8/8. Jörgen ryhtyy korjaamaan hunajasatoa talteen. Annella on sille heti käyttöä keittiössään. Lisäksi hän tarjoaa paistettua tonnikalaa edamame-papujen kera.
7/8. Anne loihtii kinkusta ja paistetusta louhikalasta herkkuja, joille kermaperunat ovat oiva lisuke. Mitä kasvaa Jörgenin slowfood-penkissä ja millaisen paanukaton hän rakentaa?
6/8. Anne loihtii omia makuja katkarapusalaattiin ja persikoihin. Jörgen valmistaa bambusta puutarhaan aidan. Tänään maistellaan taatusti tuoretta hunajaa.
5/8. Jörgenin renessanssipenkissä kasvaa ruusuja, rosmariinia ja inkivääriä. Niistä saavat makua Annen valmistamat viiriäiset. Jörgen suunnittelee puutarhaan veistoksellisen rappurallin.
4/8. Jörgen on askaroinut paistinvartaan, johon pannaan paistumaan yrteillä maustettu kukko. Yrtit ovat peräisin keskiajan vihannespenkistä. Lisäksi tarjotaan makoisaksi maustettuja ohrahelmiä.
3/8. Anne tarjoilee tänään erikoista yrteillä höystettyä porsasherkkua sekä pannukakkua väinönputkisiirapin kera. Väinönputkea, peippiä ja ratamoa kasvaa myös Jörgenin viikinkiajan vihannespenkissä.
2/8. Jörgenin rautakautiseen vihannespenkkiin istutetaan savikkaa ja esikkoa. Molempia on mausteena Annen dipissä, kun tarjolla on simpukoita ja leipää. Puutarhaan on saapunut 75 mehiläistä, ja niille on koti valmiina.
1/8. Puutarhassa on kevätpuuhien aika, ja Jörgen valmistaa mehiläisille aidon, vanhanaikaisen pesäpaikan. Kivikauden kukkapenkkiin hän istuttaa pihatähtimöä, nokkosta ja käenkaalia. Anne tarjoaa hummeria ja ostereita.
8/8. Anne valmistaa ruokaa lehtikaalista, muista vihanneksista ja juureksista ankanrinnan oheen. Jörgen korjaa talteen syksyn satoa ja panee raivuu- ja moottorisahan sekä ruohonleikkurin talvisäilöön.
7/8. Anne jalostaa maittavia herkkuja punajuurista, omenista, kurkuista ja piparjuuresta. Jörgen ryhtyy rakentamaan kivetystä nurmikon yksinäisen pajun ympärille.
6/8. Anne valmistaa ruokaa possusta ja vihanneksista. Samalla hän jalostaa siankamarankin suussa sulavaksi herkuksi. Jörgen on nikkaroinut tarkoitusta varten puisen savustusuunin.
5/8. Anne valmistaa tänään ruokaa keltaisista herneistä kolmella eri tavalla. Jörgen on kasvattanut ne ja hän esittelee myös Tanskan oloissa viihtyviä viikunapuita.
4/8. Millainen on Jörgenin kehittelemä automaattisesti pyörivä paistinvarras? Anne valmistaa ruuaksi kauriinreittä puolukoiden, pähkinöiden ja kevätkaalin kera.
3/8. Annen ruokalistalla on kylmää keltajuurikeittoa ja kuumaa juuressoppaa. Jörgen esittelee vihannespenkkejään ja askartelee joka puutarhan perusvälineen, ranskalaisen puhallusputken.
1/8. Anne Hjernö ja Jörgen Skouboe kokkaavat ja nikkaroivat taas Frilandshavenin puutarhassa. Anne tekee sekä suolaisia että makeita ohukaisia, ja Jörgenin käsissä syntyy nerokas hedelmäkuivuri.
Osa 8/8. Anne valmistaa pikkupurtavaa, katkarapuja, hernedippiä ja perunakroketteja - ja lisäksi joitakin yllätyksiä. Jörgen rakentaa puutarhan tuulensuojaksi pajuaidan. (U)
Osa 6/8. Millainen on Annen oivalluksin tehty katkarapucocktail? Jörgen on ryhtynyt tuumasta toimeen ja kasvattaa olkipaaleissa osterivinokkaita ruokapöytään. (U)
Osa 5/8. Anne valmistaa perinteisen tanskalaisen osteriherkun omin makuvivahtein sekä kylmää raparperikeittoa. Jörgen kypsyttää luomukananpoikansa maakuopassa. (U)
Osa 4/8. Jokainen tanskalainen osaa tehdä eläinlääkärin iltapalan, mutta millaiseksi Anne tämän kuulun voileivän loihtii? Jörgen rakentelee monenmoisia linnunpelättimiä. (U)
Osa 3/8. Anne valmistaa oman muunnelmansa Thousand Island -salaattikastikkeesta. Jörgen tuumii, että hänen viinimäkikotilonsa kaipaavat lisää viihtyisyyttä. (U)
Osa 2/8. Anne valmistaa tartarpihviä, jonka keralla tarjotaan mm. sinisiä ranskanperunoita. Jörgen puuhailee yrttimaallaan ja on keksinyt itselleen pienoispuista uuden harrasteen. (U)
Osa 1/8. Jörgen Skouboe ja Anne Hjernöe ovat täällä taas! Anne tekee tarteletteja, joiden täytteeksii tulee hummeria, karhunlaukkaa ja tilliä. Aterian kruunaa sitruunahyydyke. (U)
Osa 8/8. Kuinka kookkaiksi Jörgenin porkkanat, palsternakat ja sikojuuret ovat mahtaneet kasvaa? Anne laittaa ruuaksi pitkän kypsymisajan vaativaa lampaanlapaa. (U)
Osa 7/8. Tänään tutustutaan Jörgenin kaalipenkkeihin. Anne tarjoaa monenmoisia kaaliherkkuja grillatun helmikanan lisänä. Tänään ratkeaa myös polttopuupinokisa. Millainen on Jörgenin uusin viritys? (U)
Osa 6/8. Jörgen on kasvattanut muutamia erilaisia maa-artisokkalajikkeita. Anne valmistaa niistä keittoa ja kakkuja. Jörgen esittelee myös perunaviljelyksiään, ja puutarhassa tehdään omenamehua. (U)
Osa 5/8. Kuinka Jörgenin kauriinkellot, pähkämöt ja muut muinoin Pohjolassa syötävien juuriensa takia kasvatetut lajit ovat menestyneet? Anne grillaa tänään kurnusimppuja ja verimakkaraa. (U)
Osa 4/8. Tänään on teemana piparjuuri, jota on kasvanut Jörgenin penkeissä monta eri lajiketta. Anne käyttää piparjuurta ankkapasteijassa ja syyssalaatissa. Lisäksi tutustutaan monikäyttöiseen pajuun. (U)
Osa 3/8. Millaisia ovat Jörgenin kasvattamat parsaherneet ja Yin Yang -lajikkeen tarhapavut? Annella onkin monenlaista tarjottavaa palkokasveista. Miten puutarhaa uhkaavia etanoita voi torjua? (U)
2/8. Jörgenin penkeissä on kasvanut myös väinönputkea, anista ja sokerijuurikasta. Anne tarjoaa aamupalalla omatekoista jogurttia, väinönputkisiirappia ja mysliä. Entä millaista on Jörgenin hyttyskarkote? (U)
Osa 1/8. Jörgenin kukkapenkeissä kasvaa gladioluksia, puutarhaneilikoita ja kehäkukkia. Anne näyttää, kuinka niiden kukkia voi käyttää ruoanlaitossa. Entä kuinka Jörgen pärjää kurkunkasvatuskisassa? (U)
Aiheena ovat sipulit ja sipuliherkut. Jörgen näyttää, kuinka neliskulmaisia tomaatteja kasvatetaan. Lisäksi paahdetaan kahvia ja haastellaan kahvikannuista. (U)
Nyt ovat puutarhan kaalit jo syötävän hyviä, ja Anne taikoo niistä monenlaisia herkkuja. Miten toimii aurinkouuni, jota jo viedään puupulasta kärsiviin kehitysmaihin? (U)
Puutarhassa ovat tänään vallalla happamat maut raparperista suolaheinään. Jörgen kokeilee, kuinka raparperinlehtiin kääritty broileri kypsyy rosvopaistin tapaan maakuopassa. Anne saa vieraakseen molekyylikokin. (U)
Jörgen korjaa juurikassatoa, ja osa päätyy Annen keittiöön. Salaatin lisäksi tarjolla on lakkajäätelöllä täytettyjä ohukaisia porkkanakreemin kera. Jörgen askaroi vielä erikoisen timjamituolin. (U)
Anne valmistaa katajanmarjoilla ryyditettyä häränfileetä, ja kasvimaalta saadaan pöytään pinaattia ja hyvänheikinsavikkaa. Jörgen rakentaa kaali- ja porkkanapenkeille kätevän katteen. (U)
Jörgen askaroi varhaissipulien parissa ja virittelee kasvihuoneessa tomaatteja kasvamaan alaspäin. Anne valmistaa sokerisuolattua turskaa parsan, sipulien ja viiriäisenmunien kera. (U)
Jörgen Skouboe ja Anne Hjernöe avaavat puutarhakauden. Jörgenin portulakka ja krassi kelpaavat hyvin Annen äyriäissalaatin seuraksi. Entä millainen on puupinoaita? (U)
Osa 9/10. Onko Jørgenilla kaikkien muiden taitojen lisäksi myös oluenteko hanskassa? Tummaa olutta löytyy ainakin Annen vasikanhäntäreseptistä. Jälkiruoaksi balsamicomansikoita. (U)
Osa 8/10. Puutarhassa tuntuu vahva savun haju, sillä Anne ja Jørgen savustavat perunoita ja haahkan rintaa. Savu maustaa myös mantelit ja meriharjuksen. (U)
Osa 7/10. Puutarhassa tarjotaan kotitekoisia makkaroita, rémouladekastiketta ja ketsuppia. Jørgen on nikkaroinut varta vasten pöydän ja päivänvarjon. (U)
Osa 6/10. Puutarhassa tehdään rosvopaistia. Jørgen saa avukseen vieraan, jolle maakuopassa kypsennetty lammas on perin tuttua. Anne valmistaa friteerattuja banaaneja ja mangosalaattia.
Osa 5/10. Puutarhassa vietetään tänään merellistä iltapäivää. Jørgen koettaa erottaa keittämällä suolaa merivedestä, ja Anne tekee herkkuja mustekalasta. (U)
Osa 4/10. Puutarhassa tehdään perinteistä pizzaa, ja sitä varten Jørgen rakentaa kiviuunin. Anne saa neuvoja oikeiden pizzajauhojen valintaan kylään poikenneelta jauhoasiantuntijalta. (U)
Osa 3/10. Puutarhassa vietetään itämaista päivää. Anne valmistaa turskasta sushia, ja bonsai-ekspertti kertoo, miten puita typistetään oikeaoppisesti. (U)
Osa 1/10. Anne Hjernøen ja Jørgen Skouboen puutarhassa ovat kevätkylvöt meneillään. Jörgenin tavoitteena on kasvattaa Tanskan suurin kurpitsa. Anne tekee risottoa speltistä. (U)