HoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla ministerit kommentoivat eu:n ilmastopakettia löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia

ke 14.07.2021 17.12 - 18.45 1h 33 minYle Areena

 Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) ja elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.

Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia

ke 14.07.2021 16.12 - 17.30 1h 18 minYle Areena

 Ministerit kommentoivat EU:n ilmastopakettia
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) ja eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sd.) avaavat tuoreeltaan EU:n ilmastopakettia. Komissio kertoo aiemmin päivällä, millä tavoin EU-maiden päästöjä vähennetään vähintään 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tarkoitus on mm. uudistaa päästökauppaa, maiden välistä taakanjakoa ja tarkastella hiilinielujen roolia. Luvassa on määräyksiä myös autojen päästörajoihin ja uusiutuvaan energiaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rillit huurussa, Jäljet päättyvät Berliiniin, MasterChef Australia, Milanon naisten paratiisi, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Emmerdale, Unelma-asunto auringon alta, Miehen puolikkaat, Haluatko miljonääriksi?, Murhia ja kantrimusiikkia

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity