Nauris.fiSanakirjaHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitTietovisat

Haulla lapsivanhemmat löytyy 17 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

LapsivanhemmatS

ti 01.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Monenlaisia hoitajia. Kausi 4, 1/30. Alice tutustuu päiväkotiin. Ida ja Viktor käyvät mummolassa Ailen kanssa. Amy on sairaana, ja yh-äiti Delia saa apua lapsenhoitoon poikaystävältään. Ruotsalainen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ke 02.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Suuria odotuksia. Kausi 4, 2/30. Halime haluaa pian naimisiin, mutta Christofferilla ei ole niin kiire. Mummi vahtii Miltonia, kun Emelie on elokuvissa. Linn on kotona sairaan Amyn kanssa. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

to 03.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Tahdonvoimaa. Kausi 4, 3/30. Sairaalla Linnillä riittää työtä itsepäisen Amyn hoitamisessa. Milio pääsee seuraamaan jääkiekko-ottelua äidin kanssa. Elin on allekirjoittanut uuden työsopimuksen. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

pe 04.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Iloinen yllätys. Kausi 4, 4/30. Christoffer antaa Halimelle yllätyslahjan. Linn esiintyy messuilla VIP-bloggaajan ominaisuudessa. Emelie pyöräilee Miltonin kanssa. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ma 07.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Laatuaikaa. Kausi 4, 5/30. Linnin isä opettaa tytärtään ajamaan autolla. Emelie käy Miltonin kanssa Busfabriken-leikkimaassa. Halime katsoo jalkapallo-ottelua anoppinsa kanssa. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ti 08.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Syytä juhlaan. Kausi 4, 6/30. Milio on oppinut hymyilemään. Emman luona juhlitaan, kun Delia täyttää yhdeksän kuukautta. Ida, Viktor ja Aile käyvät Norjassa. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksiaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ke 09.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Vuorenvalloitusta. Kausi 4, 7/30. Ellen pääsee ratsastamaan ja ottaa pikkuisen Noelin mukaan tallille. Linn suunnittelee remonttia ja taistelee epätoivoisesti pyykkivuorta vastaan. Idan perhe lähtee valloittamaan toisenlaista vuorta Tromssan kurjassa säässä. Emma juhlii saavutustaan. Fannya hemmotellaan yllätysaterialla. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

pe 11.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Siivouskoulu. Kausi 4, 8/30. Elin pitää siivouskoulua. Perheessä on innostuttu tilattavasta ruokakassista. Halime puolestaan intoilee vierailusta perheensä luona. Emma shoppailee Tukholmassa ja haaveilee elämästä New Yorkissa. Emelie leipoo ystäviensä kanssa, ja leipomisessa on riittävästi suorittamista koko päiväksi. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ma 14.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Yhteistä aikaa. Kausi 4, 9/30. Thomas on saanut uuden työpaikan ja ehtii nyt olla enemmän Amyn kanssa. Kiirunassa juhlitaan Ailen ensimmäistä syntymäpäivää. Fanny ja Milio sairastavat kotona. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ti 15.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Ystävien kesken. Kausi 4, 10/30. Fanny rentoutuu Milion kummitädin kanssa. Emma ja hänen kämppiksensä käyvät ostoksilla. Halime lähtee Helsingborgiin siskonsa kanssa. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ke 16.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Valoa ja varjoja. Kausi 4, 11/30. Emma on kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta. Fannyn ja Fredrikin luona juhlitaan, koska Milio täyttää kuukauden. Viktor viettää isyysvapaata. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

to 17.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Voimia keräämässä. Kausi 4, 12/30. Elin lepää hotellissa, ja Emil on Alicen kanssa kotona. Emma ja Veronica epäilevät, että heidän kodissaan kummittelee. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

pe 18.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Uusia huonekaluja. Kausi 4, 13/30. Emil yrittää vältellä toisten lasten vanhempia. Linn kunnostaa Amyn saaman ensimmäisen oikean sängyn. Fanny käy neuvolassa, sillä hän on huolissaan Milion makuuasennosta ja kaulan lihaksista. Koko perhe käy myös huonekaluostoksilla. Emma kertoo koulukiusaamiskokemuksistaan ja toivoo, ettei Delia joudu kokemaan samaa. Emelie toivoo, että Milton oppisi puhumaan Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ma 21.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Suorituspaineita. Kausi 4, 14/30. Halime ja Christoffer stressaavat, koska Alex ei vielä kävele. Idan palattua töihin Viktor on jäänyt lapsen kanssa kotiin, ja arki vyöryy täysillä päälle korvatulehduksineen päivineen. Pikku Amy kunnostautuu remonttihommissa. Ellen ja Noel tapaavat sukulaisia ja koiranpentuja. Emil kouluttaa tytärtään istumaan ja antamaan tassua. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

ke 23.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Joulutunnelmaa. Kausi 4, 15/30. Linn leikkaa isoäitinsä hiukset. Viktor vie Áilen ensimmäistä kertaa hammaslääkäriin. Elinillä on uusi työpaikka. Fanny ja Fredrik laittavat joulukoristeita. Halime ja Christoffer kertovat parhaasta joulustaan. Linnin ja Tompan luona otetaan rennosti. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

to 24.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Maisemanvaihdos. Kausi 4, 16/30. Ida ja Viktor lähtevät käymään Tukholmassa. Aile on sillä aikaa mummin hoidettavana. Ellen käy koulullaan Noelin kanssa. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysaraja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.

LapsivanhemmatS

pe 25.09. klo 13.00 - 13.30 AVA

Ratkaisun hetki. Kausi 4, 17/30. Viktor kosii vihdoin Idaa. Linn ja Tomas kertaavat ensimmäisen tuotantokauden tunnelmiaan. Ruotsalainen dokumentaarinen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Lapsivanhemmat
Monenlaisia hoitajia. Kausi 4, 1/30. Alice tutustuu päiväkotiin. Ida ja Viktor käyvät mummolassa Ailen kanssa. Amy on sairaana, ja yh-äiti Delia saa apua lapsenhoitoon poikaystävältään. Ruotsalainen realitysarja tutustuttaa katsojat pariskuntiin, jotka ovat tulleet nuorina vanhemmiksi.
Arvosana 1.4/5, annettu 7 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Uusi päivä, Jopet-show, Frendit, Yökylässä Maria Veitola, Arman Pohjantähden alla, Rakkaus ja laki, Kotiin takaisin, Shetlandsaarten murhat, Koukussa, Sydänlääkärin syöksykierre

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity