SanakirjaViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla penn & teller: naruta meit�� löytyy 3 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Penn & Teller: Naruta meitäS

ma 02.10. klo 04.00 - 04.55 55 minMTV3

Taikasovellus. Kausi 7, 27/28. Neljä maailmanluokan taikuria yrittää jälleen naruttaa kokenutta kaksikkoa. Lavalla nähdään taidokas korttitemppu, leijuva ilmapallo sekä ajatustenlukua Alyson Hanniganin avustuksella. Luvassa on myös katutaikuutta suoraan Lontoosta. Illan päätteeksi Penn ja Teller esittelevät oman taikasovelluksensa, jonka avulla katsojat voivat naruttaa ystäviään. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.

Penn & Teller: Naruta meitä7

pe 06.10. klo 04.05 - 05.00 55 minMTV3

Tuplasti taikuutta. Kausi 7, 28/28. Erikoisjakso käynnistyy Pennin ja Tellerin esityksellä, jonka he esittävät musiikkilegenda Gloria Estefanin avustuksella. Oman vuoronsa saa myös kolme naruttajaehdokasta. Luvassa on hyvää muistia vaativa korttitemppu, kananmunia sekä toteutunut unelma lentämisestä. Illan päätteeksi Penn ja Teller pohtivat, missä kulkee hyvän tuurin ja taikuuden raja. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.

Penn & Teller: Naruta meitä7

la 11.11. klo 15.00 - 16.00 60 minMTV3

Vanhoja tuttuja. Kausi 8, 1/14. Penn ja Teller ovat tiukan paikan edessä, kun menestyksekkäät naruttajat saavat jälleen esiintymisvuoron. Mukana on kaksi taikuria, jotka tavoittelevat jo neljättä pokaaliaan. Lavalla nähdään myös kaksinkertainen naruttaja sekä Pennin ja Tellerin hyvä ystävä. Illan päätteeksi Penn ja Teller esittelevät evoluution ihmeitä. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, Vain elämää, Tähdet, tähdet, Elämäni Biisi, NCIS Los Angeles, Maajussille morsian, Murhia ja kantrimusiikkia, MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Selviytyjät Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity