TietovisatVaihtoautotSanakirjaBlogitNauris.fiReseptitHoroskooppi

Haulla kauniit ja rohkeat löytyy 1000 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Kauniit ja rohkeatS

pe 10.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatDouglas, pieni kiistakapula. Brooke panee byrokratian pyörät pyörimään tehdäkseen Hopesta Douglasin virallisen huoltajan. Thomas ei tyydy katsomaan vierestä hänen halpamaisia suunnitelmiaan. Majoitettuaan Zoen tilapäisasumukseensa hän lähtee suorinta tietä sotaan Loganeita vastaan. Liam ei ole aivan täysillä mukana Brooken suunnitelmassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 10.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hope, epäempaattinen omija. Hope vaatii, että Liam tekee Steffylle lopullisesti selväksi, että heistä ei voi enää koskaan tulla paria. Liamin takellellessa pikkuinen Kelly pyytää isää jäämään kotiin. Thomas purkaa Zoelle tunteitaan Loganeita kohtaan. Hän on päättänyt päästä eroon koko klaanista, Hope mukaan lukien. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 09.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatHope, epäempaattinen omija. Hope vaatii, että Liam tekee Steffylle lopullisesti selväksi, että heistä ei voi enää koskaan tulla paria. Liamin takellellessa pikkuinen Kelly pyytää isää jäämään kotiin. Thomas purkaa Zoelle tunteitaan Loganeita kohtaan. Hän on päättänyt päästä eroon koko klaanista, Hope mukaan lukien. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 09.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Seireeni-Steffy. Hope näkee Steffyn Liamille lähettämän viestin ja menee oikopäätä hakemaan lastaan kotiin. Hän ei aio suvaita ex-vaimojen lämminhenkistä viestittelyä avomiehensä kanssa. Shauna kertoo Ridgelle, että myös Thomas on saanut tietää heidän salaisesta suudelmastaan. Thomas purkaa tunteitaan Zoelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 08.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatSeireeni-Steffy. Hope näkee Steffyn Liamille lähettämän viestin ja menee oikopäätä hakemaan lastaan kotiin. Hän ei aio suvaita ex-vaimojen lämminhenkistä viestittelyä avomiehensä kanssa. Shauna kertoo Ridgelle, että myös Thomas on saanut tietää heidän salaisesta suudelmastaan. Thomas purkaa tunteitaan Zoelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 08.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Bethin kaksi elämää. Liam vie Bethin tapaamaan entistä äitiään kertomatta asiasta nykyiselle. Tytön elämän erikoinen alku ahdistaa Hopea edelleen. Se hiukan lohduttaa, että Reese Buckingham on vihdoin saatu oikeuden eteen. Thomas ja Zoe törmäävät toisiinsa, ja yhteiset vastoinkäymiset yhdistävät entisiä kiistakumppaneita. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 07.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatBethin kaksi elämää. Liam vie Bethin tapaamaan entistä äitiään kertomatta asiasta nykyiselle. Tytön elämän erikoinen alku ahdistaa Hopea edelleen. Se hiukan lohduttaa, että Reese Buckingham on vihdoin saatu oikeuden eteen. Thomas ja Zoe törmäävät toisiinsa, ja yhteiset vastoinkäymiset yhdistävät entisiä kiistakumppaneita. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 07.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Shauna ja sydänten sinfonia. Ovenraossa on asiattomia salakuuntelijoita, kun Shauna tekee Ridgelle lemmekkäitä tunnustuksia. Ridgellä ei tunnu olevan kiirettä ajaa romantiikannälkäistä entistä tanssityttöä luotaan. Wyatt kiittelee Flota vuolaasti tämän tekemästä suuresta uhrauksesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 06.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatShauna ja sydänten sinfonia. Ovenraossa on asiattomia salakuuntelijoita, kun Shauna tekee Ridgelle lemmekkäitä tunnustuksia. Ridgellä ei tunnu olevan kiirettä ajaa romantiikannälkäistä entistä tanssityttöä luotaan. Wyatt kiittelee Flota vuolaasti tämän tekemästä suuresta uhrauksesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 06.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Thomas, kotoa karkotettu. Thomas ilmestyy Forrester Creationsille kuin mitään ei olisi tapahtunut. Brooke yrittää tehdä selväksi, ettei hänellä ole enää asiaa yrityksen ovien sisäpuolelle, ja Ridge joutuu taas vaimonsa ja poikansa vihanpidon väliin. Pian Shauna tupsahtaa paikalle ja soppa on valmis. Wyatt katsoo aiheelliseksi mennä kiittämään Flota Katien pelastamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 03.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatThomas, kotoa karkotettu. Thomas ilmestyy Forrester Creationsille kuin mitään ei olisi tapahtunut. Brooke yrittää tehdä selväksi, ettei hänellä ole enää asiaa yrityksen ovien sisäpuolelle, ja Ridge joutuu taas vaimonsa ja poikansa vihanpidon väliin. Pian Shauna tupsahtaa paikalle ja soppa on valmis. Wyatt katsoo aiheelliseksi mennä kiittämään Flota Katien pelastamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 03.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Flo, pelastaja vai paaria?. Loganien on vaikea hyväksyä, että Flo olisi pelastanut Katien hengen elinluovutuksella. Shaunasta heidän kiemurtelunsa on aivan tyypillistä Loganeille. Sally ja Wyatt ovat hoitamassa Bethiä, mutta kumpikaan heistä ei tiedä mitä on tekemässä. Douglasin rientäessä apuun he päätyvät puhumaan Flosta. Wyatt ei usko, että mikään saisi häntä enää luottamaan lukiorakkauteensa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 02.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatFlo, pelastaja vai paaria?. Loganien on vaikea hyväksyä, että Flo olisi pelastanut Katien hengen elinluovutuksella. Shaunasta heidän kiemurtelunsa on aivan tyypillistä Loganeille. Sally ja Wyatt ovat hoitamassa Bethiä, mutta kumpikaan heistä ei tiedä mitä on tekemässä. Douglasin rientäessä apuun he päätyvät puhumaan Flosta. Wyatt ei usko, että mikään saisi häntä enää luottamaan lukiorakkauteensa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 02.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Avaa jo silmäsi, äiti. Flo ja Katie toipuvat leikkauksistaan erillään, eikä Katie vieläkään tiedä, kuka hänen henkensä pelasti. Will odottaa malttamattomana, että saisi tavata äitinsä. Shauna kuljeskelee sairaalan käytävillä keskustelemassa asiasta varomattomasti kenen tahansa kuullen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 01.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatAvaa jo silmäsi, äiti. Flo ja Katie toipuvat leikkauksistaan erillään, eikä Katie vieläkään tiedä, kuka hänen henkensä pelasti. Will odottaa malttamattomana, että saisi tavata äitinsä. Shauna kuljeskelee sairaalan käytävillä keskustelemassa asiasta varomattomasti kenen tahansa kuullen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 01.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Flo, pelastava enkeli. Katie odottaa leikkaussaliin pääsyä. Brooke ja Bill kiittelevät vuolaasti anonyymiä munuaisenluovuttajaa, joka odottaa omaa leikkaustaan toisaalla samassa sairaalassa. Shaunan mielestä Loganeiden olisi syytä saada tietää, ketä heidän on kiittäminen Katien hengen pelastamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 30.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatFlo, pelastava enkeli. Katie odottaa leikkaussaliin pääsyä. Brooke ja Bill kiittelevät vuolaasti anonyymiä munuaisenluovuttajaa, joka odottaa omaa leikkaustaan toisaalla samassa sairaalassa. Shaunan mielestä Loganeiden olisi syytä saada tietää, ketä heidän on kiittäminen Katien hengen pelastamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 30.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Älä lähde vielä, Katie. Katien voimat hupenevat ja hänen läheistensä toivo alkaa muuttua epätoivoksi, kun kukaan sukulainen ei sovi elinluovuttajaksi. Katie alkaa jo valmistautua vääjäämättömään loppuun. Kaikessa hiljaisuudessa Flo selvittää, voisiko hän pelastaa tätinsä hengen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 29.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatÄlä lähde vielä, Katie. Katien voimat hupenevat ja hänen läheistensä toivo alkaa muuttua epätoivoksi, kun kukaan sukulainen ei sovi elinluovuttajaksi. Katie alkaa jo valmistautua vääjäämättömään loppuun. Kaikessa hiljaisuudessa Flo selvittää, voisiko hän pelastaa tätinsä hengen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 29.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Aikasi hupenee, Katie. Lähes kaikki sukulaiset on tutkittu, eikä kukaan sovi elinluovuttajaksi Katielle. Vain suvun musta lammas Flo on enää jäljellä. Shauna näkee tässä tilaisuuden päästä takaisin Loganeiden ja Forresterien suosioon ja ottaa ohjat omiin käsiinsä. Steffy saa tietää isänsä pelehtineen Shaunan kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 26.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatAikasi hupenee, Katie. Lähes kaikki sukulaiset on tutkittu, eikä kukaan sovi elinluovuttajaksi Katielle. Vain suvun musta lammas Flo on enää jäljellä. Shauna näkee tässä tilaisuuden päästä takaisin Loganeiden ja Forresterien suosioon ja ottaa ohjat omiin käsiinsä. Steffy saa tietää isänsä pelehtineen Shaunan kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 26.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lutkien sota. Brooke käskyttää Shaunaa pitämään etäisyyttä mieheensä, mutta Shaunaa ei niin vain määräillä. Ridge yrittää saada lapsensa sopimaan välinsä. Hän luottaa Thomasiin täydellisesti eikä tiedä, mitä tämä juonii hänen selkänsä takana. Katie pelkää, ettei perheestä löydy sopivaa munuaisenluovuttajaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 25.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatLutkien sota. Brooke käskyttää Shaunaa pitämään etäisyyttä mieheensä, mutta Shaunaa ei niin vain määräillä. Ridge yrittää saada lapsensa sopimaan välinsä. Hän luottaa Thomasiin täydellisesti eikä tiedä, mitä tämä juonii hänen selkänsä takana. Katie pelkää, ettei perheestä löydy sopivaa munuaisenluovuttajaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat7u

to 25.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Ridge hyyryläisenä. Ridge omistautuu lastensa auttamiselle ja aloittaa Steffyn ovelta. Hän haluaa myös, että lapset tulevat toimeen keskenään, mutta Steffy ei halua enää tavata veljeään. Shauna pohdiskelee, mitä Ridgen avioliitolle mahtaa kuulua Brooken kuultua heidän yhteisestä yöstään. Will käy tapaamassa äitiään sairaalassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat7

ke 24.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatRidge hyyryläisenä. Ridge omistautuu lastensa auttamiselle ja aloittaa Steffyn ovelta. Hän haluaa myös, että lapset tulevat toimeen keskenään, mutta Steffy ei halua enää tavata veljeään. Shauna pohdiskelee, mitä Ridgen avioliitolle mahtaa kuulua Brooken kuultua heidän yhteisestä yöstään. Will käy tapaamassa äitiään sairaalassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 24.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Thomas, erojärjestelijä. Douglas on jo kuin osa Liamin ja Hopen onnellista perhettä. Hope toivookin, että Beth saa pojasta isoveljen. Brooke ripittää Ridgeä tämän hairahduksesta ja vaatii tätä panemaan poikansa kuriin. Toisaalla Thomas tekee kaikkensa saadakseen isänsä ja Brooken rakoilevan avioliiton hajotettua lopullisesti. Shauna saa yllättävän miesvieraan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 23.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatThomas, erojärjestelijä. Douglas on jo kuin osa Liamin ja Hopen onnellista perhettä. Hope toivookin, että Beth saa pojasta isoveljen. Brooke ripittää Ridgeä tämän hairahduksesta ja vaatii tätä panemaan poikansa kuriin. Toisaalla Thomas tekee kaikkensa saadakseen isänsä ja Brooken rakoilevan avioliiton hajotettua lopullisesti. Shauna saa yllättävän miesvieraan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 23.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Ridge, senkin petturi!. Ridge ei ole mielestään tehnyt mitään väärää, vaikka viettikin yön Shaunan kanssa. Brookella on asiasta eriävä mielipide. Thomas onnittelee itseään suunnitelmansa onnistumisesta. Shauna ei saa Ridgeä mielestään ja kyllästyttää tytärtään unelmoinnillaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 22.06. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatRidge, senkin petturi!. Ridge ei ole mielestään tehnyt mitään väärää, vaikka viettikin yön Shaunan kanssa. Brookella on asiasta eriävä mielipide. Thomas onnittelee itseään suunnitelmansa onnistumisesta. Shauna ei saa Ridgeä mielestään ja kyllästyttää tytärtään unelmoinnillaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 22.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Ajattelisit lapsia, Ridge!. Liam yrittää vedota Ridgeen, että tämä avaisi silmänsä ja tajuaisi, että Thomas vahingoittaa Douglasia. Hän haluaa suojella poikaa omalta isältään, mutta Ridge ei hyväksy sellaista. Samaan aikaan Brooke on astumaisillaan Thomasin uusimpaan ansaan Bikinissä. Shauna joutuu napit vastakkain Bill Spencerin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 19.06. klo 18.00 - 18.30 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatAjattelisit lapsia, Ridge!. Liam yrittää vedota Ridgeen, että tämä avaisi silmänsä ja tajuaisi, että Thomas vahingoittaa Douglasia. Hän haluaa suojella poikaa omalta isältään, mutta Ridge ei hyväksy sellaista. Samaan aikaan Brooke on astumaisillaan Thomasin uusimpaan ansaan Bikinissä. Shauna joutuu napit vastakkain Bill Spencerin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 19.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatHyvästi, Brooke Logan. Ridge löytää Shaunasta kiitollisen kuuntelijan avio-ongelmilleen. Shauna on aina valmis lohduttamaan riivinrautansa ahdistamaa miesparkaa. Thomas saa tietää Ridgen ja Shaunan yhteisestä yöstä. Hän alkaa välittömästi suunnitella tehokkainta tapaa paljastaa asia Brookelle niin, että tämä katoaa Forresterien elämästä ikiajoiksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 18.06. klo 16.25 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hyvästi, Brooke Logan. Ridge löytää Shaunasta kiitollisen kuuntelijan avio-ongelmilleen. Shauna on aina valmis lohduttamaan riivinrautansa ahdistamaa miesparkaa. Thomas saa tietää Ridgen ja Shaunan yhteisestä yöstä. Hän alkaa välittömästi suunnitella tehokkainta tapaa paljastaa asia Brookelle niin, että tämä katoaa Forresterien elämästä ikiajoiksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 18.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatOlet pelkkä Logan, Brooke. Danny ja Vinnie juoruilevat Forrestereista Bikinissä, ja Ridgen kännihurjastelu uhkaa paljastua maailmalle. Shauna ajattelee sitä yötä edelleen eikä malta pysyä poissa Ridgen luota. Thomas haluaa tehdä tilit selviksi Brooken kanssa ja odottelee tämän kotiintuloa. Yhteenotto alkaakin välittömästi, kun Brooke astuu ovesta sisään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 17.06. klo 16.25 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Olet pelkkä Logan, Brooke. Danny ja Vinnie juoruilevat Forrestereista Bikinissä, ja Ridgen kännihurjastelu uhkaa paljastua maailmalle. Shauna ajattelee sitä yötä edelleen eikä malta pysyä poissa Ridgen luota. Thomas haluaa tehdä tilit selviksi Brooken kanssa ja odottelee tämän kotiintuloa. Yhteenotto alkaakin välittömästi, kun Brooke astuu ovesta sisään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 17.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatThomas, ongelmaisä. Thomas ilmestyy takaisin Douglasin elämään, eikä hänellä ole pojalleen juurikaan hyvää sanottavaa. Brooke on parahiksi lähtenyt sairaalaan, joten Ridge voi keskustella poikansa kanssa rauhassa. Flo yrittää puhua järkeä äidilleen, joka on auttamattoman ihastunut Ridgeen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 16.06. klo 16.25 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatThomas, ongelmaisä. Thomas ilmestyy takaisin Douglasin elämään, eikä hänellä ole pojalleen juurikaan hyvää sanottavaa. Brooke on parahiksi lähtenyt sairaalaan, joten Ridge voi keskustella poikansa kanssa rauhassa. Flo yrittää puhua järkeä äidilleen, joka on auttamattoman ihastunut Ridgeen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 16.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatKosit väärää naista, Wyatt. Quinn yrittää ylipuhua Wyattia vaihtamaan morsianta lennosta. Sally on jo ehättänyt kertomaan Flolle kihlauksestaan. Flo on sitä mieltä, että Wyatt kosi Sallya kertoakseen hänelle itselleen jotakin. Sally taas on mielestään Wyattille ensimmäinen nainen ja Flo on se toinen, joka tuli heidän suhteensa väliin. Lääkäri saa selville, mikä Katieta vaivaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 15.06. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatKosit väärää naista, Wyatt. Quinn yrittää ylipuhua Wyattia vaihtamaan morsianta lennosta. Sally on jo ehättänyt kertomaan Flolle kihlauksestaan. Flo on sitä mieltä, että Wyatt kosi Sallya kertoakseen hänelle itselleen jotakin. Sally taas on mielestään Wyattille ensimmäinen nainen ja Flo on se toinen, joka tuli heidän suhteensa väliin. Lääkäri saa selville, mikä Katieta vaivaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 15.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatKihlajaisuutisia äidille. Quinn iloitsee avoimesti Flon vapautumisesta ja toivoo, että tämä palaa pian yhteen Wyattin kanssa. Hän on vielä onnellisen tietämätön poikansa kihlautumisesta Sallyn kanssa. Loganit ja Bill ovat huolesta suunniltaan Katien jouduttua sairaalaan. Väsymys ja selkäkipu kielivät jostain vakavammasta, mutta mistä? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta

Kauniit ja rohkeatS

pe 12.06. klo 16.00 - 16.30 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatKihlajaisuutisia äidille. Quinn iloitsee avoimesti Flon vapautumisesta ja toivoo, että tämä palaa pian yhteen Wyattin kanssa. Hän on vielä onnellisen tietämätön poikansa kihlautumisesta Sallyn kanssa. Loganit ja Bill ovat huolesta suunniltaan Katien jouduttua sairaalaan. Väsymys ja selkäkipu kielivät jostain vakavammasta, mutta mistä? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta

Kauniit ja rohkeat7u

pe 12.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatAina rinnallasi. Katie joutuu sairaalaan pyörryttyään yllättäen kotonaan. Kärsivällisyys ei kuulu Billin vahvuuksiin, mutta nyt hän ei voi tehdä muuta kuin odottaa ja antaa lääkäreiden tehdä työnsä. Ridge ja Brooke yrittävät päästä yhteisymmärrykseen Thomasin asuinjärjestelyistä. Wyatt ja Sally päättävät suhteensa kohtalosta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat7

to 11.06. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatAina rinnallasi. Katie joutuu sairaalaan pyörryttyään yllättäen kotonaan. Kärsivällisyys ei kuulu Billin vahvuuksiin, mutta nyt hän ei voi tehdä muuta kuin odottaa ja antaa lääkäreiden tehdä työnsä. Ridge ja Brooke yrittävät päästä yhteisymmärrykseen Thomasin asuinjärjestelyistä. Wyatt ja Sally päättävät suhteensa kohtalosta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 11.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatRaivaa Sally tieltäsi, Flo. Flo ja Shauna pohdiskelevat Wyattin uuden parisuhteen lihallisuutta. Shauna on sitä mieltä, että oli tilanne mikä tahansa, Flo voi vielä kiilata heidän väliinsä. Samaan aikaan myös Sally ja Wyatt pohtivat suhteensa tilaa. Katie voi huonosti, mutta ei suostu lääkärin tutkittavaksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 10.06. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatRaivaa Sally tieltäsi, Flo. Flo ja Shauna pohdiskelevat Wyattin uuden parisuhteen lihallisuutta. Shauna on sitä mieltä, että oli tilanne mikä tahansa, Flo voi vielä kiilata heidän väliinsä. Samaan aikaan myös Sally ja Wyatt pohtivat suhteensa tilaa. Katie voi huonosti, mutta ei suostu lääkärin tutkittavaksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 10.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatFlo, käärme vuoteessani. Wyatt ajautuu puolustelemaan Flota isälleen ja Katielle, jotka eivät aio ikinä antaa lapsikaappausta anteeksi. Myös Quinn on kääntymässä myötämieliseksi Flota kohtaan, kun vaihtoehtona on Sally. Shauna kannustaa tytärtään ottamaan vielä yhteyttä Wyattiin, ovathan he rakastaneet toisiaan niin kauan. Kyllä nyt yksi sieppaus pian unohtuu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 09.06. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatFlo, käärme vuoteessani. Wyatt ajautuu puolustelemaan Flota isälleen ja Katielle, jotka eivät aio ikinä antaa lapsikaappausta anteeksi. Myös Quinn on kääntymässä myötämieliseksi Flota kohtaan, kun vaihtoehtona on Sally. Shauna kannustaa tytärtään ottamaan vielä yhteyttä Wyattiin, ovathan he rakastaneet toisiaan niin kauan. Kyllä nyt yksi sieppaus pian unohtuu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 09.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatShauna, yöllinen salasuutelija. Ridge ja Brooke tekevät sovinnon vietettyään yön erillään. Shauna ottaa ilon irti yhteisestä yöstään Ridgen kanssa ja kauhistuttaa tytärtään kertomuksellaan. Flo menettää viimeisenkin toivon Loganeiden anteeksiannosta. Ridgen juopottelu vaivaa Carterin mieltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 08.06. klo 16.30 - 16.58 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatShauna, yöllinen salasuutelija. Ridge ja Brooke tekevät sovinnon vietettyään yön erillään. Shauna ottaa ilon irti yhteisestä yöstään Ridgen kanssa ja kauhistuttaa tytärtään kertomuksellaan. Flo menettää viimeisenkin toivon Loganeiden anteeksiannosta. Ridgen juopottelu vaivaa Carterin mieltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 08.06. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatMissä vietit yösi, Ridge?. Ridge palaa yöjalasta kotiin Brooken luo ja joutuu heti ovesta tultuaan selittämään outoa käytöstään. Shauna lupaa olla kertomatta Ridgen seikkailuista, mutta pitää itsellään intiimin todistuskappaleen. Katie yrittää saada Flota häipymään Los Angelesista, mutta Flo on päättänyt ansaita Loganeiden kunnioituksen takaisin keinolla millä hyvänsä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Kauniit ja rohkeat
Douglas, pieni kiistakapula. Brooke panee byrokratian pyörät pyörimään tehdäkseen Hopesta Douglasin virallisen huoltajan. Thomas ei tyydy katsomaan vierestä hänen halpamaisia suunnitelmiaan. Majoitettuaan Zoen tilapäisasumukseensa hän lähtee suorinta tietä sotaan Loganeita vastaan. Liam ei ole aivan täysillä mukana Brooken suunnitelmassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
https://www.telsu.fi/l/kauniit-ja-rohkeat.jpg
Arvosana 3.5/5, annettu 110 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen, Pokka pitää, Maria Wern: Tavoittamattomissa, Lemmen viemää, Komisario Montalbano, Ylen Futiskesä: Uefan Euro-finaali 2016, Selviytyjät Suomi, Arman Pohjantähden alla, Kauniit ja rohkeat, Tulen morsian

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity