SanakirjaHoroskooppiNauris.fiReseptitVaihtoautotBlogitTietovisat

Kanavan AVA ohjelmatiedot tänään

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Pelastavat enkelitS

tänään 04.35 - 05.40 AVA

Pelastavat enkelit

Aamun AVAusS

tänään 06.00 - 08.30 AVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.comS

tänään 08.30 - 09.30 AVA

Ostoskanava Tvins.com

Jamie Oliverin helpot herkutS

tänään 09.30 - 10.00 AVA

Intialaiset pirskeet. Jamie järjestää Bollywood-juhlat yhdessä koreografiystävänsä kanssa, joka on luvannut opettaa juhlissa intialaista tanssia. Tarjolla on kasvis- ja kanacurrya, itsetehtyä intialaista paneer-juustoa, papadam-leipää ja erilaisia dippejä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja herkkuja jaksoittain vaihtuville vierailleen.

Olet mitä syötSu

tänään 10.00 - 10.55 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Olet mitä syötRiitta Väisänen - Lipsumisvartti. Kausi 3, 3/11. Riitta Väisänen haaveilee vielä joskus pääsevänsä hevosen selkään, mutta kärsii nivelrikosta, joka pitäisi leikata. Ylipaino kuitenkin estää leikkaamisen, vaikkakin Riitan mukaan jos hän syö jotain makeaa heti suolaisen päälle, vatsassa tapahtuu kemiallinen reaktio, joka estää läskin muodostumisen. Pippa saapuu ihmettelemään Riitan uskomuksia ja herkuilla täytettyjä kaappeja tarkoituksenaan johdattaa Riitta kohti terveellisempää elämää. Terveystesteissä selviää myös, että Riitan kehossa olevan lihaksen määrä on hälyttävän pieni ja rasvaprosentti suuri. Ruokailutottumusten lisäksi unirytmi on levällään. Uudet elintavat kuulostavat Riitasta hyviltä, mutta hän haluaa neuvotella itselleen päivittäisen lipsumisvartin, jonka aikana hän saa herkutella. Uusinta.

Esittelyssä: SingletownS

tänään 10.55 - 11.00 AVA

Esittelyssä: Singletown

Los Angelesin luksuslukaalitS

tänään 11.00 - 11.55 AVA

Los Angelesin luksuslukaalitHääpäivä. Kausi 9, 6/12. Davidin ja Jamesin yhteistyö on koetuksella Culver Cityssä. Talolle löytyy täydellinen ostajaehdokas, mutta tulisieluinen grynderikolmikko ei hevin järkähdä kovasta hintavaatimuksestaan. Kaksikon on löydettävä taas yhteinen sävel, tai kaupasta ei tule mitään. Flagg kauppaa Beverly Hillsin The Flatsin alueelta purkukohdetta, jonka tontti saa gryndereiden suut vettymään. Tähtäimessä on jälleen kerran ennätyskauppa. Altman ja Heather käyvät vielä häävalmistelujen lomassa tiukkoja myyntineuvotteluja yhteisestä kohteestaan. Lopulta koittaa suuri päivä, ja kaupat ja luksustalot unohtuvat hetkeksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan neljää kiinteistövälittäjää, jotka kauppaavat hulppeita luksusasuntoja ökyrikkaille Los Angelesissa.

Esittelyssä: AVAn syksy 2020S

tänään 11.55 - 12.00 AVA

Esittelyssä: AVAn syksy 2020

Grand Designs - unelma-asunnotSu

tänään 12.00 - 13.00 AVA

Grand Designs - unelma-asunnotMaan alta valoon. Kausi 17, 4/7. Insinööripariskunta on innostunut rakentamaan talon vanhan vesisäiliön raameihin, vaikka purkutyönkin tulos on epävarma. Valmistuuko jättimäinen urakka, kun budjetti on pieni ja matkaan tulee mutkia? Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Uusinta.

Kenen kotona RuotsiS

tänään 13.00 - 14.15 AVA

Täysin eri tyylejä. Kausi 2, 3/6. Tällä kertaa nähdään viisi kotia, jotka poikkeavat toisistaan täysin. Mukana on muun muassa aurinkopaneeleilla varustettu moderni koti ja huolella suunniteltu kolmio Tukholman Södermalmilla, ja lisäksi pääsemme aikamatkalle ruskeiden sävyjen 70-luvulle. Ruotsalaisessa realitysarjassa viisi toisilleen ennestään tuntematonta ihmistä tutustuu toistensa koteihin ja yrittää päätellä, mikä kodeista on kenenkin.

Kenen kotona RuotsiS

tänään 14.15 - 15.30 AVA

Ainutkertaista. Kausi 2, 4/6. Tällä kertaa nähdään uniikkeja koteja. Mukana on esimerkiksi mylly, joka on muunnettu kotoisaksi kodiksi, josta on upeat näkymät. Käymme myös monikerroksisessa modernissa asunnossa. Mukana on myös vanha talo, joka on täynnä muistoja eri puolilta maailmaa. Ruotsalaisessa realitysarjassa viisi toisilleen ennestään tuntematonta ihmistä tutustuu toistensa koteihin ja yrittää päätellä, mikä kodeista on kenenkin.

Nigellan keittiössäS

tänään 15.30 - 16.00 AVA

Nigellan keittiössäHäivähdys Italiaa. Kausi 1, 6/7. Nigella tarjoilee tyttökavereilleen makuja italialaisin vivahtein. Pääruoaksi on broileria marsalakastikkeessa ja jälkiruoaksi suussasulavaa Amaretto-suklaakakkua ja kermavaahtoa Amaretti-keksinmurujen kera. Brittiläinen ruokaohjelma.

The Real Housewives of Orange CountyS

tänään 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

The Real Housewives of Orange CountyKausi 12, 8/21. Vicki tulee mustasukkaiseksi kuullessaan, että Kelly aikoo juhlia pyhän Patrickin päivää Shannonin ja Meghanin kanssa. Lydia osallistuu rankkaan esteratajuoksukisaan. Yhdysvaltalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen edesottamuksia ylellisellä Orange Countyn asuinalueella.

KardashianitS

tänään 17.00 - 17.55 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

KardashianitKauneuskuningatar. Kausi 14, 7/19. Kim lanseeraa KKW Beauty -meikkimallistonsa ja saa heti ikävää palautetta. Tristan järjestää Khloelle yllätyssynttärit. Scott ja yllättävän positiiviseksi äitynyt Kourtney käyvät juhlien tiimoilta erikoisen keskustelun, joka menee yli Khloen ymmärryksen. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Esittelyssä: SingletownS

tänään 17.55 - 18.00 AVA

Esittelyssä: Singletown

New Yorkin luksuslukaalitS

tänään 18.00 - 19.00 AVA

New Yorkin luksuslukaalitTanssii tähtivälittäjien kanssa. Kausi 8, 8/14. Fredrik panee tanssiksi diskonäytössään. Kekkerit käyvät kiintoisiksi, kun Ryan saapuu paikalle jytäämään kilpaa Fredrikin kanssa. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

Grand Designs - unelma-asunnotSu

tänään 19.00 - 20.00 AVA

Grand Designs - unelma-asunnotMaan alta valoon. Kausi 17, 4/7. Insinööripariskunta on innostunut rakentamaan talon vanhan vesisäiliön raameihin, vaikka purkutyönkin tulos on epävarma. Valmistuuko jättimäinen urakka, kun budjetti on pieni ja matkaan tulee mutkia? Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Uusinta.

Maailman karmeimmat lennot12

tänään 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»

Matkailun ikävistä sattumuksista kertovan sarjan tässä jaksossa tutustutaan lentomatkailun hyviin, pahoihin ja rumiin puoliin. Ohjelmassa nähdään matkustajien kuvaamia katkelmia ongelmatilanteista ja kuullaan miehistön paljastuskertomuksia kulissien takaa. Lentojen hohdokkuus, nopeus ja helppous kärsivät, kun alkoholilla ja kiireellä on osuutta asiaan. Brittidokumenttisarja.

Camilla Läckberg : Meri antaa, meri ottaa12

tänään 21.00 - 22.55 AVA
IMDb 5.9»Traileri»

Camilla Läckberg : Meri antaa, meri ottaaCamilla Läckberg : Meri antaa, meri ottaa. Kun fjällbackalainen valokuvaaja Stigge löytyy studiostaan murhattuna, Erica Falck ryhtyy tutkimaan tapausta, ja pian hän alkaa saada selville Stiggestä yllättävää ja raskauttavaa tietoa. Ohjaus: Marcus Olsson, Ruotsi 2013 (89'). Pääosissa: Claudia Galli, Harriet Andersson, Richard Ulfsäter, Linus Wahlgren.

Esittelyssä: AVAn syksy 2020S

tänään 22.55 - 23.00 AVA

Esittelyssä: AVAn syksy 2020

Tanssii Tähtien KanssaS

tänään 23.00 - 00.55 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Tanssii Tähtien KanssaLattaritanssien lumoa. Kausi 13, 4/14. Ilta täyttyy letkeistä lanteista ja kirkkaista väreistä, kun tähtiparit hyppäävät lattariviikon pyöritykseen. Tällä kaudella parketilla nähdään uutena kisalajina salsa.

Roba12u

huomenna 00.55 - 01.55 AVA
Lue artikkeli»

RobaVanha koira. Kausi 4, 9/10. Taru tuuraa Lundia ja ottaa tilanteen haltuun, kun puolustusvoimilta varastetaan rynnäkkökivääri. Arton ikäkriisi pahenee vuoron myötä. Häntä koskettaa varsinkin kodittoman naisen tapaus. Pekka ihmettelee tyttärensä kasvavaa ahdistuneisuutta. Tarulle selviää Pekan tekemä rikos. Uusinta.

Kenen kotona RuotsiSu

huomenna 01.55 - 03.05 AVA

Täysin eri tyylejä. Kausi 2, 3/6. Tällä kertaa nähdään viisi kotia, jotka poikkeavat toisistaan täysin. Mukana on muun muassa aurinkopaneeleilla varustettu moderni koti ja huolella suunniteltu kolmio Tukholman Södermalmilla, ja lisäksi pääsemme aikamatkalle ruskeiden sävyjen 70-luvulle. Ruotsalaisessa realitysarjassa viisi toisilleen ennestään tuntematonta ihmistä tutustuu toistensa koteihin ja yrittää päätellä, mikä kodeista on kenenkin. Uusinta.

Kenen kotona RuotsiSu

huomenna 03.05 - 04.15 AVA

Ainutkertaista. Kausi 2, 4/6. Tällä kertaa nähdään uniikkeja koteja. Mukana on esimerkiksi mylly, joka on muunnettu kotoisaksi kodiksi, josta on upeat näkymät. Käymme myös monikerroksisessa modernissa asunnossa. Mukana on myös vanha talo, joka on täynnä muistoja eri puolilta maailmaa. Ruotsalaisessa realitysarjassa viisi toisilleen ennestään tuntematonta ihmistä tutustuu toistensa koteihin ja yrittää päätellä, mikä kodeista on kenenkin. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Yökylässä Maria Veitola, Keihäsmatkat, Tanssii Tähtien Kanssa, Casualty, Kyläsairaala, La Señora, Uusi päivä, Arne Dahl, 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen, Jarkko Tamminen Show - Livenä lavalla

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity