Osa 5/5: Elduvik. Elduvikissa Färsaarilla syksy on ohi ja talvi ovella. Kokki Gutti Winther suuntaa vielä jänisjahtiin kokeillakseen yhtä herkullista ruokalajia. Mutta onko Gutista metsästäjäksi? T: KVF, 2015
Osa 5/5: Elduvik. Elduvikissa Färsaarilla syksy on ohi ja talvi ovella. Kokki Gutti Winther suuntaa vielä jänisjahtiin kokeillakseen yhtä herkullista ruokalajia. Mutta onko Gutista metsästäjäksi? T: KVF, 2015
Osa 4/5: Nólsoy. Kokki Gutti Winther jatkaa ruokamatkaansa Färsaarilla. Nólsoyn saarella hän pyydystää liitäjä lintuja, joista hän valmistaa ulkona raunioilla paikallista erikoisuutta, täytettyä liitäjää. T: KVF, 2015
Osa 3/5: Sandoy. Färsaarelaisen ruokasarjan kolmannessa osassa kokki Gutti Winther vierailee Sandoyn saarella, jossa hän opettelee perhokalastusta. Hän käy myös upeassa keittiöpuutarhassa Skálavíkissa. T: KVF, 2015
Osa 2/5: Borðoy. Färsaarelaisessa ruokasarjassa kokki Gutti Winther on tällä kertaa Borðoyn saarella, jossa hän pyydystää merirapuja ja leipoo raparperioluella maustettua hapattamatonta leipää. T: KVF; 2015
Osa 5/5: Elduvik. Elduvikissa Färsaarilla syksy on ohi ja talvi ovella. Kokki Gutti Winther suuntaa vielä jänisjahtiin kokeillakseen yhtä herkullista ruokalajia. Mutta onko Gutista metsästäjäksi? T: KVF, 2015
Osa 1/5: Saksun. Färsaarelaisen ruokasarjan ensimmäisessä osassa kokki Gutti Winther kerää matalasta rannikkoaltaasta herkullisia simpukoita ja sekoittaa yrttisen ruokaryypyn. T: KVF, 2015
Osa 4/5: Nólsoy. Kokki Gutti Winther jatkaa ruokamatkaansa Färsaarilla. Nólsoyn saarella hän pyydystää liitäjä lintuja, joista hän valmistaa ulkona raunioilla paikallista erikoisuutta, täytettyä liitäjää. T: KVF, 2015
Osa 3/5: Sandoy. Färsaarelaisen ruokasarjan kolmannessa osassa kokki Gutti Winther vierailee Sandoyn saarella, jossa hän opettelee perhokalastusta. Hän käy myös upeassa keittiöpuutarhassa Skálavíkissa. T: KVF, 2015
Osa 2/5: Borðoy. Färsaarelaisessa ruokasarjassa kokki Gutti Winther on tällä kertaa Borðoyn saarella, jossa hän pyydystää merirapuja ja leipoo raparperioluella maustettua hapattamatonta leipää. T: KVF; 2015
Osa 1/5: Saksun. Färsaarelaisen ruokasarjan ensimmäisessä osassa kokki Gutti Winther kerää matalasta rannikkoaltaasta herkullisia simpukoita ja sekoittaa yrttisen ruokaryypyn. T: KVF, 2015