkkilaista ruuanlaittoa ja valmistaa mm. simpukkamezeä ja pistaasi-jugurttikakkua. (U) HD
5/10. Kokki Rachel matkaa Tukholmaan tutkiakseen skandinaavisia ruokatrendejä ja leivontaperinteitä. Kotonaan hän leipoo puolukkamarsipaanitorttua sekä tekee oman versionsa perinteisestä pohjoismaisesta kanelipullasta. (U) HD
6/10. Rauhalliselle Prinssien saarelle voi paeta hetkeksi Istanbulin hälyistä suurkaupunkielämää. Brittikokki Rachel opettelee turkkilaista ruuanlaittoa ja valmistaa mm. simpukkamezeä ja pistaasi-jugurttikakkua. (U) HD
5/10. Kokki Rachel matkaa Tukholmaan tutkiakseen skandinaavisia ruokatrendejä ja leivontaperinteitä. Kotonaan hän leipoo puolukkamarsipaanitorttua sekä tekee oman versionsa perinteisestä pohjoismaisesta kanelipullasta. (U) HD
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omenapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. (U) HD
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. HD
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omanapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. HD
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. HD
2/10. Kauneudestaan kuuluisa Amalfin rannikko Italiassa insiroi Rachelia kokkaamaan panzanella-salaattia, kotitekoista focaccia-leipää ja nopeasti valmistuvaa kesäkurpitsapastaa. (U) HD
1/10. Kokki Rachel Khoo jättää Lontoon-kotinsa ja lähtee ruokamatkoille eri puolille Eurooppaa. Ensin pistäydytään Istanbulissa ja opetellaan valmistamaan kirkastetussa voissa paistettua makrillia ja kebap-leipiä. HD
2/10. Kauneudestaan kuuluisa Amalfin rannikko Italiassa insiroi Rachelia kokkaamaan panzanella-salaattia, kotitekoista focaccia-leipää ja nopeasti valmistuvaa kesäkurpitsapastaa. (U) HD
1/10. Kokki Rachel Khoo jättää Lontoon-kotinsa ja lähtee ruokamatkoille eri puolille Eurooppaa. Ensin pistäydytään Istanbulissa ja opetellaan valmistamaan kirkastetussa voissa paistettua makrillia ja kebap-leipiä. HD
10/10. Barcelonassa lontoolaiskokki nauttii aamiaisen paksun kaakaon kera ja tutustuu uudentyyppiseen tapas-ravintolaan. Kotikeittiössään hän valmistaa oman versionsa churro-munkeista sekä suklaa-viikunatryffeleitä. HD
10/10. Barcelonassa lontoolaiskokki nauttii aamiaisen paksun kaakaon kera ja tutustuu uudentyyppiseen tapas-ravintolaan. Kotikeittiössään hän valmistaa oman versionsa churro-munkeista sekä suklaa-viikunatryffeleitä. HD
9/10. Kokki Rachel tutustuu nyt Nizzan ruokakulttuuriin ja oppii valmistamaan kikhernejauhoista paikallista suosikkia, ohutta socca-leipää. Kotonaan hän kokkaa mm. turskaa kasvisgratiinin kera. HD
9/10. Kokki Rachel tutustuu nyt Nizzan ruokakulttuuriin ja oppii valmistamaan kikhernejauhoista paikallista suosikkia, ohutta socca-leipää. Kotonaan hän kokkaa mm. turskaa kasvisgratiinin kera. HD
8/10. Ruotsin saaristossa lontoolaiskokki Rachel pääsee kokeilemaan kalaonneaan ja grillaamaan kalaa avotulella. Kotonaan hän tekee voileipäkakkua ja metsäsienikeittoa kalapullien kera. HD
7/10. Kokki Rachel palaa suosikkikaupunkiinsa Napoliin. Pizzan kotikaupungissa on tietenkin päästävä pizzalle, lisäksi Rachel valmistaa kotikeittiössään ricotta- ja gorgonzolajuustotäytteisiä leivonnaisia ja jäätelöä. HD
7/10. Kokki Rachel palaa suosikkikaupunkiinsa Napoliin. Pizzan kotikaupungissa on tietenkin päästävä pizzalle, lisäksi Rachel valmistaa kotikeittiössään ricotta- ja gorgonzolajuustotäytteisiä leivonnaisia ja jäätelöä. HD
6/10. Rauhalliselle Prinssien saarelle voi paeta hetkeksi Istanbulin hälyistä suurkaupunkielämää. Brittikokki Rachel opettelee turkkilaista ruuanlaittoa ja valmistaa mm. simpukkamezeä ja pistaasi-jugurttikakkua. HD
6/10. Rauhalliselle Prinssien saarelle voi paeta hetkeksi Istanbulin hälyistä suurkaupunkielämää. Brittikokki Rachel opettelee turkkilaista ruuanlaittoa ja valmistaa mm. simpukkamezeä ja pistaasi-jugurttikakkua. HD
5/10. Kokki Rachel matkaa Tukholmaan tutkiakseen skandinaavisia ruokatrendejä ja leivontaperinteitä. Kotonaan hän leipoo puolukkamarsipaanitorttua sekä tekee oman versionsa perinteisestä pohjoismaisesta kanelipullasta. HD
5/10. Kokki Rachel matkaa Tukholmaan tutkiakseen skandinaavisia ruokatrendejä ja leivontaperinteitä. Kotonaan hän leipoo puolukkamarsipaanitorttua sekä tekee oman versionsa perinteisestä pohjoismaisesta kanelipullasta. HD
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omanapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. HD
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omanapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. HD
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. HD
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. HD
2/10. Kauneudestaan kuuluisa Amalfin rannikko Italiassa insiroi Rachelia kokkaamaan panzanella-salaattia, kotitekoista focaccia-leipää ja nopeasti valmistuvaa kesäkurpitsapastaa. HD
2/10. Kauneudestaan kuuluisa Amalfin rannikko Italiassa insiroi Rachelia kokkaamaan panzanella-salaattia, kotitekoista focaccia-leipää ja nopeasti valmistuvaa kesäkurpitsapastaa. HD
1/10. Kokki Rachel Khoo jättää Lontoon-kotinsa ja lähtee ruokamatkoille eri puolille Eurooppaa. Ensin pistäydytään Istanbulissa ja opetellaan valmistamaan kirkastetussa voissa paistettua makrillia ja kebap-leipiä. HD
1/10. Kokki Rachel Khoo jättää Lontoon-kotinsa ja lähtee ruokamatkoille eri puolille Eurooppaa. Ensin pistäydytään Istanbulissa ja opetellaan valmistamaan kirkastetussa voissa paistettua makrillia ja kebap-leipiä. HD