HoroskooppiSanakirjaReseptitNauris.fiVaihtoautotTietovisatBlogilista

Haulla ottoman lieutenant löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Ottoman Lieutenant12u

to 20.02. klo 22.00 - 00.10 TV5
IMDb 6.6»Traileri»

Ottoman LieutenantSUOMEN TV-ENSI-ILTA! (The Ottoman Lieutenant, sotadraama, USA, 2017) Amerikkalainen Lillie uhmaa vanhempiaan ja lähtee vapaaehtoistyöhön sairaalaan Osmanien valtakuntaan eli nykyiseen Turkkiin, keskelle ensimmäistä maailmansotaa. Sairaalan yhdysvaltalaislääkäri rakastuu Lillieen, joka taas rakastuu osmaaniluutnanttiin. Lillien on tehtävä valinta. Onko hän sellainen kuin muut odottavat ja avaa sydämensä amerikkalaislääkärille vai uskaltaako hän tehdä rohkean päätöksen ja tarttua kiellettyyn rakkauteen? 100 min. Ohjaus: Joseph Ruben. Pääosossa: Michiel Huisman, Hera Hilmar, Josh Hartnett, Ben Kingsley.
> >
Ottoman Lieutenant
SUOMEN TV-ENSI-ILTA! (The Ottoman Lieutenant, sotadraama, USA, 2017) Amerikkalainen Lillie uhmaa vanhempiaan ja lähtee vapaaehtoistyöhön sairaalaan Osmanien valtakuntaan eli nykyiseen Turkkiin, keskelle ensimmäistä maailmansotaa. Sairaalan yhdysvaltalaislääkäri rakastuu Lillieen, joka taas rakastuu osmaaniluutnanttiin. Lillien on tehtävä valinta. Onko hän sellainen kuin muut odottavat ja avaa sydämensä amerikkalaislääkärille vai uskaltaako hän tehdä rohkean päätöksen ja tarttua kiellettyyn rakkauteen? 100 min. Ohjaus: Joseph Ruben. Pääosossa: Michiel Huisman, Hera Hilmar, Josh Hartnett, Ben Kingsley.
https://www.telsu.fi/l/ottoman-lieutenant_8315014.jpg
Arvosana 3.9/5, annettu 8 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Sydämen asialla, Isä Matteon tutkimuksia, Kova laki: Erikoisyksikkö, 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen, 90 päivää morsiamena, Salatut elämät, Kauniit ja rohkeat, Totuuden taakka, Yksittäistapaus: Pikku juttu, Suomen huutokauppakeisari

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity