HoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitViihdeBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla kasvis-tv löytyy 60 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Kasvis-tv

la 25.03. klo 14.57 - 15.15 18 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

ma 20.03. klo 16.43 - 17.00 17 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

la 18.03. klo 15.40 - 15.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

pe 17.03. klo 15.45 - 16.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ma 13.03. klo 16.45 - 17.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tvU

su 19.02. klo 11.39 - 11.54 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

ke 15.02. klo 19.10 - 19.24 14 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tvU

su 12.02. klo 11.43 - 12.00 17 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

ke 08.02. klo 19.14 - 19.29 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tvU

su 05.02. klo 11.44 - 12.00 16 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

ke 01.02. klo 19.13 - 19.29 16 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tvU

su 29.01. klo 11.43 - 12.00 17 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ke 25.01. klo 19.14 - 19.29 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tvU

su 22.01. klo 11.44 - 12.00 16 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ke 18.01. klo 19.14 - 19.29 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tvU

su 15.01. klo 11.40 - 11.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

ke 11.01. klo 19.10 - 19.25 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

to 22.12.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

to 15.12.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

to 08.12.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

to 01.12.2022 13.35 - 13.50 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

to 24.11.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ke 23.11.2022 14.15 - 14.30 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ma 21.11.2022 13.00 - 13.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

to 21.07.2022 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ke 20.07.2022 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ti 19.07.2022 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

ke 06.07.2022 14.45 - 15.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ti 05.07.2022 14.45 - 15.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

to 30.06.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

to 23.06.2022 14.40 - 14.54 14 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ke 22.06.2022 14.40 - 14.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

ti 21.06.2022 14.40 - 14.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

ma 20.06.2022 14.40 - 14.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

pe 10.06.2022 14.45 - 15.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

to 09.06.2022 14.05 - 14.20 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ti 07.06.2022 14.00 - 14.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ma 06.06.2022 14.05 - 14.20 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

pe 06.08.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina. HD

Kasvis-tv

pe 30.07.2021 19.44 - 20.00 16 minYle Teema & Fem

Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa. HD

Kasvis-tv

pe 23.07.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään. HD

Kasvis-tv

pe 16.07.2021 19.44 - 20.00 16 minYle Teema & Fem

Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara. HD

Kasvis-tv

pe 09.07.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle. HD

Kasvis-tv

pe 02.07.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja. HD

Kasvis-tv

ma 31.05.2021 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina. HD

Kasvis-tv

ma 24.05.2021 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa. HD

Kasvis-tv

ma 17.05.2021 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään. HD

Kasvis-tv

ma 10.05.2021 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara. HD

Kasvis-tv

ma 03.05.2021 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle. HD

Kasvis-tv

ma 26.04.2021 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja. HD
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Christoffer Strandberg Show, Hudson & Rex, Hotelli Reinin varrella, Syke, Dalgliesh, Murha paratiisissa, Kauniit ja rohkeat, Suurmestari, Midsomerin murhat, Sunnuntailounas

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity