BlogitVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppiSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla kasvis-tv löytyy 66 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Kasvis-tv

la 22.07.2023 18.30 - 18.45 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

la 15.07.2023 18.30 - 18.45 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

la 08.07.2023 18.30 - 18.45 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

la 01.07.2023 18.30 - 18.45 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

la 24.06.2023 18.30 - 18.45 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

la 17.06.2023 18.30 - 18.45 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

la 25.03.2023 14.57 - 15.15 18 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

ma 20.03.2023 16.43 - 17.00 17 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

la 18.03.2023 15.40 - 15.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

pe 17.03.2023 15.45 - 16.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ma 13.03.2023 16.45 - 17.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tvU

su 19.02.2023 11.39 - 11.54 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

ke 15.02.2023 19.10 - 19.24 14 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tvU

su 12.02.2023 11.43 - 12.00 17 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

ke 08.02.2023 19.14 - 19.29 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tvU

su 05.02.2023 11.44 - 12.00 16 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

ke 01.02.2023 19.13 - 19.29 16 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tvU

su 29.01.2023 11.43 - 12.00 17 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ke 25.01.2023 19.14 - 19.29 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tvU

su 22.01.2023 11.44 - 12.00 16 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ke 18.01.2023 19.14 - 19.29 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tvU

su 15.01.2023 11.40 - 11.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

ke 11.01.2023 19.10 - 19.25 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

to 22.12.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

to 15.12.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

to 08.12.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

to 01.12.2022 13.35 - 13.50 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

to 24.11.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ke 23.11.2022 14.15 - 14.30 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ma 21.11.2022 13.00 - 13.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

to 21.07.2022 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ke 20.07.2022 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ti 19.07.2022 17.00 - 17.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

ke 06.07.2022 14.45 - 15.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ti 05.07.2022 14.45 - 15.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

to 30.06.2022 12.45 - 13.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

to 23.06.2022 14.40 - 14.54 14 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ke 22.06.2022 14.40 - 14.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

ti 21.06.2022 14.40 - 14.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Kasvis-tv

ma 20.06.2022 14.40 - 14.55 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.

Kasvis-tv

pe 10.06.2022 14.45 - 15.00 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.

Kasvis-tv

to 09.06.2022 14.05 - 14.20 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.

Kasvis-tv

ti 07.06.2022 14.00 - 14.15 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.

Kasvis-tv

ma 06.06.2022 14.05 - 14.20 15 minYle Teema & Fem

Kasvis-tv
Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.

Kasvis-tv

pe 06.08.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina. HD

Kasvis-tv

pe 30.07.2021 19.44 - 20.00 16 minYle Teema & Fem

Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa. HD

Kasvis-tv

pe 23.07.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään. HD

Kasvis-tv

pe 16.07.2021 19.44 - 20.00 16 minYle Teema & Fem

Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara. HD

Kasvis-tv

pe 09.07.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle. HD

Kasvis-tv

pe 02.07.2021 19.45 - 20.00 15 minYle Teema & Fem

Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja. HD
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisjoukot, Simpsonit, Salatut elämät, Jääkiekon 18-vuotiaiden MM: Latvia-Suomi, Rillit huurussa, The Voice of Finland, Suuri seikkailu, Syke, Unelma-asunto auringon alta, Tähdet, tähdet

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity