TietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitReseptitSanakirja

Haulla lemmen viemää löytyy 71 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Lemmen viemää12

tänään 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Saalfeldit pitävät yhtä. Christophilla alkavat keinot olla vähissä, kun pankista ei heru lainaa siepatun Timin lunnaisiin. Wernerillä on idea. Selina ihmettelee, miksei Christoph ole puhunut Timin sieppauksesta mitään. Franzi haistaa palaneen käryä. Alfons on huolissaan vähäisestä somenäkyvyydestään verrattuna kilpailijaansa, ja Max ehdottaa vlogin pitämistä. Rentojen videopätkien kuvaaminen vain ei käykään ihan helposti. Florian läksyttää Majaa puiden vahingoittamisesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemää12u

huomenna 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Saalfeldit pitävät yhtä. Christophilla alkavat keinot olla vähissä, kun pankista ei heru lainaa siepatun Timin lunnaisiin. Wernerillä on idea. Selina ihmettelee, miksei Christoph ole puhunut Timin sieppauksesta mitään. Franzi haistaa palaneen käryä. Alfons on huolissaan vähäisestä somenäkyvyydestään verrattuna kilpailijaansa, ja Max ehdottaa vlogin pitämistä. Rentojen videopätkien kuvaaminen vain ei käykään ihan helposti. Florian läksyttää Majaa puiden vahingoittamisesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää12

huomenna 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Piina jatkuu. Christophin ja Franzin piina jatkuu, kun he tajuavat, ettei Timiä aiotakaan vapauttaa. Heidän huolensa on valtava, ja Christoph päättää viimein kääntyä poliisin puoleen. Harjoitusleiriltä palannut Vanessa tapaa uuden kollegansa Maxin ja vie tältä turhat luulot pois. Michael taas ilahtuu huomatessaan, että hän saa Maxista uuden pyöräilykaverin. Max tekee lähempää tuttavuutta myös Rosalien kanssa ja päätyy sen seurauksena hämmentävään tilanteeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemää12u

to 20.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Piina jatkuu. Christophin ja Franzin piina jatkuu, kun he tajuavat, ettei Timiä aiotakaan vapauttaa. Heidän huolensa on valtava, ja Christoph päättää viimein kääntyä poliisin puoleen. Harjoitusleiriltä palannut Vanessa tapaa uuden kollegansa Maxin ja vie tältä turhat luulot pois. Michael taas ilahtuu huomatessaan, että hän saa Maxista uuden pyöräilykaverin. Max tekee lähempää tuttavuutta myös Rosalien kanssa ja päätyy sen seurauksena hämmentävään tilanteeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää7

to 20.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Löydän sinut, Tim. Michaelin läsnäolo häiritsee Rosalien ja Maxin aamiaistreffejä. Robert neuvoo Michaelia kätkemään mustasukkaisuutensa. Vanessa puolestaan kätkee polvivammansa, koska ei halua keskeyttää harjoittelua. Tim viruu vankilassaan ja saa Franzilta telepaattista apua. Franzi ei luovuta: hän aikoo löytää Timin. Erik potee tunnontuskia ja auttaa Timiä hieman. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemää7u

pe 21.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Löydän sinut, Tim. Michaelin läsnäolo häiritsee Rosalien ja Maxin aamiaistreffejä. Robert neuvoo Michaelia kätkemään mustasukkaisuutensa. Vanessa puolestaan kätkee polvivammansa, koska ei halua keskeyttää harjoittelua. Tim viruu vankilassaan ja saa Franzilta telepaattista apua. Franzi ei luovuta: hän aikoo löytää Timin. Erik potee tunnontuskia ja auttaa Timiä hieman. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää7

pe 21.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Totuus vapauden takana. Franzi löytää Timin, joka kiidätetään sairaalaan. Ariane on raivosta suunniltaan, kun hänen upea suunnitelmansa meni pieleen - ja pian hänelle valkenee, kenen ansiosta Tim oikein vapautui. Vanessan polvivamma ei jää muilta huomaamatta. Max yrittää päättäväisesti vietellä Rosalieta, joka tosin saa pian aivan muuta ajateltavaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemää7u

ma 24.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Totuus vapauden takana. Franzi löytää Timin, joka kiidätetään sairaalaan. Ariane on raivosta suunniltaan, kun hänen upea suunnitelmansa meni pieleen - ja pian hänelle valkenee, kenen ansiosta Tim oikein vapautui. Vanessan polvivamma ei jää muilta huomaamatta. Max yrittää päättäväisesti vietellä Rosalieta, joka tosin saa pian aivan muuta ajateltavaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää7

ma 24.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Paljastavat setelit. Franzi ja Tim ovat onnensa kukkuloilla tulevasta vauvasta. Rosalie alkaa selvittää, kuka kahvilan asiakkaista maksoi lunnasrahoista peräisin olevalla setelillä. Maja saa Fürstenhofista tilat pimiölle. Kuvia kehittäessään hän huomaa jotain karmaisevaa. Vanessa suree tuhoutunutta unelmaansa miekkailumestaruudesta. Alfons turvautuu valokuvia varten kopioihin portieerinneuloista. Oikeat neulat löytyvät lopulta yllättävästä paikasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemää7u

ti 25.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Paljastavat setelit. Franzi ja Tim ovat onnensa kukkuloilla tulevasta vauvasta. Rosalie alkaa selvittää, kuka kahvilan asiakkaista maksoi lunnasrahoista peräisin olevalla setelillä. Maja saa Fürstenhofista tilat pimiölle. Kuvia kehittäessään hän huomaa jotain karmaisevaa. Vanessa suree tuhoutunutta unelmaansa miekkailumestaruudesta. Alfons turvautuu valokuvia varten kopioihin portieerinneuloista. Oikeat neulat löytyvät lopulta yllättävästä paikasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää7

ti 25.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Napoleon-pupu. Maja löytää haavoittuneen kaniinin ja vaatii apua Florianilta. Kun metsästä kuuluu laukaus, Maja aavistelee pahinta. Erik joutuu kiperään paikkaan tajutessaan, ettei voikaan käyttää lunnasrahoja. Tim aikoo hoitaa hääjärjestelyt ja antaa Franzin keskittyä lepoon. Onneksi Tim saa apua Robertilta. Alfons päättää piristää polvivamman masentamaa Vanessaa yllättävällä tavalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemää7u

ke 26.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Napoleon-pupu. Maja löytää haavoittuneen kaniinin ja vaatii apua Florianilta. Kun metsästä kuuluu laukaus, Maja aavistelee pahinta. Erik joutuu kiperään paikkaan tajutessaan, ettei voikaan käyttää lunnasrahoja. Tim aikoo hoitaa hääjärjestelyt ja antaa Franzin keskittyä lepoon. Onneksi Tim saa apua Robertilta. Alfons päättää piristää polvivamman masentamaa Vanessaa yllättävällä tavalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ke 26.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Häävalmisteluja. Fürstenhofissa valmistellaan Franzin ja Timin häitä. Robert ja Cornelia ovat luvanneet auttaa Timiä romanttisen yllätyksen järjestämisessä, eikä kommelluksilta vältytä. Tim ei oikein tiedä, miten suhtautua Krummbieglin suvun erikoiseen hääperinteeseen, josta hän kuulee Franzin Margit-tädiltä. Maja taistelee tunteitaan vastaan, ja Florian on ymmällään Majan käytöksestä. Vanessa puolestaan hämmästyy kuullessaan Alfonsin suunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

to 27.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Häävalmisteluja. Fürstenhofissa valmistellaan Franzin ja Timin häitä. Robert ja Cornelia ovat luvanneet auttaa Timiä romanttisen yllätyksen järjestämisessä, eikä kommelluksilta vältytä. Tim ei oikein tiedä, miten suhtautua Krummbieglin suvun erikoiseen hääperinteeseen, josta hän kuulee Franzin Margit-tädiltä. Maja taistelee tunteitaan vastaan, ja Florian on ymmällään Majan käytöksestä. Vanessa puolestaan hämmästyy kuullessaan Alfonsin suunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

to 27.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Jotain sinistä. Tim aikoo löytää lähteen, jolle Franzin suvun miehet ovat perinteisesti vaeltaneet häiden alla. Hääperinne tuo onnea liittoon. Oppaaksi lähtee Tobias, mutta lähdettä ei olekaan aivan helppo löytää. Franzi ja Tim valmistautuvat suureen päivänsä. Morsiamelle pitäisi vielä löytyä jotain sinistä. Leijaonnettomuudessa kurkkunsa loukannut normaalisti hyvinkin puhelias Robert joutuu olemaan pari päivää hiljaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

pe 28.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Jotain sinistä. Tim aikoo löytää lähteen, jolle Franzin suvun miehet ovat perinteisesti vaeltaneet häiden alla. Hääperinne tuo onnea liittoon. Oppaaksi lähtee Tobias, mutta lähdettä ei olekaan aivan helppo löytää. Franzi ja Tim valmistautuvat suureen päivänsä. Morsiamelle pitäisi vielä löytyä jotain sinistä. Leijaonnettomuudessa kurkkunsa loukannut normaalisti hyvinkin puhelias Robert joutuu olemaan pari päivää hiljaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

pe 28.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Ei häitä ilman harmia. Franzin ja Timin hääpäivä koittaa, mutta juuri mikään ei tunnu sujuvan ongelmitta - mikä niin kovin tyypillistä Fürstenhofille onkin. Hääkakkukin on kaiken kiireen keskellä unohtunut Robertilta, mutta yllättävältä taholta tullaan onneksi hätiin. Vanessa ei ota portieerikilpailua tosissaan, joten Alfons ja Michael päättävät antaa vähän esimakua siitä, mitä luvassa saattaa olla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ma 31.05. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Ei häitä ilman harmia. Franzin ja Timin hääpäivä koittaa, mutta juuri mikään ei tunnu sujuvan ongelmitta - mikä niin kovin tyypillistä Fürstenhofille onkin. Hääkakkukin on kaiken kiireen keskellä unohtunut Robertilta, mutta yllättävältä taholta tullaan onneksi hätiin. Vanessa ei ota portieerikilpailua tosissaan, joten Alfons ja Michael päättävät antaa vähän esimakua siitä, mitä luvassa saattaa olla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ma 31.05. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Hääjuhla. Fürstenhofissa juhlitaan Franzin ja Timin häitä. Romanttinen juhlahumu saa valtaansa myös Majan, joka yrittää lähentyä Florianin kanssa. Margit-täti testaa Vanessan taitoja portieerina. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ti 01.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Hääjuhla. Fürstenhofissa juhlitaan Franzin ja Timin häitä. Romanttinen juhlahumu saa valtaansa myös Majan, joka yrittää lähentyä Florianin kanssa. Margit-täti testaa Vanessan taitoja portieerina. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ti 01.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Lontoo kutsuu. Vastanaineet Franzi ja Tim hyvästelevät Fürstenhofin ja Saksan. Florianilta pakit saanut Maja potee häiden jälkeisenä aamuna morkkista. Ariane käynnistää seuraavan iskun Christophia vastaan. Fürstenhofin lähistöllä on liikkunut susi, ja Werner ja Florian ovat eri mieltä tilanteen hoitamisesta. Maja löytää viinikellarista mielenkiintoisen paperin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ke 02.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Lontoo kutsuu. Vastanaineet Franzi ja Tim hyvästelevät Fürstenhofin ja Saksan. Florianilta pakit saanut Maja potee häiden jälkeisenä aamuna morkkista. Ariane käynnistää seuraavan iskun Christophia vastaan. Fürstenhofin lähistöllä on liikkunut susi, ja Werner ja Florian ovat eri mieltä tilanteen hoitamisesta. Maja löytää viinikellarista mielenkiintoisen paperin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ke 02.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Majan salaisuus. Werner tuhoaa Majan löytämän metsäpalstan lahjoitusta koskevan asiakirjan ja uskoo ongelman olevan poissa päiväjärjestyksestä. Robert alkaa kuitenkin selvittää asiaa ja kuulee järisyttävän uutisen, joka kantautuu myös Majan korviin. Rosalie palaa lomaltaan ja pettyy taas kerran Michaeliin. Florian ja Maja päättävät pelastaa metsässä liikkuvan suden. Säätiön rahoja on jälleen kavallettu, ja Christoph yrittää vakuuttaa Selinalle syyttömyyttään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

to 03.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Majan salaisuus. Werner tuhoaa Majan löytämän metsäpalstan lahjoitusta koskevan asiakirjan ja uskoo ongelman olevan poissa päiväjärjestyksestä. Robert alkaa kuitenkin selvittää asiaa ja kuulee järisyttävän uutisen, joka kantautuu myös Majan korviin. Rosalie palaa lomaltaan ja pettyy taas kerran Michaeliin. Florian ja Maja päättävät pelastaa metsässä liikkuvan suden. Säätiön rahoja on jälleen kavallettu, ja Christoph yrittää vakuuttaa Selinalle syyttömyyttään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

to 03.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Uudet sukulaiset. Florian ja Erik kuulevat olevansa Saalfeldeja, ja Erik vaistoaa tilaisuuden rikastua. Werner pelkää pahinta ja on Robertin kanssa eri linjoilla siitä, miten uudet sukulaiset otetaan vastaan. Selina ei edelleenkään tiedä, ketä uskoa kavallusjupakassa, joten Arianen täytyy keksiä uusia valheita Christophista. Rosalie haluaa muuttaa pois Michaelin asunnosta mahdollisimman pian, mutta se ei yllättäen sovikaan Michaelille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

pe 04.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Uudet sukulaiset. Florian ja Erik kuulevat olevansa Saalfeldeja, ja Erik vaistoaa tilaisuuden rikastua. Werner pelkää pahinta ja on Robertin kanssa eri linjoilla siitä, miten uudet sukulaiset otetaan vastaan. Selina ei edelleenkään tiedä, ketä uskoa kavallusjupakassa, joten Arianen täytyy keksiä uusia valheita Christophista. Rosalie haluaa muuttaa pois Michaelin asunnosta mahdollisimman pian, mutta se ei yllättäen sovikaan Michaelille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

pe 04.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Romanttinen uni. Selina on järkyttynyt ystävänsä valehtelusta ja vaatii Arianea perumaan pahoinpitelysyytteen Christophia kohtaan. Christoph on helpottunut, kun Selina viimeinkin uskoo häntä. Maja viettää vauhdikkaan pyöräilyiltapäivän Maxin kanssa. Väsynyt Maja nukahtaa puun alle ja näkee romanttisen unen Florianista. Erik lyö Wernerin kanssa vetoa metsäpalstasta. Werner valitsee lajiksi shakin, mutta ei tiedä Erikin olevan mestaritason pelaaja. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ma 07.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Romanttinen uni. Selina on järkyttynyt ystävänsä valehtelusta ja vaatii Arianea perumaan pahoinpitelysyytteen Christophia kohtaan. Christoph on helpottunut, kun Selina viimeinkin uskoo häntä. Maja viettää vauhdikkaan pyöräilyiltapäivän Maxin kanssa. Väsynyt Maja nukahtaa puun alle ja näkee romanttisen unen Florianista. Erik lyö Wernerin kanssa vetoa metsäpalstasta. Werner valitsee lajiksi shakin, mutta ei tiedä Erikin olevan mestaritason pelaaja. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ma 07.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Salainen lähde. Maja ja Florian törmäävät metsässä salametsästäjiin, jotka nappaavat mukaansa metson. Maja ehtii onneksi kuvata heidän autonsa. Erik löytää metsästä salaisena pysyneen lähteen, jonka uskoo olevan varsinainen perintönsä. Ensin hänen on kuitenkin saatava metsäpalsta omistukseensa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ti 08.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Salainen lähde. Maja ja Florian törmäävät metsässä salametsästäjiin, jotka nappaavat mukaansa metson. Maja ehtii onneksi kuvata heidän autonsa. Erik löytää metsästä salaisena pysyneen lähteen, jonka uskoo olevan varsinainen perintönsä. Ensin hänen on kuitenkin saatava metsäpalsta omistukseensa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ti 08.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Rosalien sulosoinnut. Rosalie aikoo oppia soittamaan jotakin soitinta, mutta harjoittelu ei hivele Michaelin korvia. Erik esittää Florianille ajatuksen yhteisen metsän jakamisesta kahdeksi erilliseksi metsäpalstaksi. Florian pelkää, että Erik aikoo panna metsän lihoiksi. Maja ehdottaa, että Florian ostaa veljensä ulos. Rakastunut Christoph on poikkeuksellisen hyvällä tuulella ja ehdottaa Selinalle jopa avoliittoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ke 09.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Rosalien sulosoinnut. Rosalie aikoo oppia soittamaan jotakin soitinta, mutta harjoittelu ei hivele Michaelin korvia. Erik esittää Florianille ajatuksen yhteisen metsän jakamisesta kahdeksi erilliseksi metsäpalstaksi. Florian pelkää, että Erik aikoo panna metsän lihoiksi. Maja ehdottaa, että Florian ostaa veljensä ulos. Rakastunut Christoph on poikkeuksellisen hyvällä tuulella ja ehdottaa Selinalle jopa avoliittoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ke 09.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Sinnikäs tarjoilija. Florian ihmettelee, miksei Erik halua myydä hänelle omaa osuuttaan metsäpalstasta, ja Maja rupeaa pitämään Florianin puolia ehkä hieman liiankin sinnikkäästi. Ariane yrittää jälleen saada Christophin osakkeet ja käyttää suunnitelmassaan Selinaa julmalla tavalla välikappaleena. Max ei piittaa Alfonsin varoituksista ja jatkaa hotellivieraaseen tutustumista. Cornelia saa Robertilta tukea vaikealla hetkellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

to 10.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Sinnikäs tarjoilija. Florian ihmettelee, miksei Erik halua myydä hänelle omaa osuuttaan metsäpalstasta, ja Maja rupeaa pitämään Florianin puolia ehkä hieman liiankin sinnikkäästi. Ariane yrittää jälleen saada Christophin osakkeet ja käyttää suunnitelmassaan Selinaa julmalla tavalla välikappaleena. Max ei piittaa Alfonsin varoituksista ja jatkaa hotellivieraaseen tutustumista. Cornelia saa Robertilta tukea vaikealla hetkellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

to 10.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Vastahakoinen valetyttöystävä. Amelie ei suostu esittämään Maxin tyttöystävää, mutta Alfons tekee omat johtopäätöksensä nähtyään heidät läheisissä tunnelmissa ja nuhtelee Maxia. Hildegard palaa kotiin. Florian ja Erik saavat perintömetsän virallisesti haltuunsa ja nauttivat juhlalounaan tapahtuman kunniaksi. Lia hakee Michaelilta apua tic-oireisiinsa, mutta hänellä on vaikeuksia avata sisimpäänsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

pe 11.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Vastahakoinen valetyttöystävä. Amelie ei suostu esittämään Maxin tyttöystävää, mutta Alfons tekee omat johtopäätöksensä nähtyään heidät läheisissä tunnelmissa ja nuhtelee Maxia. Hildegard palaa kotiin. Florian ja Erik saavat perintömetsän virallisesti haltuunsa ja nauttivat juhlalounaan tapahtuman kunniaksi. Lia hakee Michaelilta apua tic-oireisiinsa, mutta hänellä on vaikeuksia avata sisimpäänsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

pe 11.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Kimppakämpän ihastuneet naiset. Fürstenhofia uhkaa ikävä tilanne, kun barokki-illan pianistiduo joutuu perumaan tulonsa. Robert keksii pian, että Michael ja Lia voivat korvata soittajat, ja Michaelin tunteet alkavat herätä. Samaan aikaan Rosalie yrittää löytää tien Michaelin sydämeen, mutta yllätys kostautuu pahalla tavalla. Maja alkaa haaveilla Maxista ja päätyy tämän kanssa yhteiskuviin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ma 14.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Kimppakämpän ihastuneet naiset. Fürstenhofia uhkaa ikävä tilanne, kun barokki-illan pianistiduo joutuu perumaan tulonsa. Robert keksii pian, että Michael ja Lia voivat korvata soittajat, ja Michaelin tunteet alkavat herätä. Samaan aikaan Rosalie yrittää löytää tien Michaelin sydämeen, mutta yllätys kostautuu pahalla tavalla. Maja alkaa haaveilla Maxista ja päätyy tämän kanssa yhteiskuviin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ma 14.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lemmen viemääLue juttu»Jälleennäkeminen. Robert vaatii Werneriä palkkaamaan hotellille uuden kokin, mutta Werner haluaa edelleen odottaa Andréta. Robert alkaa huolestua isästään, kun tämä on näkevinään Andrén järvellä. Max on onnensa kukkuloilla orastavasta suhteestaan Jilin kanssa. Michael on vihainen Rosalielle, jonka mainostempaus on suututtanut Michaelin pomon, ja Rosalie haluaa korjata virheensä. Christoph ilmoittaa Erikille, ettei tarvitse enää tämän apua Arianen suhteen, mikä puolestaan herättää Arianen epäilykset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ti 15.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lue juttu»Jälleennäkeminen. Robert vaatii Werneriä palkkaamaan hotellille uuden kokin, mutta Werner haluaa edelleen odottaa Andréta. Robert alkaa huolestua isästään, kun tämä on näkevinään Andrén järvellä. Max on onnensa kukkuloilla orastavasta suhteestaan Jilin kanssa. Michael on vihainen Rosalielle, jonka mainostempaus on suututtanut Michaelin pomon, ja Rosalie haluaa korjata virheensä. Christoph ilmoittaa Erikille, ettei tarvitse enää tämän apua Arianen suhteen, mikä puolestaan herättää Arianen epäilykset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ti 15.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lue juttu»Baijerin paras portieeri. Andrella riittää sulattelemista kaikessa kuulemassaan: hänkö muka Fürstenhofin keittiömestari? Wernerin on vaikea käsittää sitä, ettei velipoika tosiaan muista mitään. Alfons jännittää, koska portieerikilpailun tarkastaja on tulossa hetkellä millä hyvänsä häntä arvioimaan. Lopulta talossa sattuu ja tapahtuu siinä määrin, ettei Alfons huomaa koko tarkastajaa. Christoph yllättää Selinan romanttisella mökki-illallisella. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

ke 16.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lue juttu»Baijerin paras portieeri. Andrella riittää sulattelemista kaikessa kuulemassaan: hänkö muka Fürstenhofin keittiömestari? Wernerin on vaikea käsittää sitä, ettei velipoika tosiaan muista mitään. Alfons jännittää, koska portieerikilpailun tarkastaja on tulossa hetkellä millä hyvänsä häntä arvioimaan. Lopulta talossa sattuu ja tapahtuu siinä määrin, ettei Alfons huomaa koko tarkastajaa. Christoph yllättää Selinan romanttisella mökki-illallisella. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

ke 16.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lue juttu»Lemmen viemää

Lemmen viemääu

to 17.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lue juttu»Uusinta.

Lemmen viemää

to 17.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lue juttu»Uusvanhat tunteet. Robert haaveilee Liasta. Liakin elättelee toiveita Robertin tunteiden heräämisestä, kunnes todistaa herkkää hetkeä Robertin ja Vanessan välillä. Christoph on huolissaan Selinasta, etenkin kuin tämä heikotuksestaan huolimatta lähtee ratsastamaan. Werner haluaisi Andren jäävän Bichlheimiin ja esittää tarjouksen Leentjelle. Rosalie suuttuu Michaelin syytöksistä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Lemmen viemääu

pe 18.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lue juttu»Uusvanhat tunteet. Robert haaveilee Liasta. Liakin elättelee toiveita Robertin tunteiden heräämisestä, kunnes todistaa herkkää hetkeä Robertin ja Vanessan välillä. Christoph on huolissaan Selinasta, etenkin kuin tämä heikotuksestaan huolimatta lähtee ratsastamaan. Werner haluaisi Andren jäävän Bichlheimiin ja esittää tarjouksen Leentjelle. Rosalie suuttuu Michaelin syytöksistä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

Lemmen viemää

pe 18.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lue juttu»Lemmen viemää

Lemmen viemääu

ma 21.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lue juttu»Uusinta.

Lemmen viemää

ma 21.06. klo 16.00 - 17.00 60minAVA

Lue juttu»Lemmen viemää

Lemmen viemääu

ti 22.06. klo 07.00 - 08.00 60minAVA

Lue juttu»Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Lemmen viemää
Saalfeldit pitävät yhtä. Christophilla alkavat keinot olla vähissä, kun pankista ei heru lainaa siepatun Timin lunnaisiin. Wernerillä on idea. Selina ihmettelee, miksei Christoph ole puhunut Timin sieppauksesta mitään. Franzi haistaa palaneen käryä. Alfons on huolissaan vähäisestä somenäkyvyydestään verrattuna kilpailijaansa, ja Max ehdottaa vlogin pitämistä. Rentojen videopätkien kuvaaminen vain ei käykään ihan helposti. Florian läksyttää Majaa puiden vahingoittamisesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
https://www.telsu.fi/l/lemmen-viemaa.jpg
Arvosana 3.6/5, annettu 86 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Milanon naisten paratiisi, Super-Jahti, Eurovision Song Contest 2021, Suomen huutokauppakeisari, Korpelan kujanjuoksu, McLeodin tyttäret, Salatut elämät, Emmerdale, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Simpsonit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity