VaihtoautotSanakirjaReseptitTietovisatBlogitHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Haulla lemmen viemää löytyy 48 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Lemmen viemääSU

huomenna 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Yhteinen patikkaretki. Valentinaa hävettää, että hän paljasti Michaelille tunteensa. Shirin haluaa keinotekoisen sarveiskalvon ja näkönsä takaisin, vaikka lääkärit varoittavatkin sen riskeistä. Eleni ja Leander lähtevät yhdessä patikkaretkelle. Alfons tulee mustasukkaiseksi kuullessaan Hildegardin espanjalaisesta tanssiparista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemääS

huomenna 16.00 - 17.00 60 minAVA

Cha-cha-cha. Vanessa ja Carolin innostuvat Hildegardin ja Alfonsin uudesta harrastuksesta. Shirin pääsee vihdoin silmäleikkaukseen. Leikkaus sujuu hyvin, mutta siteiden poisto jännittää. Elenin ja Leanderin kahdenkeskisille hetkille tulee jatkuvasti esteitä. Korvaukseksi Leander järjestää romanttisen yllätyksen. Alexandra pohtii, voiko hän valehdella oikeudessa vai pitäisikö kieltäytyä todistamasta Markusta vastaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääSU

pe 09.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Cha-cha-cha. Vanessa ja Carolin innostuvat Hildegardin ja Alfonsin uudesta harrastuksesta. Shirin pääsee vihdoin silmäleikkaukseen. Leikkaus sujuu hyvin, mutta siteiden poisto jännittää. Elenin ja Leanderin kahdenkeskisille hetkille tulee jatkuvasti esteitä. Korvaukseksi Leander järjestää romanttisen yllätyksen. Alexandra pohtii, voiko hän valehdella oikeudessa vai pitäisikö kieltäytyä todistamasta Markusta vastaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää7

ma 12.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Diagnoosi. Andre kehottaa hajamielistä Heleneä menemään lääkäriin, ja lopulta Helene huolestuu itsekin unohtelustaan siinä määrin, että päättää konsultoida Michaelia. Eleni joutuu huomaamaan, että lääkärin kanssa seurustelussa on omat haasteensa. Alexandra suunnittelee ryhtyvänsä Markuksen puolustusasianajajaksi. Shirin on ikionnellinen saatuaan näkökykynsä takaisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemää7U

ti 13.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Diagnoosi. Andre kehottaa hajamielistä Heleneä menemään lääkäriin, ja lopulta Helene huolestuu itsekin unohtelustaan siinä määrin, että päättää konsultoida Michaelia. Eleni joutuu huomaamaan, että lääkärin kanssa seurustelussa on omat haasteensa. Alexandra suunnittelee ryhtyvänsä Markuksen puolustusasianajajaksi. Shirin on ikionnellinen saatuaan näkökykynsä takaisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemääS

ti 13.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Kolmas pyörä. Carolin on kolmantena pyöränä vauvanodotuksessa. Ajatus vauvasta tuntuu vielä abstraktilta. Michael yllättää Helenen hyvillä uutisilla. Alexandra haluaa Markuksen puolustusasianajajaksi, mutta Markus epäilee hänen motiivejaan. Asiasta aiheutuu riitaa myös Christophin kanssa, eikä Christoph suostu enää tanssimaan Alexandran pillin mukaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääSU

ke 14.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Kolmas pyörä. Carolin on kolmantena pyöränä vauvanodotuksessa. Ajatus vauvasta tuntuu vielä abstraktilta. Michael yllättää Helenen hyvillä uutisilla. Alexandra haluaa Markuksen puolustusasianajajaksi, mutta Markus epäilee hänen motiivejaan. Asiasta aiheutuu riitaa myös Christophin kanssa, eikä Christoph suostu enää tanssimaan Alexandran pillin mukaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemääS

ke 14.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Keulakuva. Helenen unohtelu jatkuu, ja hän pelkää loukkaavansa sillä Andreta. Valentina purkaa turhautumistaan veneellä ja saa apua uudelta suunnalta. Eleni suunnittelee romanttista yllätystä Leanderille, mutta kaikki uhkaa mennä täysin mönkään. Alexandra esittää Markukselle tiukan ehdon, tai puolustusapua ei tule. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääSU

to 15.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Keulakuva. Helenen unohtelu jatkuu, ja hän pelkää loukkaavansa sillä Andreta. Valentina purkaa turhautumistaan veneellä ja saa apua uudelta suunnalta. Eleni suunnittelee romanttista yllätystä Leanderille, mutta kaikki uhkaa mennä täysin mönkään. Alexandra esittää Markukselle tiukan ehdon, tai puolustusapua ei tule. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää7

to 15.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Tehtävä Ulrike. Ulrike Dremel saapuu Fürstenhofiin, ja Erikin tehtävä alkaa. Yvonnen on vaikea katsella tapahtumia sivusta. Robertilla on edessä ensimmäinen luontokeittiötapahtuma, mutta kaikki uhkaa kaatua tarjoilijan puutteeseen. Eleni tahtoo osallistua sairaalan myyjäisiin ja löytää uudelleen vanhan keramiikkaharrastuksensa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemää7U

pe 16.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Tehtävä Ulrike. Ulrike Dremel saapuu Fürstenhofiin, ja Erikin tehtävä alkaa. Yvonnen on vaikea katsella tapahtumia sivusta. Robertilla on edessä ensimmäinen luontokeittiötapahtuma, mutta kaikki uhkaa kaatua tarjoilijan puutteeseen. Eleni tahtoo osallistua sairaalan myyjäisiin ja löytää uudelleen vanhan keramiikkaharrastuksensa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemääS

ma 19.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Pelailua perheen kesken. Alexandra lähentyy lastensa kanssa kuulapelin tuoksinassa, ja Christophkin pääsee mukaan. Helene ei ole halunnut kertoa muistihäiriöistään pojilleen, mutta he alkavat ihmetellä äitinsä huonomuistisuutta. Valentina yrittää saada Michaelin mustasukkaiseksi Noahin avulla. Sairaalassa Valentina joutuu tositoimiin liikenneonnettomuuden uhreja hoidettaessa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääSU

ti 20.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Pelailua perheen kesken. Alexandra lähentyy lastensa kanssa kuulapelin tuoksinassa, ja Christophkin pääsee mukaan. Helene ei ole halunnut kertoa muistihäiriöistään pojilleen, mutta he alkavat ihmetellä äitinsä huonomuistisuutta. Valentina yrittää saada Michaelin mustasukkaiseksi Noahin avulla. Sairaalassa Valentina joutuu tositoimiin liikenneonnettomuuden uhreja hoidettaessa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ti 20.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Miksi valehtelit taas?. Eleni löytää Alexandran tavaroiden joukosta kaksi vanhaa laivalippua Formenteralle ja haluaa tietää, kenen kanssa Alexandra siellä kävi. Alexandran vastaus on kuitenkin ristiriidassa sen kanssa, mitä Eleni myöhemmin kuulee Markukselta, ja hän turhautuu jälleen kerran äitiinsä. Robert on pöyristynyt näkemästään tilanteesta ja antaa Michaelin kuulla kunniansa. Shirin kamppailee itsesyytösten kanssa kuultuaan Helenen diagnoosista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääU

ke 21.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Miksi valehtelit taas?. Eleni löytää Alexandran tavaroiden joukosta kaksi vanhaa laivalippua Formenteralle ja haluaa tietää, kenen kanssa Alexandra siellä kävi. Alexandran vastaus on kuitenkin ristiriidassa sen kanssa, mitä Eleni myöhemmin kuulee Markukselta, ja hän turhautuu jälleen kerran äitiinsä. Robert on pöyristynyt näkemästään tilanteesta ja antaa Michaelin kuulla kunniansa. Shirin kamppailee itsesyytösten kanssa kuultuaan Helenen diagnoosista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ke 21.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Suhdesyytöksiä. Eleni on järkyttynyt kuullessaan totuuden isästään eikä halua menettää perhettään. Sairaalan johto kutsuu Michaelin puhutteluun. Erik joutuu toteamaan, että rouva Dremel ei olekaan helppo vieteltävä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääU

to 22.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Suhdesyytöksiä. Eleni on järkyttynyt kuullessaan totuuden isästään eikä halua menettää perhettään. Sairaalan johto kutsuu Michaelin puhutteluun. Erik joutuu toteamaan, että rouva Dremel ei olekaan helppo vieteltävä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

to 22.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Käytävillä kuiskitaan. Sairaalan käytävillä kuiskitaan ja Valentina kauhistuu, kun saa kuulla, että Michael on lomautettu. Krüger ehdottaa Erikille, että tämä maksaisi velkansa työllä. Yvonne ei pidä ajatuksesta. Max näkee Carolinin ja raskaana olevan Vanessan ratsastamassa ja suuttuu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääU

pe 23.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Käytävillä kuiskitaan. Sairaalan käytävillä kuiskitaan ja Valentina kauhistuu, kun saa kuulla, että Michael on lomautettu. Krüger ehdottaa Erikille, että tämä maksaisi velkansa työllä. Yvonne ei pidä ajatuksesta. Max näkee Carolinin ja raskaana olevan Vanessan ratsastamassa ja suuttuu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ma 26.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lipsahdus. Christoph ihmettelee, miksi Elenistä on tullut hänen seurassaan yhtäkkiä kovin varautunut. Kun tuohtunut Eleni lipsauttaa jotain, Christoph ymmärtää viimein yskän. Valentina ja Michael saavat kärsiä Robertin harkitsemattomasta teosta. Max elättelee jälleen kerran toiveita hänen ja Vanessan suhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääU

ti 27.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lipsahdus. Christoph ihmettelee, miksi Elenistä on tullut hänen seurassaan yhtäkkiä kovin varautunut. Kun tuohtunut Eleni lipsauttaa jotain, Christoph ymmärtää viimein yskän. Valentina ja Michael saavat kärsiä Robertin harkitsemattomasta teosta. Max elättelee jälleen kerran toiveita hänen ja Vanessan suhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ti 27.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ke 28.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ke 28.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Jännitystä ilmassa. Max ja Carolin valmistelevat juhlaa, jossa paljastetaan vauvan sukupuoli. Shirin keksii, miten tilaisuudesta saa entistä jännittävämmän. Werner on harmissaan, koska Leanderilla tuntuu olevan enemmän yhteistä Alfonsin kanssa, eikä Andren saama työtarjouskaan kohenna hänen mielialaansa. Christoph ei ilahdu nähdessään Markuksen Fürstenhofin aulassa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Lue juttu

Lemmen viemääU

to 29.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Jännitystä ilmassa. Max ja Carolin valmistelevat juhlaa, jossa paljastetaan vauvan sukupuoli. Shirin keksii, miten tilaisuudesta saa entistä jännittävämmän. Werner on harmissaan, koska Leanderilla tuntuu olevan enemmän yhteistä Alfonsin kanssa, eikä Andren saama työtarjouskaan kohenna hänen mielialaansa. Christoph ei ilahdu nähdessään Markuksen Fürstenhofin aulassa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

to 29.06. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

pe 30.06. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ma 03.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ti 04.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ti 04.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ke 05.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ke 05.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

to 06.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

to 06.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

pe 07.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ma 10.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ti 11.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ti 11.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ke 12.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ke 12.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

to 13.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

to 13.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

pe 14.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ma 17.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ti 18.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ti 18.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu

Lemmen viemääU

ke 19.07. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Uusinta.
Lue juttu

Lemmen viemää

ke 19.07. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Lue juttu
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Arman ja Suomen rikosmysteerit, Pitääkö olla huolissaan?, 9-1-1, Hudson & Rex, Yleisurheilun GP Jyväskylä, Miehen puolikkaat, Frendit, MasterChef Australia, Emmerdale, Lemmen viemää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity