ReseptitViihdeBlogitVaihtoautotTietovisatSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla ministerit kommentoivat eu:n ilmastopakettia löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia

ke 14.07.2021 17.12 - 18.45 1h 33 minYle Areena

 Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.

Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia

ke 14.07.2021 16.12 - 17.30 1h 18 minYle Areena

 Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Frendit, 90 päivää morsiamena: Maailmalla, Simpsonit, Suomen huutokauppakeisari, Ihana Elisa, Murdochin murhamysteerit, Isä Matteon tutkimuksia, Midsomerin murhat, Amazing Race

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity