SanakirjaVaihtoautotTietovisatReseptitBlogitHoroskooppiViihde

Haulla ministerit kommentoivat eu:n ilmastopakettia löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia

ke 14.07. klo 17.12 - 18.45 1h 33minYle Areena

 Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettiaYmpäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.

Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia

ke 14.07. klo 16.12 - 17.30 1h 18minYle Areena

 Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettiaYmpäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.
> >
Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.
https://www.telsu.fi/l/ministerit-kommentoivat-eun-ilmastopakettia_9830758.jpg

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Hurja painonpudotus Suomi, Salatut elämät, Milanon naisten paratiisi, The Voice of Finland: All Stars, Cedar Cove - Olivian valinta, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, McLeodin tyttäret, Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan, 90 päivää morsiamena

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity