BlogitVaihtoautotTietovisatViihdeSanakirjaHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla penn & teller: naruta meitä löytyy 5 tulevaa tv-ohjelmaa.

Penn & Teller: Naruta meitäS

la 27.08. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Plasebovaikutus. Kausi 7, 9/28. Taikuuden legendat Penn ja Teller saavat jälleen vastaansa joukon naruttajaehdokkaita. Lavalla nähdään pako- ja korttitempun yhdistelmä sekä uusi versio klassikkotempusta. Japanilainen taikuri esittää taikuutta pelikorttien ja lasin avulla. Illan päätteeksi Penn ja Teller esittelevät, kuinka plasebovaikutus liittyy taikuuteen. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.

Penn & Teller: Naruta meitä7

la 03.09. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Penni ajatuksistasi. Kausi 7, 10/28. Ranskalainen taikuri esittää korttitempun, jossa hän kuulee Pennin ja Tellerin ajatukset. Lavalla nähdään myös espanjalaiset kahlekuninkaat sekä kummallinen parta. Entä miten onnistuu luodin nappaaminen ilmasta? Illan päätteeksi Penn ja Teller demonstroivat, millaisia vaikutuksia kamerakulmalla voi olla taikatemppuun. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.

Penn & Teller: Naruta meitä12

la 17.09. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Pallomeripeikko. Kausi 7, 11/28. Penn ja Teller kohtaavat kaksi aiemmilta tuotantokausilta tuttua taikuria, jotka ovat jo kertaalleen onnistuneet narutuksessa. Kuinka heille käy tällä kertaa? Lavalla nähdään myös korttitemppu, jossa hyödynnetään aisteja. Lisäksi Penn pääsee valitsemaan naistaikurille treffiseuraa. Illan päätteeksi Penn ja Teller kertovat tarinan pallomeripeikosta. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.

Penn & Teller: Naruta meitä7

la 24.09. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Sormuksen herra. Kausi 7, 12/28. Nuori mentalisti Lontoosta yrittää hallita Pennin ja Tellerin ajatuksia. Lavalla nähdään myös taikuuden ja taiteen yhdistelmä, upeaa taikuutta sormuksen avulla sekä olettamuspeli. Illan päätteeksi Penn ja Teller kohtaavat toisensa puistonpenkillä. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.

Penn & Teller: Naruta meitä7

la 01.10. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Kuoleman kita. Kausi 7, 13/28. Penn ja Teller ovat jälleen tiukan paikan edessä, kun lavalle astelee korttitaikuuden nouseva tähti. Luvassa on myös vaarallinen korttitemppu, tarinankerrontaa sekä uusi versio perinteisestä taikatempusta. Illan päätteeksi Penn nousee yksin lavalle ja esittää oman taikatemppunsa. Amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: EM-viikko München 2022, beach volley, Amerikan kovimmat keräilijät, Salatut elämät, Vera Stanhope tutkii, Tanssi kanssain, Isä Matteon tutkimuksia, EM-viikko 2022 München, yleisurheilu, Syntinen, Suomen huutokauppakeisari, Selviytyjät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity