(1983) Ohjelmassa tutustutaan islantilaiseen ruokakulttuuriin, maistellaan talonpoikaismuonaa kuten pässinkiveksiä ja valmistetaan geysir-leipää. Lopuksi kokataan kotimaista sillilaatikkoa ja puhutaan jälkiuunileivästä.
(1984) Jaakko Kolmonen vierailee Kullervo Pohjaniemen luona Tanskassa. Ohjelmassa tutustutaan vanhaan ruisleipäpohjaiseen puuroreseptiin ja valmistetaan herkullisia tanskalaisia voileipiä.
(1983) Ohjelmassa tutustutaan islantilaiseen ruokakulttuuriin, maistellaan talonpoikaismuonaa kuten pässinkiveksiä ja valmistetaan geysir-leipää. Lopuksi kokataan kotimaista sillilaatikkoa ja puhutaan jälkiuunileivästä.
(1984) Jaakko Kolmonen vierailee Kullervo Pohjaniemen luona Tanskassa. Ohjelmassa tutustutaan vanhaan ruisleipäpohjaiseen puuroreseptiin ja valmistetaan herkullisia tanskalaisia voileipiä.
(1983) Ohjelmassa tutustutaan islantilaiseen ruokakulttuuriin, maistellaan talonpoikaismuonaa kuten pässinkiveksiä ja valmistetaan geysir-leipää. Lopuksi kokataan kotimaista sillilaatikkoa ja puhutaan jälkiuunileivästä.
(1984) Jaakko Kolmonen vierailee Kullervo Pohjaniemen luona Tanskassa. Ohjelmassa tutustutaan vanhaan ruisleipäpohjaiseen puuroreseptiin ja valmistetaan herkullisia tanskalaisia voileipiä.
(1983) Ohjelmassa tutustutaan islantilaiseen ruokakulttuuriin, maistellaan talonpoikaismuonaa kuten pässinkiveksiä ja valmistetaan geysir-leipää. Lopuksi kokataan kotimaista sillilaatikkoa ja puhutaan jälkiuunileivästä.
(1984) Jaakko Kolmonen vierailee Kullervo Pohjaniemen luona Tanskassa. Ohjelmassa tutustutaan vanhaan ruisleipäpohjaiseen puuroreseptiin ja valmistetaan herkullisia tanskalaisia voileipiä.
(1983) Ohjelmassa tutustutaan islantilaiseen ruokakulttuuriin, maistellaan talonpoikaismuonaa kuten pässinkiveksiä ja valmistetaan geysir-leipää. Lopuksi kokataan kotimaista sillilaatikkoa ja puhutaan jälkiuunileivästä.
(1984) Jaakko Kolmonen vierailee Kullervo Pohjaniemen luona Tanskassa. Ohjelmassa tutustutaan vanhaan ruisleipäpohjaiseen puuroreseptiin ja valmistetaan herkullisia tanskalaisia voileipiä.
(1990) Ohjelmassa näytetään, kuinka tehdään herkullista valkosipulirieskaa ja mäyräpaistia. Mukana keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson sekä erätaitokouluttaja-retkiruokailuopettaja Turkka Aaltonen.
(1990) Ohjelmassa näytetään, kuinka tehdään herkullista valkosipulirieskaa ja mäyräpaistia. Mukana keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson sekä erätaitokouluttaja-retkiruokailuopettaja Turkka Aaltonen.
(1990) Ohjelmassa näytetään, kuinka tehdään herkullista valkosipulirieskaa ja mäyräpaistia. Mukana keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson sekä erätaitokouluttaja-retkiruokailuopettaja Turkka Aaltonen.
(1990) Ohjelmassa näytetään, kuinka tehdään herkullista valkosipulirieskaa ja mäyräpaistia. Mukana keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson sekä erätaitokouluttaja-retkiruokailuopettaja Turkka Aaltonen.
(1990) Ohjelmassa näytetään, kuinka tehdään herkullista valkosipulirieskaa ja mäyräpaistia. Mukana keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson sekä erätaitokouluttaja-retkiruokailuopettaja Turkka Aaltonen.
(1984) Keittiömestari Jaakko Kolmonen valmistaa ruokaa kiinalaisen kollegansa herra Dingin kanssa. Ruokalistalla on possua ja kanakeittoa kiinalaisen tapaan. Jaakko testaa myös puikoilla syömistä.
(1984) Keittiömestari Jaakko Kolmonen valmistaa ruokaa kiinalaisen kollegansa herra Dingin kanssa. Ruokalistalla on possua ja kanakeittoa kiinalaisen tapaan. Jaakko testaa myös puikoilla syömistä.
(1990) Ohjelmassa Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson valmistavat hedelmäjälkiruokia pääsiäiseksi. Eeva Rae ja Maija-Liisa Pulska puolestaan näyttävät, kuinka verimakkaroita tehdään.