8/8. Matkansa päätteeksi kokki Rachel tarjoaa ystävilleen vege-grilliruokaa. Hän tutustuu myös thaimaalaisparin ravintolaan, jossa tarjotaan aamiaista koko päivän ja yhdistellään kekseliäästi kausittaisia aineksia. (U) HD
7/8. Heti suurkaupungin ulkopuolella Australiasta löytää metsiä, maatiloja ja kukkuloita. Kokki Rachel koettaa maaseudulla kalaonneaan ja valmistaa taimenta limerisoton kera sekä speltti-nektariinitorttua. (U) HD
6/8. Melbournesta löytyy etnisiä ravintoloita joka makuun ja ruokaperinne on saanut vaikutteita ympäri maailmaa. Rachel valmistaa italialaisia ravioleja, vietnamilaista kalaruokaa ja kreikkalaisia filotaikinaleivonnaisia. (U) HD
5/8. Mikä maistuu australialaisille urheiluhulluille? Kokki Rachel nousee ruokarekkaan oppimaan kala-tacojen salat, maistelee paikallisia oluita ja valmistaa oluessa marinoitua grillilihaa. (U) HD
4/8. Australian rannikolla Rachel hyppää simpukanpyyntialuksen kyytiin ja vierailee läheisellä maatilalla opettelemassa vuohen lypsämistä. Vuohenjuustoherkkujen lisäksi kokkaillaan simpukoita kolmella eri tavalla. (U) HD
3/8. Rachel kokkaa uunipaahdettua brie-juustoa ja kasvisalkupalalautasen ja piipahtaa croissant-kahvilassa. Moni melbournelainen ruoka perustuu lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin, ja nyt tutustutaan viikunaherkkuihin. (U) HD
2/8. Melbournen ruokakulttuurissa perinteet ovat pinnalla, ja trendi näkyy myös satavuotiaassa maitobaarissa. Kokki Rachel laittaa mausteista mangokanaa legendaarisen aussikokin, Margaret Fultonin, lapsenlapsen kanssa. (U) HD
1/8. Matkustelua ja ruokaa rakastava lontoolaiskokki suuntaa Australiaan, jossa hänen tukikohtanaan kahdeksan viikon ajan on monikulttuurinen Melbourne. Miten kaupungin maine 140 kansan sulatusuunina näkyy lautasella? (U) HD
8/8. Matkansa päätteeksi kokki Rachel tarjoaa ystävilleen vege-grilliruokaa. Hän tutustuu myös thaimaalaisparin ravintolaan, jossa tarjotaan aamiaista koko päivän ja yhdistellään kekseliäästi kausittaisia aineksia. HD
8/8. Matkansa päätteeksi kokki Rachel tarjoaa ystävilleen vege-grilliruokaa. Hän tutustuu myös thaimaalaisparin ravintolaan, jossa tarjotaan aamiaista koko päivän ja yhdistellään kekseliäästi kausittaisia aineksia. HD
7/8. Heti suurkaupungin ulkopuolella Australiasta löytää metsiä, maatiloja ja kukkuloita. Kokki Rachel koettaa maaseudulla kalaonneaan ja valmistaa taimenta limerisoton kera sekä speltti-nektariinitorttua. HD
7/8. Heti suurkaupungin ulkopuolella Australiasta löytää metsiä, maatiloja ja kukkuloita. Kokki Rachel koettaa maaseudulla kalaonneaan ja valmistaa taimenta limerisoton kera sekä speltti-nektariinitorttua. HD
6/8. Melbournesta löytyy etnisiä ravintoloita joka makuun ja ruokaperinne on saanut vaikutteita ympäri maailmaa. Rachel valmistaa italialaisia ravioleja, vietnamilaista kalaruokaa ja kreikkalaisia filotaikinaleivonnaisia. HD
6/8. Melbournesta löytyy etnisiä ravintoloita joka makuun ja ruokaperinne on saanut vaikutteita ympäri maailmaa. Rachel valmistaa italialaisia ravioleja, vietnamilaista kalaruokaa ja kreikkalaisia filotaikinaleivonnaisia. HD
5/8. Mikä maistuu australialaisille urheiluhulluille? Kokki Rachel nousee ruokarekkaan oppimaan kala-tacojen salat, maistelee paikallisia oluita ja valmistaa oluessa marinoitua grillilihaa. HD
5/8. Mikä maistuu australialaisille urheiluhulluille? Kokki Rachel nousee ruokarekkaan oppimaan kala-tacojen salat, maistelee paikallisia oluita ja valmistaa oluessa marinoitua grillilihaa. HD
4/8. Australian rannikolla Rachel hyppää simpukanpyyntialuksen kyytiin ja vierailee läheisellä maatilalla opettelemassa vuohen lypsämistä. Vuohenjuustoherkkujen lisäksi kokkaillaan simpukoita kolmella eri tavalla. HD
4/8. Australian rannikolla Rachel hyppää simpukanpyyntialuksen kyytiin ja vierailee läheisellä maatilalla opettelemassa vuohen lypsämistä. Vuohenjuustoherkkujen lisäksi kokkaillaan simpukoita kolmella eri tavalla. HD
2/8. Melbournen ruokakulttuurissa perinteet ovat pinnalla, ja trendi näkyy myös satavuotiaassa maitobaarissa. Kokki Rachel laittaa mausteista mangokanaa legendaarisen aussikokin, Margaret Fultonin, lapsenlapsen kanssa. HD
2/8. Melbournen ruokakulttuurissa perinteet ovat pinnalla, ja trendi näkyy myös satavuotiaassa maitobaarissa. Kokki Rachel laittaa mausteista mangokanaa legendaarisen aussikokin, Margaret Fultonin, lapsenlapsen kanssa. HD
1/8. Matkustelua ja ruokaa rakastava lontoolaiskokki suuntaa Australiaan, jossa hänen tukikohtanaan kahdeksan viikon ajan on monikulttuurinen Melbourne. Miten kaupungin maine 140 kansan sulatusuunina näkyy lautasella? HD
1/8. Matkustelua ja ruokaa rakastava lontoolaiskokki suuntaa Australiaan, jossa hänen tukikohtanaan kahdeksan viikon ajan on monikulttuurinen Melbourne. Miten kaupungin maine 140 kansan sulatusuunina näkyy lautasella? HD