BlogitSanakirjaHoroskooppiNauris.fiTietovisatReseptitVaihtoautot

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tänään

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Huumebisnes OySu

tänään 04.15 - 04.55 National Geographic Channel

Maaninen MDMA. MDMA:n käyttö on räjähtänyt elektronisen tanssimusiikin suosion myötä. Kysyntä ylittää moninkertaisesti tarjonnan ja hinnat hipovat pilviä. National Geographic Channel.

Saari ilman lakejaS

tänään 04.55 - 05.40 National Geographic Channel

Kirvesmiehen tarina. Curly ottaa selvittääkseen valtavan puun aiheuttamaa uhkaa läheiselle talolle. Mary jatkaa loputonta polttopuiden hankintaansa.

Vaarahetkiä videollaS

tänään 05.40 - 05.59 National Geographic Channel

2. jakso. Sarjassa analysoidaan kameralle taltioituneita onnettomuuksia, olisiko ne voitu välttää. National Geographic Channel.

Muinaiset salaiset kansiotS

tänään 06.00 - 06.45 National Geographic Channel

Muinaiset salaiset kansiot

Vaarallisen valtatien pelastajat KanadaS

tänään 06.45 - 07.30 National Geographic Channel

Kevään saapuessa Jamieta odottaa kerääntyneiden laskujen vuori. Kuluja on pakko leikata henkilökuntaa irtisanomalla.

Dubain lentokenttäS

tänään 07.30 - 08.15 National Geographic Channel

3. kausi. 10. jakso. Maailman vilkkaimmassa kansainvälisen liikenteen solmukohdassa tullivrkailija Hassan nappaa tuhansia lääkepulloja piilottelevan salakuljettajan. National Geographic Channel.

Science of StupidS

tänään 08.15 - 08.35 National Geographic Channel

Tässä jaksossa opimme pintajännityksestä ja mikä on paras tapa napata lennokki sekä miten pyörällä hypätään joen yli.

Science of StupidS

tänään 08.35 - 09.00 National Geographic Channel

Tässä tekniikkajaksossa näemme, miten polttomoottori toimii, miten pumput toimivat ja miten ketjusahaa käytetään oikein.

Romut rahaksiS

tänään 09.00 - 09.20 National Geographic Channel

Käteistä kemianlabrasta. Rich tutkii sisältävätkö koulun vanhat kemianlaitteet jalometalleja, mutta löytääkin jotain aivan muuta. National Geographic Channel

Maailman kovimmat korjaushankkeetS

tänään 09.20 - 10.10 National Geographic Channel

Maailman kovimmat korjaushankkeet

Cosmos: Mahdolliset maailmatS

tänään 10.10 - 11.05 National Geographic Channel

Millaisessa maailmassa 2020-luvulla syntyvä lapsi kasvaa? Milloin aloimme tuhoamaan ympäristöä kaikkialla planeetallamme? Mahdollista maailmaa, joka odottaa 20-vuotiasta tytärtämme, varjostaa kieltäytymisemme kohdata tämän päivän oikeat ja kasautuvat haasteet, mutta lopussa on vielä toivoa.

Saari ilman lakejaS

tänään 11.05 - 11.55 National Geographic Channel

Synkkyys saapuu. Port Protectionin asukkailla on edessään synkät ajat, joten he käyttävät viimeiset valoisat ja selkeät päivät pakastimiensa pakkaamiseen.

Uskomaton eläinlääkäri PolS

tänään 11.55 - 12.50 National Geographic Channel

Yllättääkseen Dianen tämän syntymäpäivänä tri Pol päättää siivota vanhan reen, jonka hän osti vuosia sitten vaimonsa kanssa.

Koirat kuriinS

tänään 12.50 - 13.40 National Geographic Channel

Matt auttaa kuntouttamaan pelastettua koiraa, joka uhkaa omistajansa avioliittoa, sekä auttaa bostoninterrieriä saamaan takaisin itseluottamuksen ja luottamuksen muihin.

Hurjat tonnikalat: parhaat palatS

tänään 13.40 - 14.30 National Geographic Channel

Kaikkein tärkein kauden saalis on viimeinen. Kun kalastajat hankkivat elantonsa mereltä, viimeinen saalis voi olla heidän viimeinen palkkasekkinsä koko vuonna. Onneksi ne ovat yleensä kauden isoimpia ja arvokkaimpia kaloja. Tässä jaksossa muistelemme joitain kaikkein hurjimpia kalansaaliita kaikkien seitsemän kauden aikana. Katsotaan, arvaatko katsojana, mitkä niistä ovat kaikkein suurimmat.

Food FactoryS

tänään 14.30 - 14.55 National Geographic Channel

Katso, miten paljon kermaa uppoaa premiumtoffeeseen, mitä aineita tarvitaan maukkaaseen vegaanipestoon, miksi viisi sekuntia voi ratkaista täydellisen kahvikupillisen kohtalon ja mitä yhteistä on mehujäillä ja kanadalaisilla koivuilla.

Food FactoryS

tänään 14.55 - 15.25 National Geographic Channel

Katso, miksi suklaakylpy on tärkeä osa täydellistä jäätelötötteröä, miten uusi sukupolvi limufaneja saa kuplajuomansa, miksi pasta tarvitsee leikkaamista ja kuivaamista ennen lautaselle pääsyä ja miten 17 miljoonaa purkkapalaa tehdään joka päivä.

Kanadan rajallaSu

tänään 15.25 - 15.50 National Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 10/24. Lentoasemalta löytyy epäilyttävä paketti. Amerikkalaismatkustajat valehtelevat rajavirkailijoille. Kanadalainen dokumenttisarja.

Kanadan rajallaSu

tänään 15.50 - 16.20 National Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 2/24. Nainen eksyy raja-asemalle päihtyneenä. Tarkastukseen otettu mies ei tunnista laukkuaan. Kanadalainen dokumenttisarja.

Yukonin kultamaatS

tänään 16.20 - 17.10 National Geographic Channel

Ken ja Guillaume jättävät Moose Creekin taakseen ja suuntaavat vieläkin syrjäisempään Arizona Creekiin, mutta kultaa ei löydy ainakaan heti.

Hai vs. valasSu

tänään 17.10 - 18.05 National Geographic Channel

Etelä-Afrikassa mebiologi Ryan Johnsonin tavanomainen dronella tehtävä tutkimus muuttuu, kun hän kuvaa valkohain hyökkäävän ryhävalaan kimppuun ja hukuttuavan tämän. Tämä muuttaa täysin hänen näkemyksensä eläimestä, jota hän on tutkinut koko ikänsä. Ymmärtääkseen tapahtuneen, Ryan seuraa ryhävalaiden muuttoa ja kartoittaa heikkoja kohtia. Hän tarkastelee myös valkohaita uudesta kulmasta. Kuin valkohaista tuli valaiden tappaja.

Hain hampaissaS

tänään 18.05 - 19.00 National Geographic Channel

Etelä-Kaliforniassa haihyökkäykset lisääntyivät vuosina 2014–2015 huolestuttavasti 12 hyökkäyksellä. Haiasiantuntija yrittää selvittää, mikä niiden syy on.

Kanadan rajallaS

tänään 19.00 - 19.30 National Geographic Channel

Kausi 2. Osa 3/24. Laittomasti töihin tulevan tarina ei pidä vettä. Käännös väärään suuntaan tuo aseistetun perheen tutkittavaksi. Rattijuopumus uhkaa lomamatkaa. Kanadalainen dokumenttisarja.

Kanadan rajallaS

tänään 19.30 - 20.00 National Geographic Channel

Kausi 2. Jakso 4/24. Miehen epätavallinen matkatavara herättää epäilyksiä. Nainen pyrkii rajan yli ilman henkilöpapereita. Kanadalainen dokumenttisarja.

LentoturmatutkintaS

tänään 20.00 - 21.00 National Geographic Channel

Kausi 17. Jakso 8/10. Suunnatessaan Zürichiin Alitalian lento 404 syöksyy metsäiseen rinteeseen, minkä seurauksena kaikki matkustajat kuolevat.

Autojen ensiapuS

tänään 21.00 - 22.00 National Geographic Channel

Tim ja Fuzz lähtevät Etelä-Yorkshireen hakemaan Autojen ensiavun ihkaensimmäistä vuoden 1953 Ferguson TE20 -traktoria. Viljelijäperhe Andrews on omistanut "Fergien" siitä, kun se oli aivan uusi. He ovat kutsuneet autojen ensiavun kunnostamaan perhekalleuden. Tim ja Fuzz nappaavat traktorin mukaansa ja vievät sen pajalle, jossa he tajuavat pian, etteivät lainkaan tiedä, miten traktori toimii.

Romuttamon superautoS

tänään 22.00 - 23.00 National Geographic Channel

Ralph ja kaksi ryhmää aikovat rakentaa autot, jotka jarruttavat tehokkaammin kuin Jaguar F-Type SVR.

Huumebisnes Oy7

tänään 23.00 - 23.55 National Geographic Channel

Pillerimaa. Vahvojen kipulääkkeiden käyttö päihtymistarkoituksessa on yleistä, ja pelkästään Yhdysvalloissa vuodessa syntyy tuhansia vauvoja, jotka ovat lääkekoukussa. Viranomaiset ovat pulassa uuden huumevitsauksen edessä. Dokumentti.

RajasotaS

tänään 23.55 - 00.45 National Geographic Channel

Puerto Ricon viranomaiset yrittävät ottaa voiton huumemyyjistä ja keskeyttää valtavan käteiskuorman.

Autojen ensiapuSu

huomenna 00.45 - 01.35 National Geographic Channel

Tim ja Fuzz lähtevät Etelä-Yorkshireen hakemaan Autojen ensiavun ihkaensimmäistä vuoden 1953 Ferguson TE20 -traktoria. Viljelijäperhe Andrews on omistanut "Fergien" siitä, kun se oli aivan uusi. He ovat kutsuneet autojen ensiavun kunnostamaan perhekalleuden. Tim ja Fuzz nappaavat traktorin mukaansa ja vievät sen pajalle, jossa he tajuavat pian, etteivät lainkaan tiedä, miten traktori toimii.

Romuttamon superautoSu

huomenna 01.35 - 02.20 National Geographic Channel

Ralph ja kaksi ryhmää aikovat rakentaa autot, jotka jarruttavat tehokkaammin kuin Jaguar F-Type SVR.

Kanadan rajallaS

huomenna 02.20 - 02.45 National Geographic Channel

Kausi 1. Osa 13/13. Epäselvyydet matkasuunnitelmissa saavat epäilemään laitonta oleskelua ja työntekoa. Vancouverissa oleskelevat huumekauppiaat viedään karkotettavaksi. Kanadalainen dokumenttisarja.

LentoturmatutkintaSu

huomenna 02.45 - 03.25 National Geographic Channel

Kausi 17. Jakso 8/10. Suunnatessaan Zürichiin Alitalian lento 404 syöksyy metsäiseen rinteeseen, minkä seurauksena kaikki matkustajat kuolevat.

Alaskan poliisitS

huomenna 03.25 - 04.10 National Geographic Channel

Fairbanksin kadut ovat muuttuneet kilparadaksi, kun pakoauto kaasuttaa vasta ryöstetyt aseet kyydissä.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen, Emmerdale, CSI: Miami, Simpsonit, Sydämen asialla, Salatut elämät, McMafia, NCIS Rikostutkijat, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, The Bold Type

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity