HoroskooppiSanakirjaTietovisatReseptitBlogitViihdeVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla lea löytyy 4 tulevaa tv-ohjelmaa.

Lea12

to 25.08. klo 21.46 - 22.30 44 minYle TV2

Lea
Osa 1/6. Lea Ferreran suurin haave on voittaa nyrkkeilyn maailmanmestaruus. Tie mestaruuteen on kuitenkin hengenvaarallinen, sillä erään näyttävän voiton jälkeen lääkärit kehottavat Leaa jättämään nyrkkeilyn. Lean entinen manageri Balthazar pitää kuitenkin nuorta naista rautaisessa otteessa. Myös Lean ja ex-poikaystävä Adrianin poika Rocco on vaarassa joutua likaisen pelin pelinappulaksi. Pian Lean synkkä menneisyys tavoittaa hänet. Pääosissa: Madeleine Martin, Joel Spira, Jennie Silfverhjelm.

Lea12

to 01.09. klo 23.40 - 00.23 43 minYle TV2

Lea
Osa 2/6. Poliisissa työskentelevä tutkija Amanda saa vihjeen, että Lean viimeisimmän ottelun tulos oli sovittu, ja alkaa tutkia Lean osuutta asiassa. Amandalla on myös henkilökohtainen syy kantaa kaunaa Lealle. Balthazar pakottaa Lean exän Adrianin myymään huumeita velkansa maksamiseksi, mikä osoittautuu kohtalokkaaksi. Lea huomaa, että jokin hänen kehossaan on pielessä, mutta valehtelee lääkärille. Pääosissa: Madeleine Martin, Joel Spira, Jennie Silfverhjelm.

Lea12

to 08.09. klo 22.31 - 23.14 43 minYle TV2

Lea
Osa 3/6. Lea pääsee vihdoin ottelemaan maailmanmestaruudesta. Amanda puolestaan on tullut ikävän tietoiseksi voimista, joiden hän on antanut vaikuttaa itseensä. Samalla hän syyllistyy itse rikkomaan lakia saadakseen Lean kiinni. Adrian on keksinyt keinon ostaa itsensä vapaaksi Balthazarin otteesta, mutta se merkitsee samalla hirveää petosta. Lean valmentaja Sam myöntää toimineensa Lean selän takana pelastaakseen oman nahkansa. Pääosissa: Madeleine Martin, Joel Spira, Jennie Silfverhjelm.

Lea12

to 15.09. klo 22.15 - 22.56 41 minYle TV2

Lea
Osa 4/6. Amanda on vinkannut huumepoliisille huumeista Lean kuntosalilla, mutta tajuaa sitten tehneensä kohtalokkaan erehdyksen. Nyt poliisi ratsaa kuntosalin. Lean saaman vamman oireet muuttuvat yhä vakavammiksi. Samaan aikaan Balthazar ei kaihda keinoja saadakseen ottelun kahden nyrkkeilijänsä, Jannan ja Lean, välille. Adrian haluaa paeta kaikkea ja viedä Lean ja Roccon ulkomaille, mutta Balthazar ehtii toteuttaa kauhean suunnitelmansa. Pääosissa: Madeleine Martin, Joel Spira, Jennie Silfverhjelm.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, 90 päivää morsiamena, Foylen sota, Unelma-asunto auringon alta, Ihana Elisa, Salatut elämät, Stadi vs. Lande, Naked Attraction, Frendit, EM-viikko München 2022, beach volley

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity