HoroskooppiSanakirjaTietovisatReseptitVaihtoautotViihdeBlogit

Haulla nyt se varmistui: 1,6 miljardin euron jättisellutehtaan rakentaminen alkaa kemissä löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Nyt se varmistui: 1,6 miljardin euron jättisellutehtaan rakentaminen alkaa Kemissä

to 11.02. klo 17.15 - 19.15 2h 0minYle Areena

 Nyt se varmistui: 1,6 miljardin euron jättisellutehtaan rakentaminen alkaa KemissäMetsä Group rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin. Tehdas on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi. Vuoden 2023 lopulla valmistuva tehdas korvaa nykyisen sellutehtaan ja turvaa sen 250 työpaikkaa. Uusia työpaikkoja syntyy esimerkiksi kuljetukseen ja puunkorjuuseen, yhteensä noin 1500. Seutukunnalla ja koko Lapissa iloitaan hyvästä talousuutisesta.
> >
Nyt se varmistui: 1,6 miljardin euron jättisellutehtaan rakentaminen alkaa Kemissä
Metsä Group rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin. Tehdas on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi. Vuoden 2023 lopulla valmistuva tehdas korvaa nykyisen sellutehtaan ja turvaa sen 250 työpaikkaa. Uusia työpaikkoja syntyy esimerkiksi kuljetukseen ja puunkorjuuseen, yhteensä noin 1500. Seutukunnalla ja koko Lapissa iloitaan hyvästä talousuutisesta.
https://www.telsu.fi/l/nyt-se-varmistui-1-6-miljardin-euron-jattisellutehtaan-rakentaminen-alkaa-kemissa_9454300.jpg
Hiihdon MM-kisojen ohjelmaopas

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Hiihdon MM: M viesti, Supernanny Suomi, Pitääkö olla huolissaan?, Lemmen viemää, Frendit, Yleisurheilun halli-EM, CSI: Miami, Miehen puolikkaat, Salatut elämät, Huvila & Huussi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity