HoroskooppiReseptitSanakirjaBlogitTietovisatVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot tänään

MTV Uutiset Live

tänään 04.40 - 06.00 1h 20 minAVA

Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!
Lue juttu

MTV Uutiset Live

tänään 06.00 - 06.30 30 minAVA

Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!
Lue juttu

Valitut Palat Collection

tänään 06.30 - 07.00 30 minAVA

Valitut Palat Collection

Lemmen viemää7U

tänään 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Salapoliisi Max. Maxin kypäräkameraan tallentuu epäilyttävää materiaalia, ja hän päättää alkaa selvittää, mistä on kyse. Constanzen auto-onnettomuus pistää Josien pettymykseksi Paulin suunnitelmat uusiksi. Carolinin sotkuisuus alkaa käydä Andren hermoille, ja hän vaatii Michaelia hankkiutumaan Carolinista eroon. Michael haluaa kuitenkin auttaa vanhaa ystäväänsä, ja Andre alkaa epäillä, että taustalla on jotain muutakin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Ostoskanava Tvins.com

tänään 08.00 - 10.00 2h 0 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Suomen kaunein koti

tänään 10.00 - 11.00 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Pehmeää pastellia. Kausi 10, 4/12. Tuomarikolmikko pääsee kurkistamaan koteihin, joissa löytyy kauneutta pehmeistä pastellisävyistä maustettuna herkullisilla tehosteväreillä.
Lue juttu

The Real Housewives of Beverly Hills

tänään 11.00 - 12.00 60 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Hulluja nuo kalifornialaiset. Kausi 10, 12/20. Lisa yrittää pelastaa naisten loman Roomassa, kun huhut Denisestä alkavat levitä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

EmmerdaleSU

tänään 12.00 - 12.30 30 minAVA

Emmerdale
Opetuksia ja järkytyksiä. Cain antaa Natelle parisuhdeneuvoja. Charity saa selville, että Ryanilla on hämäräbisneksiä Mackenzien kanssa ja päättää antaa nuorukaisille opetuksen. Valitettavasti myös Matty vedetään mukaan. Leyla pähkäilee, pitäisikö hänen kertoa vauvauutinen Liamille. Eddy suostuu tapaamaan Ethanin, joka palaa halusta kuulla Eddyn testitulokset. Nate vierailee sairaalassa Tracyn luona kertomassa, että hän on valmis tekemään kaikkensa perheensä puolesta. Kun pahanpäiväisesti pelästynyt Ryan palaa kotiin, siellä odottaa uusi järkytys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Uusinta.
Lue juttu

Valitut Palat Collection

tänään 12.30 - 13.00 30 minAVA

Valitut Palat Collection

Grand Designs SuomiU

tänään 13.00 - 14.00 60 minAVA

Grand Designs Suomi
Sammalrinne. Kausi 1, 1/5. Ensirakentajat Sami ja Olli-Pekka rakentavat unelmiensa mökkiä Padasjoelle. Tavoitteena on rakentaa paikka rauhoittumiselle ja yhdessäololle mutta miten unelmat tiivistyvät suunnitelmiksi ja kuinka rakentajat ratkaisevat jyrkän rinnerakentamisen haasteet? Tiivis rakennusaikataulu on kova puristus, joka paljastaa puolisosta uusia piirteitä vielä vuosienkin jälkeen.
Lue juttu

Nigella: Kokataan ja nautitaanU

tänään 14.00 - 14.40 40 minAVA

Nigella: Kokataan ja nautitaan
Ystäväni anjovis. Kausi 1, 4/6. Nigella tutustuttaa katsojat anjoviksen ihmeelliseen maailmaan, ja tekee siitä niin herkullista ruokaa kuin omaa eliksiiriään, joka tarjoillaan pihvin kastikkeena. Esittelyssä myös Nigellan oma drinkki ja siihen sopiva jälkiruoka. Englantilainen ruokaohjelma. Uusinta.

Kaaoksen kesyttäjät UKU

tänään 14.40 - 16.00 1h 20 minAVA

Kihlasormus kateissa. Kausi 1, 4/7. Cherellen ja Tonyn nelilapsisen perheen koti on täynnä lasten leluja, vaatteita ja tarvikkeita. Jopa Cherellen kihlasormus on kadonnut kaaoksen keskelle. Brittiläisessä realitysarjassa Stacey Solomon tiimeineen auttaa perheitä saamaan kaoottiset kotinsa järjestykseen keräämällä perheen tavarat varastoon ja karsimalla niistä vähintään puolet. Uusinta.

Lemmen viemää7

tänään 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Kymmenen tuntia aikaa . Paul vannoo haluavansa olla Josien kanssa, mutta haluaa silti olla Constanzen tukena. Kun Constanze kotiutuu sairaalasta, Josie keskeyttää Constanzen ja Paulin herkän hetken. Yvonne ja Erik haluavat piristää Josieta yhteisellä illallisella, mutta päätyvätkin viettämään illan kahden. Max kertoo videostaan Christophille ja Wernerille, jotka ovat varmoja siitä, että Arianella on pahat mielessä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Ruoan alkulähteillä

tänään 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ruoan alkulähteillä
Syksyinen New York. Kausi 1, 9/10. David lähtee kotikaupungistaan New Yorkista nostalgiselle matkalle osavaltion pohjoisosaa kohti. Palkittu kokki Dan Kluger on laatinut menun, jota varten pitää pyytää ostereita, ampua hanhi ja poimia omenoita. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Next Level ChefU

tänään 18.00 - 19.00 60 minAVA

Next Level Chef
Meren antimet. Kausi 1, 7/11. Kilpailun luonne muuttuu, kun pudotushaasteeseen joutuukin kahden sijaan kolme kilpailijaa, joista vain yksi jatkaa kilpailussa. Päivän haasteen teema ovat meren antimet, jotka ovat osalle kilpailijoista tutumpia kuin toisille. Yhden kilpailijan hermot ovat pettää, ja kova paine saa muutkin tekemään virheitä. Pudotushaasteessa kokataan katkaravuista. Amerikkalainen tosi-tv-sarja, jossa viisitoista kokkia kilpailee uudenlaisen kokkauskilpailun voitosta ja tulevaisuudesta huippukokkina. Uusinta.

Next Level ChefU

tänään 19.00 - 20.00 60 minAVA

Next Level Chef
Yksilökilpailu alkaa. Kausi 1, 8/11. Ensimmäisessä yksilöhaasteessa keittiön määrittävät aiemmat suoritukset. Raaka-aineena käytetään sianlihaa, mutta taistelu aineksista on niin kovaa, että kaikki eivät saa haluamaansa. Joukkuehenki on mennyttä, kun kaikki yrittävät varmistaa jatkopaikkansa. Kolme huonointa joutuu pudotukseen, jossa kokataan pekonista. Kuka nousee ylemmälle tasolle ja kuka joutuu kotimatkalle? Amerikkalainen tosi-tv-sarja, jossa viisitoista kokkia kilpailee uudenlaisen kokkauskilpailun voitosta ja tulevaisuudesta huippukokkina. Uusinta.

Koko Suomi leipooU

tänään 20.00 - 21.00 60 minAVA

Koko Suomi leipoo
Juuret. Kausi 8, 2/10. Loput kuusi leipuria aloittavat tiukan leivontakisan ja loihtivat tuomareille ensimmäisessä teknisessään grilliruoan aatelisen. Taidonnäytteessä päästään tutustumaan leipureiden kotiseutuun.
Lue juttu

Maajussille morsian

tänään 21.00 - 22.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Lähtö ryhmätreffeille. Kausi 15, 5/12. Ryhmätreffejä vietetään Naantalissa aurinkoisessa säässä. Treffit vievät niin merellisiin maisemiin kuin tanssilattialla ja maajussit pääsevät viettämään puolisoehdokkaiden kanssa kahdenkeskistä aikaa. On aika saada vastauksia pikatreffeillä syntyneisiin kysymyksiin. Vahvistuvatko aiemmin muodostuneet vaikutelmat vai ilmeneekö ehdokkaissa uusia puolia? Arhon treffeillä päädytään jo alkuvaiheessa pattitilanteeseen, joka antaa Arholle paljon miettimisen aihetta.
Lue juttu

Maria Kallio12

tänään 22.00 - 23.00 60 minAVA

Maria Kallio
Minne tytöt kadonneet. Kausi 1, 5/10. Maria uppoutuu työhönsä selvittäessään maahanmuuttajataustaisen nuoren tytön murhaa ja pääsee kansallismielisen ryhmän jäljille. Antti haluaa muuttaa Marian kanssa yhteen.
Lue juttu

Kova laki: Rikollinen mieli12

tänään 23.00 - 00.00 60 minAVA

Lohduttaja. Kausi 10, 2/8. Pankissa työskennellyt nainen löytyy kuolleena kotoaan, ja ensisilmäyksellä tapaus vaikuttaa itsemurhalta. Taustalta alkaa kuitenkin paljastua epäilyttäviä yhteyksiä katoliseen kirkkoon, seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja rahaan. Rikostutkija Goren alkaa käydä terapiassa saadakseen pitää työnsä. Yhdysvaltalaisen Kova laki -rikossarjan sisarsarjassa seurataan New Yorkin poliisin vakavien rikosten tutkintaan keskittyneen erikoisyksikön toimintaa.

Wallander: Ennen routaa16U

huomenna 00.00 - 02.00 2h 0 minAVA

Komisario Wallanderin tytär Linda on valmistunut poliisikoulusta ja aloittaa työt isänsä rinnalla Ystadissa. Kadonneen naisen etsintä muuttuu murhatutkinnaksi, kun metsästä löytyy ruumis. Elokuva pohjautuu Henning Mankellin menestysromaaniin. Ohjaaja: Kjell-Åke Andersson, Ruotsi 2005 (89'). Pääosissa: Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ellen Mattsson. Uusinta.

Murhaajien jalanjäljissä7

huomenna 02.00 - 03.00 60 minAVA

Maitotölkkipoikien katoaminen. Kausi 1, 1/3. Sarjasta "Hiljainen todistaja" tuttu Emilia Fox ja kriminologi David Wilson tutkivat Birminghamin lähistöllä tapaninpäivänä vuonna 1996 kadonneiden poikien tapausta. Viekö tutkimus heidät sarjamurhaajan jäljille? Englantilainen dokumentti.

The Real Housewives of Orange County

huomenna 03.00 - 03.55 55 minAVA

Kihlajaiskilarit. Kausi 14, 20/23. Naiset kokoontuvat juhlimaan Vickin kihlajaisia. Draamalta ei vältytä tälläkään kertaa, kun Kellyn näkeminen saa Tamran pillastumaan. Vanhat haavat hiertävät myös Braunwynin ja hänen äitinsä välejä. Amerikkalainen realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita ylellisellä Orange Countyn asuinalueella.

The Real Housewives of Beverly HillsU

huomenna 03.55 - 04.50 55 minAVA

The Real Housewives of Beverly Hills
Hulluja nuo kalifornialaiset. Kausi 10, 12/20. Lisa yrittää pelastaa naisten loman Roomassa, kun huhut Denisestä alkavat levitä. Amerikkalainen kiihkeä realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sanditon, Lemmen viemää, Jalkapallon Nations League: MNE - FIN, MasterChef Australia, Isä Matteon tutkimuksia, Ihmeiden äärellä, War of the Worlds, Milanon naisten paratiisi, Casualty, Uusi päivä

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity