VaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeReseptitBlogitSanakirja

Haulla kardashianit löytyy 10 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

KardashianitS

su 29.11. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

KardashianitPainajainen ennen joulua. Kausi 15, 4/16. Sisarusten riita tuo lisäpaineita joulun suhteen. Kourtney miettii, haluaako viettää joulua perheensä kanssa ollenkaan. Khloe ei halua julkistaa raskauttaan ennen kuin Kylie julkistaa omansa, joten hän piileksii kotona. Kim päättää kuitenkin viedä hänet ulos pitämään hauskaa. Kris on huonovointinen ja epäilee jonkun myrkyttävän häntä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 06.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Family Feud. Kausi 15, 5/16. Kim haluaa perheen osallistuvan Family Feud -tv-visailuun, mutta joukkueen valinnasta syntyy uskomaton sotku. Kourtney ja Scott yrittävät sopia lasten kasvatuksen pelisääntöjä terapiassa. Kim saa yllättävän diagnoosin ja joutuu pyytämään apua lempipuuhaansa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 13.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Chigago. Kausi 15, 6/16. Kimin sijaissynnyttäjän laskettu aika alkaa olla lähellä, mutta Kim ei vieläkään ole keksinyt lapselleen nimeä. Khloe miettii oman lapsensa tulevaisuutta ja sitä, kenet valitsee tämän huoltajaksi, jos hänelle tapahtuu jotain. Kourtney haluaa antaa Kimille näyttävän julkisen opetuksen. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 20.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Syntymä ja kuolema. Kausi 15, 7/16. Khloen rakas Gabbana-koira alkaa olla vanha ja sairas, ja perhe alkaa valmistautua sen menetykseen. Kylien tyttövauva syntyy vihdoin, ja raskauden tavoin myös synnytys pysyy julkisuudelta salassa. Kourtneyn terapia on edennyt lapsuusmuistojen käsittelyyn, ja hän selvittää vihdoin välinsä äitinsä kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 27.12. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Selkäänpuukotus. Kausi 15, 8/16. Kimin ja Kourtneyn välit ovat jälleen koetuksella, kun Kim puuttuu Kourtneyn yksityisasioihin eikä malta pitää suutaan kiinni. Myös Kimin suhde Kanyen kanssa on kireä, kun lapset vievät kaiken huomion. Kendall hellittää vihdoinkin hieman ja rentoutuu ystäviensä kanssa Pariisissa töiden lomassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 27.12. klo 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Japani. Kausi 15, 9/16. Kim lähtee Japaniin kuvaamaan Kanyen uuden kokoelman mainoskampanjaa. Khloe ja Kourtney lähtevät mukaan. Tunteet kuumenevat matkan aikana, kun sisarten asu- ja meikkivalinnat eivät miellytä Kimiä ja koko seurue saa kuulla kunniansa. Kris haluaa antaa vanhalle ystävättälleen lahjan, jonka vastaanottoa hän hieman jännittää. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 03.01.2021 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Pallo peliin. Kausi 15, 10/16. Kris auttaa vähäosaisten nuorten vapaa-ajankeskuksen remontoimisessa. Varojenkeruuseen osallistutaan myös softballottelun merkeissä, kun Kardashianit haastavat Jacksonit. Khloe ja Scott nolaavat Krisin eeppisellä tavalla taideasioissa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

su 03.01.2021 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Podcastin paluu. Kausi 15, 11/16. Khloen toistaiseksi viimeisellä Kalifornian-visiitillä vietetään vauvajuhlia ja osallistutaan Calvin Kleinin kuvauksiin. Clevelandiin palattuaan Khloe saa vieraakseen Scottin, joka yllyttää herättämään vanhan podcastin jälleen henkiin. Kim osallistuu Northin kanssa mielenosoitukseen aseväkivaltaa vastaan. Kylie yrittää päästä sinuiksi kroppansa kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

la 09.01.2021 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Petos. Kausi 15, 12/16. Khloen synnytys on alkamassa hetkenä minä hyvänsä, kun käy ilmi, että Tristan on pettänyt häntä julkisesti. Scott vie Kendallin hyppäämään laskuvarjolla. Kim haaveilee luokkakokouksesta. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

KardashianitS

la 09.01.2021 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

True. Kausi 15, 13/16. Khloen synnytys käynnistyy keskellä Tristan-kohua. Tristanin käytöksestä järkyttynyt perhe kiirehtii sairaalaan ja joutuu kohtaamaan samalla Tristanin. Ilmassa on jännitettä, mutta Khloe ei halua synnytyssaliin draamaa. Kim osallistuu lukion luokkakokoukseen ja tapaa vanhat ystävänsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Kardashianit
Painajainen ennen joulua. Kausi 15, 4/16. Sisarusten riita tuo lisäpaineita joulun suhteen. Kourtney miettii, haluaako viettää joulua perheensä kanssa ollenkaan. Khloe ei halua julkistaa raskauttaan ennen kuin Kylie julkistaa omansa, joten hän piileksii kotona. Kim päättää kuitenkin viedä hänet ulos pitämään hauskaa. Kris on huonovointinen ja epäilee jonkun myrkyttävän häntä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
https://www.telsu.fi/l/kardashianit_9123361_1.jpg
Arvosana 1.7/5, annettu 215 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Isä Matteon tutkimuksia, Simpsonit, Pieni talo preerialla, Lemmen viemää, Luottomies 2, Mäkihypyn MC: Ruka, Alppihiihdon MC: Lech/Zürs, Hiihdon Ski Classics: Livigno Pro Team Tempo, Hiihdon maailmancup, Tuttu Juttu Show

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity