VaihtoautotSanakirjaViihdeHoroskooppiTietovisatBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla pelastajat lappi löytyy 4 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Pelastajat Lappi

huomenna 05.35 - 06.00 25 minFOX

Jakso 15. Varusmiehet loukussa. Kovalla vauhdilla puuhun törmänneen kelkkailijan avuksi lentävät lääkintähelikopterin Limppu ja Vellu. Varusmiehiä pullollaan oleva linja-auto on ajautunut ojaan ja vaarassa kaatua. Liiallinen ahmiminen vie voimat ja kyvyn opiskella.

Pelastajat Lappi

ke 30.11. klo 05.35 - 06.00 25 minFOX

Jakso 18. Paha kolari. Henkilöauton ja säiliöauton törmäys on aiheuttanut useita loukkaantumisia. Rovaniemellä palomiehet etsivät kaasuhälytyksen kohdetta autohalllissa. Autossa istuminen on Sodankylän ensihoitajille tuttua kauraa.

Pelastajat Lappi

la 03.12. klo 04.55 - 05.15 20 minFOX

Jakso 20. Kärähtänyt mikro. Lapin alueella on useita maastopelastuskeikkoja ja ensihoidon kenttäjohtajan päivä kuluu logistiikkaa hoitaessa. Rovaniemellä mennään sopimuspalokunann avuksi palohälytksen soidessa ryhmäpäiväkodissa.

Pelastajat Lappi

la 03.12. klo 05.15 - 05.38 23 minFOX

Jakso 21. Jäljet johtavat sulaan. Rovaniemellä hälytetään kaikki yksiköt, kun moottorikelkan jäljet johtavat sulaan veteen. Torniossa palomiehet testaavat taitojaan jään alle sukeltamisessa. Kansalaista on puukotettu ja lääkintähelikopterin yksikkö saa hälytyksen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon MM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, FIFAn jalkapallon MM 2022: ECU - SEN, Ampumahiihdon MC, M normaalimatka, Salatut elämät, Sukuni salat, Fractures, Murhia ja kantrimusiikkia, Isä Matteon tutkimuksia, Mädät omenat, Uusi päivä

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity