5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
3/5. Niklas viettää viikon Lontoossa, Margot Hendersonin kuulussa Rochelle Canteen -ravintolassa. Vanhaan polkupyörävarastoon sijoittuva lounasravintola on tottunut julkkiksiin, kuten Keira Knightleyyn ja Björkiin. (U) HD
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
1/5. Kun keittiömestari Paul Cunningham sai veritulpan stressin takia, hän sulki Michelin-tähditetyn ravintolansa ja avasi rauhallisen kestikievarin, Henne Kirkeby Kron. Niklas viettää siellä viikon kokaten. (U) HD
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
3/5. Niklas viettää viikon Lontoossa, Margot Hendersonin kuulussa Rochelle Canteen -ravintolassa. Vanhaan polkupyörävarastoon sijoittuva lounasravintola on tottunut julkkiksiin, kuten Keira Knightleyyn ja Björkiin. (U) HD
3/5. Niklas viettää viikon Lontoossa, Margot Hendersonin kuulussa Rochelle Canteen -ravintolassa. Vanhaan polkupyörävarastoon sijoittuva lounasravintola on tottunut julkkiksiin, kuten Keira Knightleyyn ja Björkiin. (U) HD
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
Sarja alkaa, 1/5. Kun keittiömestari Paul Cunningham sai veritulpan stressin takia, hän sulki Michelin-tähditetyn ravintolansa ja avasi rauhallisen kestikievarin, Henne Kirkeby Kron. Niklas viettää siellä viikon kokaten. (U) HD
6/6. Niklas päättää opintomatkansa Kanadan Montrealiin. Sugar Schack -ravintola on keittiömestari Martin Picardin komennossa. Hyvän ruuan lisäksi tarjolla on kovaäänistä musiikkia ja Twin Peaks -sarjan tunnelmaa. (U) HD
5/6. Niklas lähtee Istanbuliin ja tapaa Turkin kuuluisimman kokin Mehmet Gursin tämän Mikla-ravintolassa. Kielitaitoisen Mehmetin huippuravintolassa tarjoillaan turkkilais-skandinaavista ruokaa. (U) HD
5/6. Niklas lähtee Istanbuliin ja tapaa Turkin kuuluisimman kokin Mehmet Gursin tämän Mikla-ravintolassa. Kielitaitoisen Mehmetin huippuravintolassa tarjoillaan turkkilais-skandinaavista ruokaa. (U) HD
4/6. Niklas Ekstedt matkustaa Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin. Siellä hän tapaa kuuluisan ravintoloitsijan Juan Mari Arzakin sekä tämän tyttären Elenan, joka valittiin maailman parhaaksi naiskokiksi. (U) HD
4/6. Niklas Ekstedt matkustaa Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin. Siellä hän tapaa kuuluisan ravintoloitsijan Juan Mari Arzakin sekä tämän tyttären Elenan, joka valittiin maailman parhaaksi naiskokiksi. (U) HD
3/6. Niklas tapaa Moskovassa Venäjän kenties kuuluisimman keittiömestarin Anatoly Kommin, jonka uusin ravintola avataan Jekaterinburgissa. Niklas pääsee mukaan ikimuistoiseen avajaisjuhlaan. (U) HD
2/6. Niklas lähtee Italian Modenaan ja tapaa keittiömestari Massimo Botturan, jonka Osteria Francescana -ravintolalla on kolme Michelin-tähteä. Menestys on ollut kuitenkin kovan työn takana. (U) HD
Sarja alkaa, 1/6. Niklas Ekstedt tutustuu maailman parhaimpiin keittiöihin. Charlestonissa sijaitseva Husk on Yhdysvaltojen kuuluisimpia ravintoloita. Kokki Sean Brockin luomukset ihastuttavat kaikkia. (U) HD
Sarja alkaa, 1/6. Niklas Ekstedt tutustuu maailman parhaimpiin keittiöihin. Charlestonissa sijaitseva Husk on Yhdysvaltojen kuuluisimpia ravintoloita. Kokki Sean Brockin luomukset ihastuttavat kaikkia. (U) HD
8/8. Niklas tapaa tänään ranskalaisen kokin Mill Herzogin, jonka rakkaus toi seudulle. Hänen puutarhassaan valmistetaan silliä totisesti totutusta poikkeavalla tavalla. Entä millainen on Niklaksen omenaglögi? (U)
7/8. Niklas tapaa Bitte Perssonin, joka tietää perunasta kaiken. Niklas tarjoaa uuniperunoita muikunmädin ja kermaviilin kera. Miltä maistuu grillattu lammas tulisen kuskusin kanssa? (U)
5/8. Taiteilija Piers Boreson valmistaa rasvakalakeittoa, keraamikko Lisa Vohlfart tulista tomaattikeittoa ja Niklas tekee kanaista kantarellikeittoa. (U)
5/8. Taiteilija Piers Boreson valmistaa rasvakalakeittoa, keraamikko Lisa Vohlfart tulista tomaattikeittoa ja Niklas tekee kanaista kantarellikeittoa. (U)
4/8. Niklas tapaa Möllessä satamakapteeni Janin, ja he valmistavat ruokaa mustekalasta ja hummerista. Kalareissulla nostetut simpukat höyrytetään valkoviinissä. (U)
3/8. Kaksi skånelaista herkkua on ylitse muiden, munakakku ja vaniljasydämet. Niklas tapaa Lundgrenin sisaruksista ainoan elossa olevan. Tämä kertoo Kustaa VI Aadolfin mielileivoksesta. (U)
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
3/5. Niklas viettää viikon Lontoossa, Margot Hendersonin kuulussa Rochelle Canteen -ravintolassa. Vanhaan polkupyörävarastoon sijoittuva lounasravintola on tottunut julkkiksiin, kuten Keira Knightleyyn ja Björkiin. (U) HD
3/5. Niklas viettää viikon Lontoossa, Margot Hendersonin kuulussa Rochelle Canteen -ravintolassa. Vanhaan polkupyörävarastoon sijoittuva lounasravintola on tottunut julkkiksiin, kuten Keira Knightleyyn ja Björkiin. (U) HD
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. HD
Sarja alkaa, 1/5. Kun keittiömestari Paul Cunningham sai veritulpan stressin takia, hän sulki Michelin-tähditetyn ravintolansa ja avasi rauhallisen kestikievarin, Henne Kirkeby Kron. Niklas viettää siellä viikon kokaten. (U) HD
6/6. Niklas päättää opintomatkansa Kanadan Montrealiin. Sugar Schack -ravintola on keittiömestari Martin Picardin komennossa. Hyvän ruuan lisäksi tarjolla on kovaäänistä musiikkia ja Twin Peaks -sarjan tunnelmaa. (U) HD
6/6. Niklas päättää opintomatkansa Kanadan Montrealiin. Sugar Schack -ravintola on keittiömestari Martin Picardin komennossa. Hyvän ruuan lisäksi tarjolla on kovaäänistä musiikkia ja Twin Peaks -sarjan tunnelmaa. (U) HD
5/6. Niklas lähtee Istanbuliin ja tapaa Turkin kuuluisimman kokin Mehmet Gursin tämän Mikla-ravintolassa. Kielitaitoisen Mehmetin huippuravintolassa tarjoillaan turkkilais-skandinaavista ruokaa. (U) HD
4/6. Niklas Ekstedt matkustaa Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin. Siellä hän tapaa kuuluisan ravintoloitsijan Juan Mari Arzakin sekä tämän tyttären Elenan, joka valittiin maailman parhaaksi naiskokiksi. (U) HD
4/6. Niklas Ekstedt matkustaa Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin. Siellä hän tapaa kuuluisan ravintoloitsijan Juan Mari Arzakin sekä tämän tyttären Elenan, joka valittiin maailman parhaaksi naiskokiksi. HD
3/6. Niklas tapaa Moskovassa Venäjän kenties kuuluisimman keittiömestarin Anatoly Kommin, jonka uusin ravintola avataan Jekaterinburgissa. Niklas pääsee mukaan ikimuistoiseen avajaisjuhlaan. HD