SanakirjaHoroskooppiBlogitTietovisatViihdeVaihtoautotReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla puutarhat uusiksi löytyy 89 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Puutarhat uusiksiU

la 22.07. klo 11.55 - 12.50 55 minAVA

Pienet tilat uusiksi. Kausi 2, 8/8. Tässä erikoisjaksossa puutarhasuunnittelija Tayshan Hayden-Smith uudistaa pieniä ja haastavia ulkotiloja. Hollyn ja Lewisin ahdas ja ränsistynyt takapiha on lähinnä kaatopaikka ja leluvarasto. Mielenterveysklinikan hoitotiimi haluaisi kohentaa klinikan pientä ja ankeaa etupihaa. Kimin kerrostaloasunnossa on suorastaan masentavan pieni parveke, jota Kim haluaisi hyödyntää. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 21.07. klo 15.35 - 16.30 55 minAVA

Pienet tilat uusiksi. Kausi 2, 8/8. Tässä erikoisjaksossa puutarhasuunnittelija Tayshan Hayden-Smith uudistaa pieniä ja haastavia ulkotiloja. Hollyn ja Lewisin ahdas ja ränsistynyt takapiha on lähinnä kaatopaikka ja leluvarasto. Mielenterveysklinikan hoitotiimi haluaisi kohentaa klinikan pientä ja ankeaa etupihaa. Kimin kerrostaloasunnossa on suorastaan masentavan pieni parveke, jota Kim haluaisi hyödyntää. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 15.07. klo 11.50 - 12.43 53 minAVA

Budjettikohteet. Kausi 2, 7/8. Puutarhasuunnittelutiimin uusi vahvistus Tayshan saa haasteekseen uudistaa kolme laiminlyötyä puutarhaa pikkubudjetilla. Erikoisjaksossa nähdäänkin paljon kierrätys- ja säästövinkkejä. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 14.07. klo 15.35 - 16.30 55 minAVA

Budjettikohteet. Kausi 2, 7/8. Puutarhasuunnittelutiimin uusi vahvistus Tayshan saa haasteekseen uudistaa kolme laiminlyötyä puutarhaa pikkubudjetilla. Erikoisjaksossa nähdäänkin paljon kierrätys- ja säästövinkkejä. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 08.07. klo 11.50 - 12.45 55 minAVA

Yksityisyyttä autiuteen. Kausi 2, 6/8. Etelä-Afrikasta muuttaneet Lisa ja Justin kaipaavat uuden talonsa takapihan avoimelle nurmikentälle suojaa naapurien katseilta ja virikkeitä koko perheelle. Ollie ja Steve lähestyvät pulmaa erilaisin suunnitelmin. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 07.07. klo 15.35 - 16.30 55 minAVA

Yksityisyyttä autiuteen. Kausi 2, 6/8. Etelä-Afrikasta muuttaneet Lisa ja Justin kaipaavat uuden talonsa takapihan avoimelle nurmikentälle suojaa naapurien katseilta ja virikkeitä koko perheelle. Ollie ja Steve lähestyvät pulmaa erilaisin suunnitelmin. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 01.07. klo 11.50 - 12.49 59 minAVA

Ruokafanin paratiisi. Kausi 2, 5/8. Vegaanipariskunta haluaa puutarhaansa luonnonläheisyyttä ja syötäviä kasveja. Perinteinen piha ei kiinnosta pariskuntaa. Toiveena on Villi Vonkan ruokaihmemaa. Tiimi ottaa poikkeuksellisen haasteen vastaan. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 30.06. klo 15.30 - 16.25 55 minAVA

Ruokafanin paratiisi. Kausi 2, 5/8. Vegaanipariskunta haluaa puutarhaansa luonnonläheisyyttä ja syötäviä kasveja. Perinteinen piha ei kiinnosta pariskuntaa. Toiveena on Villi Vonkan ruokaihmemaa. Tiimi ottaa poikkeuksellisen haasteen vastaan. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 24.06. klo 11.55 - 12.52 57 minAVA

Sopivasti virikkeitä. Kausi 2, 4/8. Pariskunta toivoo piharemonttia saadakseen paremmat tilat autistiselle pojalleen, jota ei tällä hetkellä uskalla jättää ulos hetkeksikään yksin. Tiimi ryhtyy tuumasta toimeen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 23.06. klo 15.35 - 16.30 55 minAVA

Puutarhat uusiksi
Sopivasti virikkeitä. Kausi 2, 4/8. Pariskunta toivoo piharemonttia saadakseen paremmat tilat autistiselle pojalleen, jota ei tällä hetkellä uskalla jättää ulos hetkeksikään yksin. Tiimi ryhtyy tuumasta toimeen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 17.06. klo 11.50 - 12.50 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Rinnetontin nousukausi. Kausi 2, 3/8. Debin ja Desin puutarha tuottaa vaikeuksia mutaisen rinnetontin lisäksi myös pariskunnan täysin erilaisten toiveiden takia. Desin nyrkkeilytilaa ja Debin mukavaa oleskelupaikkaa alkavat suunnitella tulokas-Oliver ja veteraani-Helen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 16.06. klo 15.30 - 16.30 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Rinnetontin nousukausi. Kausi 2, 3/8. Debin ja Desin puutarha tuottaa vaikeuksia mutaisen rinnetontin lisäksi myös pariskunnan täysin erilaisten toiveiden takia. Desin nyrkkeilytilaa ja Debin mukavaa oleskelupaikkaa alkavat suunnitella tulokas-Oliver ja veteraani-Helen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 10.06. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Ylitsepääsemätön muuri. Kausi 2, 2/8. Andrew'n ja Paolon ahdasta takapihaa hallitsee järkälemäinen kivikorimuuri. Voiko tällaisesta pihasta mitenkään saada viihtyisää? Pip ja Tom tarttuvat haasteeseen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 09.06. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Ylitsepääsemätön muuri. Kausi 2, 2/8. Andrew'n ja Paolon ahdasta takapihaa hallitsee järkälemäinen kivikorimuuri. Voiko tällaisesta pihasta mitenkään saada viihtyisää? Pip ja Tom tarttuvat haasteeseen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 03.06. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Väriä ja valoa etsimässä. Kausi 2, 1/8. Parhaat ystävykset Steph ja Nicola tahtovat Stephille uuden elämän merkiksi uudistetun puutarhan, jossa voi joogata ja hyödyntää vähäisiä auringonsäteitä. Pip ja Manoj kehittelevät kaksi täysin erilaista vaihtoehtoa. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 02.06. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Väriä ja valoa etsimässä. Kausi 2, 1/8. Parhaat ystävykset Steph ja Nicola tahtovat Stephille uuden elämän merkiksi uudistetun puutarhan, jossa voi joogata ja hyödyntää vähäisiä auringonsäteitä. Pip ja Manoj kehittelevät kaksi täysin erilaista vaihtoehtoa. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 27.05. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Kimurantti kolmikko. Kausi 1, 8/8. Joel Birdin ideoita odottaa kolme ulkotilaa, jotka kaipaavat kipeästi muutosta. Yhteiskäytössä olevan puutarhan aurinkoisin kohta on jätesäiliöiden valtaama. Kolmionmuotoisen, sorapäällysteisen pihan keskellä on outo betonipatio. Paahteisen sijainnin vuoksi lasikatteinen veranta on kuuma kuin pätsi. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 26.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Kimurantti kolmikko. Kausi 1, 8/8. Joel Birdin ideoita odottaa kolme ulkotilaa, jotka kaipaavat kipeästi muutosta. Yhteiskäytössä olevan puutarhan aurinkoisin kohta on jätesäiliöiden valtaama. Kolmionmuotoisen, sorapäällysteisen pihan keskellä on outo betonipatio. Paahteisen sijainnin vuoksi lasikatteinen veranta on kuuma kuin pätsi. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 20.05. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Kolmen kohteen haaste. Kausi 1, 7/8. Ideanikkari ja taitava penninvenyttäjä Joel Bird kutsutaan apuun, kun kolme haastavaa pihaa kaipaa uudistusta. Ensiasuntonsa ostanut Tom ei tiedä, mitä tehdä pihalleen. Ahmed ja Rehab ovat piilottaneet keskenjääneen puutarhansa lapsiltaan, ja Bethin ja Joen pieni käytävämäinen ulkotila on vailla käyttöä. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 19.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Kolmen kohteen haaste. Kausi 1, 7/8. Ideanikkari ja taitava penninvenyttäjä Joel Bird kutsutaan apuun, kun kolme haastavaa pihaa kaipaa uudistusta. Ensiasuntonsa ostanut Tom ei tiedä, mitä tehdä pihalleen. Ahmed ja Rehab ovat piilottaneet keskenjääneen puutarhansa lapsiltaan, ja Bethin ja Joen pieni käytävämäinen ulkotila on vailla käyttöä. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksi

la 13.05. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Katseilta suojaan. Kausi 1, 6/8. Mandy ja Chris eivät viihdy puutarhassaan, jonne on suora näkymä korkeista naapuritaloista. Puut ja pensaat tarjoaisivat suojaa katseilta, mutta estäisivät valon pääsyn pihaan. Ja kun Chris kaipaa aurinkoa mutta Mandy viihtyy varjossa, pariskunnan keinot ovat vähissä. Nyt kaivataan asiantuntijoiden apua. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 12.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Katseilta suojaan. Kausi 1, 6/8. Mandy ja Chris eivät viihdy puutarhassaan, jonne on suora näkymä korkeista naapuritaloista. Puut ja pensaat tarjoaisivat suojaa katseilta, mutta estäisivät valon pääsyn pihaan. Ja kun Chris kaipaa aurinkoa mutta Mandy viihtyy varjossa, pariskunnan keinot ovat vähissä. Nyt kaivataan asiantuntijoiden apua. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 06.05. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Haaveena huolettomuus. Kausi 1, 5/8. Traceyn ja Jaken eteläsuuntainen puutarha on tilava mutta ei innosta ulkona oleskeluun. Traceyn on vaikea liikkua siellä pyörätuolillaan, ja Jake on kyllästynyt pihan kunnossapitämiseen. Perheen tytär Poppy kaipaa tilaa, jossa voisi viihtyä yksin, ystävien ja vanhempien seurassa. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 05.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Haaveena huolettomuus. Kausi 1, 5/8. Traceyn ja Jaken eteläsuuntainen puutarha on tilava mutta ei innosta ulkona oleskeluun. Traceyn on vaikea liikkua siellä pyörätuolillaan, ja Jake on kyllästynyt pihan kunnossapitämiseen. Perheen tytär Poppy kaipaa tilaa, jossa voisi viihtyä yksin, ystävien ja vanhempien seurassa. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 29.04. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Betonipainajainen. Kausi 1, 4/8. Suzannen ja Andrew'n pihaa hallitsee valtava uima-allas, joka on vaarallinen ja liian kallis ylläpidettäväksi. Betonikolossi tekee tilasta käyttökelvottoman vieraiden kestitsemiseen ja muuhun käyttöön. Sen tilalle pitäisi saada kunnon puutarha, mutta käytännön haasteet ovat suuret ja budjetti rajallinen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 28.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Betonipainajainen. Kausi 1, 4/8. Suzannen ja Andrew'n pihaa hallitsee valtava uima-allas, joka on vaarallinen ja liian kallis ylläpidettäväksi. Betonikolossi tekee tilasta käyttökelvottoman vieraiden kestitsemiseen ja muuhun käyttöön. Sen tilalle pitäisi saada kunnon puutarha, mutta käytännön haasteet ovat suuret ja budjetti rajallinen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 22.04. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Eläinten paratiisi. Kausi 1, 3/8. Pam ja Marcus ovat unelmoineet metsäisestä puutarhasta, joka houkuttelisi paljon hyönteisiä ja muita pieniä eläimiä. Ennen muutosta iso piha on pelkkää joutomaata, jonka perällä olevat vajat pistävät silmään. Budjetti on reilu, mutta työtä on paljon, ja suunnittelijat paljastavat parhaita kikkojaan. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 21.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Eläinten paratiisi. Kausi 1, 3/8. Pam ja Marcus ovat unelmoineet metsäisestä puutarhasta, joka houkuttelisi paljon hyönteisiä ja muita pieniä eläimiä. Ennen muutosta iso piha on pelkkää joutomaata, jonka perällä olevat vajat pistävät silmään. Budjetti on reilu, mutta työtä on paljon, ja suunnittelijat paljastavat parhaita kikkojaan. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

ti 18.04. klo 09.55 - 10.58 1h 3 minAVA

Puutarhat uusiksi
Näköala omaksi. Kausi 1, 2/8. Neilin ja Claren puutarhasta on huikea näköala, mutta itse puutarha on tylsä ja suojaton. Näköala on saatava osaksi muutossuunnitelmaa, mutta parilla on hyvin erilaiset toiveet puutarhan käytön suhteen. Kaksi suunnittelijaa kilpailee siitä, kumpi saa toteuttaa suuren muodonmuutoksen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksiU

la 15.04. klo 12.30 - 13.30 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Näköala omaksi. Kausi 1, 2/8. Neilin ja Claren puutarhasta on huikea näköala, mutta itse puutarha on tylsä ja suojaton. Näköala on saatava osaksi muutossuunnitelmaa, mutta parilla on hyvin erilaiset toiveet puutarhan käytön suhteen. Kaksi suunnittelijaa kilpailee siitä, kumpi saa toteuttaa suuren muodonmuutoksen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 14.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Näköala omaksi. Kausi 1, 2/8. Neilin ja Claren puutarhasta on huikea näköala, mutta itse puutarha on tylsä ja suojaton. Näköala on saatava osaksi muutossuunnitelmaa, mutta parilla on hyvin erilaiset toiveet puutarhan käytön suhteen. Kaksi suunnittelijaa kilpailee siitä, kumpi saa toteuttaa suuren muodonmuutoksen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

pe 14.04. klo 03.40 - 04.40 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Kimurantti kolmikko. Kausi 1, 8/8. Joel Birdin ideoita odottaa kolme ulkotilaa, jotka kaipaavat kipeästi muutosta. Yhteiskäytössä olevan puutarhan aurinkoisin kohta on jätesäiliöiden valtaama. Kolmionmuotoisen, sorapäällysteisen pihan keskellä on outo betonipatio. Paahteisen sijainnin vuoksi lasikatteinen veranta on kuuma kuin pätsi. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

ma 10.04. klo 14.10 - 15.10 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Kimurantti kolmikko. Kausi 1, 8/8. Joel Birdin ideoita odottaa kolme ulkotilaa, jotka kaipaavat kipeästi muutosta. Yhteiskäytössä olevan puutarhan aurinkoisin kohta on jätesäiliöiden valtaama. Kolmionmuotoisen, sorapäällysteisen pihan keskellä on outo betonipatio. Paahteisen sijainnin vuoksi lasikatteinen veranta on kuuma kuin pätsi. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 08.04. klo 11.50 - 12.50 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Rauhan keidas. Kausi 1, 1/8. Lauran ja Demin takapiha on tylsä, hankalan muotoinen ja stressaava. Korotettu, aitaamaton patio on suorastaan vaarallinen etenkin lapsille, eikä sieltä tee mieli laskeutua pidemmälle. Parin toiveena on levollinen keidas, joka kutsuu viihtymään. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 07.04. klo 15.05 - 16.00 55 minAVA

Puutarhat uusiksi
Rauhan keidas. Kausi 1, 1/8. Lauran ja Demin takapiha on tylsä, hankalan muotoinen ja stressaava. Korotettu, aitaamaton patio on suorastaan vaarallinen etenkin lapsille, eikä sieltä tee mieli laskeutua pidemmälle. Parin toiveena on levollinen keidas, joka kutsuu viihtymään. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksi

pe 07.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarhat uusiksi
Rauhan keidas. Kausi 1, 1/8. Lauran ja Demin takapiha on tylsä, hankalan muotoinen ja stressaava. Korotettu, aitaamaton patio on suorastaan vaarallinen etenkin lapsille, eikä sieltä tee mieli laskeutua pidemmälle. Parin toiveena on levollinen keidas, joka kutsuu viihtymään. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

pe 07.04. klo 03.35 - 04.30 55 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Kolmen kohteen haaste. Kausi 1, 7/8. Ideanikkari ja taitava penninvenyttäjä Joel Bird kutsutaan apuun, kun kolme haastavaa pihaa kaipaa uudistusta. Ensiasuntonsa ostanut Tom ei tiedä, mitä tehdä pihalleen. Ahmed ja Rehab ovat piilottaneet keskenjääneen puutarhansa lapsiltaan, ja Bethin ja Joen pieni käytävämäinen ulkotila on vailla käyttöä. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksiU

ke 05.04. klo 04.30 - 05.27 57 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Betonipainajainen. Kausi 1, 4/8. Suzannen ja Andrew'n pihaa hallitsee valtava uima-allas, joka on vaarallinen ja liian kallis ylläpidettäväksi. Betonikolossi tekee tilasta käyttökelvottoman vieraiden kestitsemiseen ja muuhun käyttöön. Sen tilalle pitäisi saada kunnon puutarha, mutta käytännön haasteet ovat suuret ja budjetti rajallinen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

ke 05.04. klo 02.30 - 03.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Katseilta suojaan. Kausi 1, 6/8. Mandy ja Chris eivät viihdy puutarhassaan, jonne on suora näkymä korkeista naapuritaloista. Puut ja pensaat tarjoaisivat suojaa katseilta, mutta estäisivät valon pääsyn pihaan. Ja kun Chris kaipaa aurinkoa mutta Mandy viihtyy varjossa, pariskunnan keinot ovat vähissä. Nyt kaivataan asiantuntijoiden apua. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

ti 04.04. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Kolmen kohteen haaste. Kausi 1, 7/8. Ideanikkari ja taitava penninvenyttäjä Joel Bird kutsutaan apuun, kun kolme haastavaa pihaa kaipaa uudistusta. Ensiasuntonsa ostanut Tom ei tiedä, mitä tehdä pihalleen. Ahmed ja Rehab ovat piilottaneet keskenjääneen puutarhansa lapsiltaan, ja Bethin ja Joen pieni käytävämäinen ulkotila on vailla käyttöä. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

ti 04.04. klo 03.25 - 04.25 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Haaveena huolettomuus. Kausi 1, 5/8. Traceyn ja Jaken eteläsuuntainen puutarha on tilava mutta ei innosta ulkona oleskeluun. Traceyn on vaikea liikkua siellä pyörätuolillaan, ja Jake on kyllästynyt pihan kunnossapitämiseen. Perheen tytär Poppy kaipaa tilaa, jossa voisi viihtyä yksin, ystävien ja vanhempien seurassa. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

ma 03.04. klo 12.30 - 13.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Katseilta suojaan. Kausi 1, 6/8. Mandy ja Chris eivät viihdy puutarhassaan, jonne on suora näkymä korkeista naapuritaloista. Puut ja pensaat tarjoaisivat suojaa katseilta, mutta estäisivät valon pääsyn pihaan. Ja kun Chris kaipaa aurinkoa mutta Mandy viihtyy varjossa, pariskunnan keinot ovat vähissä. Nyt kaivataan asiantuntijoiden apua. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksi

su 02.04. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Haaveena huolettomuus. Kausi 1, 5/8. Traceyn ja Jaken eteläsuuntainen puutarha on tilava mutta ei innosta ulkona oleskeluun. Traceyn on vaikea liikkua siellä pyörätuolillaan, ja Jake on kyllästynyt pihan kunnossapitämiseen. Perheen tytär Poppy kaipaa tilaa, jossa voisi viihtyä yksin, ystävien ja vanhempien seurassa. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

la 01.04. klo 02.45 - 03.45 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Näköala omaksi. Kausi 1, 2/8. Neilin ja Claren puutarhasta on huikea näköala, mutta itse puutarha on tylsä ja suojaton. Näköala on saatava osaksi muutossuunnitelmaa, mutta parilla on hyvin erilaiset toiveet puutarhan käytön suhteen. Kaksi suunnittelijaa kilpailee siitä, kumpi saa toteuttaa suuren muodonmuutoksen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

pe 31.03. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Betonipainajainen. Kausi 1, 4/8. Suzannen ja Andrew'n pihaa hallitsee valtava uima-allas, joka on vaarallinen ja liian kallis ylläpidettäväksi. Betonikolossi tekee tilasta käyttökelvottoman vieraiden kestitsemiseen ja muuhun käyttöön. Sen tilalle pitäisi saada kunnon puutarha, mutta käytännön haasteet ovat suuret ja budjetti rajallinen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

pe 31.03. klo 04.30 - 05.27 57 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Eläinten paratiisi. Kausi 1, 3/8. Pam ja Marcus ovat unelmoineet metsäisestä puutarhasta, joka houkuttelisi paljon hyönteisiä ja muita pieniä eläimiä. Ennen muutosta iso piha on pelkkää joutomaata, jonka perällä olevat vajat pistävät silmään. Budjetti on reilu, mutta työtä on paljon, ja suunnittelijat paljastavat parhaita kikkojaan. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

to 30.03. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Eläinten paratiisi. Kausi 1, 3/8. Pam ja Marcus ovat unelmoineet metsäisestä puutarhasta, joka houkuttelisi paljon hyönteisiä ja muita pieniä eläimiä. Ennen muutosta iso piha on pelkkää joutomaata, jonka perällä olevat vajat pistävät silmään. Budjetti on reilu, mutta työtä on paljon, ja suunnittelijat paljastavat parhaita kikkojaan. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksiU

to 30.03. klo 02.00 - 03.00 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Rauhan keidas. Kausi 1, 1/8. Lauran ja Demin takapiha on tylsä, hankalan muotoinen ja stressaava. Korotettu, aitaamaton patio on suorastaan vaarallinen etenkin lapsille, eikä sieltä tee mieli laskeutua pidemmälle. Parin toiveena on levollinen keidas, joka kutsuu viihtymään. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla. Uusinta.

Puutarhat uusiksi

ke 29.03. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Näköala omaksi. Kausi 1, 2/8. Neilin ja Claren puutarhasta on huikea näköala, mutta itse puutarha on tylsä ja suojaton. Näköala on saatava osaksi muutossuunnitelmaa, mutta parilla on hyvin erilaiset toiveet puutarhan käytön suhteen. Kaksi suunnittelijaa kilpailee siitä, kumpi saa toteuttaa suuren muodonmuutoksen. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.

Puutarhat uusiksi

ti 28.03. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Puutarhat uusiksi
Rauhan keidas. Kausi 1, 1/8. Lauran ja Demin takapiha on tylsä, hankalan muotoinen ja stressaava. Korotettu, aitaamaton patio on suorastaan vaarallinen etenkin lapsille, eikä sieltä tee mieli laskeutua pidemmälle. Parin toiveena on levollinen keidas, joka kutsuu viihtymään. Brittisarjassa pannaan puutarhoja uuteen uskoon ammattilaisten muodostaman huipputiimin ja virtuaalisuunnitelmien avulla.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Painin MM: Semifinaalit, Lemmen viemää, Miehen puolikkaat, Petolliset, Emmerdale, Jalkapallon Nations League FIN - SVK, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Vain elämää, Elämäni Biisi, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity