BlogitHoroskooppiTietovisatViihdeReseptitVaihtoautotSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla meret ilman vett���� löytyy 13 tulevaa tv-ohjelmaa.

Meret ilman vettä

huomenna 08.55 - 09.50 55 minNational Geographic Channel

Viime jääkauden lopulla ensimmäiset ihmiset muuttivat Amerikan mantereille. Uskotaan, että he matkasivat maitse. Osa arkeologeista tutkii silti rannikkoa. Mitä 13 000 vuotta vanha, meksikolaisesta viidakosta löytynyt luuranko kertoo näistä ihmisistä ja heidän maailmastaan? Poistamalla vedet luolasta paljastamme uudet tutkimukset, jotka kirjoittavat Uuden maailman ensimmäisten ihmisten tarinan uudestaan.

Meret ilman vettä

pe 30.09. klo 09.00 - 09.25 25 minNational Geographic Channel

Venetsia tunnettiin Adrianmeren kuningattarena, ja se valloitti itäiset Välimeren osat, mutta miten laivasto auttoi kaupunkia kasvamaan merimahdiksi? 1300-luvun sotalaiva paljastaa Venetsian laivaston salaisuuksia. Kauppalaivojen hylyt kertovat, miten Venetsiasta tuli talousmahti. Joukkohaudat venetsialaisella saarella paljastavat, että se kohtasi vihollisen, jota se ei onnistunut voittamaan.

Meret ilman vettä

la 01.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Viimeisimmät kaikuluotaustekniikat paljastavat hylyt tarkemmin kuin koskaan. Kun vesi ja maa poistetaan, pääsemme näkemään Manhattanin siluetin alla olevan salaisuuden, hämmästyttävän insinööritaidonnäytteen, ennätyksiä rikkovan ikonin ja toisen maailmansodan häivesodankäynnin uhrin. Piilossa olevat jätit voivat paljastaa, miten New Yorkista tuli vinhalla vauhdilla kuhiseva metropoli.

Meret ilman vettä

ma 03.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Mississippi-joki on muokannut Amerikan historiaa aina uudisraivaajien ajasta nykypäivään. Paljastamme, miten joen väärinkäyttö selittää, miksi Katrina-pyörremyrsky aiheutti niin pahat tulvat, mitä hylky syvällä Meksikonlahdessa kertoo Amerikan ekonomisen kasvun uhreista ja mitä maissipellolle hautautunut alus kertoo siitä, miten länsi valloitettiin.

Meret ilman vettä

ti 04.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Pyörremyrskyt ovat kurittaneet Pohjois-Amerikan rannikkoa aina varhaisimmista asutusyrityksistä nykyaikaan. 1500-luvun espanjalaisen kaljuunan jäänteet, kasa vallankumouksen aikaisia kanuunoita ja sadat veden alla olevat New Yorkin metron vaunut – tiedemiehet tutkivat, miten hurrikaanit ovat muokanneet Amerikan menneisyyttä ja miten ne voivat vaikuttaa sen tulevaisuuteen.

Meret ilman vettä

ke 05.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Pidämme Isoa valliriuttaa tunnettuna trooppisena paratiisina, mutta sillä on synkkäkin puolensa. Arkeologit yrittävät selvittää Australian ”Titanicin” outoa uppoamista. Kun ROV-laite sukeltaa riutan pohjalle, riutan raju syntymä ja se, miten se on kehittynyt, paljastuu. 1700-luvun brittiläisen sotalaivan tuho yhdistää riutan kuuluisaan Bountyn kapinaan.

Meret ilman vettä

to 06.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Laivat ovat seilanneet Mustaamerta tuhansia vuosia. Se on salaisuuksien, legendojen ja suurten valtakuntien meri. Sen syvimmissä osissa ei ole elämää, ja vesi säilöö hylyt, jotka paljastavat alueen rikkaan historiaan. Vesien poistaminen valaisee syvyyksien aavelaivan salaisuuksia ja sitä, miten laivasto tuhoutui 30 minuutissa, sekä paljastaa yhden Hitlerin kadonneen U-veneen viimeisen lepopaikan.

Meret ilman vettä – parhaat palat

pe 07.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Supervallat jatkavat ikuista kilpavarustelua. Salaiset aseet ja tappavat koneet ovat muuttaneet sodankäyntiä lopullisesti. Kun meret tyhjennetään vedestä, paljastamme karmivan aseen, joka tuhosi yhden Yhdysvaltain sisällissodan voimakkaimmista sotalaivoista. Uuden teknologian avulla valaisemme torpedojen historiaa ja kerromme, miten ne muuttivat sodankäyntiä.

Meret ilman vettä

la 08.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Maailman ensimmäinen häivease, U-vene, ottaa mittaa kuninkaallisesta laivastosta. U-veneet upottavat melkein 12 miljoonan tonnin edestä vastustajan laivoja ja melkein voittivat sodan. Vastaisku muuttaa merisodankäynnin sääntöjä. Meret ilman vettä paljastaa koko tarinan.

Meret ilman vettä – parhaat palat

ma 10.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Sodan tuhot, tulevaisuuden näkymät ja kilpajuoksu kullan perässä ovat luoneet nykyiset Yhdysvallat. Uskomattomat vuosikymmenet muokkasivat Amerikkaa. Sen vaatimattoman alun tarina on piilossa satamien, rannikkojen ja jopa katujen alla. Amerikassa valta ja onni saavutettiin ja menetettiin aaltojen päällä. Kaiken sen keskellä nykyiset Yhdysvallat muodostuivat.

Meret ilman vettä – parhaat palat

ti 11.10. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Meri on vaarallinen paikka, mutta sen vaarat eivät tunnu painavan vaakakupissa tarpeeksi, jotta ihmiset pysyisivät maissa. Matkustajalaivoja, sotakoneita ja risteilijöitä on uponnut pohjaan kaikkialla maailman merissä. Mikä johti näihin kamaliin merionnettomuuksiin? Kun poistamme vedet hylkyjen ympäriltä, näemme viimein katastrofien syyt ja päästämme alukset hetkeksi vetisestä haudastaan.

Meret ilman vettä

la 15.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tällä kertaa tyhjennetään San Franciscon kadut, Sacramento-joki ja Pohjois-Kanadan Klondiken jäiset erämaat kultaryntäyksen aluksien tutkimiseksi. Näin ohjelma kertoo tositarinan 1800-luvun kultakuumeen takana. Ihmiset ottavat hurjia riskejä. Lukemattomia miehiä, naisia ja lapsia kuolee. Omaisuuksia luodaan ja menetetään. Kaiken sen keskellä syntyy nykyinen USA.

Meret ilman vettä

la 22.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Amerikan sisällissodan maankamaralla käydyt taistelut tunnetaan hyvin, mutta meritaistelut vaikuttivat merkittävästi sodan lopputulokseen. Meriarkeologit ja historioitsijat ryhtyvät selvittämään sisällissodan syvällä veden alla olevia salaisuuksia. Jotta meri voidaan tyhjentää ja sodan aikaisia hylkyjä voidaan tutkia, yhdistetään tieteelliset tiedot tietokonegrafiikkaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Casualty, Frendit, NCIS Rikostutkijat, Ihmeiden äärellä, McLeodin tyttäret, Elämäni Biisi, Milanon naisten paratiisi, Etsiväpari Shakespeare & Hathaway, Save The Date Suomi, MasterChef Australia

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity