BlogitNauris.fiTietovisatHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaReseptit

Haulla kauniit ja rohkeat löytyy 71 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Kauniit ja rohkeatS

tänään 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatSeireeni-Steffy. Hope näkee Steffyn Liamille lähettämän viestin ja menee oikopäätä hakemaan lastaan kotiin. Hän ei aio suvaita ex-vaimojen lämminhenkistä viestittelyä avomiehensä kanssa. Shauna kertoo Ridgelle, että myös Thomas on saanut tietää heidän salaisesta suudelmastaan. Thomas purkaa tunteitaan Zoelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

huomenna 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Seireeni-Steffy. Hope näkee Steffyn Liamille lähettämän viestin ja menee oikopäätä hakemaan lastaan kotiin. Hän ei aio suvaita ex-vaimojen lämminhenkistä viestittelyä avomiehensä kanssa. Shauna kertoo Ridgelle, että myös Thomas on saanut tietää heidän salaisesta suudelmastaan. Thomas purkaa tunteitaan Zoelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

huomenna 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatHope, epäempaattinen omija. Hope vaatii, että Liam tekee Steffylle lopullisesti selväksi, että heistä ei voi enää koskaan tulla paria. Liamin takellellessa pikkuinen Kelly pyytää isää jäämään kotiin. Thomas purkaa Zoelle tunteitaan Loganeita kohtaan. Hän on päättänyt päästä eroon koko klaanista, Hope mukaan lukien. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 10.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hope, epäempaattinen omija. Hope vaatii, että Liam tekee Steffylle lopullisesti selväksi, että heistä ei voi enää koskaan tulla paria. Liamin takellellessa pikkuinen Kelly pyytää isää jäämään kotiin. Thomas purkaa Zoelle tunteitaan Loganeita kohtaan. Hän on päättänyt päästä eroon koko klaanista, Hope mukaan lukien. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 10.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatDouglas, pieni kiistakapula. Brooke panee byrokratian pyörät pyörimään tehdäkseen Hopesta Douglasin virallisen huoltajan. Thomas ei tyydy katsomaan vierestä hänen halpamaisia suunnitelmiaan. Majoitettuaan Zoen tilapäisasumukseensa hän lähtee suorinta tietä sotaan Loganeita vastaan. Liam ei ole aivan täysillä mukana Brooken suunnitelmassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 13.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Douglas, pieni kiistakapula. Brooke panee byrokratian pyörät pyörimään tehdäkseen Hopesta Douglasin virallisen huoltajan. Thomas ei tyydy katsomaan vierestä hänen halpamaisia suunnitelmiaan. Majoitettuaan Zoen tilapäisasumukseensa hän lähtee suorinta tietä sotaan Loganeita vastaan. Liam ei ole aivan täysillä mukana Brooken suunnitelmassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 13.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatLastenjakaja Brooke. Hope ajaa äitinsä ulos mökistä taivutellakseen Thomasia luopumaan lapsestaan kahden kesken. Thomas onkin yllättävän vastaanottavainen Hopen suostuttelulle. Liam on päätalossa huolehtimassa Douglasista ja pohtimassa avovaimonsa aivoituksia. Steffy epäilee, että Ridgen ja Brooken avioliitto ei korjaudu aivan niin helposti kuin Ridge kuvittelee. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 14.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lastenjakaja Brooke. Hope ajaa äitinsä ulos mökistä taivutellakseen Thomasia luopumaan lapsestaan kahden kesken. Thomas onkin yllättävän vastaanottavainen Hopen suostuttelulle. Liam on päätalossa huolehtimassa Douglasista ja pohtimassa avovaimonsa aivoituksia. Steffy epäilee, että Ridgen ja Brooken avioliitto ei korjaudu aivan niin helposti kuin Ridge kuvittelee. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 14.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatVelanmaksun aika, Thomas. Liam yrittää saada Hopea ja anoppiaan hidastamaan tahtia Douglasin adoptoimisessa. Hänestä ei ole lainkaan tarpeellista riistää Thomasilta kaikkia oikeuksia omaan lapseensa, mutta Brooke on kiihkeästi eri mieltä ja haluaa edetä mahdollisimman ripeästi. Ridge kuulee asiasta Thomasilta ja vaatii tätä repimään adoptiopaperit. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 15.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Velanmaksun aika, Thomas. Liam yrittää saada Hopea ja anoppiaan hidastamaan tahtia Douglasin adoptoimisessa. Hänestä ei ole lainkaan tarpeellista riistää Thomasilta kaikkia oikeuksia omaan lapseensa, mutta Brooke on kiihkeästi eri mieltä ja haluaa edetä mahdollisimman ripeästi. Ridge kuulee asiasta Thomasilta ja vaatii tätä repimään adoptiopaperit. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 15.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatVietkö minulta toisenkin lapsen, Thomas?. Ridge joutuu napit vastakkain Hopen ja Brooken kanssa, kun he yrittävät omia Thomasin lapsen. Ridgestä koko ajatus on pöyristyttävä. Thomas antaa mielellään isänsä riidellä puolestaan Loganeiden kanssa. Donna yhyttää hunajakarhusensa Ericin kahdenkeskistä hetkeä varten. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 16.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Vietkö minulta toisenkin lapsen, Thomas?. Ridge joutuu napit vastakkain Hopen ja Brooken kanssa, kun he yrittävät omia Thomasin lapsen. Ridgestä koko ajatus on pöyristyttävä. Thomas antaa mielellään isänsä riidellä puolestaan Loganeiden kanssa. Donna yhyttää hunajakarhusensa Ericin kahdenkeskistä hetkeä varten. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 16.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatRakkaus vai perhe, Ridge?. Brooke ei voi käsittää, miten Ridge voi olla niin sokea poikansa suhteen. Hän puhkuu pyhää vihaa Thomasia kohtaan, eikä aio antaa tuumaakaan periksi. Douglas on jo käymässä yöunille Forresterin kartanossa isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä hellässä huomassa. Ridgen on pakko tehdä asiasta omat johtopäätöksensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 17.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Rakkaus vai perhe, Ridge?. Brooke ei voi käsittää, miten Ridge voi olla niin sokea poikansa suhteen. Hän puhkuu pyhää vihaa Thomasia kohtaan, eikä aio antaa tuumaakaan periksi. Douglas on jo käymässä yöunille Forresterin kartanossa isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä hellässä huomassa. Ridgen on pakko tehdä asiasta omat johtopäätöksensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 17.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatVain lasten tähden. Brooke ja Hope vatvovat Douglasin kovaa kohtaloa isänsä ja isoisiensä luona. He ovat edelleen sitä mieltä, että Hopen täytyy jollain konstilla saada pojan huoltajuus. Thomas ei saa Hopea mielestään, vaikka tämä yritti juuri varastaa hänen lapsensa. Ridge pelehtii Shaunan kanssa kuin olisi jo unohtanut Brooken. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 20.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Vain lasten tähden. Brooke ja Hope vatvovat Douglasin kovaa kohtaloa isänsä ja isoisiensä luona. He ovat edelleen sitä mieltä, että Hopen täytyy jollain konstilla saada pojan huoltajuus. Thomas ei saa Hopea mielestään, vaikka tämä yritti juuri varastaa hänen lapsensa. Ridge pelehtii Shaunan kanssa kuin olisi jo unohtanut Brooken. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 20.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatHope, pyhimyksestä paholaiseksi. Hope käynnistää suunnitelmansa hurmata Thomasilta Douglasin huoltajuus. Thomas vaikuttaa hyvin halukkaalta nielaisemaan syötin, mutta onko hänellä kuitenkin omat salajuonensa tekeytymässä? Quinn ja Shauna juoruilevat kokemuksistaan Ridgen vuoteessa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 21.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hope, pyhimyksestä paholaiseksi. Hope käynnistää suunnitelmansa hurmata Thomasilta Douglasin huoltajuus. Thomas vaikuttaa hyvin halukkaalta nielaisemaan syötin, mutta onko hänellä kuitenkin omat salajuonensa tekeytymässä? Quinn ja Shauna juoruilevat kokemuksistaan Ridgen vuoteessa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 21.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatTiedätkö paikkasi, Hope?. Eric ja Quinn järjestävät halloweenjuhlat, joihin kutsutaan Forrestereiden lisäksi myös Shauna ja Hope. Liamin mielestä Hopen pitäisi viettää Bethin ensimmäistä juhlapyhää oman perheensä kanssa eikä Thomasin luona. Steffy kuulee Hopen suunnitelmista ja kutsuu Liamin viettämään laatuaikaa Kellyn ja itsensä kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 22.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Tiedätkö paikkasi, Hope?. Eric ja Quinn järjestävät halloweenjuhlat, joihin kutsutaan Forrestereiden lisäksi myös Shauna ja Hope. Liamin mielestä Hopen pitäisi viettää Bethin ensimmäistä juhlapyhää oman perheensä kanssa eikä Thomasin luona. Steffy kuulee Hopen suunnitelmista ja kutsuu Liamin viettämään laatuaikaa Kellyn ja itsensä kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 22.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatVehkeilijöiden verenperintö. Hopen teeskentely menee täydestä ja Thomas alkaa muistella heidän suloisia suudelmiaan. Brooke paljastaa tyttärensä suunnitelman Donnalle. Liam ei ole perillä vaimonsa juonitteluista, vaan päivittelee Steffylle Brooken uskaliasta ehdotusta adoptoida Thomasin lapsi tämän nenän edestä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 23.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Vehkeilijöiden verenperintö. Hopen teeskentely menee täydestä ja Thomas alkaa muistella heidän suloisia suudelmiaan. Brooke paljastaa tyttärensä suunnitelman Donnalle. Liam ei ole perillä vaimonsa juonitteluista, vaan päivittelee Steffylle Brooken uskaliasta ehdotusta adoptoida Thomasin lapsi tämän nenän edestä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 23.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatKumipallona pompin luokses sun. Hope kuvitteli vedättävänsä Thomasia, mutta asia taitaakin olla päinvastoin. Thomas vaatii Hopelta täyskäännöstä vastineeksi poikansa huoltajuudesta. Ridge huomaa Hopen viipyvän poikansa huoneessa ja alkaa välittömästi epäillä tämän juonittelevan jotain. On ilmiselvää, että Brooke on mukana vehkeilyssä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 24.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kumipallona pompin luokses sun. Hope kuvitteli vedättävänsä Thomasia, mutta asia taitaakin olla päinvastoin. Thomas vaatii Hopelta täyskäännöstä vastineeksi poikansa huoltajuudesta. Ridge huomaa Hopen viipyvän poikansa huoneessa ja alkaa välittömästi epäillä tämän juonittelevan jotain. On ilmiselvää, että Brooke on mukana vehkeilyssä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 24.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatKaiken järjen tuolla puolen. Brooke pelkää tyttärensä turvallisuuden puolesta, mutta Hope ei aio luopua suunnitelmastaan manipuloida Douglas pois Thomasilta. Zoen mielestä Hopen yllättävä kiinnostus Thomasia kohtaan ei voi olla aitoa. Hän varoittaa ystäväänsä luottamasta Hopeen, mutta Thomas ei suostu näkemään Hopessa mitään pahaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 27.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kaiken järjen tuolla puolen. Brooke pelkää tyttärensä turvallisuuden puolesta, mutta Hope ei aio luopua suunnitelmastaan manipuloida Douglas pois Thomasilta. Zoen mielestä Hopen yllättävä kiinnostus Thomasia kohtaan ei voi olla aitoa. Hän varoittaa ystäväänsä luottamasta Hopeen, mutta Thomas ei suostu näkemään Hopessa mitään pahaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 27.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatHope, muikea juonittelija. Thomas kertoo Steffylle suunnitelmistaan antaa Hopelle virallinen asema Douglasin elämässä. Steffyn mielestä koko touhu on vain Brooken juoni, eikä Thomasin pitäisi suostua sellaiseen. Liam pelästyy Hopen jääräpäisyyttä, kun tämä sanoo tekevänsä mitä tahansa saadakseen Douglasin omakseen. Ridge joutuu hoitamaan Forrester Creationsin pesukonepulmia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ti 28.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hope, muikea juonittelija. Thomas kertoo Steffylle suunnitelmistaan antaa Hopelle virallinen asema Douglasin elämässä. Steffyn mielestä koko touhu on vain Brooken juoni, eikä Thomasin pitäisi suostua sellaiseen. Liam pelästyy Hopen jääräpäisyyttä, kun tämä sanoo tekevänsä mitä tahansa saadakseen Douglasin omakseen. Ridge joutuu hoitamaan Forrester Creationsin pesukonepulmia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 28.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatAllekirjoita, Thomas!. Ridge odottaa poikaansa kotiin ja ajautuu siemailemaan konjakkia Shaunan kanssa. Thomas nauttii illallista Hopen ja Douglasin kanssa happotynnyreiden muhiessa heidän jalkojensa alla. Brooke on huolesta suunniltaan, kun Hopea ei kuulu kotiin. Hän kuitenkin luottaa siihen, ettei Thomas tekisi mitään poikansa nähden. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 29.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Allekirjoita, Thomas!. Ridge odottaa poikaansa kotiin ja ajautuu siemailemaan konjakkia Shaunan kanssa. Thomas nauttii illallista Hopen ja Douglasin kanssa happotynnyreiden muhiessa heidän jalkojensa alla. Brooke on huolesta suunniltaan, kun Hopea ei kuulu kotiin. Hän kuitenkin luottaa siihen, ettei Thomas tekisi mitään poikansa nähden. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12

ke 29.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatMitä teit Douglasille, Thomas?. Thomas haluaa juhlia huoltajuussopimusta, mutta hänen tapansa juhlia ei vastaa Hopen käsitystä hauskanpidosta. Hän piilotti Douglasin jonnekin päin Forresteria, ja Hope haluaa välittömästi nähdä pojan. Ridge vaatii Brookea kertomaan totuuden juonistaan Thomasin varalle. Hän aavistelee, että Brooke ja Hope havittelevat Douglasin huoltajuutta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12u

to 30.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Mitä teit Douglasille, Thomas?. Thomas haluaa juhlia huoltajuussopimusta, mutta hänen tapansa juhlia ei vastaa Hopen käsitystä hauskanpidosta. Hän piilotti Douglasin jonnekin päin Forresteria, ja Hope haluaa välittömästi nähdä pojan. Ridge vaatii Brookea kertomaan totuuden juonistaan Thomasin varalle. Hän aavistelee, että Brooke ja Hope havittelevat Douglasin huoltajuutta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12

to 30.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatHope, vaarallinen vastustaja. Hope etsii kuumeisesti Douglasia Forrester Creationsin pimeästä kellarista, mutta miten kävi Thomasin, jonka hän tuuppasi kylmästi pois tieltään? Ridge ja Brooke eivät pysty keskustelemaan suhteestaan ilman, että jutustelu muuttuu riitelyksi lapsista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12u

pe 31.07. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Hope, vaarallinen vastustaja. Hope etsii kuumeisesti Douglasia Forrester Creationsin pimeästä kellarista, mutta miten kävi Thomasin, jonka hän tuuppasi kylmästi pois tieltään? Ridge ja Brooke eivät pysty keskustelemaan suhteestaan ilman, että jutustelu muuttuu riitelyksi lapsista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12

pe 31.07. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatVakuuttava vahinkomurhaaja. Hope vie Douglasin kotiinsa ja saa välittömästi äitinsä kysymysvyöryn vastatakseen. Brookesta on outoa, että Thomas antaisi Douglasin noin vain tulla yökylään. Ridge ja Steffy suunnittelevat vastaiskua Loganeiden huoltajuuskampanjalle. He haluavat varmistaa, ettei Thomas menetä lastaan. Kukaan ei vielä tiedä, että kävikin toisinpäin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12u

ma 03.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Vakuuttava vahinkomurhaaja. Hope vie Douglasin kotiinsa ja saa välittömästi äitinsä kysymysvyöryn vastatakseen. Brookesta on outoa, että Thomas antaisi Douglasin noin vain tulla yökylään. Ridge ja Steffy suunnittelevat vastaiskua Loganeiden huoltajuuskampanjalle. He haluavat varmistaa, ettei Thomas menetä lastaan. Kukaan ei vielä tiedä, että kävikin toisinpäin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12

ma 03.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatRikollisen mieli. Brooke ja Hope eivät pidä kiirettä Thomasin kuolemasta ilmoittamisessa. Liam huomaa vaimonsa käyttäytyvän oudosti, mutta ei ehdi jäädä vaatimaan vastauksia. Ridge ihmettelee Thomasin poissaoloa omien asujensa sovituksesta. Charliella on hänelle jotain kerrottavaa happosammioista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeat12u

ti 04.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Rikollisen mieli. Brooke ja Hope eivät pidä kiirettä Thomasin kuolemasta ilmoittamisessa. Liam huomaa vaimonsa käyttäytyvän oudosti, mutta ei ehdi jäädä vaatimaan vastauksia. Ridge ihmettelee Thomasin poissaoloa omien asujensa sovituksesta. Charliella on hänelle jotain kerrottavaa happosammioista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ti 04.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeatLapseni, olet viaton uhri!. Ridge ja Steffy alkavat huolestua Thomasin poissaolosta. Liam tarjoaa selitykseksi sitä, että Thomas allekirjoitti huoltajuussopimuksen. Uutinen saa järkyttyneen vastaanoton, ja Ridge lähtee sättimään Hopea asiasta. Brooke yrittää rauhoitella Hopea ja keksiä jonkin keinon, jolla tämä välttäisi vastuun surmatyöstään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ke 05.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Lapseni, olet viaton uhri!. Ridge ja Steffy alkavat huolestua Thomasin poissaolosta. Liam tarjoaa selitykseksi sitä, että Thomas allekirjoitti huoltajuussopimuksen. Uutinen saa järkyttyneen vastaanoton, ja Ridge lähtee sättimään Hopea asiasta. Brooke yrittää rauhoitella Hopea ja keksiä jonkin keinon, jolla tämä välttäisi vastuun surmatyöstään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ke 05.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Thomas, katoamistemppujen kuningas. Brooke yrittää pyöritellä Hopen sanoja niin, että tämä vaikuttaisi viattomalta kaikkeen tapahtuneeseen. Ridge kuitenkin tuntee Hopen ja vaatii tältä perinpohjaista selitystä Thomasin kohtalosta. Liam lähtee Forresterilta palatakseen isänsä palkolliseksi. Hänen mielestään yllättävä katoaminen on aivan tyypillistä käytöstä Thomasille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

to 06.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Thomas, katoamistemppujen kuningas. Brooke yrittää pyöritellä Hopen sanoja niin, että tämä vaikuttaisi viattomalta kaikkeen tapahtuneeseen. Ridge kuitenkin tuntee Hopen ja vaatii tältä perinpohjaista selitystä Thomasin kohtalosta. Liam lähtee Forresterilta palatakseen isänsä palkolliseksi. Hänen mielestään yllättävä katoaminen on aivan tyypillistä käytöstä Thomasille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

to 06.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Pimeyden piinaama Hope. Thomasin poissaolo alkaa vaikuttaa työntekoon Forrester Creationsilla. Quinn tietää kertoa Steffylle, ettei Douglasiakaan ole nähty kartanolla. Kemistinä Brooke tuntee fluorivetyhapon ja yrittää saada Hopen vakuuttuneeksi siitä, että kaikki todisteet Thomasin kuolemasta on hävitetty. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

pe 07.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Pimeyden piinaama Hope. Thomasin poissaolo alkaa vaikuttaa työntekoon Forrester Creationsilla. Quinn tietää kertoa Steffylle, ettei Douglasiakaan ole nähty kartanolla. Kemistinä Brooke tuntee fluorivetyhapon ja yrittää saada Hopen vakuuttuneeksi siitä, että kaikki todisteet Thomasin kuolemasta on hävitetty. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

pe 07.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Thomas, haaveuntako vain?. Shauna vaeltelee Forresterin kartanolla ja löytää Ridgen romanttisen takkatulen äärestä. Brookekin yrittää tavoitella miestään, mutta tällä ei ole aikaa vastailla tekstiviesteihin. Hope huojentuu nähdessään Thomasin edessään ilmielävänä. Mutta miten se on mahdollista? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatSu

ma 10.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Thomas, haaveuntako vain?. Shauna vaeltelee Forresterin kartanolla ja löytää Ridgen romanttisen takkatulen äärestä. Brookekin yrittää tavoitella miestään, mutta tällä ei ole aikaa vastailla tekstiviesteihin. Hope huojentuu nähdessään Thomasin edessään ilmielävänä. Mutta miten se on mahdollista? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Kauniit ja rohkeatS

ma 10.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeatS

ti 11.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeatS

ti 11.08. klo 18.00 - 18.25 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeatS

ke 12.08. klo 09.10 - 09.35 MTV3
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kauniit ja rohkeat
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Kauniit ja rohkeat
Seireeni-Steffy. Hope näkee Steffyn Liamille lähettämän viestin ja menee oikopäätä hakemaan lastaan kotiin. Hän ei aio suvaita ex-vaimojen lämminhenkistä viestittelyä avomiehensä kanssa. Shauna kertoo Ridgelle, että myös Thomas on saanut tietää heidän salaisesta suudelmastaan. Thomas purkaa tunteitaan Zoelle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
https://www.telsu.fi/l/kauniit-ja-rohkeat.jpg
Arvosana 3.8/5, annettu 101 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Arman Pohjantähden alla, Varjojen maa, Kimppakämppä, Frendit, Emmerdale, La otra mirada - Toinen katse, Yökylässä Maria Veitola, Elokuvatraileri: Aika jonka sain, Pokka pitää, Pirunpelto

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity