Tuhti tv-ateria. Rachael valmistaa pihviravintoloiden ruokalistoja mukaillen koti-iltaan sopivan liha-perunasoselaatikon ja tomaatti-katkarapusalaatin.
Kanaa ranskalaisittain. Rachael valmistaa päivitetyn version klassisesta ranskalaisesta kanaruuasta, jolla voi tehdä vaikutuksen niin appivanhempiin kuin kaunaa kantavaan puolisoonkin.
Reilua kotiruokaa. Rachael valmistaa perinteistä amerikkalaista kotiruokaa: porsaankyljyksiä, rusina-omenakastiketta ja parsakaalilla höystettyä juustopastaa.
Muhevaa murkinaa. Tänään tehdään italialaissävytteistä ruokaa kiitospäivän aterialta tutuista mauista. Luvassa on muun muassa kalkkunamuhennosta ja polentaa.
Kiitettävä ateria. Rachael valmistaa tänään yksinkertaistetun version kiitospäiväateriasta, jota voi tehdä ympäri vuoden. Ateria sisältää juhlapyhän tuttuja makuja, kuten kalkkunaa, kanelia ja vaahterasiirappia.
Grillataan italialaisittain. Tänään valmistetaan grilliruokaa sisätiloissa. Tarjolla on kanaa ja itse tehtyä barbecuekastiketta sekä maukasta salaattia.
Makeantulista aasialaisruokaa. Tämänkertaisen aterian innoittajina ovat noutoruoat. Luvassa on tulista ja makeaa yhdistelevää aasialaishenkistä mahantäytettä.
Murkinaa etelästä. Päivän tuhdit herkut ovat saaneet vaikutteita Yhdysvaltain eteläosista. Periamerikkalainen ateria koostuu pekoni-juustomuffineista, bataattisoseesta sekä siiderikastikkeen kera tarjottavista porsaankyljyksistä.
Luovaa lohturuokaa. Tänään Rachael loihtii herkullisen lohturuoka-aterian, johon kuuluu bruschettaleipää, rucola-päärynäsalaattia sekä makkaraa linssien kera.
Kolme italialaisruokaa. Tänään valmistetaan kolmen ruokalajin italialaisillallinen. Siihen kuuluu italialaistyylistä hummusta, tomaatti-mozzarellasalaattia ja rapupastaa.
Makuja mahan täydeltä. Italialaisklassikot saavat uuden käsittelyn Rachaelin keittiössä. Vuorossa ovat variaatiot pasta carbonarasta ja caesarsalaatista.
Pirullinen kesäherkku. Rachael tekee kesähelteille sopivan herkkuaterian, jota voi toki laittaa ympäri vuoden. Siihen kuuluu valkosipuli-rosmariinipihvejä ja paholaisen perunasalaattia.
Valevuoka. Tänään tehdään italialaisesta pasta-papukeitosta muunneltua pastavuokaa. Uuniruoalta näyttävä muunnos valmistuu kuitenkin nopeasti ilman uunia.
Illallinen katukahvilatyyliin. Provencen-matkansa innoittamana Rachael tekee ranskalaishenkisen kanahampurilaisaterian, jota voi tarjota ystäville rennoissa illanistujaisissa.
Paheesta paremmaksi. Tänään paheellisesta ruoasta - pekoni-tuplajuustohampurilaisesta - tehdään kevyempi ja terveellisempi vaihtoehto vaihtamalla muun muassa sianliha kalkkunaan.
Matka Wieniin. Tänään lähdetään makumatkalle Wieniin. Rachael tekee teema-aterian Itävallan-matkan innoittamana. Siihen kuuluu ohukaiskeitto ja kanaleike.
Muhevaa murkinaa. Tänään tehdään italialaissävytteistä ruokaa kiitospäivän aterialta tutuista mauista. Luvassa on muun muassa kalkkunamuhennosta ja polentaa.
Kiitettävä ateria. Rachael valmistaa tänään yksinkertaistetun version kiitospäiväateriasta, jota voi tehdä ympäri vuoden. Ateria sisältää juhlapyhän tuttuja makuja, kuten kalkkunaa, kanelia ja vaahterasiirappia.
Grillataan italialaisittain. Tänään valmistetaan grilliruokaa sisätiloissa. Tarjolla on kanaa ja itse tehtyä barbecuekastiketta sekä maukasta salaattia.
Makeantulista aasialaisruokaa. Tämänkertaisen aterian innoittajina ovat noutoruoat. Luvassa on tulista ja makeaa yhdistelevää aasialaishenkistä mahantäytettä.
Murkinaa etelästä. Päivän tuhdit herkut ovat saaneet vaikutteita Yhdysvaltain eteläosista. Periamerikkalainen ateria koostuu pekoni-juustomuffineista, bataattisoseesta sekä siiderikastikkeen kera tarjottavista porsaankyljyksistä.
Kikherneitä, kiitos. Tänään Rachael yhdistää Lähi-idän keittiön italialaiseen. Vuorossa on kikherne-munakoisopasta ja pitalastuilla höystetty salaatti.
Luovaa lohturuokaa. Tänään Rachael loihtii herkullisen lohturuoka-aterian, johon kuuluu bruschettaleipää, rucola-päärynäsalaattia sekä makkaraa linssien kera.
Monitoimivohvelit. Tänään Rachael tekee monitoimiaterian: ruokaa, jota voi syödä niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin. Siihen kuuluu suolaisia vohveleita, jauhelihapihvejä, kananmunia ja puolukkasiirappia.
Kolme italialaisruokaa. Tänään valmistetaan kolmen ruokalajin italialaisillallinen. Siihen kuuluu italialaistyylistä hummusta, tomaatti-mozzarellasalaattia ja rapupastaa.
Makuja mahan täydeltä. Italialaisklassikot saavat uuden käsittelyn Rachaelin keittiössä. Vuorossa ovat variaatiot pasta carbonarasta ja caesarsalaatista.
Pirullinen kesäherkku. Rachael tekee kesähelteille sopivan herkkuaterian, jota voi toki laittaa ympäri vuoden. Siihen kuuluu valkosipuli-rosmariinipihvejä ja paholaisen perunasalaattia.
Amerikkalainen wok. Rachael yhdistää aasialaisen ja amerikkalaisen keittiön valmistamalla sisäpaisti-paprikawokia, perunasosetta ja lämmintä kaalisalaattia.
Valevuoka. Tänään tehdään italialaisesta pasta-papukeitosta muunneltua pastavuokaa. Uuniruoalta näyttävä muunnos valmistuu kuitenkin nopeasti ilman uunia.